עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aladin_7,

אני רוצה לבנות רכיב אלקטרוני אשר: מקבל 12V כאשר המתג סגור אין מעבר של מתח כאשר המתג נפתח, יוצא 12V אחרי המתג נסגר, יוצא 12V לעוד 30 שניות ואח"כ נכבה. מישהו יכול להגיד לי איזה רכיבים אני צריך, ואיך אני מחבר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. המממ אין לי יותר מקום במחשב למיקרו פון יש לי מערכת 5.1 אז אין מקום ואני רוצה להפוך את המיקרופון שלי לאחד שמתחבר לUSB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ranc80,

אני כל הזמן מאבד חפצים בבית כמו מפתחות ואת השלט וחשבתי לנסות לעשות זמזם שאותו אני יצמיד לחפצים שונים ושישלט ע"י שלט (שאותו אני מקווה שאני לא יאבד), האם זה אפשרי?, האם זה קשה?, האם זה יקר?, האם זה יצא גדול?, כל מידע בנושא יעזור. בעיקרון אני יודע להלחים ויש לי טיפה נסיון בתחום אבל לא יותר מדי. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by borg,

יש לי מארז שחור וכל הפאנלים שלי שחורים, מלבד הפאנל של הכונן דיסקטים "3.5. אני רוצה לצבוע את הפאנל בשחור, או לחילופין לקנות פאנל שחור. איזה ספריי שחור מתאים לצביעת הפאנל (במידה ויש גוונים שונים של שחור, אני צריך מספר דגם)? אני צריך מיכל קטן לצביעת הפאנל "3.5 בלבד במחיר נמוך (כמה זה אמור לעלות?). אם אפשר לקנות פאנל שחור ב-10-20 ש"ח, אז זה עדיף. יותר מזה לא כדאי להשקיע, מכיוון שכונן דיסקטים "3.5 חדש עם פאנל שחור עולה כ-50 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by RazorJunior,

מישהו יודע איך ניתן לבנות רכיב שיגרום ללדים להבהב? כלומר רכיב שיפרד על העברת הזרם ללד, וכך יגרום לו להידלק ולהיכבות לסירוגין. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 4x4,

שלום אני חדש פה בפורום ובכלל במודינג יש לי מספר שאלות : 1) איזה מסך לקנות? 2) מאיפה ? 3) איך לחבר את המסך ראיתי מדריכים והם לא אומרים לי כלום? 4) מה עוד צריך חוץ ממסך?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by maor5,

zipoo's modding progect :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: לפני שאני פותח את דברי. אני רוצה להגיד תודה רבה רבה ל component (עדי רובין,מנהל פורום תוכנה) שעזר לי בכל מה שלא ידעתי איך עושים בפרוייקט תודה עדי עזרת לי המון!!!!! קבל שורת נשיקת :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* אוקיי הרבה זמן שאני מתכנן את הפרוייקט הזה... יש לי די הרבה רעיונות אני מקווה מאוד מאוד שיצאו לפועל ;D חיתוך הדלת שהיתי עוד מודר מתחיל לא ידעתי לעשות צורות מסובכות ולא ידעתי גם לשלוט בדרמל עצמו כל כך אז עשיתי מלבן פשוט ביותר קטן.... רציתי כול כך לעשות כבר אז עשיתי ולא יכולתי כבר להתאפק הריבוע יצא קטן שעשיתי כי גם לא היתי מאומן וגם …

• 64 תגובות
    • 9.3k צפיות
  12. יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איזו מנורה תהיה הכי חזקה למחשב שלי שיצא לי מהמחשב האור?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. שלום, יש לי על המעבד SLK-948u וכשקניתי אותו קניתי גם משום מה Vantec ThermoFlow . זו הוכיחה את עצמה כבחירה לא מתאימה לאוברקלוקינג מכיוון שהחיישן נמצא על המאורר ולא מתחמם מספיק, ולכן גם המאורר לא הסתובב מספיק מהר. השבוע החלטתי שנמאס לי אז תלשתי את החיישן (כזה כחול קטן) והלחמתי ישירות את שאריות הרגליים שלו ועכשיו הוא מסתובב מהר ומקרר יופי . בנוסף, יש לי פה כמה picים שאני בקרוב אלמד להשתמש בהם ולתכנת אותם. האם אתם חושבים שאפשר לעשות שימוש ברכיב כזה עם כניסת A/D של ה pic כדי לבנות חיישן טמפ' ? או שאולי הוא לא יכול להיות מספיק מדויק? תודה מראש לכל מי שיגיב, אם צריך אני אצלם את החיישן למרות שנראה לי שזה מיותר כי זה בסה"כ גוש כחול קטן...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. -------------------------------------------------------------------------------- http://img122.echo.cx/img122/9184/dscn00158ju.jpg http://img122.echo.cx/img122/9307/dscn00119cg.jpg http://img122.echo.cx/img122/3230/dscn00134me.jpg http://img122.echo.cx/img122/7549/dscn00428mo.jpg http://img122.echo.cx/img122/935/dscn00190fd.jpg http://img122.echo.cx/img122/6772/dscn00182fz.jpg http://img122.echo.cx/img122/1838/dscn00316ux.jpg אני לא ממש חדש בתחום החומרה, אך חדש בכל הקטע של OC מודינג וקירור...ככה שבקרוב אני מבטיח להשתפר :] אם אפשר ביקורת\הצעות לשיפור אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by J.a.C.k,

יש לי מסך LCD שנקנה מא. אבן אלקטרוניקה השתמשתי במדריך לתוצגות LCD מהאתר פה. אני עברתי על כל ההוראות ולא יוצא לי כלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קודם כל תודו שלפחות הרעיון מעניין! אז ככה, שוטטתי לי בפורום ונכנסתי חזק לקטע של תצוגת ה-LCD למי מאיתנו אין מכשיר אריקסון ישן בבית, אז למה לא לפרק לו את התצוגה? נראה שהיא עונה על כל הצרכים, 2x12 LCD עם BACKLIGHT ירוק אותנטי ומגניב אז ככה, פירקתי אותה בעדינות, אין צורך בהסרת הלחמות, הצג מחובר בקונקטור מגע מוזהב (אתם יודעים, הטלפונים האלה עלו פעם 3000 שקל) יש לתצוגה 6 רגליים בלבד! (קשה לי מאד להאמין שיש בתוכה איזשהו מקודד, אבל יכול מאד להיות, כי קשה להסביר את המספר המועט של הרגליים) הBACKLIGHT מתחבר בנפרד, גם במגע, עם אותם 6 רגליים ומועבר לBOARD של המכשיר. לצערי הרב אין PART NUMBER על התצוגה, ולא ממש הצלחתי למצוא PARTLIST של המכשיר הזה בכדי לדעתי מה עושה כל רגל ואם יש סיכוי…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by nir_ofer,

אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.) ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה... שוקרן ניר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 12345-,

יש לי 3 לדים אדומים עכשיו איך אני מחבר אותם למחשב יותר נכון לספק כוח ושהם ידלקו עם המחשב בבקשה הסבר מפורט כי אני חדש בעסק הזה ראיתי תמדריך שיש פה והוא פשוט לא מסביר איך לחבר את זה למחשב........ואני גם מחפש דרך יותר פשוטה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Ran B,

שלום לכולם! אז אחרי חצי שנה ויותר של פרישה מהפורום, חזרתי לקצת לקרוא, להתעדכן ולעזור קצת אם ניתן. בנוסף כמובן שכבר רציתי כבר המון זמן משו חדשני, בעיקר להחליף מארז לפחות ל-TOWER כי לא יכולתי עם הבלאגן שהיה לי בסופרטאלנט הקטנציק שלי. לכן נכנסתי מיד לחשבון הבנק באינטרנט לראות כמה כסף נשאר לי מהמשכורת וגליתי סכום נכבד מאוד של כ-900 שקל לרשותי. כמובן שלא הכל בוזבז על המחשב, בין היתר היה גם אוכל, סמסרה(למי שמכיר בהרצליה פיתוח) ועוד מלא שטויות אחרות כמובן. אחרי התלבטות קשה ומחשבה מרובה, הזמנתי את המארז של ANTEC, מדגם ProView 1000AMG. תמונה : הלכתי לקחת את המארז, אכן קופסא בגודל ש בן אדם. המארז שכב לו לבד בצד עד התייצעות על ספק כוח חדש שכן הייתי צריך משו חזק ויציב, ה…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by night-fire,

היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. שלום, יש לי סינק יחסית גדול אני רוצה לחתוך חתיכות ממנו ולהדביק על זכרונות כץ המסך R9550 : איך אני מדביק? דבק טרמי, אני יודע אבל הוא לא יוצא לי עכשיו, האם יש עוד שיטות? תודה לועזרים

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. באלקטרוניקה.. שמתקיים במעגל מקביל: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים