אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום שאלתי בפורום כללי ולא עונים לי..אני צריך עזרה בתרגיל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216701.0 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה גדול שחור וכסוף (מתקלף) על גלגלים בלי דלתות צד ועם פאנל קדמי מעפן והכי חשוב עצות לגבי מכסה עליון פעם הוצע ל SSR לעשות חלק עליון כזה : נורא אהבתי את העיצוב אבל יש לי בעיה מתחת למכסה יש עוד מתכת כזה (תמונות מצורפות) כך שאני לא אוכל להכניס לשם את המאורר וכבר יש לי חריצים למאוורר (אגב האם זה בסדר אם אממש את העיצוב ? ) דבר ראשון כל המכסה ישתייף יהיה נקי מכל מזיק מחפש להוריד את שאר הצבע מהמארז .. פתרון נחמד יהיה לזרוק את כולו למיכל טרמפנטין (בעיה שאין לי כזה) כנראה שאצתרך לפרק את כולו ולשייף את הכל הרבה פריימר וצבע וגם לקה אם צריך תודה לכל המייעצים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מספר תרשימים שמראים שאפשר לחבר כפתורים לLPT שעליו מחובר המסך ובעזרת תוכנה מתאימה להשתמש בהם, כגון התרשים הזה: , השאלה שלי האם ניתן להוסיף עוד כפתורים לפינים הנוספים שפנויים? אצלי פנויים הפינים 10-13 15 ו17. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המארז שיש לי: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_62/products_id/1320?osCsid=3a34f6d83ac873f88c19e7b142fe90fd השגתי לבנתיים 250 שקל... D= קניתי דרמל במאתיים אז ירד התקציב =X אני מתכנן לבנות לו קירור מים ! חריטה על החלון ! העברתי את החיבורי USB מלמעלה לקדימה במקום floopy אבל זה נראה מכוער אני צריך לעשות משהו לגבי זה... עכשיו למעלה ריק אז אני יוסיף שם את הקירור מים נראה לי... יש עוד הצעות?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למה כל המודינג זה לפרלל וקום ולא ל USB שיש הרבה יותר חיבורים זמינים ממנו? ( מודינג כמו צג LCD ן winlirc )
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.exclaim.de/gallery/1254/mein-1-eingebau.html ואני חשבתי שאצלי יש אור=] חחחחח
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הכל התחיל כשקפץ החשמל בבית ונשרף לי המפצל שקעים, החלטתי להוציא את הכפתור האדום ולחברו למארז כך שדרכו אוכל להפעיל ולכבות את המאוורר שנמצא במחשב ומחובר דרך החשמל. חשוב לציין שזאת רק התחלת הפרוייקט ואין לי עדיין כיוון להמשך. בתמונה המצורפת אפשר לראות את הפלסטיק של הכוננים. אין לי מכשיר חיתוך מיוחד, לכן נאלצתי לקדוח חור בפלסטיק ואח"כ לשייף עם כלי עגול (ולא נוח) שכמובן לא מותאם לעבודה שכזאת. בכל מקרה, החיתוך יצא טוב והכפתור יושב ישר. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני חדש בפורום ובמודינג,התמכרתי לזה אחרי שראיתי פה תמחשבים המדהימים בפורום יומני פרויקטים. :jump: אני רוצה לעשות למחשב שלי תאורה עם לדים צבועניים כאלה כמו שכולם פה עושים ואין לי מושג איך מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ? והבנתי שצריך לקנות לדים וגם "נגידם" וראיתי שיש כמה סוגים של נגדים אז מה אני צריך לקנות? אוליי איזה מדריך כזה עם תמונות או משהו יעזור,כי המדריך שיש במדריכים לא עובד התמונות שלו לא עובדות תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
גיליתי שיש לנו בסדנה בבסיס מלא מלא לוחות של פרספקס ויש לי גישה אליהם כמובן יש גם מלא כלים כמו פאן תעשייתי שאפשר לכופף את הפרספקס וכ'ו עכשיו אני חושב מה אפשר לעשות עם הפרספקס זו כמות ממש גדולה איזה 10 לוחות חשבתי לבנות מארז אבל נראה לי יקח מלא מלא זמן יש לכם קישורים לאתרים שבונים מהן דברים מפרספקס אולי מיכל מים למערכת קירור מיים או משהו בסגנון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מודינג למחשב אשר משמש אותי בעיקר להרצת תוכנות ומדידה - לאלקטרוניקה, והגיע הזמן להכין פרוייקט רציני קצת יותר מהקודמים שלי... אומנם אין לי הרבה זמן (עוד כחצי שנה לגיוס נכון לעכשיו) ואני רוצה להספיק המון פרוייקטים שונים לכן יש אפשרות שהפרוייקט ימתח לזמן רב מאוד אבל עדיין... בקרוב אני אעלה תמונות של המחשב מפורק... ומידות בכל מיקרה התוכניות שלי אולי ישמעו לחלק ממכם מוגזמות ואכן אני לא מתחייב לעשות את כל מה שאני ארשום עכשיו, אלו הם רק רעיונות (רעיונות שלדעתי אני יכול להגשים). -חיתוך המארז - חלון או תמונה (עדיין לא החלטתי, תלוי במה שאני רוצה שיהיה בצד ונכון לעכשיו יש יותר מידי אפשרויות) - התקנת מספר מאווררים נוספים על המארז - תאורת לדים לפרספקס, היה נחמד…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאאאללום אני בקרוב אתחיל איזשהו פרוייקט מודינג קטן לאח שלי ורציתי כמה מעגלי לדים נחמדים ופשוטים כאלה , לא מסובכים . יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה .. הו, ואם אפשר ,שזה יהיה טיפה מהר,אני רוצה לקנות מחר את הרכיבים תודה רבה רבה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן! אחרי שראיתי את הצביעה האולטרה מקצועית שנעשתה באמצעות איירבראש בפרוייקט של SSR, הייתי רוצה להתנסות בנושא גם. לא מדובר על "קעקועים" דקדקניים כמו שנראה בפרוייקטים גדולים אלא בעיקר צביעת משטחים בלי צורך להסתבך עם הספריי- צביעה שלא תמיד מצליחה. כיוון שאחנו מבצעים הזמנה גדולה מ-amazon.com (בלי שום קשר), הייתי שמח לשמוע על מדריכים (ספרים) המסבירים לנושא ועל קיט (הם מוכרים שם קיטים ) מתאים למתחילים, אולי, והסבר כללי על הנושא מפי המבינים הגדולים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ראיתי את התרשים הזה: http://hackedgadgets.com/wp-content/img-schematic-8led3.gif ויש לי כמה שאלות שלא הבנתי בו השאלות היו בקובץ המצורף שעבר עריכה על ידי [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-