עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Gonk,

"Just some old school modding for ya' all!" לעבודה עצמה: זה מחשבון ישן שירשתי מאחי. משהו מאיזור אמצע שנות ה 80, עתיק (ועדיין בשימוש). יום אחד סתם פירקתי אותו וגיליתי שאפשר להפוך את המסנן המקטב של המסך. הנה כמה תמונות מהפירוק והמוד עצמו. המסנן המקטב: התוצאה הסופית: בעצם, המחשבון היה כבר אחרי המוד, אבל בדיוק קנינו מצלמה חדשה והייתי חייב לנסות אותה על משהו. אז החזרתי את המצב לקדמותו ועשיתי הכל מהתחלה עם תמונות. נ.ב. 1 אני יודע שבחלק מהתמונות יש קצת יותר מדי פלאש, מה לעשות. נ.ב. 2 לפני שמישהו ישאל, לא ערכתי את התמונה האחרונה, המחשבון באמת נראה ככה עכשיו.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by vali13,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבנות מעגלים פשוטים תןדה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  3. אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by nehmia,

אני הולך לחנות אלקט אז איזה מסך לבקש...איזה מסכים זולים שלא מראים הרבה תוים אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by m.k,

מישהו נתן פה פעם לינק על איזה מדריך (אני חושב באתר) שמראים בו את כל הראשי חיתוך ואת כל ראשי השיוף כדי לעשות מודינג. מישהו יכול להביא לי את הלינק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. קוד הבקר כפי שמופיע על גבי ה-LCD (ה-LCD כולל 14 פינים+שני חיבורי תאורה (A,K) ובעל אפשרות תצוגה של 16x2) GWMTDC229

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. איך אני עושה את זה? בקרוב תמונות

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. אני רוצה לחבר 7 לדים ככה רגילים איזה נגדים אני צריך להם ואיזה עוד חומרים בשביל לבנות את כל זה על פאנל? תסבירו קצת..

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום יש לי צג של מיקרוגל ישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולראות מה הטמפרטורה של המעבד והוא 3 ריבועים כאלה חתיכה גדולה כזאת האם אפשר לעשות משהו בסגנון תודה מראש אליייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי בעיה: יש במסך 16 חיבורים וגם בצידו השני שני חיבורים A וK (לתאורה) אז למה לחבר את החשמל ל15 16 או לA וK * על המסך רשום pc-2002-c a powertip ועליו היתה מדבקה pc2002ay-ae-a qc ok 981012h עם זה עוזר ודרך אגב המסך נראה כמו במדריך

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. Started by eli_a,

שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  16. מה זה? אם אני ישנה מה זה יתן והאם זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. יש לי שלט של סוני 1 ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. אתם יכולה בבקשה להביא לי שרטוטים של מה להלחים למה? ואם אפשר שיהיה בלי דיודות. תודה!

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. אני כבר כמה שבועות מנסה ולא מצליח אז כל רעיון יתקבל בברכה קצת רקע לפני אני כבר לא זוכר כמה זמן נכנסתי לאתר הזה וראיתי את המדריכים וחשבתים שזה דברים יפים אז אמרתי למה לא לנסות חלק אז עשיתי חלון למארז קצת לאחר מכן התגלגל לידי צג LCD אז אמרתי יאלה חיברתי אותו דרך ה LPT עכשיו אני מתעניין בלהתחיל עם OC עכשיו החלק המעניין לפני שאני מתחיל להתעסק עם OC אני רוצה להציג טמפ של רכיבים על הLCD אז הורדתי את הLCDSMARTIE ואת MBM5 ויחד אני מציג טמפ וסלד =והל טוב ויפה בנוסף יש לי 2 כרטיסי מסך 6600GT עובדים ב SLI ואני חושב שהם די מתחמים לכן אני מחפש דרך לקחת את הנתוני טמפ שלהם מהדרייבר ולהציג אותם על ה LCD אם למישהו יש רעיון או יודע על דרך תודה תודה תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני מחבר אותם ליציאה במחשב ואז אני רוצה לשים עליהם נגד משתנה איזה אני צריך?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אי רוצה לבנות מכשיר כזה שיהיה בו איקוליזר ושאני יוכל לשלוט על העוצמה של כל הרמקולים(front,rear,center,sub,afe) ובכלל על הוליום הכללי של המחשב...איך אפשר לבנות כזה דבר? זה יקר?מסובך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arkadur,

לפי שמכיר - זה הפנל ניטור שבא עם המארזים של החברה לצערי - 2 ערוצים שם לא תקינים - כלומר המאווררים המחוברים אליהם, לא מגיבים כלל לשינוי בווסת הם עובדים תמיד על עוצמה מלאה כמו כן שמתי לב שבמעגל לכל ערוץ יש 2 דיודות, אז בשתי המעגלים הללו - הדיודות קצת נחופות תעזרו לי! ??? :'(

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by gbox,

אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. קניתי אתמול את הדרמל חדש ונחמד וחשבתי מה אני יכול לעשות... רק בישביל הנסיון. אז היה לי מאוורר מעפן 80 מ"מ של ספק ישן מתקופת פנטיום 2 אז חשבתי למה לא לשפר אותו אז אמרתי איך אפשר לשפר אותו... אחרי הכל כל המאווררים אותו הדבר חוץ מהמאווררים של Arctic cooling שאין להם שילדה מסביב ללהבים ושמתי לב שהם מאוד שקטים לעומת מאווררים אחרים... אז אמרתי למה לא תפסתי את הדרמל החדש ויש התחלתי לעבוד חתכתי את כל המיסגרת אבל טיפה מהר מידי אז הפלסטיק נמס... אבל לא נורא ומיד אחרי זה להרכיב את המאוורר במחשב של המישפחה (שהיה מאוד רועש דרך אגב) הלחמה שתי שניות והתוצאות מדהימות... שקט מוחלט השיפור מדהים והאוויר זורם בלי הפסקה אני אומר לכם אם יש לכם מאוורר מיותר תנסו ולא תיצטערו ותמונה אחת (ל…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים