עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by card,

שלום אני משתמש במיקרו בקר Arduino Nano, שהיתרון בו הוא שהוא נכנס למטריצה. יש לו חסרון קטן, והוא ש-כל ה-Shield-ים הרגילים, מן הסתם, לא יתחברו אליו, בגלל שאין לו את המבנה המתאים כמו של ה-Uno. כדי לחבר אותו לאינטרנט, יש לי שתי אפשרויות: 1) Ethernet Module: http://imall.iteadstudio.com/m120525007.html 2) Ethernet Shield: שלא יתלבש עליו פיזית, אלא פשוט אחבר לו מתח, ואת חוטי ה-IO המתאימים http://www.buyincoins.com/new_en/details/ethernet-shield-w5100-for-arduino-2009-uno-mega-1280-2560-product-13785.html ניתן לחבר את ה-Arduino Nano אל ה-Ethernet Shield, ע"י כך שנחבר את פינים 10-13 ב-Nano, אל 10-13 ב-Shield. עוד יתרון ב-Shield, הוא שהוא כולל כבר מייצב ל-3.3v שאפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by CyberBot,

1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by omripel,

כותרת..

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. שלום לכולם . יש לי רמקולים קיטים של שנות ה 70 שניתן לראות פה Marantz 2226 in excellent condition אמנם זה רק סרטון , אבל מרגישים בעוצמת הבאס ובשרניות הסאונד . מאוד מאוד אהבתי אותם . אחרי הסרטון שמתי להם מידים וטווטרים חדשים . מאיזה רמקולים מדפיים שמצאתי . את הוופרים המקורי השארתי . הקרוס אובר נשאר כמו שהוא . עכשיו הם מנגנים בסדר . אבל קשה לא לשים לב שהבאס נהיה חלש באיזה 50 אחוז פחות יותר . ואני לא מצליח להבין למה . חשבתי לעצמי בלאו הכי הקרוס שלהם נראה על הפנים . אז אבנה להם קרוס חדש וזהו . אני אשמח לקבל מימכם המלצה לסכימה של קרוס 3 WAY פשוט זול יעיל ונציל . הייתי רוצה שתדרי החיתוך יהיו 800 5000 תודה סופ"ש טוב

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dany_tab,

היי, קניתי 4 לדים UB וכשרציתי לבדוק אם הם עובדים חיברתי אותם עם נגד איך שצריך- חיברתי רק את ה + עם נגד 470 אום ולתדהמתי והוא עבד בלי שאני יחבר את ה -. איך זה קורה?[br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 19:12:02 זה היה בתוך מעגל לדים מהבהבים לפי מוזיקה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by lizard,

שלום לכולם. לא מצאתי בחיפוש תוצאות לכן פתחתי את השירשור הזה. לוח ארדואינו נאנו 380. 2 מנועים, מחוברים לבקר מסוג H BRIDGE 298N. פוטנציומטר מתג. יש לי קצת חוסר הבנה באיך אני מחבר חשמלית את המתג למערכת. המטרה היא שהמתג יברור בין קדימה לאחורה. הגדרתי שני פינים (1,2) והרעיון שלי הוא שאם פין 1 מקבל מתח, המערכת תסע קדימה, אם פין 2 מקבל מתח המערכת תסע אחורה ואם אין מתח אז לעצור (ניוטרל). כרגע זה מתג 2 מצבים, בעתיד 3 מצבים. מצב מרכזי ניוטרל אבל כרגע נניח לזה (זה יקבל ביטוי בקוד אבל לא יהיה קיים כרגע) הפוטנציומטר דואג למהירות הסיבוב ואם הוא על 0 אז מערכת עוצרת. אני כנראה אשים תנאי שאם הערך של הפוטנציומטר הוא 0 אז גם לעצור. ראיתי כל מיני מדריכים בגוגל אבל לא ברור לי החיווט החשמלי. כ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shimon23,

אני מחפש מדבקות לצביעה על המארז- בסגנון אלו שיש באתר, מישהו מכיר אתרים עם תמונות להדפסה לשבלונות כאלו? האם יש סוג ספריי מיוחד בשביל סוג כזה של צביעה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by jonkerbox,

שלום, לאחרונה ניסיתי לבנות רדיו פשוט הכולל סליל, דיודה, אנטנה והארקה (פרטים באתר זה:http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/radio.html). בניתי בדיוק כמו שמסבירים באתר אולם שמעתי רק רעש של תדר ("זזזזזזז") מה שמעיד על זה שהרדיו עובד אבל לא הצלחתי לתפוס שום תחנה. ניסיתי לשחק עם האנטנה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור? תודה, wannakill99

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by radar,

הי לכולם אני מעוניין לקנות Wire Wrap tool, וראיתי שני סוגים: צבע כחול - 30AWG: https://www.ebay.com/itm/New-Wire-Wrap-Strip-Unwrap-Tool-Hand-Manual-Winding-Rods-For-WSU-30M-AWG-30/254283316298 צבע זהב: - 22AWG: https://www.ebay.com/itm/EXSO-Manual-Wire-Cable-Wrap-Unwrap-Tool-Hand-Driver-22AWG-0-65mm-0-9mm-1PCS-NEW/153468091784 מי מהם עדיף? תודה

11. Started by roeesnir,

כן. יש לי מולטימטר. ואני מתכוון לקבל. לא לכבל. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by mci10mat,

1.שמעתי שהתקנת icq על המחשב מביא המון בעיות, האם זה נכון? 2. מישהו יודע על תוכנות נוספות לשליחת sms? משהו בעברית? 3. כמובן, אני מדבר על תוכנות חינמיות ולא פרוצות... תודה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RGod,

התחדשתי במארז הנ"ל לא מזמן,והוא מגיע ביחד אם מאוור 120 מאחורה . המאוור מגיע עם חיישן טמ"פ ,וחיבור שלוש פין ללוח ,אני יודע שאני יכול לחבר לו ווסט כדי לווסט את המהירות שלו ,איך ניתן לעשות זאת ללא הווסת הנל . יש איזשהם אופציות בלוח אם ?האם ניתן לעשות מודינג כלומר לנתק את ה 12 V ולחבר אותו ל5 :s05: קיצר תמליצו אני רוצה להוריד לו את המהירות -מסתובב ב 3000+ -האמת די שקט לעומת ה 120 שלי שעובדים ב 3000 סלדחח

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by oren5511,

שלום לכולם קניתי ארדואינו אונו ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את התוכנה מהאתר ניסיתי דרך האתר צעד אחר צעד ואני לא מצליח למצוא את "Arduino UNO (COMxx)" ובמנהל ההתקנים חסר דרייבר. תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eegg,

מצאתי יומן אלקטרוני עברי של genius דגם מספר OP9300HD אבל הוא לא עובד פירקתי לו את הפנל האחור שעל הבטריות רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך אל. כי. די. שלו כמסך לlcd במחשב מישהו יכול לעזור? בין שני החלקים שמתקפלים בין המסך למקלדת יש חואים כ12 חוטים +- מישהו יכול לעזור אולי אפשר לחבר לserial תודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחר ההשקה של הבוקס החדשה , והמחיר המשתלם ( 300 דולר? זה לא הרבה כל כך) תהיתי איך אני יחבר אותה למסך שלי. הטלוויזה שיש לי היא מתחת לכל ביקרות! טלוויזת 21 אינצט ת והיא אפילו לא שטוחה. לעומת זאת יש לי מסך lcd 19 מעולה ומאוד חד וחשבתי שאם יש אפשרות לחבר את הקונסולה למסך , אז איכות התמונה תיהיה הרבה יותר טובה. קיצקצס..האם יש אפשרות כזאת? בלי הרבה סיבוכים של חיבור הטלוויזה למחשב והמכשיר לtv....אולי יש מתאם או חיבורים בקונסולה עצמה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project

18. האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by thegodx,

אני מעוניין לקנות לוח בקרה בדקתי בחניות ומאצתי לחץ כאן מה אתם אומים עליו? 1. העם הוא משתלם? 2. איזה אופציות הוא מציג? 3. לאן בכלל מחברים אותו? (בלוח אם) השמח לקבל תשובה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני צריך סוללה לבידורית ניידת Mipro 101. הסוללה שבפנים היא 12V 2.9Ah אני לא מצליח למצוא סוללה זהה אלא רק 12V 2.7. האם זה בסדר? ומה המשמעות של זה? תודה. ואם כבר, המתח בהטענה הוא 14.32V. זה תקין? הסוללה שיש לי עכשיו נותנת 12.2 אבל היא לא מצליחה להפעיל את הבידורית. היא נדלקת לשניה ומתעמעמת, כמו מצבר שנגמר. האם זה נכון להניח שעבר זמנה וצריך סוללה חדשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MaC_MaN,

יש למישהו מושג אם זה אפשרי לבצע מודינג לWifi Dongle לArduino Shiled? יש לי איזה כרטיס וויפיי שוכב בבית, אני מעוניין לעשות לו המרה ל Shield חיפשתי בגוגל ראיתי שאנשים עשו את זה ע"י Ethernet Shield, אתם יודעים אם אפשר לחבר "פשוט" את הכבלים של הUSB ליציאות של הArduino והוא יהפוך להיות Shield (כמובן עם הInclude המתאים), מתח למתח, 0 ל-0, 2X Data לDigital (או לסרוגין Data לTX/RX)...

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Crash5,

אני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן ולעזור לכל מי שעומד בפני הזמנת Sleeving בעזרתכם הנדיבה. קיימים קטרים שונים של השרוולים: 1/2, 1/4, 1/8. בנוסף, קיימים אורכים שונים. איזה אורך ואיזה קוטר יספיק לעטוף ספק כוח אחד שלם? האם כדאי להזמין את הערכה? טיפים, עצות והארות יתקבלו בברכה. תודה לכל מי שמוכן לעזור בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה להוסיף לד לטלפון הביתי שלי בחדר כל פעם שהטלפון יצלצל אז המנורה תהבהב אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע לאן צרכים לחבר את הרגליים של הלד שהטלפון מצלצל אני יודע שהוא מוציא זרם כלשהו לא יודע כמה בדיוק אני מאמין שאפשר להשתמש בזה לביצוע המוד למישהו יש מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.