אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי את המארז של ה- SUNBEAM SAMURAI שסביר שהוא מוכר לרובכם בכל מקרה - "הבעיה" שלו היא שמשום מה הם המשיכו את ה- INDENTATION (הבלטה או מדרגה) הקיים באופן נורמלי באיזור ה-PCI - גם לאיזור המאווררים האחוריים... כדי "לפתור" את ה-"בעיה" הזו שהם המציאו לעצמם -- הם פיתחו FAN CAGE ייחודי עם רגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה כדי שיוכל להתחבר לצד האחורי של המארז ולאחסן בתוכו שני מאווררים הדבר הזה דפוק מכמה סיבות: 1. העובדה שהמאורר לא צמוד כולו לצד האחורי של המארז, וחצי מהמאוורר בעצם עומד עם רווח של כסנטימטר מהצד האחורי - פוגעת מן הסתם בהוצאת האוויר 2. בגלל ההבלטה - המאורר "נצמד" לצד הקרוב יותר למעבד ולא זה הרחוק יותר... במארזים נורמלים הצד הרחוק יותר הוא זה שאליו מתחבר…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי 14 לדים שצורכים זרם נומינלי 30mA במתח 3.6V ואני מחבר אותם כך - |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד---------נגד 160 אום----| | | |------------מהספק 12V---------------| רציתי לוודא שזה באמת ככה,אם מישהו יוכל לאשר... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הייי! רציתי לדעת האם אפשר לחבר מסך ישן של פלאפון (NOKIA 3310) למחשב??? ??? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא מדריך להכנת פד מואר לעכבר....עם תמונות עדיף אני מת להכין אחד כזה ואין לי מושג איך.....
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד דבר אחד חשוב תודהההההההההההה תודה ושוב תודה יש פה אחלה קהילה אחר אתר אחלה אנשים שעוזרים,משתפים ופותרים המון המון בעיות תמשיכו. טוב אז ככה, יש לי מארז פשוט וחשבתי לפני (אם בכלל) אני יקנה מארז אני רוצה ליראות מה אני יכול לעשות מהמארז הפשוט שלי. אז יש לי מאז פשוט שנראה כך יומים אני חושב מה לעשות איך לחתוך ובאיזה צבע לצבוע: היום הגורל של המארז משתנה כמו של חלקנו במדינה (המתנחלים) החלתטי שאני חותך את המארז אז בהתחלה תיכננתי ושירטטתי על המארז איך אני רוצה לחתוך, נתתי לאבא שלי את זה היום בבוקר והוא הלך לחתוך לי את המארז וזה מה שיצא : כך זה נראה על המארז: כמו ששמתם לב החיתוך לא מדוייק אז אני מחר מביא גומיה ושם על דפנות המארז. ובנתים עש…
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני מתחיל בכל העסק וקראתי פה הרבה על מודינג אז החלטתי לעשות בעצמי... עכשיו, אני רוצה לעשות גוף תאורה פשוט כמו שיש במדריך פה בפורום וכתוב שם שאני צריך נגדים לפי המתח שאני משתמש בו.... איך אני יודע אם המתח הוא 12V או 5V?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הקדמה: אחרי שיקולים רבים ומחשבות ותכנונים החלטתי להוציא את הפרויקט שלי לאור. את הפרויקט החלטתי להוציא אחרי הבגרות האחרונה שלי כדי שאני לא יהיה לחוץ בזמן, ושאני יוכל לעדכן את המודינג בקביעות...אחרי עיונים רבים במדריכים, פורומים ועצות של משתמשים גיבשתי דעה יחסית בערך למה שהולך להיות במודינג שלי. אז ככה אני יפרט קצת על חומרת המחשב שלי ואז על המודינג ונמה אני הולך לעשות. חומרת המחשב: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) …
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם האורות במארזים הם חזקים ויפים או סתם גימיק מסריח....? אם האורות מכוונים לכיוון המסך הדק שלי - זה משפיע על הראייה במסך? מישהו ראה פעם במציאות ולא בתמונות את הסמוראי או איזשהוא ריידמקס?? הם יפים בלי אורות??? רציתי לקנות את הטרנספור מebay ב-55$ ובארץ זה עולה 500 ש"ח.. רציתי לדעת כמה יעלה לשלוח אותו משם עד אליי ואם לוקחים על זה מכס ובמיוחד אם זה משתלם???
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת : היכן ניתן למצוא DREMEL (דרמל) מקורי הכי זול שיש? אני לא רוצה Wolf או יונדאי...רק את המקורי איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול? (לא נטען) עוד שאלה: אני רוצה לעשות חיתוך למארז, יש לכם אולי צורות יפות לאללה להביא לי? יש פשוט כ"כ הרבה אני לא יודע מה להחליט
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום . יש לי מארז נקי הוצאתי ממנו את כל הרכיבים כדי שלא יהיו תטעויות על מוד אחר שעשיתי והלוח אם נהרס . עכשיו יש לי משו כמו 4 מאווררים גדולים ( לא יודע גדלים אבל הסטנדרד ) . יש לי קטודה בצבע כחול . אני הולך עם מקדח כוס לעשות מיספר חורים כניראה בגדול 120 ממ הרבה כאלה וליסגור עם לוח אחד גדול עם 4 ניטים השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות לוח בקרה ל 4 המאוורירם ולקטודה . המאווררים הם בלי החוט חיבור לספק כוח רק אדום שחור ( -+ ) אני רוצה משו פשוט תודה מראש .@
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש???? ועוד משהו: עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוס איך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות קטנות קודם כל רציתי לדעת אם כמות הזרם שמולקס אחד יכול להוציא מוגבלת? הכוונה אם אני אחבר 4-5 מאווררים לאותו מולקס האם זה יכביד או אולי ישרוף משהו? כי באותו היום שחיברתי את הפאנבאס שבניתי (מתחים של 5-12) הלוח נשרף (מזל שהייתה עוד אחריות) האם זה הגיוני שזה קרה בגלל עומס? השאלה השניה שלי אם הספק הוא 400W ג'נרי האם אפשר לדעת כמה ההספק האמיתי שלו? או לדעת אולי בערך?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלומות, קיץ - יש זמן, לקראת גיוס ואני חושב לעשות משהו מעניין. מוד מקיף למארז. מה בתכנון? 1). חיתוך חלון בצורה מקורית והלבשת פרספקט. 2). חיתוך בדלת המארז באיזור הכרטיס מסך והקנת מאוררר וגריל. 3). קטודות ואפקט אורות (פלצני אבל אני רוצה ) מפנים המארז. 4). חיתוך למאורר עיליי בראש המארז שיוציא את האוויר החם שעולה. 5). שיבצור הכבלים, עיגול + הצפנה איכותית. 6). צביעה עם אייר בראש ככל הנראה, או ציור אוטנתי (ציור שלי) נתחיל בזה, זה המארז : כולם מכירים, מדובר במארז של HEC, נוח מאוד לשימוש ומאוד איכותי, הבעיה שהוא קצת משעמם, והייתי רוצה לעשות משהו יותר מעניין: זו הסקיצה שהכנתי למוד המתוכנן: כפי שאתם יכולים לראות המאוור העליון, המאורר בצד הדלת, חיתוך פרסקפט ככל הנר…
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם זה יהיה יפה אם אני יעשה חיטוך למאז שלי.. ואני יעשה במקום פרספקס אני ישים רשת.. האם זה אפשרי? האם זה יפה? תנו את דעתכם כאן..
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקי כולם ! קבלו זה המארז שלי עכשיו שקיבלתי אותו היה בו מאורר אחד ציבועני מוציא אוויר קיצר הפכתי אותו שכניס אוויר אחרי זה יש מאוורר בצד שגם מוציא אוויר ויש לו שרוול למעבד קיצר שמעתי שהשרוול הזה לא טוב כי הוא חוסם זרימת אוויר וככה אז העפתי אותו והפכתי תמאורר שיכניס אוויר עכשיו הוספתי מאורר אחורי במארז שיוציא אוויר וסידרתי חוטים וככה הכול יפה מסודר ויפופי היום הכנתי סידירום נסתר כי הכונן dvd היה שחור אז הכנתי לו cd room נסתר יפה כזה שנראה כאילו אין כונן ושלוחצים על הפלסטיק יוצא המגש בקרוב אני הולך להחליף קירורים למעבד וכרטיס מסך ולהתחיל באובר קלוק עכשיו אני חושב לעשות כדי שהיה יפה אבל חלון = צד אחד מלספטיק שמעביר גרוע חום = טמפ יותר גבהות = פחות אובר קלוק…
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מארז BOND II (H7650) חשבתי לעשות מודניג חיתוך חלון+תאורה+הוספת מאווררים (ליצור סירקולציה טובה) 1) חיתוך חלונות על שתיי הדפנות+מאוורר בכל חלון (במרכז) 2) הוספת מאווררים 120M(סירקולציה טובה) זקוק לעצות שלכם 3) 2 כבלים מסביב לחלונות (שיבליטו ת'חלקים) חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1112 עכשיו יש לי כמה בעיות איך אפשר לדעת אם הספק יוכל להחזיק את כל זה (4-5 מאווררים תאורה ושתיי גופי קירור למעבד ולכרטיס מסך) ? והמאווררים האלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=3278 יזהרו עם ה-SUNBEAM cold cathode http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_in…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לגבי יצור מעבדים למה הם מיוצרים ב WAFER מזה נותן ואיך מחלקים את כל זה מה חותכים? ולמה זה נוצר בעיגול הרי הם מפסידים חלקים ממנו מאשר מרובע . ואיך חורטים על זה? למישהו יש תמונה של יצור אחד כזה או תמונה ממיקרוסקופ מה יש בזה האם זה ניקרא "פיסת סיליקון"? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-