עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by harelg,

ברשותי מספר מסכים מהסוג הנ"ל, לאחרונה שניים מהם התקלקלו, התקלה היא הבהוב מהיר של המסך, לאחר בדיקה של הרכיבים על הלוח מצאתי שכל הקבלים באזור מסוים בלוח ה POWER שרופים (סימנתי בריבוע אדום את האזור בצילום), לאחר החלפה של כל הקבלים השרופים בחדשים (בעלי אותו ערך קיבול ומתח) שני המסכים חזרו לפעול. לאחר חודשיים של עבודה רצופה המסכים התקלקלו שוב, בבדיקה נוספת נמצא שהקבלים נשרפו שוב. (חלק אפילו התפוצצו) אשמח לרעיונות הראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין ליצור פרופיל לד עוצמתי, יש בשוק פסי לדים כפולים או משולשים שמייצרים הרבה lm למטר, כמובן שזה יצוא מאוד יקר, אני מעוניין להריץ 3 פסי לד רגילים אחד ליד השני וככה ליצור את אותו עוצמה בפחות כסף, האם מישהו מכיר האם זה בעייתי? למשל שלא ייגעו אחד בשני וכו'?

3. Started by m83b4,

קודם כל, אני חייב לציין שאף פעם לא התעסקתי באלקטרוניקה או במודינג. אוקיי אז תקשיבו.. אני אוהב לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים, אבל כאשר אני רוצה להפסיק, להעביר לסרט הבא ב Playlist להעביר אחורה/קדימה וכו' זה מעצבן לקום מהספה למחשב, תמיד נכנסים לחדר שלי בחופשיות ומפריעים לי (זה מה שקורה שאין לך בחדר מנעול...) אז השאלה שלי האם יש מדריך, או כבר שלט שקיים שיאפשר לי לשלוט על ה Media Player (אני מניח שאם קיים שלט כזה הוא יעבוד רק על התוכנה הזאת...) ? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אני מתכנן לקנות את בקר המאווררים של ZALMAN ה- ZM-MFC1 ( ראו קישור- http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=1&code=017 ). לפי מדריך ההתקנה שבאתר, אם רוצים לחבר מאווררים למפסקים של ה- 0V,5V,12V, צריך לחתוך באמצע את הכבל האדום והשחור ולהכניס לאיזה חלק בבקר שאני לא יודע איך קוראים לו ( תראו בלינק שהבאתי סרטוט גדול ), עכשיו אני רוצה לחבר ל-2 המתגים האלה 2 קתודות, ובקתודה שיש לי ( אני אקנה עוד אחת ) אז יש רק 2 כבלים לבנים, איך אני מחבר את הקתודה לבקר תאורה??? שאלה נוספת- בעזרת ארבעת הפנציומטרים ( ככה קוראים למתגים שמסתובבים ושולטים על כמות המתח בדיוק, נכון? ) כמה מקסימום V אני יכול לתת למאווררים וכמה מינימום? אני יכול לתת מ-0V עד 12V??? ושאלה אחרונה, מה את…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mskso86,

התכנון זה מסך תצוגה צבעוני בפנאל למעלה של Corsair 800D מה אני צריך? איך לחבר ללוח ? מדריכים? ראיתי את זה : http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_70_293&products_id=22039 עכשיו השאלה אם אפשר לבנות משהוא לבד נגיד לקחת gps ישן ולחבר לו RCA לכרטיס מסך? או שזה הסתבכות עם כבלים וחיבורים ועדיף לקנות אחד מוכן? תודה לעוזרים ראיתי גם את אלה : http://www.ebay.com/itm/7inch-4-wire-tft-lcd-touch-panel-screen-with-USB-port-touch-panel-driver-/180833562988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1a85316c http://stores.ebay.com/chinatobby/_i.html?_fsub=485979119 מישהוא יכול להסביר לי את ההבדלים ואיזה נהם אני צריך ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני צריך תוכנה לשליטה על מנוע צעדים (step motor), החיבור מהמחשב הוא פרללי והוא הופך לקונקטור של 10 פינים שנכנס בלוח הבקרה של המנוע צעדים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omri2423,

אהלן,בגלל שלא מופיע בסטיקי רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה בנהריה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by wiz,

שלום לכם. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג. בקרוב אני קונה מחשב חדש, האחים שלי יקבלו את הנוכחי שלי ואני יקבל את הישן שלהם. לכן יש לי מארז לשחק איתו ) אשמח ללינקים לטוטריאלים לחתיכת חלונות וכאלה.. ורשימת כלים שצריכים. אם יש כבר באתר דביק או משהו לא מצאתי אז אני מתנצל מראש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roi286,

חברים יקרים, ערב טוב! יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ? מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ? המון תודה. רועי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה משהוא נותן לי במתנה אפשרות לקנות רכיבים אלקטרונים ב200 ש"ח ורציתי לשאול אותכם איזה רכיבים בדרך כלל משתמשים למודינג חוץ מלדים ונגדים כמובן על איזה עוד חלקים הייתם ממליצים לי לקנות מפסקים וכו' רעיונות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Men7a,

בוקר טוב, אני וחבר כרגע עובדים על מוצר מסויים יחד. לאחר שנסיים אחנו רוצים לרשום אותו מוצר ולנסות למכור אותו. השאלה שלי היא: האם אני יכול לפות לעורך דין ולרשום את זה כמוצר כדי למכור את המוצר. כל התיכנות נרשם על ידינו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yosex,

שלום לכולם, אני כרגע עובד על שינוי מראה המארז הישן שלי. יש לי 4 סלוטים לכונני 5.25 שאחד מהם הוא צורב די וי די, כונן ריק (אין לי פאנל פלסטיק להשלים לו) ועוד שני פאנלים מפלסטיק. בגלל הכונן הנוסף שנזרק אין לי פאנל פלסטיק במקומו. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם רעיון יצירתי וזול (עד 100 שקלים במקום הסלוט הריק). חשבתי על סלוט לקירור HD, אולי להוריד את שני הפנלים הנוספים ולהתקין מאוור 120. בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם פתרון יצירתי נוסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם ראיתי את המוצר הבא באיבי: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/271233592662?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item3f26c82d56 רציתי לשאול אני רוצה לחבר לזה מנורה להדליק ולכבות אותה עם השלט האם זה מתאים לחשמל בארץ? מה ההבדל בין זה למוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/220V-240V-3-Channels-Digital-Wireless-Wall-Switch-Splitter-Box-Remote-Control-/221248817323?pt=UK_DIY_Materials_Plumbing_MJ&hash=item33837508ab ומה כדי להזמין תודה לכל העונים מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by psycho killer,

אני חייב עזרה בחיבור של לוח 7 סיגמנטים אין לי מושג מה לחבר למה אבל הבנתי שאפשר לחבר את זה דרך כבל LPT או USB יש לי כרגע 2 לוחות אחד עם 4 ספרות להציג את השעה והשני עם 11 שיציג נתונים תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש דטאשיט של demux של חברת Maxim. 1 ל- 8. אני מחפש כבר כל היום ואינני מוצא, חשוב שזה יהיה רק DEMUX ולא גם דיקודר. (במידה ולא נמצא רכיב מחברת Maxim , גם רכיב מחברה אחרת יעזור) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמו רבים פה בפורום, גם אני ניסיתי לבנות את המעגל של הלדים לפי מוזיקה עם טרנזיסטור TIP31 וחיברתי אותו למקור מתח יציב (יחסית) של 12V ולאיפוד מאז אוזנייה שמאל חלשה באופן משמעותי ואזנייה ימין נותנת רעשים נוראים עכשיו, אני בטוח שאף אחד לא טיפש מספיק בשביל לחבר את זה ישר למכשירים יקרים-אבל בכל מקרה, שקלו פגיעה למכשיר שזה יחובר אליו, שתכלס זה אשמתכם כי זה מעגל שלכם שאתם בניתם. וחבל על כל מכשיר שנדפק בעקבות זה. אני לא אומר שתפסיקו לעשות דברים מגניבים, אני כן אומר שתבדקו אותם עם מכשירים שאתם בטוחים שיש להם הגנה ושגם אם אין, זה לא נורא אם הם יפסיקו להתקיים. בהצלחה=]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Psychedelic,

שלום, אני אתמול צבעתי את הדלת של המארז שלי בשחור לפני זה היא הייתה משוייפת לגמרי ראו את הפח. צבעתי פרימרי ואז שחור מט, ואז התחרטתי |: אני קצת בעיתי בהחלטות והשאלה שלי זה אם אני חייב לשייף שוב עד שיראו את הפח או שאני יכול לצבוע על השחור מט אדום מט...?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Lirux,

יש פה את המסך ITM-2004 והתקשרתי אליהם ואין להם מושג איזה בקר יש לו... אז אולי למישהו יש מושג? http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ktbnus,

ראיתי איפה שהוא מוד לשלט PS2 , כך שיהיה ניתן לחבר אותו למחשב.. יש למישהו אולי מדריך או לינק? מישהו ניסה את זה? זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yilya,

פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד IBM THINKPAD T30 עם מקלט IR מובנה. ברצוני לשאול האם ניתן להשתלט עליו ( להשתמש בו לצורכי שלט-רחוק) דרך תוכנת UICE 2.34? אני יודע שיש לתוכנה אפשרויות רבות, אך אני לא יודע באיזו אפשרות לבחור כשיש מקלט מובנה כזה (בדרך כלל אני בונה מקלט רגיל ובוחר basic l lirc deviceאבל הכוונה פה היא להשתמש במקלט של המחשב ולא באחד חיצוני) אם מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות, בבקשה תעזרו. המקלט הוא מדגם: אם יהיה צורך בעוד פרטים, כי למשל במקלט B כתוב משהו עם SIR..... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arkadur,

לאחר חיפוש מתיש לא מצאתי את הרשימה שפורסמה בעבר עם כל האתרים שניתן להזמין דרכם ציוד מחו"ל אשמח אם מישהו יפרסם אותה\יעלה כמה אתרים (חוץ מפרוזן או וויאג'יר מודס)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviran_n,

אני צריך מעגל לפאן באס, ואל תגידו לי להריץ חיפוש כי לא מצאתי בחיפוש משהו שעונה על הדרישות. אני צריך מעגל שיעמוד ב4-5 אמפר לערוץ, יאפשר כיבוי של המאוררים ויתן משחק עם המתח שלהם בין 5V ל12V בעזרת פונטציומטר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.