אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז ככה נאי רוצה לתייר להבות כאילו עם ספריי ככה שיצא נחמד בצורת להבה ויפה, עכשיו אני מתאר לעצמי שצריך שבלונה או משהו כזה, אני חדש בעניין הצביעה אבל במודינג לא, את המארז שלי אפשר למצוא כאן: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30, אני רוצה לצבוע את הפרונט, אם יש לכם רעיונות או כל דבר שיעשה נחמד, פתוח להצעות, תודה מראש, נ.ב קניתי x-controller של טרמלטק: http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm שהוא יבוא במקום הפאן באס שיש עכשיו, אז קחו את זה בחשבון, שוב תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שבת שלום חברה.. יש לי בקדמת המארז מסך LCD עם בקר HD44780.. ו 2X16 (2 ...כמובן ש2 שורות. המסך נראה כך: http://www.gaw.ru/im/lcd/app/pic_44780/dv.jpg יש לו תאורה אחורית והצבע שלה ירוק...השאלה שלי זה האם אפשר לשנות משו בצורה כזאת..שהתאורה תהיה כחולה. ניתן לשנות את הלדים המאירים?..או שזה קשה מדי אפשר לשים איזשהו נייר צבוע?... רעיונות ?..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה טיבין ותקילין בתרי זוזים . זו לא בדיחה - אני פשוט נואש . אני יודע מה אני רוצה - ולא - עוד אף אחד לא בנה כזה - לפחות ככה אני חושב. בבקשה - אני חוזר ואומר - ***צונזר***
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי? ואיך? עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק. נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)? אשמח לשמוע עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מפרספקס עם תאורה מיוחדת עם 3 מאווררים ולהכניס לתוכו ספק (את החלק הפנימי מן הסתם) אני צריך לצורך זה לדעת את המידות של ספק כוח סטנדרטי (ATX) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לראות את המחשב ואת הממיר בטלוזיה, אבל עם פעולת מפסק כשאני בצד אחד של המפסק אני יראה את הממיר ושאני בצד השני של המפסק אני יראה את המחשב. בניתי כבר מעגל כזה אבל מסתבר שהוא לא טוב, יש לי תמונה על תמונה, אני רואה גלים של השידור שני כל הזמן, וכדי למנוע את זה אני צריך להוציא כל פעם את החיבור וידאו השני. מה לעשות?????? הסרטוט הוא ככה, מכל מכשיר חשמלי יוצא כבל וידאו שיש בו 2 חוטים 1.סיכוך 2.פנימי אם תבקשו מה הסיכוך ומה הפנימי אני יוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה המודינג הראשון (ואני לא חושב שיצא לי לעשות עוד בקרוב) זה סתם מושה קן לא רציני שעשיתי http://planet.nana.co.il/negev05/Picture1.jpg http://planet.nana.co.il/negev05/Picture2.jpg http://planet.nana.co.il/negev05/Picture3.jpg דרך אגב איפה שכתוב NOS שמה יש את המפסק של המאווררים קניתי גם עכבר עם שני מנורות אבל לא היה לי מצלמה עכשיו לצלם את זה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהוא יכול לתת לי הסבר מפורט על איך ליצור מוטות עגולים כאלה כי אני רוצה ליצור מוטות פרספקס עגולים במו בפרוייקט ספיידי של alianyn: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי איפה שהוא מוד לשלט PS2 , כך שיהיה ניתן לחבר אותו למחשב.. יש למישהו אולי מדריך או לינק? מישהו ניסה את זה? זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי נגד של 150 אום ללד אדום וחיברתי ל-5V וזה לא עובד מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני אוסיף שעשיתי את זה ל3 לדים אדומים והם לא עבדו והלדים הכחולים שחוברו עם נגד של 47 אום עבדו תודה לעוזרים עומר8
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני יש לי מארז ג'נרי דיי מעפן, אבל הוא מתאים למחשב שלי, אז חשבתי לעשות לו מודניג, עכשיו חלק מהמודינג הוא צביעת המארז, אז אני צריך המלצה לאיזה ספריי טוב, טווח מחירים של 50 שקל (נראה לי זה מספיק...) ובנוסף יש לי שאלה, אני רוצה לעשות חלון גם כן, כל פרספקט שאני אקנה, יתאים ? או שיש סוג מיוחד ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים מה קורה?.. שמעו אין אני חוזר חמשושוים מהבסיס והיום חזרתי וגם שבוע שעבר ואני לא מוצא פרספקט לקנייה בשום מקום באשדוד מה שמצאתי זה מטר על מטר בעובי 4 מ"מ וזה דק בטרוף.....ורצו 120 שקל (30 שקל לכול מ"מ עובי) אולי מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא פרספקט כמו שצריך בתל אביב או באשדוד או באזור פה? כמו כן אני מחפש עובי 8 כך כי זה צריך להחזיק לי את כול המחשב וכו וכו.. חברה עזרה דחופהה אני כבר מיואשששש הייתי אצל זגגים ואצל אלה שעושים מדבות ולאף אחד אין יותר מ4 מ"מ היחיד שהיה רצה 50 שקל לכול מ"מ וזה טרוף!!! אולי עזרה? תודה..
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש מאוד במודינג חשבתי לעשות פרויקט מודינג למחשב אולי אפשר הצעות למוד מה החומרים איך להשיג והכי חשוב שלא יהיה משהן מסובך כי אתם יודעים נער ממוצא בלי כל הכלים כמו המקדחות וכל אלה. מה אני יכול לעשות בלי הם ועוד משהו איך אני יצור כפתור הדלק/כבה וריסט למחשב ואיך אני יחבר אותם ללוח אם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתכנן לעשות הזמנה של לדים, מי שרוצה גם להזמין, שיפנה אלי בפרטי או באיסיקיו, ולמנהלים: אם זה לא מתאים לפה, פשוט תמחקו.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב הכותרת די מסבירה... אם מישהו יכול להסביר או לתת קישור ליצירת מאוורר שולחני קטן עם חיבור ישיר לחשמל..... הרבה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח מחשב פול סייז יעני גודל רגיל לוח ATX כרטיס מסך וכל השטויות עכשיו מה שאני צריך ממכם זה רעיון למארז שיהיה יפה וכמובן - פרקטי :s05: אני רוצה משהו שיתן טון מקצועי אבל חדשני ככה שהמחשב יהיה כמו מחשב רגיל אבל מבחוץ עולם אחר לגמרי תשפכו רעיונות מעשיים :spermat: אני מת להתחיל לעבוד על פרוייקט חדש זה הדגל שלי: לפחות כזה מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה יש לי את הקירור הזה VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD זה הנתונים של המאורר: Model: VA4-C7040 CPU Socket: 370/7/A (462) Rated Voltage:12 V Rated Current:0.30 A Power Consumption:3.84 W Bearing Type:TMD (Tip-Magnetic Driving) Fan Speed:TMD (Tip-Magnetic Driving) 5600 RPM Airflow:35.5 CFM Noise Level:38 dB(A) Outline Dimension:74.5 x 74.5 x 60.0 mm Weight384 gm Life Time:80,000 hrs תמונה: שאלתי היא האם אפשר לחבר לו פוטנציומטר כדי להפחית את הרעש מהמאוורר כי ברגע שהמחשב לא בעבודה אז אני לא צריך 5600 RPM ו35 CFM וכמו שאת רואים רעש של 38 DB שזה הרבה....אם זה אפשרי איזה נגד משתנה (פוטנציומטר)אני צריך לחבר...בעל איזה התנגד…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חיברתי פנטיום 2 שהיה לי מחשב טלוויזיה, וחיברתי לו גם מקלדת אלחוטית ועכבר, אבל יש בעיה! שאני רוצה לכבות אותו מרחוק אני יכול (עם המקלדת) אבל אני רוצה גם להדליק אותו מרחוק. למישהוא יש רעיון איך לעשות איזה מעגל שידליק את המחשב מרחוק עם שלט של רכב נגיד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, המחשב היה פעם לבן ומשעמם, אחרי קצת מחשבה לדים וספריי מתאים המחשב נראה ככה http://www.casavox.com/index.asp?page=rate&rid=139 (תעברו שם לתמונה האחרונה) מה אתם חושבים ?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לבנות HTPC קט לסלון שלי חשבתי לבנות אותו מעץ עם קצת פח ואלומניום במקום לדבר תראו תתמונה עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את העץ כמה בערך יעלה לי העץ? (אני רוצה עץ מלא וטוב) וביכלל אם יש עצות טיפים טריקים למי שיש ניסיון עם זה דרך אגב אני מתכנן לעבוד עם עץ שחור (או שאני ימצא עץ שכבר קהה או שאני ירסס על עץ קיים בספרי אבל השחור זה הקטע העיקרי פה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-