אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם אני מעוניין להתחיל להיכנס לעולם הזה...ראית הרבה דברים ממש מעניינים שהכנינו עם ה ארדואינו... הידע שלי כרגע הוא PHP ברמה של פונקציות לולאות וכו'(לא מחלקות) כמו כן יש לי ניסיון ב C # -אך לא נגעתי בשפה כ 5 שנים ככה שאני מאמין שללמוד CPP או JAVA זה עניין של מספר ימים בודדים בשבילי באלקטרוניקה אין לי כמעט ידע... אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן. מה כדאי ללמוד, מה כדאי לקנות?(לוח זול כדי להתחיל לשחק) ואילו דברים אוכל ליצור איתו? בקיצור...איך אני מתקדם מכאן בבקשה, איזה לוח קונים? זול..מה אוכל לעשות,איך אתקדם וכו' וכו' , אשמח אם מישהו יקח על עצמו אותי כפרוייקט וישאיר לי מייל שיוכל לענות לי בזמנו החופשי אשמח לכל עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מאוורר 8" עם לדים כחולים ומיקמתי אותו באחד הסלוטים של איפה שאמור להיות כונן דיסקים, כמובן שהייתי צריך פתח שאפשר יהיה לשאוב ממנו אוויר וגם שיאיר כלפי חוץ אז הורדתי את הכיסוי פלסטיק לאותו סלוט. עכשיו מה שנשאר לי, זה למצוא איזה חתיכת פלסטיק (אני מניח שעדיף שקוף) שאוכל לעשות בו חורים ולהכניס אותו במקום אותה חתיכת פלסטיק שהורדתי. אני לא מעוניין לחורר את הפלסטיק המקורי כי אולי בעתיד לא ארצה שהמאוורר ישאר שם ואז אוכל פשוט להחזיר את הפלסטיק המקורי. למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג פלסטיק כזה? ואם לא פלסטיק אז משהו אחר שישמש ככיסוי ויהיה יפה? כרגע יש לי דבק סלוטייפ עבה שעשיתי בו חורים כי אני לא רוצה שיכנס יותר מדיי אבק, בלילה זה נראה מעולה, אבל ביום הדבק סלוטיי…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכין משהו מפרספקט ומאוד חשוב לי שזה יחתך ישר ולא ישאיר סימנים, שמעתי על סכין שחותכת את הפרספקט בלי סימנים , יש דבר כזה? לגבי דרמל וכל שאר כלי העבודה הם משאירים סימן כזה מגעיל ואני רוצה להימנע מזה ושיצא ממש חלק.. האם סכין שחותכת זכוכית תהיה טובה לפרספקט? עוד רעיונות והצעות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב? אוקי אני מתכנן להוסיף מספר רכיבים שצורכים המוןןןןןןן חשמל למחשב. אז ככה: יש לי ספק TT 410W PPFC ויש לי את כל הנתונים עליו, כמה אמפר הוא מוציא לכל מתח, וכמה וואט כללי ולכל מתח. יש לי הרד דיסק WD80GB8MB(עם קצת מזל יעוף בקרוב מאוד מאוד מאוד), ועליו גם כן כתוב כמה מתח הוא צורך. יש לי צורב דוד NEC ND2500A ואין לי מושג כמה הוא צריך. זה הראשון שצריך לברר. עוד מספר רכיבים שצרך לברר: לוח (ABIT NF7-S(rev 2.0, מעבד AMD Athlon XP Mobile 2600+, זיכרון CORSAIR PC3200C2 256MB, כרטיס מסך Gainward Ge Force MX440 128MB. יש לי מאוורר של אנרמקס שיש לי את כל הנתונים לגביו. ועכשיו עוד משהו: איך משפיע OC על צריכת החשמל של השילוש? איך משפיעה העלאת מתח ללוח\מעבד\זיכרון על צ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאאאללום אני בקרוב אתחיל איזשהו פרוייקט מודינג קטן לאח שלי ורציתי כמה מעגלי לדים נחמדים ופשוטים כאלה , לא מסובכים . יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה .. הו, ואם אפשר ,שזה יהיה טיפה מהר,אני רוצה לקנות מחר את הרכיבים תודה רבה רבה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לאייפונים מגני מסך שהם מראה עד שמדליקים את התאורה של המסך ואז זה שקוף.. אני צריך להשיג איזה חתיכה כזאת של 30X30ס"מ למארז לשים על הפרספקס.. איך קוראים לדבר הזה.. (יעזור גם קישור לeBay). תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר שמתקשרים אליו והוא מחזיר לך SMS על המצב הקיים,אני מחפש כרטיס סים זול. חשבתי על פריפייד אבל אחרי כחודש היתרה מתאפסת לפי הבנתי, וזה ממש לא עוזר לי.אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 7.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מנוע צעדים עם צריכת זרם של 3A. אני רוצה לבנות דרייבר שמסוגל להחזיק עד כ-5A אשמח אם מישהו מכם יודע היכן ניתן למצוא תוכנית מתאימה (עדיפות למשהו שנוסה וידוע שעובד) או אולי מישהו מכיר פורום של חובבי אלקטרוניקה שעוסקים ברובוטיקה/פיקוד?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר המון זמן איפה אני יכול לקנות את הלד איפרא אדום הזא - OSRAM SFH485P חיפשתי באתר הזא - http://lsdiodes.com/shop/ , ואין להם את הלד IR הזא. אחרי זה מצאתי את הלד הזא באתר של אריהב, http://www.arihav.com/indexheb.asp תרשמו בחיפוש SFH485P , ומצאו את הלד IR, אבל! זה לא בדיוק אותו הדגם, רשום שם SFH485 P-2, ואני מחפש SFH485P. יש הבדל בין הלדים IR האלו? או שהם אותו דבר מבחינה טכנית ואיפה אפשר בעוד מקומות למצוא את הלד הזא? תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש להבות שאני יוכל לחתוך ולעשות מהן שבלונות לצביעה של הדלת השמאלית של המארז תעזרו לי למצוא ולמי שיש שיביא לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח בקרה טמפרטורה ושינוי מהירות עד 200 שקל עם חריגה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, יש לי מנוע חשמלי קצת מיושן בתהליכי שיפוץ, אני מחפש לכה מבודדת שאפשר למרוח על חוטי הנחושת. שיטוט באינטרנט לא מניב תוצאות מעניינות (או זולות) בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג באיזור המרכז (ובזול)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחר בכל מקרה אני מחפש בונדו המקורי עם התמונה של המכונית הישנה לפי מה שהבנתי יש באוטו דיפו ואין סניף שלהם שקרוב אליי אני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראי האם יש בהום סנטר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני רוצה לקנות חיבור USB זכר כמו בתמונה: שימו לב שהקונקטור הזה מיועד להלחמה ישירות על הלוח... אני מעדיף מהארץ אבל אפשר גם מחו"ל ב ebay לא מצאתי...(אולי אני לא יודע לחפש???) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח שזה כל כך קשור, אם לא, קבלו את התנצלותי ותעבירו את זה למקום המתאים. אני יודע שרוב המשתמשים בפורום זה מכירים קצת מקומות לקנות כלי עבודה וכאלו, אז אמרתי ננסה. לפני שאני נוסע לאיזה Ace קנה ובנה לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מקומות אחרים. אני נוסע לאיזה פסטיבל בחו"ל, ורוצה לקנות פוליטילן שיהיה מספיק גדול לכסות את האוהל שלי, שלא ייכנסו איליו מים ואין לי שמץ של מושג מאיפה להביא אחד כזה. אם למישהו יש מושג, מדובר על משהו בגודל של 5X5 בערך, אני מאוד אשמח לעזרה. תודה מראש, Ptyahoo.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-