אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי חברה אני בבעיה רצינית אני עשיתי עדכון תוכנה למכשיר דיוידי וזה לא טוב!!! עכשיו ראיתי מדריך לבנות כבל לעדכון תכונה דרך המחשב כל החלקים פה לא מובנים לי ואני לא וידע מזה מה!!! בבקשה לעזור לי לבנות את זה!!! יש פה כבלים מה אינ אמור לקנות מי שיכול לקרוא ולכתוב ל מה לקנות שאני ינקה מחנות אלקטרוניקה שיכתוב לייי תודההה http://www.xmixdrix.com/mtk/biko-firmware-upgrade-using-cable.pdf
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דבר ראשון הייתי רוצה לדעת עלויות.. מי שיוכל לעזור לי - מפסק שני רגליים : מפסק שלוש רגליים X 2 : לדים X 4 קטנים : מאווררים X2 5 MM : פרספקט 20X22 : חוט חשמל 10 מ' : כבל מולקס : דבר שני בתמונה האחרונה מה החומר (הצהוב) שהייתם ממליצים לי! דבר שלישי הייתה רוצה דעות/המלצות/עצות או כל דבר אחר! תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מודינג זה עולם שלם, לא רק במחשבים.. חלק מהמודינג שאני עושה, הוא על מחשבים החלטתי להציג בפניכם, מודינג קצת שונה ומעניין ה"פרוייקט" מבוצע על האופנוע של חבר שלי - דרבי סנדה (מבין אופנועי ה50 סמ"ק של בני ה16 למיניהם) התחלנו בזה, ששמנו זוג קטודות כחולות, מתחת לכנף האחורית של האופנוע אתם תראו בתמונות פשוט זוג קטודות, אך, עדיין לא סיימתי את העסק, אני שם נייר אלומיניום \ פרספקס בגימור מראה, כדי להעצים את האור, מכיוון שחלק לא קטן ממנו נבלע באחורי הכנף (רגע שחור- בולע אור) כדי להגן על הקטודות מפני נזקי מים\אבנים שעפים בדרך, עדיין לא החלטתי מה לעשות, א. להשחיל את הקטודות בתוך צינור פלסטי שקוף (כמו של קירור מים לדוג' ב. "לסגור" את הקטודות מלמטה בעזרת פלטת פרספקס, שתגן על הקט…
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, זה הולך להיות המודינג הראשון שלי ואני צריך קצת עזרה. מה שגרם לי לרצות לעשות אותו זה הקושי לכתוב בלילה כראוי. יש לי מקלדת של מיקרוסופט,Wireless MultiMedia Keyboard, ואני רוצה להאיר את המקשים חשבתי לעשות זאת עם לדים קטנים (בצבע כחול) באופן שרק הכתב במקשים יהיה מואר (בדומה לסלולארי) ושלא יווצר מצב שכל המקלדת תהיה מוארת. אני צריך עזרה במספר דברים: 1) חלקים, אני צריך מידע על כל החלקים הנחוצים אם אפשר קישור לפירוט המוצר בחנות והסבר קצרצר עליו. 2) הדרכה, מכוון שזה הולך להיות המודינג הראשון שלי אני רוצה להיות בטוח עם תוכנית עבודה מסודרת אם אפשר הסברים/טיפים וכדומה כיצד לבצע זאת ואיך (רצוי הסבר בשלבים; ואם קיים מדריך לדבר אשמח לקרוא אותו) 3) מכוון שהמקלדת אלחוטית…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
need help to design a sword front panel for my new case (wooden, self build) the size will be about 20cm*55cm (i can make it bigger if needed) the sword will be a Alu / misc metal one, very thin but shiny i have some stuff i want to put in it in the blade itself : 6 * coolermaster Musketeer (1 & 2) dials in the cross-guard: 2 * temp'>http://www.jab-tech.com/LCD-Digital-CompuNurse-Thermometer-w-BLUE-Backlight-pr-2642.html"]temp monitors and the power switch in the pommel: the lcd from cooldrive 6 sword basics i hope u understand my idea i need help in the sword design
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
משהו בנה צורב .. ומשהו תיכנת בו ..במה ..
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
עשיתי ת'מוד של השלט psx למחשב, עובד בסדר והכל, אבל אני רוצה שיהיה בוא רטט, ובשביל זה צריך 9 וולט, השאלה היא איך אני יכול להוציא 9 וולט מהספק? באיזה נגד צריך להשתמש בשביל להוריד מ12 וולט ל9?
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מתחיל לתחנת בvb ובנית תוכנת מחשבון נגדים פשוט תגידו לי מה דעתכם. זה עדיין דגם ראשוני ובלי tolerance תודה http://rapidshare.de/files/27371325/resistor_calc.exe.html :
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג רק את ה"עכבר" של המחשב נייד? פרטים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , בקרוב אני מתחיל פרוייקט מודניג חדש . שניים מהדברים שאני מתכנן הוא : 1. חיבור מסך LCD קטן באמצעות כבל פרללי - אם מישהו יודע בארץ איפה אפשר לקנות (כמו אלו שיש בסוף המדריך באתר). 2. הדבר השני שרציתי לעשות הוא לנסות ולחבר שלט כמו של אזעקה של אוטו על מנת שישמש להדלקת המחשב - האם הדבר אפשרי ? האם מישהו כבר ניסה . הצליח ? אם מישהו מכיר מדריך לדבר כזה (עברית או אנגלית) ..... אנא אם מישהו יכול לעזור ניתן להשאיר הודעות פה או למייל ihershkovitz@gmail.com תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לוח הלחמות חורים עגולים ואני לא מבין איך אפשר להלחים לדבר הזה משהוא בקושי הצלחתי וגם זה לא כל כך חזק אם זה אפילו נופל בטעות הבדיל יכול ליפול משם ומה הלוח השני הזה שיש משבצות?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ואיך אפשר להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12322&catid=199 מישהו יכול להגיד לי אם הקתודות מופרדות או מחוברות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא ידעתי שכאן מפרסמים פרויקטים, כך שהפרויקט הראשון כאן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182745.0 כמו שאתם יודעים אני לא כתבן גדול אז בבקשה המחשב הקטן ביותר 31*21*14 ס"מ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש מדריך כול שהוא לעשות כבל לכונן CDrm שהיה חיצוני יענו צד אחד שמתחבר לUSB וצד אחד לכונן?? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, מפרקים את הספק, המודם (כבלים), קצת אלקטרוניקה, וונטה של שרת וזה הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ליפני כחצי שנה התחלתי לחשוב על הפרויקט ליפני כחודשים התחלתי לחתוך ניגמרו לי הדיסקיות אני יקנה עוד כמה ימים והספקתי רק להיתאמן עים 40 דיסקיות על מארז 4מ"מ פלדה ולא הבנתי למה כל שניה אני מחליף דיסקית עד שהתחלתי על המארז הנועד מאלומיניום אני מתכנן לעשות ספק שקוף ,מאוורר עים מיכסה בגג כבר קיים להוסיף עוד שני חלונות קטנים בגג , שתי דלתות עים חלונות אחד עים אש באמצע קיים והשני חלון חלקי קיים ולעשות תאורה של לדים על העינים ולעשות גריל (עים מיתיחסים אל זה כפנים אז זה יהיה חייזר) ליצבוע בצבע שעוד לא החלטתי אני רוצה ליראות מה ניראה הכי יפה ומחזיר אור חשבתי לעשות מראה אשקרה מראה כמו שיש בשירותים בגג בימקום חלון אבל אני פוחד שזה ישבר ניראה מה יהיה או שאני יחרוט יהיה איזה 5 קתו…
-
- 34 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-