עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by night-fire,

שלום :] אממ לפני כשנה בערך אם אני לא טועה,חיברתי את הפאלם למחשב (בצורה רגילה) התקנתי על הפאלם את התוכנה PALMORB ועל המחשב את התוכנה LCD Smartie והצלחתי להעביר מידע כמו מסך LCD . עכשיו קיבלתי פאלם מדגם Palm Vx התקנתי עליו את ה-PALMORB ובמחשב אתLCD Smatie וזה פשוט לא עובד ,זה מודיע: Failed to open COM1 למרות שהחיבור Com מחובר..ניסיתי גם לעשות את זה עם פאלם אחר וחיבור אחר למחשב (יענו המטען וזה שמתחבר למחשב..) ועדיין לא עובד |: ד"א ניסיתי גם לעשות עם התוכנה LCDC וגם לא הולך \: מה עליי לעשות?! תודה רבה רבה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.quickshot.com/images/game_controllers/strikepad.jpg&imgrefurl=http://www.quickshot.com/game_controllers/strike.html&h=210&w=300&sz=11&hl=iw&start=1&tbnid=W7jlrKiavzuqtM:&tbnh=81&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dquickshot%2B%2BQS-6220%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official_s%26sa%3DG חיבור USB כנראה זה היה ארוך מידי זה לא כתב

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by R9547655G,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה מאוד ... אז ככה יש לי מאוורר 220V 235CFM SYM BANG - A17251V2H אני רציתי לדעת אם אני שם אותו במארזהוא לא יגרום לכך ש ה HDD שלי יהרס ?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by roei_b,

אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  6. קניתי אתמול מולטסקיל של SKILL ויש במזוודה 5 דיסקיות פשוטות . שתים מהן נגמרו תוך דקת שימוש אחת והשאיריות לא מתיצבות כאשר אני מחזק את הבורג בציר והן נעות בעת העבודה חוץ מתנועת המולטסקיל לכן נשברו שתים מהן , איני יודע למה !! אם מישהו יודע שיסביר לי בבקשה . עכשיו אני רוצה לקנות או סט של דיסקיות מחוזקות או דיסקית אחת מצופה ביהלום אני מניח שהדיסקית מצופה ביהלום היא תעבוד עד אינסוף כלומר לא נגמרת נכון ? מה המחירים של הדיסקיות המחוזקות 426 והדיסקית מצופה ביהלום 545 ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by rabbit,

במדריך רשום להשתמש בכבל מדפסת ושיש שם 25 פינים חתכתי כבל מדפסת יש שם יותר מ25 פינים איך אני יכול לדעת מה לחבר לאן אולי יש איזה טבלה שעובדת לפי צבעים? למרות שרשום פה מספרים פשוט בשרטוט המספרים מגיעים עד 25 ובכבל זה עד 33 מישהו נתקל בזה כבר?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by ranc80,

האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by ranc80,

בנינו רכיב שאפשר לדבר עם הסקייפ בעזרת הטלפון, במקום עם האוזניות והמקרופון. הכל עובד מאוד נחמד חוץ מזה שהסאונד מאוד נמוך. רציתי לדעת אם אתם יודעים איך אפשר להגביר את האות בעזרת רכיבים שנמצאים במערכת ישנה או ברמקולים למחשב? תודה מראש. נב: למי שראה את ההודעה אתמול, בניתי מעגל אחר מזה שהראתי אתמול, מי שרוצה ההוראות בלינק הבא: http://www.grynx.com/projects/build-your-own-chat-cord/1/ כל הרכיבים עולים משהו כמו 10 שקל.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Gonk,

התכוונתי לשים את זה בסוף, אבל חשוב שתקראו את זה, מדריך צילום מודינג (באנגלית): http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=61823 - למדתי צילום ומהנסיון שלי, המדריך הזה טוב מאוד לא יודע איזה אתרים כבר ידועים פה (וזה יותר מדי אתרים בשביל לחפש בפורום...), אז בכל מקרה, אולי מישהו יקבל רעיון טוב מהם: http://mofocases.com - לראות ולא להאמין כמה כשרון יש לאנשים http://www.slipperyskip.com/ - הבן אדם הזה יודע לעצב... לינקים לפרויקטים בצד שמאל http://mashie.org/casemods/index.html - תסתכלו על פרויקט Asteroid, כל כך פשוט לבניה ואיזה תוצאה יפה. כמו כן, פרויקט Y2k-bug הוא אחד מהמופרעים שראיתי אי פעם, כולל שיטות בניה מתקדמות מאוד http://hardforum.com/forumdisplay.php?f=89 - פור…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by -casper-,

ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by ranc80,

אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט שמאפשר לדבר ב skype בעזרת הטלפון. הבעיה היא שבסירטוט מצויין שאני צריך 2 קבלים של 3.3 מיקרו-פארד אבל לא רשום של כמה וולט. המעגל משתמש בבטריה של 9 וולט ולכן חיפשתי קבל בסביבות המתח הזה אבל פשוט אין, הכי קרוב זה 25 וולט. הזמנתי אפילו במיוחד מאריהב כמה חלקים כדי שיביאו לי את הקבל הזה אבל הם שלחו לי במקום מה שביקשתי קבל של 100 וולט (אמרו שאין להם של 9). ניסיתי להשתמש בקבלים של ה 25 וולט אבל המעגל לא עובד אז רציתי לשאול, כדי שאני יהיה בטוח לפני שאני נוסע לאלסקה כדי לקנות קבלים כאלה, האם המעגל באמת לא אמור לעבוד עם קבלים כאלה או שיותר סביר שיש בעיה אחרת במעגל? תודה מראש, רן.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by jeyjey,

מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

עשיתי לפי המדריך שבאתר, ושפוט לא עובד, אולם הנורה של הanalog פועלת אבל זה לא פועל בשום משחק וכשאני במשחק מפעיל ת'אנאלוג המנורה פשוט מהבהבת, הבנתי שאני צריך שחוט מספר 5 (האדום בפאד) ילך ל5 וולט במחשב ושאני בכלל לא צריך דיודות, מישו יכול להסביר לי למה זה לא פועל? ואיך לבנות אותו נכון?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Aviko,

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום. אני בשלבי סיום של תכנון מערכת קירור מים ביתית. ידוע שבעיות במשאבה יכולות לגרום לנזק רציני במערכת ולכן חשבתי על רעיון שיכול לצמצם את הבעיות והוא הכנת מתג, שיכבה את המחשב כשהמשאבה של מערכת קירור המים מפסיקה את העבודה. אם יש צורך לציין זאת, המשאבה היא לא משאבה של 12V, היא מתחברת לחשמל ביתי. הייתי רוצה גם לדעת איך להכין מערכת ריליי (אאל"ט קוראים לזה כך), זו מערכת שברגע שאני אדליק את המחשב המשאבה, באופן אוטומטי, תתחיל לעבוד גם. זה לא נראה לי מסובך מידי ולכן חשבתי שמי שמבין (בלי לזלזל באף אחד) יוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by miki26,

שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by ofeky1,

יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by mik_amar,

התקלקל לי mp3 יש לו חלודה בזיכרון אבל המסך עדיין פועל אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו... הנגן הוא כזה: תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by fuck off,

אני יכול לעשות שכשהמעגל של הכיבוי/הדלה סגור המחשב פועל וכשהוא נפתח הוא נסגר בצורה הבטוחה שהוא צריך?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. זה הדגם שלו: AKAI VS-G220

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. עקב ריבוי שאלות שחוזרות על עצמן בפורום ומנוע חיפוש לא הכי יעיל, החלטתי שבדומה לפורום אמצעי איחסון גם פה צריכה להיות פינה להודעות נבחרות. בת'רד זה ירוכזו השאלות הנשאלות ביותר ותשובתן כפי שעניתם על גבי הפורום, בצירוף קרדיט לכותב כמובן. אם אתם חושבים שזהו מקומה של הודעה שכתבתם - שלחו הודעה לARKADUR

• 6 תגובות
    • 15.7k צפיות
  24. Started by Tik-Tak,

אוקיי קניתי מאוורר ועכשיו: יש לו יציאה 3 פינים ללוח אם, ויש גם מתאם ל4 פינים לספק כוח. כמובן כאשר אני מחבר ללוח אם המהירות של המאוורר יורדת במיוחד, ואין ממש תועלת בו. אבל זה מודד את כמות הסיבובים לדקה. כאשר אני מעביר ל4פינים לספק זה לא מראה לי מהירות סיבוב [דאא] האם יש אפשרות שהמאוורר יהיה מחובר לספק [שזה השחור והאדום] ואז הצהוב [בדיקת מהירות] לחבר ללוח אם? +אספר לכם איזה מאוורר מוזק קניתי: הוא מחברת EZCOOL, והוא 80 מ"מ לא מצאתי באינטרנט מידע על המאוורר או על החברה, ומצאתי רק איזה ספק וכמה מארזים תוצרת EZCOOL. אי לזאת הנתונים של המאוורר בהשוואה לAC: גודל: 80X80X25 ובAC זה 80X80X38 דחיפת אוויר: 31.40 ובAC זה 28 שקט: 19דציבל ובAC זה 20 זמן עבודה מוערך: 8 שנים, ואילו בAC זה …

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by OmEr.il,

שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים