עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב אז מי שיודע ומי שלא אני בונה מארז למחשב הישן שלי מארז מפרספקס וכל רעיון יעזור כל רעיון לתמונה יעזור לי... התחלתי את הפרויקט אתמול 4.7.05 נהרס לי כרטיס הזיכרון אז מצטער היו כמה תמונות רישוניות אבל כבר אין אותן : \ טוב דבר ראשון קיבלתי את הפרספקס שלי התחלתי לחבר את הלוח אם שלי ראיתי שהוא קצת עקום אז עשיתי לו הרמה מתחת עם קוביות קטנות שעשיתי מפרספקס בעובי 0.5 ס"מ כדי לחבר את הלוח אם לפרספקס בצורה טובה.. מה שלמטה זה הפרספקס ויש את הקוביות שזאת ההגבהה הנה 7 נקודות החיבור בין הפרספקס ללוח אם הנה מאחורה... מצפה לתגובות תיקונים והערות תודה... --===עידכונים===-- ע"מ 3 תגובה 27 ע"מ 4 תגובה 38 ע"מ _ תגובה _ ע"מ _ תגובה _

• 65 תגובות
    • 8.1k צפיות
  2. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by urinka,

הי בזמן האחרון נורא נורא משעמם לי בבסיס אחרי העבודה אז חשבתי להתחיל לבנות כל מני דברים וחשבתי לעצמי אולי אני יבנה ספק כוח של מחשב בקיצור חפשתי שירטות ולא מצאתי :s05: אם מישהוא יכל להביא לי שירטות כזה זה יהיה נחמד נ.ב א. אני יודע שזה לא הכי בטוח ללוח אם וכל שאר רכיבי המחשב אני פשוט רוצה לבנות אחד כזה כי נורא משעמן לי ב. אני יודע שזה דורש התעסקות עם מתח הרשת זה בסדר אני חשמלאי מוסמך ג. אם יש למישהוא עוד כל מני רעיונות עם שירטותים של המעגל (של הרעיון) אני אשמח תודה תודה תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אתמול צפיתי בסרט גוסט דוג בפעם ה1000 ושמתי לב שאני רוצה מערכת סטראו כמו שלו הרעיון הוא לקחת רדיו דיסק של רכב ולשים אותו בתוך מארז מעץ שבו יש גם רמקולים השאלות שלי הן ככה א. מישהו כבר עשה ויכול להמליץ לי על דרך עבודה או להפנות אותי למדריך? ב. איך זה נשמע לכם? תודה על העזרה מראש, הראל שלא מתחבר מספיק לפה ומצטער על זה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by shronxx,

שלום לכולם היה לי מארז ריק בבית והיה לי מאוד משעמם אז החלטתי לעשות לו מודינג.......אתם יכוליםים לראות איך הוא נראה בהתחלה ואיך בסוף אני יסביר לכם מה עשיתי בו: 1-חתכתי חור עליון למאוורר 2-צבעתי אתו בכחול 3-חתכתי חלון צד בצורת גלים 4-חתכתי צורות יפות למעלה (עוצבו בפוטושופ) החומרים בהם השתמשתי הם: מארז רק פשוט,דרמל(WOLF),ספריי כחול לפח ופרספקס.... אם יש לכם עוד רעיונות בשבילי תגיבו...... בקרוב אוסיף תמונות של המארז האחר שלי שאני משתמש בו... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אני עובד עם מחשב די ישן (פנטיום 3 500). אני מעוניין לתת לזקן שלי יותר אוויר לנשימה בתוך המארז; תוך כך אני מעוניין לכווץ או לעגל את כבלי ה-ATA (השטוחים הרחבים). האם יש דרך אולטימטיבית לעשות את זה? או פשוט לסגור את הכבלים עם סלוטייפ או משהו בסגנון? תודה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Hitman_47,

אז ככה אני רוצה לעשות קירור למחשב יש לי במיקלט מקרר ישן שאבא רוצה ליזרוק והוא שאל עם אני יכול לקחת את הקירור מישם והכניס אותו למחשב אז אמרתי רעיין מענייין! עכשין העם זה אפשרי אני חושב לחבר רק למעבד ולכירור של הלוח והכרטיס מסך עכשיו העם זה נישמע בסדר כיאלו זה לא ידפוק את המחשב ????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by aviran_n,

יש לי מקלט IR למחשב (בניתי לפי המדריך) והוא עובד והכל.. עכשיו רציתי לשאול מה הסיכויים שאני אצליח לבנות שלט.. אני רוצה לבנות שלט מותאם אישית בדיוק איך שאני רוצה! מה הסיכויים שאצליח לעשות דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז ככה אני רוצה לבנות לי מארז ויש לי תיבה די גדולה מעץ אז מה שרציתי לדעת אם העץ יכול להחזיק מפרטורה של 60 מעלות? העץ הוא די שמן

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by eranvana,

אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום.. אני חדש בכל הנושא הזה של מודינג ורציתי לחתוך חלון במארז שלי... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אין לי בבית לא Jigsaw, לא דרמל, לא דיסק ולא מספרי פח.. רציתי לדעת האם יש עוד כלי מסוים לחתוך החלון?? 2. מאיפה אני יכול להשיג מן פלסטיק שקוף כדי להשים במקום של החלון? תודה מראש, LiRoN_P

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by OpenCan,

לפני יומיים קניתי לא מעט חלקי אלקטרוניקה בינהם קבלים, נגדים, מגברים, כניסות אודיו, ועוד. למצוא מה כל חלק לא היה ממש בעיה, אחרי שמצאתי את הטבלא של מציאת ערכי הנגדים לפי צבע, לעומת זאת, לקבלים אין צבעים, אלא מספרים ואותיות כגון 302 ACM מצד אחד ו101 A1J ומכוון שיש לי כמה עשרות סוגים מעורבבים, והמוכר בחנות לא טרח לרשום לי על כל קבל את הערך שלו, אני לא יודע איך אני יכול להבדיל בינהם ולדעת מה הוא מה. יש איזושהיא שיטה לבדוק את ערך הקבלים? אני יודע שיש מד קיבול, אבל זה טיפה יקר, ואין לי ממש איפה לקנות את זה פה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by -neo-,

שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by nadaw,

אהלן חברה.. החלטתי לבנות מארז סופ-ר שקט מעץ! יש לי ידע וניסיון רב בנגרות "חובבנית".. בתוך המארז אני אשלב את החריטה "הזקנה" שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78826.30 יש משו שאני צריך לדעת על איך לבנות מארז עצמאית?

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. אני מחפש לקנות את הפרספקס שהיה בשימוש בפרוייקט הבא: http://www.austinpcmods.com/Sapphire.htm כמו שאתם רואים הפרספקס הנ"ל הוא דמוי מראה אך כאשר ישנה תאורה פנימית הוא הופך לשקוף למחצה. מה עוד שרציתי לקבל עוד מידע והצעות כיצד לבנות מוצר דומה. מידות של לוח אם וכל מיני מידות סטאנדאט של ספק כוח וכדומה רצויים. אם מישהו מכיר עוד תראדים שבהם יש הסברים יותר לעומק אשמח לקבל לינקים. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by EliranB,

http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/images/ccfl_b_550.jpg http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cckp2-30-b האם שני הקטודות האלה מאירות באותה עוצמה ? כי באתר של פיסי קול הם נראות חלשות ובאתר הבית של סאנבים (CCK-30-B) הם חזקות . . . והאם הם נותנות את האפקט של הUV לכבלי רכיבי UV ? האם שווה לקנות אותם ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by M7a,

חברה אני מחפש חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם ספק כוח של OCZ וקיט סליבים במוצ"ש באזור ת"א - נתיניה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by domiel,

אני מתכוון לעשות חלון במארז,עכשיו אין לי דרמל או כל דבר דומה,יש לי רק מספרי פח (יצא מגעיל) וג'יגסו. נגיד ואני משיג ראש בשביל פח,האם החיתוך יצא יפה? (יש לי הרבה ניסיון עם ג'יגסו)

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  21. שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by sroolik,

קרה לי קטע מבאס: השגתי 2 לוחות פרספקס וקניתי דרמל ואמרתי- יאללה לעבודה ! ניסיתי לחתוך לוח ראשון עם בדרמל, שרטתי את כל הלוח וכל הדיסקיות התכלו לי לקחתי לוח שני, וניסיתי לחתוך עם מסור חשמלי (אני חושב קוראים לזה ג'קסון) עד שחתכתי שמתי לב שכל הפרספקס שחתכתי עלה בחזרה ומילא את החריץ שעשיתי, עברתי על זה עוד פעם תוך כדי חזרות אחורה לדאוג שנשאר החור הצלחתי לחתוך את החלון סימנתי עיגול למאוורר, ניסיתי לחתוך עם הג'קסון או גי'גסו, איך שלא קוראים לזה, הצלחתי אבל שוב זה התמלא, אז לקחתי מקדח כוס, היחוד שהיה לי היה הקוטר 3 או 4 ס"מ, אז עברתי איתו כמה פעמים על העיגול, אבל לא שמתי לב שהפרספקס היה מונח עם רווח גדול מאוד מאיזור הקידוח לקרשים שהרימו אותו שלא יפגע בשולחן אתם לא יכולים לתאר …

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by miki26,

אני שואל את זה פה כי זה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by G!0®@,

טוב אני בטוח שכולכם זוכרים את המארז השקוף שלי מתחרות המודינג בת"א וזה ששיפרתי לו את המפרט אבל בצער רב וביגון קודר אני נאלך להודיע על מותו של לוח האם ASUS P4C800-E DELUXE עקב סיבות שאני לא רוצה לפרט... אז היה לי בצד מארז RAIDMAX 668 עם לוח אם ASUS P4S800D-X אז החלטתי להעביר אליו את כל החלקים (מעבד, כרטיס מסך, זכרונות, הרדיסקים, וכו'...) אז הנה כמה תמונות: המארז השקוף לפני מותו של הלוח: תמונה מקדימה: תמונה מת"א: ועכשיו תמונות של המחשב החדש אחרי מותו של הלוח: קלוזאפ על הXP120: קלוזאפ על הספק של A.C. RYAN: תמונה מקדימה כשהדלת סגורה: תמונה מקדימה כשהדלת פתוחה: ועכשיו אחרי עבודה קשה צריך להנות קצת לא? אז הנה מה שעושים אחרי עבודה כזאת קשה: אחח איזה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Dj.P,

פרוייטק :silly:Dj.Psychedelic זה פרוייקט שאני בעצם הולך להפוך את המחשב שלי למין מערכת דיגי קטנה =] בינתיים הזמנתי שני קטודות של coolermaster ושמגיבות לצלילים וקטודה אחת של TT רגילה (שניהם כחולות) והזמנתי גם סלייבינג צהוב בהמשך אני יעשה עיגול קבלים בצע אדום ויזמין עוד 2 קטודות אחת ירוקה ואחת אדומה כול המאווררים שיש לי עכשיו יש להם 4 לדים בצבעים שונים. כמובן שיש חור בדלת המארז בקרוב גם תהיה חריטה על הפרספקט ומתי שאבא שלי יביא את המצלמה אני יביא תמונות של מה שעשיתי עד עכשיו. למי שיש עצות תענות ובקשות שיכתוב.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים