עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ori The Man,

יש לי שאלה איך יודעים ואיך משיגים את הלוחות הירוקים האלה שעליהם מלחימים את כל החלקים ואיך יודעים איזה ליקנות?? קראתי את זה http://www.arihav.com/Products/DataSheet/LCD%20Installation.pdf ואני לא יודע מאיפה אני יכול להשיג את הלוח ומאיפה בלכל משיגים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nehmia,

השאלה בכוף הכותרת...

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by ag43,

התלבטתי אם מקומו של ת'רד זה כאן או בספקים ומארזים, אם יש צורך תגיבו ואני אעביר אותו לשם. אחת הבעיות הגדולות של ספקי הכח החדשים הם שהם דורשים (לפחות על הנייר) אל פסק שיוציא גל מרובע. אלפסקים כאלה עולים יקר יחסית במיוחד במתחים הגבוהים של הספקים היום (לי יש 880W). חשבתי על פתרון חסכוני לבעיה זו - יש לי אל פסק ישן (650VA אאל"ט) עם בטריה מחוסלת. אם אני אשרשר אל פסק חדש לישן ואותו אחבר למחשב במקרה של הפסקת חשמל המיתוג יעשה בין החדש לישן והמחשב בכל מקרה יקבל זרם יציב מהאל פסק הישן. האם מה שתיארתי אפשרי ויעיל? ההבנה שלי באלקטרוניקה וחשמל היא בסיסית במקרה הטוב. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לשים באחת הפאות של המארז מאורר (ד.א איך המאורר הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6186 ) אני רוצה שהגריל יהיה מקדימה והמאורר יהיה מאחורה... זה תכנון טוב? : לחתוך עיגול עם מקדח כוס. לשים את המאורר בצד האחורי ואת הגריל בצד השני ולחבר באמצעות ברגים.. האם המאורר יאיר החוצה גם כאשר הפאה לא שקופה?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by adirbel,

שלום, פורום מאוד מעניין.... רציתי לבקש עזרה עם מישהו יודע היכן אפשר ליצר LVDS cable יש לי כמה מסכים שאני רוצה להפעיל וחסר לי ידע ביצור הכבל. אני יכול להזמין חלקים מאמריקה אבל אין לי ידע או זמן לחבר אותם תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by G!0®@,

אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  9. כרגע יש לי במארז מתגים רגילים, אני רוצה פשוט מאוד בתהליך המודינג על המארז שלי לשים לו "פוטנציומטר" - עכשיו שלא תתחילו לרדת עליי מכיון שאני לא יודע אם "תקעתי" את המילה הנכונה, שהלכתי לחנות אלקטרוניקה היא אמרה לי במילים האלה: "לא חמודי, פוטנציומטר צריך לדעת מה ה OHM שלו - זה לא יכול לשמש אותך לשינוי המתח של המאורר זה לא זה" - עכשיו אני רוצה ללכת שוב ביום ראשון ולבקש את החלק שאני באמת צריך... השאלה שלי, מה אני אומר לה? נגד משתנה? קבל משתנה? תודה רבה לכל מי שעונה מי שיעזור לי אני מבטיח לעדכן באותו היום מה עשיתי עם אותו חלק זה יהיה יפה אני מבטיח

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by ranran,

hi my project was BaSiC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210522.0 after i did that project i relaxed and about a month ago the "computer freak" inside of me woke up - it happens about 2 times a year and when it happen everything cool for the case i want to buy and i open every 5 minutes the case to do something with it now when it came i decided to buy this two things http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 i bought those things in order to arrange my case (wires and all) so as you can see before in link upper i arrange everything and look:) here you can see that most of the wires "gon…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  11. יש לי רדיו דיסק די ישן DEH-1300R שכולל רק CD וטיונר. חשבתי להוסיף לו אפשרות לחיבור נגנים וסלולריים עם חיבור של פלאג 3.5 מ"מ שיצא מהמכשיר. יש לי את מדריך השירות למכשיר עם כל המעגלים והפירוט של החיבורים. האם אפשר יהיה לחבר פשוט את הכבל עם חיבור 3.5 בקצה לאחד החיבורים על המכשיר? האם אפשר יהיה לחבר אותו נגיד במקום הכניסה של ה CD למגבר הפנימי? מה הדרך הטובה ביותר. אני מכיר את האפשרות של לקנות פשוט רדיו דיסק חדש, אבל מעניין לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CyAn1de,

שלום יש לי לוח אם עם תקלת קבלים נפוחים. ממה שראיתי - הערך של כל הקבלים שנפחו את נשמתם(תרתי משמע) זה - 6.3V 1000uF. זה בדיוק אחד הקבלים שהתקלקלו לי בלוח: השאלה היא האם זה אפשרי וכדאי להחליף את הקבלים הרגילים שהתקלקלו בקבלים איכותיים יותר שמורכבים בלוחות אם של ימינו? לדוגמא: המחיר לא כזה משמעותי שונה, השאלה האם זה יעבוד ויתן למחשב אורך חיים גבוהה יותר מאשר סתם החלפה לאותם קבלים שהתפגרו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. כל מי שמכיר אתרים המכילים שירטוטים או שיש לו המתאימים ל LCD גראפיים , לא משנה אילו שיעלה בבקשה

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

אני כרגע בשלבים של עשיית חלון למחשב + שתי מאוורים בצד על הפרספקס עכשיו שאלתי היא אם אני יסגור את החלון עם ניטים הפרספקס ישבר?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by psycho59,

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by bykeking,

צבעתי את העכבר שלי לפני חודש בערך ויצא ממש מגניב. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נהייה דביק כזה ומלוכלך וכשמורידים את הלכלוך זה מוריד גם את הצבע... אם איזה צבע מומלץ לצבוע את העכבר? צבעתי עם ספריי כמה שכבות ועל זה שתי שכבות לכה בספריי... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by yarkoni,

אולי תארגנו תחרות מודינג או מפגש מודינג כך אפשר ללמוד הרבה מהמתקדמים לרעות רעיונות כול מיני דברים וכו..... מה אומרים ??? סליחה על הכותרת אין לי מושג מה לכתוב שם חחחחחחח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SHAKED286,

שבוע טוב לכולם עשיתי חיפוש מקיף מאוד באינטרנט על UV METER ומצאתי כל מיני דברים רגילים (10 לדים שעובדים כמ וUV METER רגיל) עכשיו אני מחפש מעגל שיעשה לי כזה דבר אם מישהו יוכל לעזור לי במצציאת המעגל או משהו דומה אני ישמח מאוד. תודה רבה ושבוע טוב שקד

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tulicooli,

אני רוצה תמונות לפרספקס שאני יחרוט על זה וכאילו שתיהיה לי תמונה וכל הבלגן ואני לא מוצא תמונות טובות. אז אם תוכלו תביאו תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

1) מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הסריאלי שיתחבר אל המערכת... ? הבנתי שיש לעכברים ישנים אבל אין לי עכברים ישנים! אז מאיפה חוץ מזה?? 2) האם האם מומלץ לקרר את המייצב? ואם כן- איך בידיוק? + (2 ו-3 קשורות אחת לשניה) 3) חשבתי שמוד נחמד יכול להיות להכיל את כל זה בתוך קופסת גפרורים, האם מבחינת טמפ' של המייצב זו בעיה? 4) (קשור לשאלה הראשונה)- מישהו הזכיר חיבור באמצעות הכבל של הCD-ROM לכרטיס קול (הכבל הקטן והדק).... אפשר לפרט לגבי זה? אולי זה פותר את החוסר בDSUB 9PIN?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שאלה|אני מנסה לבנות מעגל ויש לי קצת קשיים אשמח אם משהו יעזור תודה עשיתי לפי הסרטוט שהוספתי כתמונה עכשיו אני צריך להוסיף עוד 7 segment display ושהכל ירוץ כמו שעון מ-00 ל-59 איזה חיבורים עליי לעשות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by Shane McMahon,

שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by approx,

היום החלטתי לצבוע את המארז שלי ואלה התוצאות לבנתיים :] זהו להיום למחר נשאר לי לצבוע את שתי הדלתות ואת הספק כוח וגם את החלק הפנימי של הכונן דיסקים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.