אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LCD, שהוא משמש בעיקרון למכוניות לחיבור (בדר"כ) למכשירי DVD במכוניות, ע"מ לצפות בסרטים. למסך יש אפשרות, כמו כן, לכניסת AV וכמו כן ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות הTV-OUT בכרטיס מסך. ברשותי כרטיס מסך של xfx geforce 6600GT, יש לו יציאת טלויזיה מוזרה אך מקבלים כבל שממיר את היציאה הזאתי ל S-VIDEO וע"י ממיר מs-video לF-RCA הצלחתי לחבר את המסך לTV-OUT ואכן הוא פועל. עכשיו לשאלות - קודם כל מה אתם הייתם מציעים לעשות עם החלק החביב הזה ומה אתם הייתם עושים? (שמח לשמוע הצעות) חשבתי לבנות מחשב זול ופשוט (שבעיקרון אפילו יש לי כבר את רוב החלקים לבניה כזו) ולהתקין אותו באוטו. בצעתי חיפוש, כי זכרתי שהיה על זה לפחות דיון אחד. ראיתי שממיר מתח מ12V של האוטו ל220V ע"מ לחב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני גר בין חיפה לחדרה. אתמול הייתי בחנות אלקטרוניקה בחיפה וביקשתי לדים אולטראברייט ובכלל לא הבינו מה אני רוצה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת לדים במחירים סבירים. תודה, נדב
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
Hey , I Got Myself a nice LCD screen 2x20, yet it has 20 pin connector :s05: and not a 16 as was described in the DIY section here. it processor # is 5p00a085-05 made by "FUTABA corp" i'v added some Pics of it's model and overall look - if my little screen is familiar to someone help PLZ ;D [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר JVC RX-5032V אחד האחים שלי (עוד לא ידוע מי זה ) שיחק איתו מאחורה ושינה את הVoltage Selector ל110---240 וולט במקום מה שהוא היה צריך להיות 127---220 וולט....מתי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי אותו כנראה נשרף שם פיוז (היה מן אור כזה מהמגבר). עכשיו, כל פעם שאני מחליף פיוז ואני מנסה להדליק את המגבר - הפיוז נשרף. עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש מושג מה הבעייה והאם שווה להשקיע תיקון על המגבר הזה...הוא בכלל מגבר טוב? לפי מה שאני חושב (למרות שאני לא כ"כ מבין באלקטרוניקה) הרכיב של הVoltage Selector נפגם (מבפנים כמובן..) אותו דבר אמר לי גם איזה בחור שמתקן מגברים וכו' אבל הוא לא בן אדם אמין...לכן אין לי מושג אם הוא (ואני) צודק... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש באחד המדריכים את השבלונה הזאת עכשיו הבעיה שלי שהלינק שלה כבר לא טוב אז עם מישהו יכול לתת לי שבלונה של מאוורר 80mm שיביא לי בבקשה אני צריך את זה די דחוף תודה...
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הגיע לידיי פאלם ישן של סוני מדגם PEG-S500C, המסך שלו נראה מאד מזמין להיכנס לתוך המארז החדש שמגיע אליי בימים הקרובים. אם למישהו על פני האדמה יש מושג מאיפה להתחיל בניסויי הפראנקנשטיין הזה (לחבר אותו כמסך מידע למחשב ) אני אשמח להכוונה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב כף יד שנשבר לו מסך ה LCD. השגתי מסך חדש אבל הכבל שלו לא מתאים לחיבור שקיים בו. אני צריך כבל LCD, זה בעצם FLAT CABLE רגיל שצד אחד שלו יהיה מתאים לכבל של המסך החדש, והצד השני יהיה מתאים לחיבור שלו על הלוח. רואים את זה בתמונה השמאלית, יש כבל שהפינים שלו קטנים יותר מהפינים שנמצאים על הלוח עצמו, אז אני צריך כבל ממיר או משהו... למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה? יש לי כמה תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר, קצת קשה להסביר...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום!!!!! אני חייב פאן באס! התקציב שלי עד 350 שח וחייב שיהיה לפחות 4 מאווריים לשליטה(אם יש יותר מעולה!) ובנוגע למקום לא איכפט לי שיכח אפילו 2 כוננים ... ואם אפשר שיהיה בו טמפרטורות וכל זה יותר טוב! אני מתלבט בין שני אלו: eroCool GateWatch BlacK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7756 CoolerMate 7 channel fan controller Commander7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10406 עכשיו לא מאצתי משהו יותר טוב מזה...ובנוגע לאלו... אין במלאי כבר חודש + מישהו יכול לעזור לי אני כבר שבועיים מחפש פאן באס איכותי! תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AnoxiA @ Source אוקי אז הפרויקט הזה נקרא ככה מפני שכולו התחיל מהרצון הבסיסי שלי לשחק קואנטר סטרייק סורס כמו שצריך ומשם הכל התפתח, זהו הפרוייקט הראשון שלי ואני גם חדש בעניין אז אנא תתחשבו גם אם זה לא נראה לכם פרויקט ממש רציני וגדול. השלבים הראשוניים הם אוברקלוק לכרטיס מסך (ראה חתימה) ואוברקלוק למעבד, שלבים אלו הם על מנת להביא את המחשב לתועלת מירבית. השלבים הבאים הם: הרכבת מאוורר 120 של TT על החלון ובניית גריל אם החייל מסמל של קואנטר סטרייק(כנראה מפרספX) הסמל : [http://www.igniq.com/images/logo_wh.jpg] כמובן סידור הכבלים במחשב חריטת שם הפרויקט על החלון (AnoxiA @ Source) הרכבת מסך LCD קטן שיראה סטטוס מתוך המשחק (Kills,Deaths,FPS,Ping) תאורת המארז על ידי קטודות (צבעים ע…
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הקדמה: מדריך זה הוא פשוט למדי ואפשר לעשות את כולו ב 25 דקות. למה צריך לנקות? : מכיוון שמאוורר מלוכלך מרעיש ובחלק מהפעמים גם מסתובב יותר לאט למה צריך לשמן? : אם יש לכם מאוורר שמרעיש, שימון יפתור את הבעיה למה אני צריך פילטר?!? : כדי למנוע הכנסת אבק למחשב (כפי שאנו יודעים אבל הוא האוייב הכי גדול של המחשב) אז יאללה לעבודה 1. ניקוי הנה המאוורר בהתחלה מלוכלך אה? עכשיו פשוט לוקחים סמרטוט של מטבח מרטיבים אותו קצת ומתחילים לנקות וזאת התוצאה עכשיו שהמאוורר נקי אפשר לשמן ולהכין פילטר. 2. שימון לשמן זה החלק הכי קל, פשוט לוקחים שפרי שמן ( רצוי לאופניים ) ומשפריצים כמות קטנה לחריץ של המאוורר אחרי שהשפרצתם לחריץ (כן, אני יודע איך זה נשמע ) מסובבים את הלהבים …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בית מנורה כמו שיש בממד רק של 1 (של מנורה 1) (המנורות הארוכות האלה) +- ליחידה מחיר של בית מנורה והמנורה עצמה תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חניות אשר מוכרות ציוד מודינג. אני לא מדבר על חנויות שמוכרות קטודות וכאלה, אני מחפש חנויות שמוכרות כל מיני שטויות כאלה למודינג כמו mnpctech.com. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד אלקטרוניקה כבר שנה שנייה ברמת העיקרון אני יודע את כל סוגי המגברים, מסננים, מתנדים, טרנזיסטורים, ועוד ועוד.. גם את השערים הלוגיים וכל מה שמסביב. עכשיו בבניה אני לא יודע כלום כלומר עוד לא ניכנסנו בבית ספר לבניה חזקה אנחנו בנים מגברים יענו את מגבר הופך מופע מגבר עוקב כל אלה.. אני רוצה לדעת ליבנות מישו יכל לתת לי הצעה לבנייה משהו חביב? עם אני יתחיל יהייה לי הבנה ואני ימשיך בזה... תנו לי הצעות חברה בבקשה.. עכשיו אני רוצה לעשות שפותחים לי את הדלת בחדר זה מצפצף אני יודע שזה פשוט אבל אני רוצה שיסבירו לי איך.. תודה חברה מקווה לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... קניתי סמרט פאן 2 של טרמלטייק ויש בוא אפשרות של עבודה לפי פוטנציומטר או לפי חיישן טמפרטורה ואני משתמש בפוטנציומור. אני רוצה לחבר את החיישן כדי לראות את הטמפרטורה על המחשב. איך אני עושה את זה ? זה חיבור 2 פינים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-