אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
את המארז יש לי כבר קרוב לשנה,עד עכשיו הייתי משנה את סידור החוטים בערך אחת ל-3 חודשים והתמקצעתי בנושא,את המוד הסופי עשיתי עם פלייר - הוצאתי את כלוב ה-HD ושמתי אותם במפרצי ה-5 וחצי ככה שלא יפריעו לזרימת האוויר. תהנו. עידו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי שנאי של 12 וולט.. אני יכול לחבר אותו לקתודה? לאחת... או לשתיים...? אם לא אז אפשר לחבר את זה למולקס לא?? 12v=12v זה יהיה טוב לא... לדעתי קצת מופקע הקיטט עם השנאי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו אני לא רוצה פאן באס רגיל שרק מדליק ומכבה אלא אני רוצה פאן באס שאפשר לבחור בין-פועל על 12V לבין-פועל על 7V לבין-כבוי... ושגם יהיה לד אדום שהמאוורר פועל על 7V ושיהיה לד ירוק שהמאוורר פועל על 12V וכמובן שהלדים יתכבו שאני מעביר את המאוורר למצב-כבוי...! אם אפשר בבקשה להראות את זה בסירטוט כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה אז אני לא יבין אם תסבירו לי במילים אז בבקשה תעלו סירטוט של מה שאני צריך..!! תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מוד ראשון שלי! ובטוח שלא אחרון! חבל שאין לי מצלמה... בקיצור לקחתי פירקתי תמארז שלי צבעתי את כל החלקים ה לבנים ויצה מארז בן ז**ה! כניראה המוד הבא שלי היה חלון+ חיתוך גרילים מובנים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון פלאש בנפח של 64 מגה. עכשיו חשבתי אין לי פלאפון/מצלמה/נגן מוזיקה שהיה יכול לנצל את הזיכרון הזה. אז חשבתי לעצמי האם אפשר לבנות כבל שיוכל לחבר את הזיכרון למחשב ואני אוכל לקרוא ולכתוב עליו? אם כן יש למישהוא משוג איך מכינים כזה או שלמישהוא יש מעגל מוכן כבר? תודה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את חוק אוהם שקראתי אליו, אני לא מבין משהו אחד. נגיד יש לי מקור מתח של 12V ויש לי לד שצורך עד 1.5 V אז איזה נגד אני צריך? לפי הנוסחא יוצא 8! מה 8? רק 8 אוהם לא הגיוני... 12=v 1.5=I R=? 12/1.5=8... איך זה הגיוני...? אוהם= וולט=אמפר?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לבנות מארז קטן מאוד שלא יפריע ! עכשיו אני רוצה לעשות אותו שקוף 100% אבל.. אני לא יודע איפה אני יכול למצוא חומר שקוף,עבה,ועמיד בשביל לבנות או אולי אפשר למצוא איזה חומר שכבר בנוי בצורה נכונה בבקשה תגידו לי.... (אני יודע שזה מצחיק אבל באמת שאני לא יודע במה להשתמש) תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי קוויקשנרי שמת ורציתי לדעת אם כדאי להשתמש בו כמסך גרפי כמו מסך LCD קטן ולהשתמש במדריך שיש באתר. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://uzidesign.com/index1.htm זה של שטרודל מהפורום.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני גאה להציג רשמית את הפרוייקט השני שלי ;D קודם כל אני אקדים ואומר שהפרוייקט הזה הוא שיפור ביצועים מבחינת קירור - ולא יופי (כמה נגיעות קלות ביותר- לא יותר מזה) הפרוייקט יתבצע על מארז הTT שברשותי (המחשב הראשי) קודם כל נפרט מה הציוד הארדקאנו- אאוט, במקומו הבאתי היום את הקומנדר 7 (שיותר מתאים לי מההארדקונו 13 , מכיוון שיש לו 7 ערוצים!, מסך די גדול וכו'..) דבר שני- קיט של TT שעולה 150, וכולל 2 מאווררי 80MM +2 מאווררי 120MM, + פנל 3.5" לשליטה 3 מאווררי VANTEC UV 80 MM 1 TT SC 92MM 1 TT SF2 80 MM 3 TT 80 MM (שבאו עם המארז..) עד כאן לקירור האוויר בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$$, בעזרתו- אני אקנה מערכת קירור מים! אז, הקומנדר 7 יפקח על הסירקולציה הכללית (אה,…
-
- 374 תגובות
- 59.1k צפיות
-
-
1.שמעתי שהתקנת icq על המחשב מביא המון בעיות, האם זה נכון? 2. מישהו יודע על תוכנות נוספות לשליחת sms? משהו בעברית? 3. כמובן, אני מדבר על תוכנות חינמיות ולא פרוצות... תודה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם אני צריך חיבור מולקס פנוי לכל מעגל של לדים?? איך אני בודק כמה כל לד צורך??, חשמל מיליאמפר... זה ממש משגע אותי כי בשביל להאיר 2 לדים אדומים אני צריך חיבור מולקס שלם ואח"כ אני לא יוכל לחבר אותו לא להרדיסק לא לכוננים....? אם מישהו יוכל להסביר לי את זה במפורט.... תודה רבה לכל העוזרים... hwzone אתם המושיעים שלי!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אלהן כולם. יש לי צ'קלקלה (הדבר הזה של המשטרות) שפועל על 12 V וחשבתי אולי לחבר אותו למחשב, אבל אני לא רוצה שברגע שאני ידליק את המחשב הא תתחיל לפעול וברגע שאני יכבה היא תפסיק לפועל, אז חשבתי אם יש אפשרות לעשות שברגע שאני מפעיל את המחשב היא תפעל במשך 10 שניות סתם דוגמא, או לעשות שברגע שאני פותח את אחד הכוננים היא תפעל, בכלל אם יש לכם רעיונות מתי להפעיל אותה ולכמה זמן זה גם יהיה נחמד, אבל אני קודם רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבחור מתי היא תתחיל לפעול (באופן אוטומטי) ומתי היא תפסיק. תודה גיא.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי Data Sheet , אז אני קצת אבוד ... אולי מישהו יכוון אותי : סריקות Back .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר בקושי נמצא באתר בכמה חודשים האחרונים (צה"ל) קיצר קניתי את הנגן הנ"ל לפני הגיוס וכמו נגנים מסויימים הוא נטען רק דרך הUSB, וקורה לי שאני נרדם איתו או משהו ושורף 6 שעות במכה, וזה משביז תתחת שאין לך מה לשמוע ברכבת או סתם שבא לך לשמוע. יש את המטען הזה של IPOD אבל לא בא לי לשלם 150 שקל, ואפשר לקנות USB HUB ולטעון דרכה, אבל גם זה סיפור של איזה 100 שקל. הרצתי חיפוש בגוגל ולא ממש הסתדרתי, מצאתי כמה דברים, אבל לא לנגן שלי ספציפית, אז לא הייתי בטוח אם זה יעבוד! תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך עושים את זה: http://hwzone.co.il/gallery/wm2.php?pid=1239&mode=normal ראיתי שיש הרבה ילדים בגלריה שיש להם את זה. אז חשבתי אולי יש מדריך או משהו.. [move]תודה[/move]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נכון יש את הפלג ביונאפ שמדליק לך את הנורות במיקלדת לפי הקצב של השיר? אז היה לי פעם מדריך איך לעשות אורגן נורות של איזה 8 מנורות שמתחבר למחשב של מנורות לד למי שיש אבל מדריך קל לא מסובך מלא דברים ושיהיה תמונות תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-