עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by a2-power,

אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eranvana,

[glow=red,2,300]שלום כולם[/glow] החלטתי לעשות מודינג למחשב שלי! קניתי מחשב מחברת איבורי עם המארז ה"מפואר" לא אהבתי אותו והתאכזבתי הוא היה צפוף וקטן! ככה המארז נראה אז החלטתי לקנות מארז גדול יותר חשבתי על פול טאור ולעשות לו מודינג ולהעביר את המחשב שקניתי באיבורי עם המארז המכוער ככה נראה המארז פול טאור עכשיו ישבתי וישבתי וישבתי וחשבתי ועד שמצאתי מה לעשות למחשב איך לעצב אותו מצטער על התמונה שהיא ככה אני לא יודע לעבוד בפוטושופ ולא בשום תוכנה אחרת ובזה אני יודע קצת... הזמנתי כל מני מוצרים שונים למ…

• 92 תגובות
    • 11.2k צפיות
  4. Started by gilad0327,

יפה לא?... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by ExploiT,

אוקי כולם עכשיו סוכות בפתח זה אומר אפשר להרוג תמארז ולעשות שיפוץ מקיף עכשיו פעם אחורנה שעשיתי מודינג התאכזבתי לקחנו תמארז פרקנו אותו וריססנו עליו בצבע שחור עכשיו כול נגיעה במארז הצבע היה מתקלף ומשאיר אחריו שימן לבן של הצבע הקודם (הבנתי מכאן שההיתי צריך לשייף ואז לצבוע נכון?) חתכנו עם דיסק את הדלת ואז תפרספקט עם דיסק והדבקנו את הפרספקט מאחורי הדלת ונוצר גם מרווח וגם זה התפרק קיצר המארז נראה כמו אלגזירה עכשיו יש לי מחשב חדש (ראו מפרט) ומארז גנרי שזקוק למודינג דבן ראשון שאני רוצה לעשות זה להעיף תגירלים החוסמי אוויר האלה ובכך לקרר תמארז (אם איזה נייר משיפיים ? , איזה צבע להתשמש שהיה איכותי?) אחרי זה לצבוע את כולו בשחור ולהוסיף אולי חלון יש לי קטודה מהמודינג הקוד…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by M7a,

זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by GRiM,

מקווה מאוד שתשתמשו בהן!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…

10. Started by aviran_n,

http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אחרי הזנחה מתמשכת של הפרוייקט שלי, החלטתי לחזור למודינג קצת. הפרוייקט נקראה סגול עמוק לא בגלל הלהקה בגלל שזה הצבע שאחותי בחרה לפרוייקט. אני מכין את הפרוייקט הזה כמתנה ליום ההולדת לאחותי, וכיוון שאין לה מחשב נורמלי, והיא כל הזמן התעלקת על המחשב שלי, החלטתי לבנות לה מחשב, על בסיס חומרים שיש לי כבר בלי לרכוש הרבה חומרים, כולל חומרה, חוץ מפאנל מוסקטיר שאני ירכיב בחזית המארז, וצבעים ופרספקט. הצבע החיצוני יהיה סגול מטאלי, ובפנים כחול עם תאורה כחולה. המארז גנרי של חברת Macase KA-80, הבעיה עם המארז הזה שהדלתות הצדדיות מחוברות לגג, בדומה למארזים הישנים מתקופת הAT, ולכן יהיה בעיה לחבר הרבה מאוררים, ולחתוך חתוכים מסובכים, אבל אני כבר ימצא פתרון לנושא. תמונה של המארז (השני משמאל…

• 37 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by aviran_n,

לקחתי את התמונה של הגריל הזה חבר הכין לי ממנה שבלונה בדיוק למאורר 80 מ"מ. הייתה לי חתיכת פרספקס ממשהו שהכנתי אז עשיתי ניסיון קטן.. אחרי חיתוך לפני שיוף: אחרי שיוף: יכל לצאת הרבה יותר יפה אם הייתי משתמש בפרספק יותר דק (כמו 2 מ"מ למשל..) פה השתמשתי בחתיכת פרספקס בעובי 4 מ"מ שהייתה לי ודי קשה לעבוד עם העובי הזה על דברים מדוייקים כאלה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Ancient1,

יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אני זוכר שמישהו הביא פה פרוייקט מחו"ל שמישהו עשה מארז מפרספקס שרק שהוא מדליק את האור רואים את מה שהולך בפנים אז מצאתי פתרון ראיתי במלון אחד שהם שמו מין מדבקה שקופית כזאת שהוא עושה את החלון מראה, אבל שמתקרבים או מדליקים אור בטח, רואים דרך החלון מקווה שעזרתי למי שחיפש פעם אני מאמין שאפשר להשיג כזה מדבקה מאיפה שעושים למכוניות לחלונות שלהם

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by urinka,

הי בהשראת המדריך שבאתר החלתי שהעכבר של המחשב בבסיס צריך להיות יותר זוהר כן גם משעמום נוראי אבל..... קיצר ישבתי עם חבר ועשינו חורים ממש יפים וגם צבענו את החלק העליון של העכבר בככחול מטאלי יצא פיצוץ עכשיו חיברתי לדים אבללל לא לדים פשוטים את הלדים הכחולים נראה לי "אולטא ברייט" הם עבדו ממש יפה חצי שעה ונשרפו זה לא היה מקרי גם שהחלפתי אותם הם נשרפו יש למישהוא פתרון ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לצבוע את המארז בשחור בוהק שיחזיר אור. עכשיו מה עדיף? ספרי שחור רגיל או צבע למתכת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)

19. Started by f_b_i,

האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  21. מאיפה אני יכול לקנות מסך OLED להצגת הטמפרטורות במחשב??

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by iakovl,

אחרי שראיתי כמה דברים שהדהימו אותי אני רוצה עזרה של אנשים בלמצוא אתרי מודיג רוסיים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. מה קורה חברים יקרים..... :yelclap: אז היסתובבתי לי ברחבי האינטרנט האין סופיים בשבועיים האחרונים וראיתי מארז פשוט מדהים ובלי לחשוב בכלל אמרתי חובה לבנות כזה.. אז תראו ותגידו את דעתכם: http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21854&page=10&pp=15 אין אין לדעתי פשוט מדהים!!!!!!!! בקיצור אז כך הפרויקט שלי הולך להיתבסס על הפרויקט של הבחור הזה.. רק שעכשיו יש לי הרבה יותר כלים ואפשרויות... אז המארז שלי הולך להראות בדיוק אותו דבר רק עם שינויים ותוספות: 1. המארז שאני בחרתי : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1528&catcode=344 המארז הזה פשוט מושלם בשבילי גם ענקק גם גדול וגם איוורור מצויין בקיצור בול בשבילי גם מבחינת הכסף ועם שינוי קטן (החלפת דלת ה…

• 143 תגובות
    • 16.2k צפיות
  24. Started by Gilo2005,

טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg

25. Started by sagi5,

שלום עוד כמה זמן אני אתחיל את המודינג הראשון שלי ^.^ אז אני צריך כמה עצות בבקשה מאיפה כדאי לקנות מאוורים שמפיצים אור? מה יותר כדאי? ניאון או לדים? ומאיפה כדאי לקנות? וגם פרספקס מאיפה אפשר לקנות? תודה לעוזרים אם יש לכם עוד עצות אני אשמח לקבל תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים