אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איך אני שם לוח קירור על זכרונות של כרטיס מסך? האם יש צורך במשחה תרמית? איך אני יכול להדביק את הלוח..? תודה...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מערכת שמע ניידת של סוני איך אפשר לחבר אותה למצת הרכב במטרה להפעיל אותה 'בשטח' בלי סוללות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלכם והוא נפלא, שאלתי היא האם חייבים גשר H כדי להפעיל מנוע? האם קיט ארדואינו STATRTER כולל גשר H. כתוב שכולל STTEPER MOTOR DRIVER האם זה אותו רכיב או רכיב שונה (וצריך להזמין גם רכיב L298N כמו שכתוב במדריך באתר). אני פשוט לא יודע מה להזמין . תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במתאם יש רק 4 חוטים בחיבור SATA יש 5 חוטים מה עם החוט הכתום? הוא מיותר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קיבלתי את הערכה, הכל מגניב. אני פותח, מסתכל על השרוולים ואז מסתכל על ההוראות בגב האריזה, חושב מעט ומגיע למסקנה הבאה - בכל הביקורות שקראתי וגם לפי מה שכתוב בהוראות השרוולים ממש נמתחים, אז למה לא להשחיל אותם מעל המולקס? פחדתי לנסות כי לא רציתי לבזבז שרוולים. מישהו ניסה לראות עם זה עובד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כחלק מפרוייקט גמר עלה הצורך להכין PCB למעגל שלנו, האמת שכבר המון זמן אני רוצה לנסות להכין PCB בבית אבל התעצלתי כל הזמן. עכשיו בגלל שלא היה ברירה סוף סוף הזזתי את הת*ת ונסעתי לקנות חומרים. התהליך עצמו מתחיל ביצירת המעגל בתוכנת סימולציה, אני השתמשתי ב Multisim. לאחר מכן יש לערוך את ה Layout של ה PCB בעזרת תוכנה לעריכת PCB, לצורך כך השתמשתי ב Ultiboard שמגיעה כחלק מההתקנה של Multisim. לאחר כמה ניסיונות וכמה Tutorials ביו טיוב הצלחתי לעבוד איתה ולהגיע לתוצאה מספקת. (זה לא המעגל הסופי, הצלחתי לצמצם אותו עוד ולייעל את המוליכים) לאחר מכן הדפסתי את ה Layout בעזרת מדפסת לייזר על נייר רגיל. (חשוב לציין שיש אין ספור שיטות לבצע את השלב הזה, כולל שקפים וPCB עם Photo resi…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות HTPC ממחשב P3 שצריכים להביא לי בעוד שבועים אני רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל כשאני אומר הכל אני מתכוון מבחינת התוכנה: אני צריך תוכנה שתענה על כמה שיותר צרכים חשוב גם שתדע להקליט אני גם צריך לדעת מה חומרה שאני צריך זאת אומרת אני יודע שאני צריך יציאה לטלביזיה וגם כניסה אבל איזה כרטיסים ראיתי כל מני ואני לא ממש יודע מה אני צריך אהההה כן ואיך אני אמור לבנות את המארז ראיתי כאן כל מני דברים אבל אני לא ממש בטוח מה אני רוצה קיצור אני צמא לידע ורעיונות אז תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך עזרה (שירטוט מעגל חשמלי + בקר ) בכדי לחבר ולשלוט על מנוע חשמלי 36v 800w איזה בקר הכי מומלץ ואיזה הגנות צריך וכדאי לשים כדי להגן את ארדואינו (UNO) מקצר או מתח גבוה מדי (מתכוון לחבר מצבר של רכב 12V)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מקומות שאני יכול לתת להם תוכניות לחיתוך לכיפוף הפרספקס והם יכינו לי את החלקים שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר PS1 למסך מחשב או שצריך לעשות איזה מוד קטן...? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לדים בכמות של בערך 30 או 40 לדים במחיר הזול ביותר בבקשה אם אתם יכולים תנו לי אתרים להזמנת לדים מחו"ל או מהארץ זה לא משנה.... תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז CM Storm Sniper. העברתי אותו אתמול ניקוי מאסיבי עם שואב אבק, ובטעות שאבתי את אחת הרשתות הרשת נראית כך: '>http://jpg.co.il/view/50663702d165e.jpg/"] אפשר להשיג רשת כזו (צפיפות דומה או גבוהה יותר) באיביי או באתר דומה? המידות שאני צריך הן בערך 10x2 ס"מ (כן זה נשאב לי מחלק קטן יחסית). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש מאמרים איך להתאים שלט של XBOX למחשב, אבל מישהו יודע איפה כתוב איך להתאים למחשב שלט של Playstation אם זה בכלל אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מניח שאף אחד לא צריך את הדברים הישנים האלה, אבל למקרה שמישהו צריך אחד מהם לפרוייקט כלשהו או בתור חלק חילוף במקום משהו אחר, אז יש לי כרגע כמה דברים שאני לא צריך (ייתכן שייתווספו דברים בהמשך, אני צריך לבדוק מה יש בשאר הקופסאות שלא ניקיתי ולראות אם אני לא צריך משהו מזה): intel p80c32 mt8816ae 2X mt8870ce NEC uPC1298v STK4152II
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שראיתי כמה דברים שהדהימו אותי אני רוצה עזרה של אנשים בלמצוא אתרי מודיג רוסיים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן GSKILL
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי מטען מצברים שלא מתנתק אוטומטית עים גמר הטעינה, ברצוני להוסיף לו מעגל ניתוק , אבקש רעיונות לבניה עצמית של מעגל ניתוק, או השתלה במטען של מנתק אוטומטי כמו באלטרנטור של רכב, אים אפשר לצרף שרטוט או תמונה של מקומות החיבור במטען מצברים רגיל,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-