עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  2. חיפשתי באתר ומצאתי את התמונה אך היא לא עבדה בכל אופן אם מישהו יוכל לעשות בצייר ולשלוח לי אני אשמח.. יש לזה מפסק On/off וזה בעיקרון מאוורר תותח שטוח כזה והוא במתח של 12 וולט, 551mA = 0.551A ויש לי פוטציומטר של 1khm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EliranB,

סתם שאלות לידע כללי לא משהו רציני אם נגיד יש לי 2 פיוזים של חצי אמפר אם אני יחבר אותם בטור הזרם המקס' ישאר חצי אמפר נכון ? (אני חושב שכן רק רוצה להיות בטוח) ואם אני יחבר אותם במקביל אני יוכל לקבל אמפר 1 ? ? ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  5. שלום , א. רציתי להגיד לכם שמאד מאד אהבתי את הארת אני כבר שעתיים גולש בו ונהנה ראיתי שמלא פורומים יש מדוינג וזה ואף פעם לא הבנתי מזה עכשיו הבנתי ויש לי כזה מחשב ישן מעפן עכשיו הוא של אחותי , חשבתי לצבוע אותו בורוד כזה , ולמעלה כזה לשים בובה כזה אבל איך אני עושה תבנית לזה כיאלו ?..... בכלל אם אני רוצה סתם סמל כזה לשים והכל איך אני צובע ועושה את זה ??!!?!?@?!@? בתודה אור פרג'

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by yotam.m,

מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  7. http://www.tomshardware.com/howto/20050803/index.html די מגניב האמת

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by BandiT,

שלום. קניתי מארז של HEc 6A21 וקיבלתי איתו 2 מאווררים 12 מ"מ כאשר ניסיתי לחבר אותם ללוח האם אז נודה לי שיש בעיה. בלוח יש רק חיבור אחד למאוורר, חיברתי אותו אבל את השני אין לאן לחבר. אמרו לי שיש שתי פתרונות, לקנות מעביר בין החיבור של המאוורר לחיבור מולקס. או לחתוך את החיבור של המאוורר ולהלחים אותו איך שהוא למולקס. אז ככה שאני לא מבין כלום בדברים האלה.. משהו יכול לעזור לי לחבר את המאוורר איך שהוא? תודה.

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. עלה במוחי הרעיון הזה ואני יודע שיש חיבור בלוח שמאפשר להפעיל כזה דבר הקטע איך בונים את זה??? למישהו יש מושג איך להתחיל ומאיפה? :ס זה לא נראה לי כזה דבר מורכב דווקא

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by montigo,

1. האם יש דרך טובה ללמוד להלחים, חוץ מנסיון? טכניקות? טיפים Anyone? 2. המלחם שלי על הפנים (לא מפתיע, זה מלחם 30 ש"ח מהום סנטר) גיליתי שיש השפעה רבה לחום של המלחם. המלחם שלי פשוט לא מצליח לחבר בדיל למשטחי מתכת כי הוא לא חם מספיק! בנוסף, ההלחמה איתו מאוד לא נוחה כי החימום שלו אינו אחיד מכל הכיוונים - הראש לא מלוכלך, הוא די חדש. החלטתי להשקיע קצת כסף ולקנות ציוד הלחמה נורמלי. אז יש לי כמה שאלות: איזה חברות\סוג מלחם כדאי לקנות? איזה ציוד אני עוד צריך חוץ מהמלחם? שווה לקנות את הקיטים האלו של מלחם עם זכוכית מגדלת וקליפסים לכבלים? (יש לי כבר: מוליטיטסטר, בדיל, איזולירבנד, Cable Stripper די גרוע לכבלים קטנים) האם יש הבדל בין סוגי הבדיל? היות ויש לי אותה חבילת בדיל מלפני 10 שנים..…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.overclockers.com/articles975/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Gonk,

ובכן, שימוש מעניין בכלים מאוד לא שגרתיים לעיצוב מארז (אני באופן אישי אהבתי את השימוש ב remington 870): http://www.2cooltek.com/case001.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. רציתי לדעת אם אני יצליח להפוך די וי די רגיל לנייד כמובן שאני יוסיף מסך וכ'ו אבל מה שיותר מעניין אותי זה אם יהיה אפשר לחבר אותו לסוללת ליטיום או אפילו למצת באוטו.... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by yotam.m,

שלום אנשים מה קורה? יש לי שתי שאלות קטנות. קודם כל יש לי שנאי 12V 600MA האם יכול להיות שאני מודד עם רב מודד את המתח כתוב לי 18.62V? זה הרב מודד, השנאי או שזה המתח שיוצא מהשנאי למרות שכתוב עליו 12. בקשר לזרם שאני מודד אותו כתוב לי 1.67A זה הגיוני? השאלה השניה שלי היא בקשר למייצב מתח מסוג 7812 מייצב מתח ל12V. חיברתי אותו על מטריצה בדקתי את המתח הוא בדיוק בדיוק 12. אחרי כמה רגעים שהורדתי את הידיים עם הרב מודד ורציתי לבדוק שוב המתח עלה ל16.5 או משהו כזה נגעתי בו וקיבלתי כוויה. יכול להיות שבגלל החום הוא נהרס? יש פיתרון לחום המטורף הזה? נראה לי היו שם איזה 90 מעלות. נ.ב כל פעם שאני מנסה למדוד הוא נותן לי שוב ושוב 16.5 כאילו שהוא פרש מלייצב ל12 ועבר לייצב 16.5. (בהנחה שהמתח משנא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. המאוורר של המעבד הרי מחובר ישירות ללוח,אז לקחתי את ה3 פינים שבתוכו (שלוש חוטים,אחד צהוב ,אחד שחור,ואחד ירוק) הוצאתי את השחור,והצהוב לקחתי מולקס חדש,היה לו זכר-ונקבה חיברתי את הזכר שלו -לנקבה אחת במארז[מהספק ] ובזכר הכנסתי את השחור לשחור,ואת הצהוב-לצהוב מה שבעצם ,אמור לתת לי 12V נקיים,ולעשות למאוורר לפחות 5000RMP,הוא כרגע על 3200 ועשיתי את זה,וזה לא עזר. מדוע.? אמרו לי שאם זה מחובר ללוח,הוא על 7V ככה..ועם המעבד מתחמם אז הוא לאט לאט יודע להגביר את הקצב ע''י כך שהוא מגביר את הV בקיצור המחשב עכשיו פתוח קטן לידי בשביל לתקן את זה,שיקבל 12V ויעבוד במלואו המהירות שלו. חיברתי גם בחזרה את המולקס הקטן ללוח אם,עם חוט אחד[ירוק] שיגיד לי כמה RMP. [החוט ירוק,-חיישן של סיבובי RMP של המאו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום!! יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מי שרוצה מדריך שיכתוב כאן ואני כבר יכתוב מדריך מפורט ביותר!!! לקדוש ברוך הוא

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by miki20008,

אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  20. בסך הכל ניסיתי לעזור לאנשים פה.. מה אתם ישר קופצים? (גרמתם לי לבכות.. רציני לא צחוק) מקווה שתיבינו שרק ניסיתי לעזור וכמו שאני יודע.. ונגיד שיש לי ידע כזה.. במחשב ועל ידי אנשים מומחים לזה! שאמרו שאין סיכון של חיבור כזה או אחר לUSB! אין סיכון ללוח האם או לחלקים במחשב! אז קחו את זה לתשומת ליבכם!

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by Imtheman,

חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by or ziv,

רציתי לדעת איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי שיהיה מחובר למחשב..זאת אומרת שהספק יהיה מחובר רק לשקע בקיר ולנגיד מאורר והמאורר יסתובב אני מעדיף שמי שמגיב עם לא יהיה לו קשה שישים תמונה.. תודה מראשש!!!!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by miki20008,

מי גר ב פ''ת ויכל לעזור לי בפרויקט שלי יש מצב לתשלום

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by liranmo,

אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by jeyjey,

שלום זה הפורום הכי מתאים לשאלה שלי לדעתי בכל מקרה, אני רוצה לקנות משאבה לקירור מים מחו"ל: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=40 שימו לב שהיא צריכה מתח 110V ובארץ משתמשים ב220V מה אני עושה כדי להתאים אותה לארץ? באריהב מצאתי כמה דברים: http://www.arihav.com/indexheb.asp (תכתבו בחיפוש "110V") יש שם משהו שיכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים