אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
משהו כזה... http://www.overclockers.com/tips1066/
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לכאן ניסיתי לחבר משהו למארז לא נרחיב מה עכשיו הבעיה היא ששמתי בתוך הברגה אום וההברגה נשחקה קצת, יש להברגה 2 צדדים האום נתקע בתוכה עכשיו יוצר מצב שאני לא יכול להוציא את האום מתוך ההברגה זה נשאר תקוע מישהו יודע איך אני יכול להוציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הנה התמונות עשיתי את בעזרת המולטיטול של WOLF תחכו כמה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר... מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך שכל מי שיכול לעזור לי להשיג גישה למקדחה שולחנית (מקדחה קבועה על שולחן) או CNC (אפילו יותר טוב) יודע לי בפרטי או במייל iakovl@gmail.com תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים (6 אוהם כל אחד), של מערכת ישנה ששבקה חיים. ואני רוצה לחבר אותם למחשב. חיברתי אותם למחשב כפי שהם, והאיכות לא ממש, והעוצמה שווה בערך לעוצמה של אוזניות בפול ווליום כשעומדים 3 מטר מהם. השאלה שלי היא איזה מגבר אני צריך? 8 וואט יספיק? ואם מישהו יוכל לספק לי סכמה כל שהיא זה יהיה נחמד.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צבעתי בספריי מבריק שחור את המארז, ויצא צבע מדוייק , יפה ואחיד. החלטתי להוסיף עוד שכבה וחתיכת נייר טואלט נתפסה בין שתי שכבות הצבע.. הוספתי עוד שכבות, שייפתי, ובקיצור יצא זוועה! איך אני מוריד צבע בלי לפגוע בשכבת הצבע המקורית של המארז (לבן) ? אולי טרפנטין?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה זה מעגל מקביל ומעגל טורי ומה התפקיד של נגד? אני צריך לדעת גם מה זה חוק אוהם.. תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום העכבר עשה לי יותר מידי בעיות וכבר התעצבני עליו ברמות, אז החלטתי כי ממילא הצבע שהיה על העכבר כמעט הלך והוא נראה גועל נפש ואין לי ספריי לצבוע אותו הורדתי אותו וממילא הוא נהייה חלק מידיי. המטופל: Microsoft IntelliMouse Explorer 1.0A USB כלים: נייר שיוף רגיל ואח"כ שטיפה של המטופל במים. התוצאה לפניכם : בין השאר החיבור שלו ל-USB (לא בתוך העכבר אלא בחלק שמתחבר למחשב) נהיה ממש רופף עד לכדי שהוא פשוט היה מתנתק ולא עובד אז החלטתי גם לטפל בזה, חתחתי 15 ס"מ מהסוף ולקחתי כבל USB אחר שיש לי (יותר מידי כבלים עם חיבור B [פאלם,מצלמה, קורא כרטיסים...] ), חתכתי גם אותו וחיברתי את החוטים שלהם ועובד מאריך לעכבר הזה את החיים לעוד כמה שנים למרות שככל הנראה אני אחליף אותו בקר…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתחיל בכל נושא המודינג . הניסיון שלי בכלים ואלקטרוניקה לא מועט , אבל לצערי אין לי הרבה ניסיון בחיתוך צורות מורכבות במתכת ופרספקט . לשמחתי , רכשתי היום דרמל מקורי וחדש , כולל קצת כאלו גופים עגולים שכייף לסובב אותם על המתכת ולראות אותה נשרפת ( ) . בכל מקרה , לעניננו . אני מעוניין בכפתורים מסוג מיוחד , יש טבעת פלסטיקה מסביב לכפתור שמטרתה לנתב את האור , וכמובן לדים מתחת לטבעת . עדיין לא ניתקלתי בכאלו בישראל , ואמנם אני יכול להזמין מאנגליה - אך יקרעו אותי במחיר וגם הכפתור עצמו חסר ערך (הכפתור הספציפי הזה אינו כפתור מתג , כלומר פתיחת \ סגירת מעגל , אלא כל פעם שנלחץ נותן אות) . האם מישהו יודע אם ניתן להשיגם בישראל , היכן ומה העלות? ואגב , אני דווקא כן מע…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מקדח כוס (לא PUSSY..!!...חחח)..של 120MM... אני צריך גומיות לחלון...מה עדיף..??U או H?? מאיפה אני משיג פרספקט...בגודל של 50X50...או משהו כזה...?? איך אני יכול לעקם פרספקט...ליצור משהו מעיין קוביה...שצד אחד שלה פתוח??? תודה רבה ירון כהן...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה,אבא שלי עובד במיקרוסופט והוא כל שנה מקבל תמחשבים הישנים אז לכבוד פסח הוא קיבל חרא אחד פנטיום 2 ,ולאח שלי היה קרטון,אתם בטח יודעים מה חשבתי.. בכל אופן אז יש לי קרטון ,יש מחשב ורציתי לעשות מהקרטון מודינג למחשב... מצטער שאים תמונות של הקופסא פשוט היא בייבוש אחרי צביעה... מחר בבוקר אני אוסיף תמונות.. (שיט ביום שני יש לימודים!)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שמכיר את ההארדקאנו של TT, זה שבא עם סדרת הXASER (יש לי את הדגם עם 4 ווסתים) שמתי לב שאחד מהאגפים (יש לוח בקרה לכל 2 ווסתים) רותח, יש שם צלע קירור שפשוט בוערת על 70 מעלות (יש לי חיישן, מדדתי) כעיקרון - יש לי 4 ערוצים, שהבעיה היא בצד ימין (ערוצים1 ו2) לערוץ אחד מחובר מאוורר אחד ולערוץ 2 - שלושה מאווררים האם זה תקין, זה בנוי לעמוד בעומסים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש מלא לדים בבית ורציתי לשאול כמה לדים אפשר ל"להעמיס" על חיבור מולטקס אחד, שכל אחד פועל בזרם של 4v??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקיד ורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי לא מאמין שיש דבר כזה מודינג, ורציתי להראות לו כמה פרוייקטים. אודה לכם אם תשלחו לי קישורים לפרוייקטים שאהבתם. אני גם אראה לו את הגלריה כאן, לכן תשתדלו לשלוח לי קישורים לפרוייקטים לא ישראלים. תודה רבה רבה, אופיר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב הזמנתי ספק חדש לאחר ששלי מת ובאותו זמן הזמנתי איזה סליבינג נחמד (אדום UV) אז הצלחתי בנתיים לפרק את כל החיבורים על איזה ספק ישן חוץ מה ATX אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה זה יהיה נחמד ושאלה שניה יש לכם יזה מדריך עם תמונות שיהיה לי ממש ברור על איך להרכיב את זה על הספק? (כדי שאני אהיה בטוח במה שאני עושה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קי אני מקווה שזו לא שאלה דבילית יש לי ליד המחשב מאוורר קטן ומגניב שעושה צבעים וכו העניין הוא שאין לי כח להחליך לו כל שבועיים 2 בטריות AA האם יש סיכוי להפוף אותו ל USB???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה ואני הולך לטכנאי או מוכר הכי אהבל שיש... איך אני מסביר לו בדיוק מה אני צריך? אני צריך נגד משתנה, הוא יקבל 12V ויהיו לו 3 מצבים: 12V 5V OFF איך ניקראים הנגדים המישתנים האלו... ואם אפשר לקבל קישור למוצר בחנות אלקטרוניקה ברשת כמו אריהב... מודה לכם מאד... המשך חופש נעים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה נייר שיוף ניתן לשייף דלת של מארז,אחרי כמה חיתוכים טיפה לא מוצלחים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-