אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקי מצאתי באתר 2 מדריכים ובשניהם הלינק לא עובד אני צריך מדריך מומלץ למתחילים לאיך לעשות מודינג שזה בעיקרון החלפת המארז למשהו פחות סטנדרתי כמו ווידאו ולתקוע בו את כול החומרה וכו
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים זהו הפרוייקט השני שלי במודינג הראשון הוא ה BLUE CASE כבר ראיתם אותו עכשיו אני עוסק בפרוייקט אחר על המארז שלי RAIDMAX TITAN901 זה מארז יפה גם בלי המודינג אבל רציתי לשנות אותו....זה מה שעשיתי: 1-הוספתי שתי מאווררים 80 מ"מ+שתי קטודות קרות 2-הוספתי לדים למאוורר 120 מ"מ 3-הוספתי מאוורר על ה הצ'יפסט 4-חתכתי חלון צד והרכתי פרספקס 5-הרכבתי תאורת מחברי מולקס 6-הוספתי קטודה ירוקה 30 ס"מ 7-עשיתי עיגול כבלים בעתיד: 1-חריטה על הפרספקס 2-הוספת מאוורר עליון 3-תאורת לדית לפרספקס הנה כמה תמונות מקווה שאהבתם תגיבו..... [attachment deleted by admin]
-
- 77 תגובות
- 9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכניסה בשם ir cir של ממשק אינפרה אדום שיש לי על הלוח אם k8nf-9. אם לא אז אני יבנה על בסיס הסיריאל פורט.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לתוכנות שהיו ב"מודינג בשעה"...כי הם לא כ"כ עובדות חוץ מ- U-ICE אבל אני רוצה משהו אחר...כי ניסיתי וזה דפוק... והמחשלט בבנייה אז אני לא יודע אם הוא דפוק... מקווה שהקדמתי אותכם בספקות ובשאלות שלכם לפני התשובה על השאלה שלי...חחח תודה רבה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פרקטי? אפשרי? להשיג סקיצה של מעגל ולקנות את הרכיבים ולבד לבנות? אם כן כמה הסיפור אמור לעלות? זה קל? קשה?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות שירטוט אלקטרוני או חשמלי איזה תוכנה אני צריך ביביל זה תודה לכם מראש
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, מכירים את המתקן שהופך את המולטיפרו לרוטר? אני מעוניין בו, או ברוטר "רגיל" השאלה המתבקשת היא כמה יעלה לי התענוג (רוטר רגיל עולה כ500 שקל ומעלה) הדרמל לבדו עולה כ370, מישהו יודע כמה עולה המתקן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום המודינג ואני רוצה לחרוט על המחשב שלי ואני לא יודע איך אז אם אתם יכולים להגיד לי איך ומה לקנות או להביא קישורים למדריכים אז תודה.. דוגמא לחריטה שאני רוצה לעשות: ראיתי את זה באתר מחו"ל ואני רוצה לדעת איך חורטים בצורה כזאת על המחשב..? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכבוד החגים קנו לאבא שלי מקדחה חדשה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בה בתור דרמל??
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המאוורר הפך לטרקטור... חובבים שקט אבל עדיין רוצים לקרר... פה תמצאו את הכול על מודים למאווררים איך לגרום להם להיות יותר שקטים אבל עדיין לקרר ביעילות... נתחיל.. הסבר קטן על המולקס.. כמו שאתם רואים בתמונה במולקס יש 4 חוטים.. צהוב>>12V שחור>>אדמה/- שחור>>אדמה/- אדום>>5V הסבר קטן על המאווררים.. ברוב המאווררים החוטים הם באופן הבא: אדום (12V)>>+ שחור (אדמה/-)>>- ישנם מאווררים שבהם הסדר אחר אך ברוב המקרים הנ"ל זה הסדר..(ולא להתבלבל עם החוט של הRPM שהוא בדרך כלל בצבע שונה..). המודים עצמם: המוד הכי נפוץ וגם הכי יעיל מוד ל7V.. מחברים את ה+ (האדום במאוורר) של המאוורר לכניסת ה12V במולקס מחברים את ה- (השחור במאוורר) של המאוורר ל…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תראו אני לא כולכך הבנתי מה כל הסיפור עם הוואט לפני יומיים חיברתי מאורר חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים ממה הוואט מושפע? האם הוואט גבוה זה טוב או רע? מה הוואט שצריך להיות למחשב? איך אני יודע כמה וואט יש למחשב שלי? צריך הסבר מורחב כי עדין לא קלטתי את הקטע תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מארגן עם חברים מסיבה עוד כמה שבועות וחשבנו לבנות פליקר אין לי בעיה לבנות את המעגל עם 555 זה לא דורש תכנון רב מדיי השאלה זה איזה נורה צריך לקנות בשביל חדר של 25 ממ"ר (בערך)? לא מצאתי בגוגל.. ואם למישהו יש איזה מדריך לבנייה זה יכול לעזור ולחסוך בזמן וכאב ראש.. תודה עריכה : אופס התבלבלתי בפורום..אנא העבירו לפורום אלקטרוניקה ומודינג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מחוברים אצלי 2 מאווררים ללוח אם כארש לכול מאוור יש 4 חוטים אם אני מעוניין לחבר עוד 2 מאווררים להיכן אני מחבר אותם(ללוח אם, לספק) ? יש י לוח אם גD945GCZ עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש (בלי ספק), שיהיה בסיס טוב למודינג, חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 איך הוא? מה שאני מחפש במארז - שיהיה יפה, גם בלי מודינג, שיהיה קר יחסית, ושלא יהיה FULL-TOWER! אני צריך גם - פאנל שליטה במאווררים+מאווררים צג LCD שמראה טמפרטורות וכו'... ומדריך לאיך להרכיב אותו
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לעשות מודינג קטן למחשב, אבל אני חייב לדים RGB. חפשתי בחנויות באזור תל אביב ולא מצאתי. אינני מעונין לקנות דרך האינטרנט וחשוב שהחנות תיהיה באזור תל אביב. האם משהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מחפש אתרים טובים של מודינג + מדריכים לקבלת רעיון לפני התחלת המודינג.. מעוניין להתחיל מודינג ורוצה לקבל רעיונות. גם אלקטרוניקה וגם עיצוב. חיפשתי הרבה ולא מצאתי אתרים ממש טובים.. אם הנסיון שלכם אי בטו ח שאתם מכירים קצת יות טוב ממני! מחכה להמו אתרים ומדריכים..... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
-
היי חברה. לאור השאלות ההולכות וחוזרות בנושא -איך מחברים לדים. החלטתי לכתוב מדריך קטן וידידותי שיחסל את התופעה. (נכתב מהפסקת קפה אחת לשנייה ) דבר ראשון הינה כמה סוגי לדים לכל המבולבלים: 1. LED UB רגיל , ניתן להשיג בגדלים 3 מ"מ , 5 מ"מ ו-8 מ"מ 2. לד מסוג S-Flux, לד בעל 4 רגלים , 2 (+) ו 2 (-), הלד מגיעה בגדלים 5 ו-8 מ"מ והוא משמש בעיקר במעגלים שכמות הלדים בהם גדולה והשטח קטן.( כמו בפנסי הבלם האחוריים של מכוניות) 3. לד"SMT"- קטן מאוד שמש בעיקר להאיר מקומות בהם אין מקום ללדים גדולים וארוכים ( כמו תאורת מקשים של מכשירי טלפון ניידים) 4.לד עם 4 רגלים . 2 (+) ו 2 (-), , יש בלד שני צבעים , ועל ידי מפסק אפשר לבחור איזה צבע רוצים , כך למשל כאשר מדליקים מכשיר מסוים הלד ירוק…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים, איזה ראש הכי טוב לפי דעתכם לחריטה על פרספקס.. תודה לעונים...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על משו כזה כל מי שיש לו פלאפון(כיאילו שלכם אין) שיעשה עליו מודינג כלומר שיקח תפלאפון שלו(במקרה שלי מאפן בצורה שלא נראתה כמוהה מעולם) ויעשה לו חלון, יצבע אותו ויעשה כל מיני שטויות שרק אנחנו המודרים עושים ויעלה את התמונות לפה אני יתן תמונה שצבעתי חצי פלאפון בשחור ! ! ! ! / \ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-