אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות מודינג למקלדת שלי, מקלדת חדשה דנדשה שאבא שלי קנה לי, בצבע כסוף עם מקשים שחורים בשלושה שפות עברית אנגלית ורוסית ועוד כמה מקשים חמים למולטימדיה שאלה ראשונה: יש למקלדת 4 חוטים, אחד ירוק, כתום, לבן, וכחול אני לא יודע מה מהם זה הפלוס והמינוס והנתונים אני חייב לדעת את זה, מעל החוט הירוק כתוב G אני רק יכול לנחש שזה האדמה מעל החוט הכתום רשום O אין לי מוסג מזה מעל החוט הלבן רשום W אין לי מוסג מזה אומר ומעל החוט הכחול כתוב B אין לי מוסג מזה אני ישמח שמישהוא מנוסה יהיה יכול להגיד לי מזה מה שאלה שניה: אני רוצה להשים לדים לבנים שבין החריצים של המקשים יהיה אור לבן מואר אבל זה לא אפשרי, אז חשבתי על לעשות דבר כזה: להוציא את כל המקשים של המקלדת כדי לצבוע את המשט…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למקלדת ולעכבר (תאורה בעיקר) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע לחבר כבלים וכל הדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבועיים בערך קיבלתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי - TKL זולה שעלתה בקושי 30 דולר. עכשיו אני אעשה סקירה כללית קטנה: 1. ההבדלים לעומתה ולעומת הmembrane שהייתה לי? שמיים וארץ. כל פעם שאני מנסה להקליד חזרה על הmembrane הישנה שלי, האצבעות שלי "נחנקות" ומתעייפות ממש מהר. ובכנות, אם לפני שקיבלתי את המקלדת המכאנית שלי ו"נהניתי" להשתמש בmembrane שלי, נהניתי להשתמש הרבה יותר במקלדת המכאנית. לפעמים אני חושב לעצמי "איך הצלחתי לאהוב את המקלדת הקודמת?" 2. הרעש שהמקלדת עושה היא רעש ממכר. המשוב שלה נהדר מבחינתי ולכן עוד יותר כיפי להשתמש בה. אלא מה, לפעמים הרעש יכול להסיח את המשפחה שלי וזוהי גם אחת הסיבות לכך שפתחתי את הת'רד. 3. נכון, המקלדת יכולה…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה דעתכם לקחת מקרר קטן ושים בו מחשב? ככה אתם חוסכים מערכת קירור
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי מה ניתן לעשות במודינג והתאהבתי =P. יש למישהו רעיונות מה מודר מתחיל יכול לעשות? LCD נראה לי נחמד וכבר עבדתי עם הפורט של המדפסת בעבר וקצת אלקטרוניקה אבל זה נראה לי קצת מסובך מדי למתחילים... יש איזה משהו פשוט ככה ונחמד? אני לא רוצה להתעסק עם חיתוך ועיצוב... יותר משהו בכיוון של תאורה או אלקטרוניקה. ועוד שאלה... המחשב שלי עושה המון המון רעש. יש דרך כלשהי לגרום לו להפסיק =P? והשאלה האחרונה היא בקשר לOC. נגיד אני שם עוד כמה מאווררים בתוך המארז וכמה חיתוכים לאוורור, אני יכול לקרוא לזה OC? אחרי הכל מה זה עושה? קצת מקרר? יש לי P4 1.3, שווה בכלל לנסות לעשות לו OC?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי חור לספק הכוח כדי להוסיף מאוורר ועכשיו אני לא יודע איך מיישרים את החור. עשיתי את זה עם מקדח היות ואין לי דרמל או מקדח כוס. איך מיישרים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
עכשיו... בא לי רצח לעשות שיפצורים של יופי (לא שהוא ניראה רע אבל כמה שיותר יותר טוב :-)) הינה ביקורת על המארז כולוווווו קיצר הינה תמונות של המארז: זה בכללי ... עכשיו קניתי לו מאוור 120MM מאיר לידים וUV ... סבבה עכשיו כל שיפצור שעולה לכם לראש בבקשה תיזרקו לי!!! תודה רבה תמונות באיכות גובה ויותר תמונות תימצאו פה: http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבתחרות מדריכים יש מדריך לאיך להכניס לדים לעכבר והיה רשום שהעכבר מתחמם אז החלטתי לשים את הנורות בצדדים כאילו לא בכיסוי אלא בדפנות. אבל חוץ מזה יש איזה שהו חומר שאני יכול להכניס פנימה שימנע התחממות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את העכבר Microsoft Intellimouse ואני רוצה לעשות לו קצת מודינג (ראשון שלי) 1) לצבוע את גוף העכבר באפור ואת הלחצנים הצדדים בשחור. איך אני מפרק את הלחצנים בצדדים?,איזה צבע לקנות 2) אני רוצה לחליף את הלדים מאדום לכחול אולטרא ברייט. איזה עוצמה חייבת להיות המינימום ללד? יש בעכבר 2 לדים אדומים אחד שסורק ואחד מאוחרה ליופי נראה לי אני יכול להחליף את שניהם או רק את האחורי מבלי לפגוע ביכולת של העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני מחליף בטריות לעכבר האלחוטי כל 4 -5 ימים ונמאס לי , אני חשבתי לשים בטרייה ליטיום של נוקיה במקום שתי ה AA , אבל הזאת של הסלולאר 3.7 V ושתי A 3v האם זה ישרוף לי את העכבר אחרי פרק זמן מסוים ? ולפי דעתכם אם שתיAA יספיקו 5 ימים כמה אמורה להספיק של הנוקיה פחות או יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפאנל קצת מתקלף... חשבתי שיהיה נחמד לעשות מודינג לפאלם חח ;D כמובן שמשהו לא מסוכן שיכול להרוס אותו!! יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פאלם M100 ישן זרוק עובד 100% בלי בעיות חשבתי לעצמי, יש לו הרי צג גרפי (ומגע ;D) די טוב והוא מתחבר למחשב דרך החיבור הCOM (לא זוכר את השם העיברי ליציאה הזאת) מישהוא מכיר איזה מדריך או משהוא אחר שבו הפכו פאלם לצג LCD ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חשבתי על משו כזה כל מי שיש לו פלאפון(כיאילו שלכם אין) שיעשה עליו מודינג כלומר שיקח תפלאפון שלו(במקרה שלי מאפן בצורה שלא נראתה כמוהה מעולם) ויעשה לו חלון, יצבע אותו ויעשה כל מיני שטויות שרק אנחנו המודרים עושים ויעלה את התמונות לפה אני יתן תמונה שצבעתי חצי פלאפון בשחור ! ! ! ! / \ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים רדיאטור360 בPHANTOM? ראיתי מלאה אנשים עושים אתזה אבל עם מודינג ממש כבד.. אני יכול להשתמש בשני הברגים האלה שאליהם מבריגים את ה"מחזיקים" של הרדיאטור 240, אבל 4 ברדים מעפנים לא יחזיקו את הרדיאטור שאני קונה ועוד 3 מאווררים.. אני צריך משו חזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המודינג האחרון למחשב העגלה שלי, קצת השקעתי הפעם http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0041.JPG זאת תמונה מזווית אחת של הקייס שלי, היה קצת פלאש מצטער שימו לב למעמד של הקייס מעץ דובדבן מלא, מחזיק כבר 3 שנים, לפי דעתי אחד היפים והנדירים. וכמובן גולת הכותרת: הסמרטוט האדום שאמא שלי שמה שם אחרי שאיבדתי את החלק העליון של הקייס. אם תסתכלו היטב תבחינו בטקסטורה המדוייקת של הסמרטוט וכיצד הוא מכסה בשלמות את כל החלק העליון של הקייס, צבע השני העז שלו, וכו'.. עכשיו יש לי דילמה: http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0042.JPG http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0043.JPG מה כדאי, עם המקלדת הישנה שמתחברת בחיבור ישן ועובדת כשהמקלדת הUSB שלי לא פעילה בדוס, או בלי? תודה …
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הגיע לידי לוח אם לא תקין אז החלטתי לעשות כמו בMETKU (ראה לינק...) אז אין בידי ממש אקדח חום אז חבר בעבודה של אבא שלי הוציא את זה....(הוא אמר עם מבער או משהו...) הנה הצ'יפים ואני יסיים עוד מעט חכו לעידכון הנה שלי http://eytan6.tripod.com/DSCN0742.JPG איתן הנה הלינק(לMETKU)...: http://www.metku.net/mods/breezepad/powerkey.jpg
-
שלום. אני מחפש מה לעשות לפאנל שלי... ואני לא מוצא. יש לי את המארז: xpider2 ואני רוצה להשלים את הפרויקט שלי במודינג שלו. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Vvpn0GaRpI זה המודינג שעשיתי. חתכתי את הרובה אוויר בעזרת דרמל תראו גם את זה: http://www.youtube.com/watch?v=7NEymY_D8hY איך לבנות חץ מעפרון (חח זה הכל בהומור אל תקחו קשה)
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-