אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מעגל של מכונית על שלט רחוק. אפשר פשוט ואפשר משהו מתקדם... אני צריך מעגל גם למכונית וגם לשלט.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
כדי שאני יהיה יכול לקבל רעיונות חדשים ולעשות בבית השמח לכל מידע וקישור שהוא
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי חברים וגמר חתימה טובה! אני מחפש מערכת שלט כמו כאלה שיש במכוניות שלט (כמו הפשוטות האלה שעולות 30-50 ש"ח) אבל לא המקצועי כמו שמוכרים לטיסנים המערכות שלט ב200-400 ש"ח. חשבתי שבמקום לקנות מכונית שלט ב50 ש"ח ואז לפרק ממנה את המערכת שלט, פשוט לקנות את המערכת הזאת ללא המכונית ואז כמובן זה יעלה הרבה פחות. השאלה היא: 1) איך נקראת מערכת כזאת, שאוכל למצוא כזה באינטרנט 2) איפה אפשר לקנות כזה דבר? אני פשוט רוצה להרכיב את זה על צעצוע שבא בלי שלט ולמעשה להפוך אותו לאחד "על שלט". תודה רבה חברים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בכל מקום מפסק עם 4 מצבים 5 רגלים, כזה שאני נותן לו מינוס ואז יש לי 4 אופציות בחירה (לאיזה כבל חשמל להעביר את המינוס) חיפשתי: 5pdt switch, 5pdt, on on on on switch ולא מצאתי כלום באיבי יש חייה כזאת?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
א. יש חיה כזאת : ? ב. איפה אפשר להשיג וכמה יעלה ? THANX
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו מכיר בית עסק/סדנא שבה יכולים לחתוך/לגזור/ללייזר ולכופף לוח אלומיניום לפי הזמנה? עדיפות למקום שיכול לספק גם את חומר הגלם עצמו. סליחה על כל הסלאשים ותודה על ההפניות
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבוע כרטיס מסך חדש - MSI GeForce 7600GS AGP דרך ebay (דגמי ה AGP עוד לא הגיעו לארץ). היום הגיעה החבילה ופניי נפלו כשפתחתי אותה וגיליתי מתרוצץ לו בניילון קבל מנותק. הייתי רוצה להימנע מלשלוח את הכרטיס חזרה...לחכות חודש ולהתפלל שיעבור שוב את המכס בלי תשלום נוסף. האם אתם מכירים מקום מקצועי שמטפל בדברים מסוג זה? לקבל הלכו הרגליים אז צריך אחד חדש, אבל בעיקר צריך מישהו מיקצועי שיש לו ניסיון בהלחמות מסוג זה...חבל לי על כרטיס חדש. הרבה תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מחפש מקומות שאני יכול למצוא בהם חלקים למחשב: כגון חלקי חוטים, חלקי מארזים מולקס וכ'ו... אני צריך את זה למודינג הראשון שלי... בבקשה אם אתם מכירים מן מקום כלשהו שהוא כמו "בית קברות" למחשבים, תשאירו לי הודעה..
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מוד שמתעכב כבר הרבה זמן בגלל שאני לא מצליח למצוא מקור לקנייתי אלומניום. ראיתי כמה פרוייקטים יפים פה, של חברה שבנו עם פלטות אלומניום. וראיתי בקשות שעדיין לא נענו. מי שיודע איפה אפשר להזמין אלומניום 2מ"מ חתוך באיזור המרכז או ירושלים או ראשון לציון - הצילו !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במקלט מיניאטורי על צ'יפ שמסוגל לקלוט אות ממרחק של מאות מטרים או קילומטר שניים ולתת אינדיקציה שהאות נקלט. המטרה: שליטה בעזרת משדר תואם מרחוק בפונקציה .ON/OFF אני לא סגור בקשר לפרטים כמו תדר, העברת נתונים נוספים בין משדר למקלט וכדומה. כרגע אני פתוח להצעות. המגבלות היחידות הם: גודל - צ'יפ, יתכן עם כמה רכיבים תומכים מסביב. טווח - לא משהו של עשרות מטרים, לפחות מאות מטרים, רצוי קילומטר לפחות. מחיר - משהו שאוכל להרשות לעצמי, ובקיצור כמה שפחות ושיענה על הדרישות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר דברים ליציאת הסאונד של המחשב, אבל מעוניין שכל מה שאני אעש יהיה מבודד לחלוטין מהמחשב.. כך שאם יהיה קצר או כל בעיה חשמלית אחרת, המחשב לא יושפע מזה. כשאנחנו רוצים לבודד תקשורת לוגית, אנחנו משתמשים ב-OptoIsolator, כמו למשל ה-6N137 מה עושים כשרוצים לבודד Audio? הערה חשובה: לפעמים יש מקרים שאנשים צריכים לבודד בגלל שיש להם בעיות של רעש רקע, וכל מיני תופעות כאלה. זה לא המקרה כאן, והדאגה היחידה היא הפרדה חשמלית כדי למנוע מצב שמערכת אחת(מה שאני בונה/מתנסה בו) תגרום נזק למערכת אחרת(מחשב) תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע סיימתי פאן באס נחמד והוספתי אותו לתאורה לפי קצב המוזיקה ולשלט ווינאמפ שלי אני הולך ליצור מקלט IR עוד מעט אין לי דרמל 1. האם שווה להשקיע בדרמל כדי לעשות מודינג? או שזה לא הכרחי בנתיים (כלומר, יש עוד דברים לעשות בלי זה)? 2. מה עוד אפשר להכין בלי דרמל? פרוייקטים באלקטרוניקה. תודה לעונים ;D[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 18:47:38 אין שום דבר?תהיו יצירתיים :
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
קניתי מהוביקינג מטען ACCUCEL-6 וסוללת שלושה תאים. הבאסה שלא היה ברור שאת כבל הטעינה המתאים לחיבור JST, חסר, כך שאם הייתי יודע את זה הייתי צריך לקנות מהם מתאם כזה: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__18868__XT60_JST_Female_in_line_power_adapter.html?strSearch=XT60%20JST אני מניח שניתן להשיג כבל טעינה בארץ שיתאים לי למטען ולסוללה. האם מישהו מכיר חנות שזה יהיה בה? עדיף באיזור ירושלים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שאין לו HEADER של USB3.0 אבל יש לו שני חיבורים בצד האחורי של הלוח ובנוסף יש לי מארז FRACTAL DESIGN R3 שיש לו חיבור USB3.0. הפכתי את כל EBAY ולא מצאתי מתאם מתאים. כרגע כבר יש לי כבל מאריך זכר-נקבה. המתאם שאני צריך זה שמצד אחד יהיה לו חיבור 20 פין זכר (יתחבר לנקבה של המארז) ומצד שני מחבר USB זכר סטנדרטי. אם מישהו נתקל אני אשמח לקישור. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי בקר מאווררים שהיציאות שלו הם רק חיבור 3 פין, וכמובן שכל המאווררים במארז שלי באו עם חיבור מולקס 4 פין רגיל. אני מחפש מתאם כמו כאן בתמונה: אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מתאם כזה בחנות בארץ שגם עושה משלוחים. אם ניכשל למצוא בארץ נעבור לאיביי, אבל כל מה שראיתי שם נמכר במחירים מופקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל אין לי מושג איך קוראים לזה ובמיוחד איפה לקנות אחד -.-' האם יש גם מפצל שאפשר לחבר עליו 2 מאווררים(יש לי חיבור מולקס פנוי אחד)? פשוט שמתי לב שאחד המאווררים במארז שלי לא פועל, וכשבדקתי את העניין, הסתבר שהוא לא מחובר(ואין לאן).
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש בדחיפות את המתג הזה בישראל, מדובר במתג ON OFF ON 6 PIN כנראה כאן : האם למישהו יש מידע היכן אפשר להשיג בישראל ? או לחילופין אם יש לכם כזה, אשמח לאסוף ולתגמל אתכם בהתאם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-