אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
באתר ישנה גלריית מודינג גדולה שבזמן האחרון מעלה אבק, כל מי שיש לו פרוייקט גמור ומעוניין לפרסמו בגלריה יתקבל בברכה :jump: כדי להעלות את התמונות: http://hwzone.co.il/gallery/send_albums
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים יצירתיים וחכמים שיצליחו במה שאני לא מצליח. אני רוצה לבנות מתקן, שיהיה קטן ככל האפשר, כי הוא אמור להכנס לפה, שיפלוט חום, לא משנה אם כתופעת לוואי מפעולת הרכיב או כמטרה ראשית של הרכיב. או שיש אופציה אחרת שזה חומר שמגיב באיזה צורה כימית לחומר אחר או לרוק שיתחמם קצת כתוצאה מהמגע עם הרוק. יש למישהו רעיונות? חבר'ה בבקשה תענו ברצינות ובלי הערות מיותרות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי למדוד מתחים מהספק שלי בעזרת מוטלימטר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד מה אני אמור לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרגיש קצת מפגר לשאול דבר כזה פשוט אחרי שאנשים כבר התחילו לתפוס ממני בפורום... מה לעשות אני יודע לעבוד עם הידיים אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס... אבל לא משנה... מי שעוקב אחרי הפרוייקט שלי בפורום יומני פרוייקטים יבין על מה מדובר. אז ככה. השאלה הבאה מתרכזת באחת המטרות של המוד שהיא הסתרת הכוננים האופטיים. הדרך המקובלת והפשוטה היא פשוט להדביק פאנל על הדלת הקיימת וכל פעם שרוצים לפתוח את הכונן לוחצים על הפאנל שלוחץ על הכפתור מתחתיו. אני רוצה למקם מחדש את הכפתורים. בערך כמו בתמונה הבאה למי שלא הבין העיגולים הכחולים זה הכפתורים בשביל זה אני יצטרך 2 מיקרוסוויצים שאותם אני הולך להוציא מאיזה כונן CD ישן שהיה זרוק אצלי בבית. את הכונן פתחתי ממש לפני כמה דקות וזה מה שראיתי…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היה לי את ה 907 המומלץ, התקלקל לי אחרי שנה של שימוש רגיל. חשבתי על לקנות את המוצר הבא http://www.banggood.com/936-Soldering-Station-907-Soldering-HandleA1321-Heating-Element-p-90790.html הוא נחשב איכותי ביחס לשאר הזיופים. ואז עלה לי לראש שיש לי מלחם של וולר(יותר נכון נשאר לי רק התחנה- תחנה רגילה בלי שליטה על הטמפרטורה, שזה בעצם שנאי של 24V ACׂׂ) חשבתי על לקנות את היחידה הזו- http://www.ebay.com/itm/Soldering-Iron-Control-Board-For-HAKKO-936-Controller-Station-Thermostat-A1321-/381859964385?hash=item58e8a0a5e1:g:OyQAAOSw5cNYNlKC וגם ידית- http://www.ebay.com/itm/24V-50W-5Pin-Male-Plug-Solder-Iron-Handle-for-936-907-Soldering-Stat…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://inventgeek.com/Projects/IonCooler/Overview.aspx מה זה בדיוק המאורר האיוני הזה איך הוא עובד וכו' חוץ מזה הפרויקט הזה מאוד מרשים ועומד במטרה של 0 חלקים נעים במחשב!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי מארז ריק בבית והיה לי מאוד משעמם אז החלטתי לעשות לו מודינג.......אתם יכוליםים לראות איך הוא נראה בהתחלה ואיך בסוף אני יסביר לכם מה עשיתי בו: 1-חתכתי חור עליון למאוורר 2-צבעתי אתו בכחול 3-חתכתי חלון צד בצורת גלים 4-חתכתי צורות יפות למעלה (עוצבו בפוטושופ) החומרים בהם השתמשתי הם: מארז רק פשוט,דרמל(WOLF),ספריי כחול לפח ופרספקס.... אם יש לכם עוד רעיונות בשבילי תגיבו...... בקרוב אוסיף תמונות של המארז האחר שלי שאני משתמש בו... [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, התחדשתי לי בleonardo, ואכשיו אני מתחיל לשבור את הראש. א. פעם אני מצליח לצרוב תוכנה, פעם לא. גם אם אני לוחץ ריסט עד שלא מגיע לשלב הצריבה עצמו, לא תמיד עוזר. מה אני עושה לא נכון? ב. כיצד ניתן לקשר כרטיס זיכרון SD לארדואינו Leonardo? ראיתי שבUNO הדבר מאוד פשוט, אך כיוון שבLeonardo אין SPI חומרתי, הדבר מסבך מאוד את העיניין. *כרגע אני מנסה להפעיל את הקוד מהדוגמא SD>CardInfo תודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי שני רכיבים MCF528CVF66 של מוטורולה לפי גוגל זה מעבד של משהו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם שני הרכיבים האלה איך מחברים אותם ולמה הם משמשים? ???
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מוכרים בהום סנטר/ACE שרוול מתכווץ? האם מוכרים אותם בחנויות טמבור? אני צריך אותו בשביל סליבים למארז. אם מוכרים אותם באחת מהחנויות הנ"ל, באיזה צבעים חוץ משחור ניתן להשיג אותם? אני שואל על החנויות האלה בגלל שלא מצאתי באיזור מגורי חנות אלקטרוניקה. אני גר ליד איזור התעשייה בחדש של ראשל"צ אז אם מישהו מכיר שם חנות אשמח לשמוע. דרך אגב- איזה כיף פתחו כאן סניף של KSP! חנות מחשבים זולה עם מוצרי מודינג ומאווררים ליד הבית! תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז ג'נרי ישן כזה של אינטל, ורציתי לנסות ולבדוק מה המקס' שאני יכול להוציא ממנו. אני רוצה לחתוך לו חור למעלה למאוורר 120 מ"מ. אני יודע שהחור עצמו צריך להיות בקוטר 114 מ"מ, אבל השאלה שלי היא פשוטה- עם מה חותכים את החור? עם דרמל/דיסק/ג'יגסו זה ייצא עקום ולא מדוייק, עם כוס זה לא יעבוד כי היא לא חותכת דרך מתכת... אז עם מה כן? תודה מראש לעוזרים עריכה: הבנתי שיש כוסות שחותכות דרך מתכות. מאיזה מתכת עשוי המארז? (מארז ג'נרי של אינטל).
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה וראיתי שם מארז פשוט מדהים! - בקיצור אני רוצה כזה! אם מישהו יודע אולי של איזו חברה או איפה אפשר לקנות כזה? אחרת אני הולך לבנות אותו בעצמי.. http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--july-2008/
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי מארז ואני מתכנן להוציא את התוכנית לאור.. עכשיו אני צריך מימכם כמה דעות.. -האם הוא יפה? -מה ההיתם משפרים? [ אל תיסתכלו על הגרילים מאחורה כי זה עדיין לא מסויים אבל יהיו גרילים ] -האם זה אפשרי להוציא את התוכנית לפועל? -כמה זה יעולה בערך? הורדה של ה PSD [ ככה קוראים לזה?! ] http://www.f2h.co.il/7006167620420 תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לינק לסרטון ביוטיוב שמסביר מה זה הדבר בידיוק http://www.youtube.com/watch?v=zR9CA8lJGvs&feature=related אז ככה עשיתי כזה דבר בידיוק, והבעיה היא שהמים מהר מאד מתקררים וכל האפקט של הקירור נעלם, מישהו יכול לעזור לי אולי איך לעשות שיהיה יותר אפקטיבי . תודה
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם יש גוף שמארגן תחרויות של מודינג בארץ? איפה אפשר לקבל עוד רעיונות למודינג? אם מישהו יודע שישאיר הודעה. קראתי באיזה מקומון קול -הכפר אם אני לא טועה שיש בסוף יולי תחרות עיצוב מארזים בכפר-סבא , עוד מישהו שמע?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העבודה? סדרתי את החוטים ושינתי קצת בתוכו והוספתי מאוור uv ירוק וכבר דיסק קשיח שקוף עם אור ואולטרה כחול מה אתה אומרים יפה? יש מה לשנות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
יש לי מסך LCD 20X4 1) יש מצב להחליף את התאורה הירוקה במסך שלי לכחול 2) אך אני עושה שעון גדול על כל המסך
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם ההברגות אצלנו בבית, של כל הנורות, הן מסוג E27, בדומה למצב בהרבה בתים בארץ, וגם בלא מעט מקומות בעולם. על אף זאת, אנחנו ב-2018, אני חושב לעצמי אולי הגיע הזמן לעבור למשהו אחר? הנושא הזה עלה בגלל שלאחרונה קניתי כמה נורות LED, אנחנו רואים כיצד הטכנולוגיה של ייצור האור השתנתה, אבל החיבור שלה לא. גם בנורות EL, ההברגה E27 הייתה חיסרון, בגלל שכל נורה הכילה לא רק את החלק שמייצר אור, אלא גם את הספק שבא לפניו. מה שאומר שכאשר חלק בנורה מתקלקל, כל הנורה (כולל הספק) נזרקת. המצב אידאלי היה שהספק היה בבית הנורה, והנורה עצמה תכיל רק את החלק שמייצר את האור. כך לא נזרוק את הספק, וזה יאפש…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שזה הצ'יפ עכשיו יש לי תיאוריה אני צריך שמישהו יעזור לי לאמת אותה אם אני יפתח את הווי ינתק את הצ'יפ ידליק את הווי,הווי ידלק? ואם כן הוא ידלק בלי הצ'יפ? אז זה אומר שהווי יפעל ואז אני יעשה downgrade ויחזיר את המתח לצ'יפ ואז הווי יפעל עם הצ'יפ? אני טועה או צודק או צודק חלקית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-