עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם קוראים לי שחף ואני חדש פה... ;D עכשיו אני מת לעשות פרויקט כלשהו....לא פשוט מידי כי אני מבין טיפה באלקטרוניקה אבל לא מסובך...חומרים יש לי להשיג בזול אני חושב אני רק צריך כלים.. מישהו יכול לתת לי רעיון לפרויקט כזה ואם אני יוכל להעזר בכם פה... חוצמזה אני מודה לכם על כל עזרה שתינתן לי!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי חבר'ה , אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים . ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10 איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ? בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק... כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה.. אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון תגידו לי באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה , אביאל.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by r.g.comuters,

חברה מה שלומכם ערב טוב. יש לי שאלה אלייכם. אני חשבתי לחבר מנורת אולטרה סגול ביתית לאוטו השאלה עם זה אפשרי? וחוקי לחבר מנורה כזואת באוטו רציתי לשאול איך אני מחבר אותה כעיקרון המנורה צורכת 12 וולט השאלה שלי היא כזואת עם אני יחבר אותו ישירות ללא ממיר היא תעבוד לי ?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  4. הנה לינק http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=926&catcode=434 אם מישהו ראה איך היא באמת אני אשמח לחוות דעת

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. חיפשתי כבר כמה שעות ואני לא מוצא. בבקשה אם אפשר לינקים למדריכים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. אני צריך לעשות מפסק לספק כוח שברגע שאני מדליק אותו הספק כוח נדלק. הספק כוח לא יתחבר למחשב בכלל. זה לאיזה לקוח שלי שרוצה לחבר איזה משהו לספק כוח. זה לא הולך להתחבר בכלל למחשב. איך אני עושה את זה מישהוא יודע אולי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gigabot,

http://www.frozencpu.com/cab-38.html ואיך מתבצע כל העניין של הקניה מפרוזן, נראה לי הם שולחים לארץ זה נכון? כמה עולה, אם אפשר פירוט על העניין, תודה אלי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by king of the kings,

שלום לכולם, קניתי מאוורר לד של thermaltake 120 חיברתי אותו למחשב והכל בסדר. אך חסר לי החוט שמחבר את זה לספיד פאן... האם אני אמור לקנות אותו?? או שהוא אמור לבוא עם המאוורר עצמו.. (במאוורר הקודם זה בא כבר מחובר. (החוט)... פרטים: אותו מאורר רק לא לד..) אם צריך עוד פירוט אני יעלה תמונות.. בבקשה תעזרו לי.. תודה מראש..

10. Started by shaks,

אני רוצה לחבר 3 לדים (באותו הצבע) בחיבור מקבילי למקור מתח של 5V איזה נגד אני צריך בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. Started by jeyjey,

יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק... יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by The TrCkeR,

יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by Emms12,

אוקי אז ככה קניתי מארז וחיברתי לו 3 קטודות ועוד 2 בדרך ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את כולם לאינוורטור אחד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by moshedj2005,

שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by miki20008,

תנו לי קישורים של דרמלים למה כי אני צריך ליקנות תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. ראיתי שחלק מהתמונות הלכו שם לאיבוד ורציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לשחזר שם מה שהיה או שאולי PhoenixBoy יכול לעזור לי לבנות את זה :ס או מישהו נוסף כי אין לי שרטוט אפילו של המעגל

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by shaks,

אני מעוניין לחבר לד/ים (תלוי כמה אפשר) לUSB של המחשב (USB 1 אם זה משנה) ואני יודע שזה אפשרי (כמו הלדים האלה שמתחברים לUSB של מחשב נייד כדי להאיר על המקלדת) אופציה של כיבוי דרך המחשב זה יהיה נחמד אבל לא חובה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ROYAL125,

איך אני מחבר מאורר למארז עם שני חוטים גלויים(אדום ושחור) ולאן אני מחבר תודה :jump:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by benx,

מצטער אם פרסמו את זה כבר, בדקתי 3 עמודים אחורה ולא ראיתי משהו, גם בחיפוש לא צץ כלום, בכל מקרה מוד מוצלח על המשחק Battlefield 2 http://www.fishki.net/comment.php?id=4291 מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by devil2052,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני מחפש גומי בצורת U או גומי בצורת H כמו שהציען במדריך באתר : http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow ואני לא ממש מוצא. עד עכשיו היתי בכמה חנויות של "עשה זאת בעצמך": הום סנטר ו ace ולצערי לא מצאתי... איפה אני כן יכול למצו כזה גומי??? תודה לעזורים

21. שלום ביום שישי סיימתי עם החיתוך של הדלת של המארז, צבעתי אותה והשארתי אותי להתייבש החיתוך לא משוייף ואין בידיי כלים שאני יוכל לשייף את החלון בצורה שאני לא אצטרך לשים גומי כדי לטשטש את החיתוך.. עכשיו אני צריך עצה איזה גומי לשים בשביל לשים על הדלת, חומר גמיש שלא יעשה לי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Dark Respect,

שלום יש לי וחבר שלי ויכוח בקשר לחשמל הוא אומר שאם בן אדם מתחשמל ב100 וואט (10 וולט ו10 אמפר) יכאב לו בדיוק כמו שהוא יתחשמל מ100 וואט (100 אמפר ו1 וולט) או 100 וואט (100 וולט ו1 אמפר) ואני אומר שמידת הכאב קשורה אך ורק לאמפר מי צודק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז ככה...יש לי אינפרא אדום במחשב..מובנה שקיבלתי אם הלוח אם.. ואני רוצה לעשות שאני יוכל לשלוט על ווינאמפ אם שלט באינפרא אדום...עכשיו את התוכנה והפלג יש לי..אבל אין לי מושג מה לעשות מבחינה חומרטית.. אני מצרף קובץ שתראו את האינפרא אדום(במנהל התקנים) מישהו מוכן להגיד לי מה אני צריך לעשות?או להסביר או משהו...תודה מראש.. יהב :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by yotam.m,

שלום חברים מה קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך מידי או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

אני מחפש מעגל של מכונית על שלט רחוק. אפשר פשוט ואפשר משהו מתקדם... אני צריך מעגל גם למכונית וגם לשלט.

דיונים חדשים בפורומים