עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by surfface,

למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by ramit02,

שלום לכולם! אני רוצה לחבר למחשב מסך LCD או VFD ! מאיפה אני משיג מסך כזה באינטרנט? אתם יודעים איזה דגמים של מסכים יש לNEC לחיבור למחשב (עם בקר HD44780 ) ? תודה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DimaX,

הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  4. המחשב הישן שלי PIII 1000 MHZ 128 sdram (i think so) riva TNT 32 mg כרטיס קול זול (נראה לי 5.1 הכי פשוט שיש) וכרטיס רשת (חיבור לרשת דרך הראוטר). הקטע שיש יותר מחשבים בבית מאשר אנשים (טסו התגיסו וכו') וממש אין טעם במחשב הזה שהוא הכי ישן. אז חשבתי אולי לעשות פרויקט נחמד. הבעיה שאין לי מושג מה לעשות. וגם אם הייתי יודע לא יודע איך לעשות. אני לומד טוב ומהר כל דבר, אין לי בעיה עם מדריכים. אין לי שום ציוד למודינג, כל ציוד שאני אקנה למודינג נכנס לתקציב בנוסף אין לי בעיה לקנות חומרה, וציוד. התקציב הוא 800 ש"ח הבעיה היחידה זה שאני בצבא, אז אני מקווה שיהיה לי זמן לקנות את החומרים (למזלי שבוע הבא אני יוצא, מקסימום אני אעשה קניות בקניון באר שבע בדרכי לבית ביום שישי) משום מה נראה לי שהל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by night-fire,

היי אני חדש בעסק ויש לי תמונה של להבות שמצאתי בפורום ואני רוצה לרסס על המחשב אבל זה בלתי אפשרי להוריד מבפנים,ראו תמונה.. מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. מדהים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  7. טוב אז ככה צבעתי את המארז בשחור ורציתי לעשות להבות על הדלת אך לרוע מזלי איני מוצא תמונה של להבות,האם למישהו יש? תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכרטיס לא עובד וחשבתי לנסות את מזלי ולהחליף את החלק הזה. הבעייה שאין לי מושג מה זה ואיפה אפשר לקנות אחד זהה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 61 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RazorJunior,

אז כמו שהרבה מכם(או לפחות קצת) יודעים - לאחרונה התחלתי פרויקט HTPC למחשב שבמפרט. בינתיים השגתי מארז DIGITAL למי שמכיר(זה שמו) שהיה בו PENTIUM I 166MHZ. המארז נחתך, נקדח, הוכה קשות, שיוף ועוד ועוד בכדי שיתאים ללוח ATX וספק סטנדרתי(היה בו אחר כזה מאוד מאוד קטן וארוך). לבסוף המחשב נכנס וה OC בוצע. כרגע אני בחלק העיצוב והאיטום האקוסטי(מישהו יודע איפה לעזאזל משיגים ספוגים אקוסטים???? כבר חודש אני מחפש!!!!). אז הנה, תמונות ראשונות מהמודינג(ובאמת ראשונות), הצבע כרגע בייבוש, אני רוצה לשייף ולהוסיף עוד שכבה,(יש עוד הרבה מאוד תמונות שצילמתי אבל אין לי כוח לחכות שזה יעלה עשרות מגהבייטים......מי שרוצה שייפנה אלי בפרטי, או באי סי קיו). אחרי השיוף ווד הוספת שכבה, אז לקה, ואז נתחיל לעבו…

• 111 תגובות
    • 14.6k צפיות
  11. Started by J.a.C.k,

כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  12. זה לא בדיוק מסך. אני לא יודע איך קרואים לזה. מצאתי את זה על פאנל של מחשב ישן. זה מתחבר לכפתור שנקרא turbo. אפשר לעשות עם זה משהו? (חוץ מלזרוק לפח..). אולי זה יכול להראות טמפ'?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח... מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס..... תודה מראש! מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  14. אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Started by O.G.D 2k5,

היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by rock-night,

האם אפשר לנתק את מנורת המסך מהשקק או או שמנורת המסך היא בעצם השקק אם אפשר לנתק אז איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. רציתי לשתף אותכם בפרויקט קירור מים שלי שאת האמת סיימתי אותו דיי ממיזמן אבל עכשיו הוא עובר כל מיני שיפורים קטנים כמו הוספת מד טמפרטורה וכו אז ככה זה בנוי מ: משאבת 1200 ליטר/שעה שני מאווררים 120 מ"מ 97CFM רדיאטור שני בלוקים אחד למעבד אחד לכרטיס מסך וקופסת קראטון של ערכת מגן שהשגתי(לא מצאתי קופסה מימתכת במימדים האלה) לצערי הצלחתי לעלות רק שלושה תמונות ואני לא מצליח להעלות לשום אתר אז כל הודעה אני יעלה תמונה... בכל מיקרה הנה התמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 80 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. Started by Stanly,

אוקי אני מנסה עכשיו לבנות מאריך למטען של הפלא שלי (כיוון שהדיבורית כבר לא מתאימה לי למכשיר, אז לפחות שתטעין לי את המכשיר, יש לי ספיקר אז אני מסודר). לזכר של המטען (החלק שמחדירים למכשיר בכדי להטעין) יש מתכת בקוטר החיצוני ויש מתכת בקוטר הפנימי עכשיו אני צריך לדעת מה מחבר לארקה ומה מעביר את המתח. הפעולה עצמה לא צריכה להיות מסובכת, בסכ"ה יש להלחים קצת וזהו, אם למישהו יש לינק על החומרה של הפלא זה יעזור לי מאד.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. קראתי את המדריך לבנית מקלט אינפרה אדום אבל הייתי רוצה ליישם אותו לגבי האור שלי בחדר שמתי שאני ילחץ על כפתור מסויים בשלט ידלק האור בחדר וככה אני לא צריך לקום כל שניה להדליק את האור מישהו מפה יש לו רעיון כיצד אפשר לבצע זאת??

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.ilovebacon.com/041505/g.shtml ולא פחות מגניב: http://overklokking.no/art.php?artikkelid=14773 תלחצו למטה NEXT (זה כתוב בשוודית), ותראו צעד צעד, איך בנו את זה...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד ישן ואני מנסה הרבה זמן למצוא לאן החוטים של המסך שלו מתחברים למחשב ומצאתי בקר עם יציאה כמו של המסך ורציתי לדעת מאיפה קונים אחד כזה: http://www.suchtech.de/down/controller/NCB100X1.pdf תודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by doker,

לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. אחרי מספר צורות שהמחשב הזה קיבל סוף כל סוף זרקתי את המארז הישן (מאוד) שלי והחלטתי שהכל מתרכז למקום אחד. לקחתי את המחשב: AMD 500 128MB SD-RAM 15GB HD DVD Toshiba X8 Fly Video 98 Voodoo 3 3000 SB Live 5.1 old D-Link WiFi 11Mbs את המחשב חיברתי ביחד עם המגבר הישן שלי - שגם את המארז שלו העפתי ואת הרמקול שהיה לי (שגם את המארז של הרמקול זרקתי...). מה שעשיתי זה לקנות עץ ב 80 שקל, שני ספריי צבע שחורים 18 שקל, מאוורר - 35 שח, מנורה 45 שח, פאנל של הדי וי די שלי שנשרף והכנסתי הכל לבפנים. לקחתי את המחשב ואת המגבר הכנסתי לתוך התיבה שבניתי, את הרמקול מיקמתי מאחורה וגם את הפאנל חיבורים. עשיתי חור מקדימה ושמתי בו מאוורר, חור מלמטה שיצא האוויר (וגם לאקוסטיקה) בנוסף קניתי מנור…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. טוב היום קניתי ספריי צבע דמוי ניקל של יעקובי הספריי כל כך גרוע, אני מניח את מה שצבעתי על השולחן והכל מתמלא שריטות למזלי ניסיתי את הצבע על פלופי ישן אז אני צריך שתמליצו לי על חברה טובה שמייצרת ספריים ושיש לה ספריי דמוי ניקל, אני לא רוצה לראות שוב שריטות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים