עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aviram20,

לכול אחד יש איזה אתר או איזה מוד שהוא ראה ונדלק עליו חושב שזאת עבודה יפה וגם מנסה, עושה , או רוצה לעשות, משהו בסיגנון , או בדיוק אותו הדבר.. אז ייאלה להפציץ בקישורים למודים הכי מעניינים שניתקלתם בהם ברשת בבקשה בלי תמונות ענקיות כדאי קישורים שיהיה מסודר אם מישהו נתן מוד ובא לו להוסיף תערכו אל תקפיצו ;D נקווה שיהיה תראד מעניין..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avishalev2,

שבב ccd( ממיר אנרגיה של פוטונים הכוונה אור לאנרגיית אלקטרונים ) יש לי שאלה האם השבב מורכ ב מהרכב כזה ? למעלה יש שכבת גופרית במרכז שכבת סיליקון(צורן) ולמטה שכבת קדמיום האם המבנה של התא הוא כזה? ברגע שאחד מכם עונה לי על זה הוא עשה לי את היום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cilay,

שלום, אני די חדש בנושא, ננסה להסביר מפורט. קודם כל, הדרישות: שקט ויופי. מה אני רוצה לעשות? א.חתיכת דלת המארז ולשים חלון שקוף(מלבן\מרובע גדול עם פינות עגולות, חלון רגיל), את החתיכה אני אעשה במקום מקצועי, העניין שאני רוצה שיהיה שקט מהמארז ואני חושב על לשים זכוכית כפולה, האם זה אפשרי? ב.אני מחפש המלצה למאוררים בגדלים של 120 ו140, עם לדים ירוקים זוהרים, שיהיו איכותיים ושקטים מאוד מאוד. ג.בקר לכל המערכת, פאנל מקדימה שייתן לי לשלוט בעוצמת המאוררים ועצמת האור(דימר), עד הפסקה של האורות + המאוררים לגמרי, כיבוי מלא + המלצה לקתודות ירוקות זוהרות. ד.חתיכת המארז מקדימה למסך שיציג לי את כל הפרטים על המחשב, מעלות, אחוזי שימוש וכו', 7 אינץ' נשמע לי גודל סבבה, אשמח לקבל המלצה על מסך ואיך …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חשוב שזה יהיה בית עסק אמין ואיכותי כי זה חומר רגיש שיכול להסדק בקלות (אחרת הייתי סתם נכנס לכל בית מלאכה באיזור וזהו). בחיפה (לא במפרץ\קריות), עדיפות לעיר התחתית (איזור הימאים וכל הקו הזה של החוף יהיה לי מצויין). יש לי את הבלוק הזה: שמותאם ל-939\940, אבל כל מה שמפריע לי להתאים אותו לצ'יפסט\כ.מסך זה המיקום של החורים (הפלטה שמעליו לא יותר מידי גדולה אז לא מפריעה במיקום באיזורים עמוסים בקבלים\סלילים). השאלה אם יש איזשהו סיכון לקדוח בחומר הזה בעצמי, או שזה יכול לגרום לסדק (מה שכמובן לא מומלץ בבלוק קירור מים). אם יש איזשהו סיכון אני מעדיף לוותר על התענוג ולקחת את זה למישהו אמין ומקצועי שמתעסק בזה בחיפה (לא קריות, לא מפרץ). אגב, מה ההמלצות שלכם? לעשות כמה חורים במרווח של…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, אני מתחיל פרויקט הסלבת הספק בקרוב ואהי רוצה לקנות לוחץ חדש ראיתי את הךוחץ הזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_143_272&products_id=1277 אני מתאר לעצמי לפי המחיר ששיא האיכות הוא לא אבל בגלל שיש הסלבה אז לא יראו איך באמת נראית הלחיצה ככה שהשאלה היא רק אם יש חשש שהלחימה תיהיה חלשה מידי ותשתחרר אלרי כמה זמן או להפך חזקה מידי ותקרע את החוט? תודהש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 114508534,

אהלן הסתבכתי קצת בהרכבה של המכונה , על ציר ה A ישנם שני מנועים, בכל מקום שראיתי אמורים להיות מחוברים שני מיקרו סוייצים שמחזירים את הבסיס למרכז שלו (מרכז הצירים) ברגע שהם מגיעים לקצה התחום. אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי סרטוט עם הסבר איך לחבר את הסויצים כמו שצריך, כרגע הם מחוברים בטור למחבר 9 פין במתחבר ללוח בקרה של ה CNC תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום שמי יאיר. אני מחפש תמונות של חריטה בפרספקס והארה של זה עם נורית לד מהצד כך שזה מדגיש את החריטה באור יפה. אני יודע שקיימים המון דוגמאות ועבודות מדהימות שאנשים עשו וזה נראה מעולה, אני סך הכל מחפש אתר כל שהוא שיש לו איזו שהיא גלריה אם תמונות של עבודות מסוג זה על מנת להראות את זה ולהציג מה ניתן לעשות באופן כללי ע"י שימוש בשיטה זו. בתודה מראש יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כל הזמן נתקלתי במוצרים נחותים ואפילו בדיל שלא שווה את הכסף שלו. יש לכם המלצה לחנות ספציפית וטובה לנושא?

9. Started by shay-h,

שלום ... הרכבתי צג Lcd 1X16 פעלתי לפי המדריך ... הבעיה היא ש... זה נישאר על המסך איתחול ! ולא פועל על שום תוכנה ... רק בCrystalControl רואים שיש תגובה ... כי גובה התאורה מישתנה ... אבל עדיין רואים מרובעים .. אשמח לקבל עזרה .. תודה רבה ..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מן מעמד כזה קטן לפלאפון ולמעמד הזה מחוברים שלושה לדים קטנים וכל פעם שיש איזה אות מהפלאפון הלדים מתחילים להדלק ולכבות באקראי... עכשיו, השאלות שלי הם איך אני יכול להחליף את הלדים שבמעמד? אני לא יהרוס את החיבור שם? כי אם כן אני מעדיף לא לנסות ולהשאיר את המעמד איך שהוא. שאלה נוספת, אפשר פשוט לצבוע את הלד? ז"א יתקבל צבע "מגניב" כמו לד חדש? לדוגמא, אם אני יצבע את הלד הקטן שבמעמד (צבע המקור שלו הוא אדום) בכחול אז ישאר אותו האפקט? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.mini-itx.com/projects/psu-pc/default.asp?page=3 נראה כמו ספק ? זה בעצם מחשב שלם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום יש לי את ה Antec Lanboy כידוע יש לו מנורה על הפרונט איפה שהמאורר ויש לי עוד מנורה בפנים. אין לי איזה כפתור שמכבה אותם מה אני צריך לעשות בשביל כפתור שמכבה את שניהם ? עם צריך לקנות משהו תכתבו מה והאם זה מסובך ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לחבר כבל מהמחשב לtv, עכשיו יש לי כבל s video שקיבלתי, ועוד כבל rca שמצאתי אצלי, מה שאני צריך זה לשלב ביניהם איכזהו ככה שצד אחד יהיה חיבור של svideo, ובצד האחר rca שיתחבר לtv. מה שקורה עכשיו זה חתכתי את הקצוות של ה rca והs video , ועכשיו מה שנשאר זה לחבר בינהם , ב rca יש 2 חוטים, אדום ולבן, ובs video יש ארבעה חוטים אדום שחור כתום וחום, משהו יודע איך זה הולך מתחבר בדיוק? לאן לחבר מה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום וברכה, אני מנסה ליצור מערכת הקלדה חד-ידנית באמצעות מקלדת אקורדית. האם מישהו יודע כיצד למפות במקלדת QWERTY רגילה (מערכת הפעלה חלונות - אך בלית ברירה, גם לינוקס יעבוד) יותר ממקש אחד לאות אחת. נאמר קומבינציה של "אבג" במקלדת הסטנדרטית שתניב את האות "ז"? לחלופין, מאחר ואין לי מושג ירוק באלקטרוניקה. האם מישהו יכול לבנות את המקלדת בלינק שלהלן? http://chorder.cs.vassar.edu/spiffchorder/2010-03-leather בתודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם! צבעתי את פנים המארז שלי בפריי שחור מאט של חברת בונדו. כזה : עכשיו לא שמתי פריימר ולא שייפתי , כי גם ככה פנים המארז חלק ואין עליו שריטות אז צבעתי ישר . צבעתי איזה 3-4 שכבות וכמובן ייבשתי . עכשיו על כל נגיעה קטנה עם מברג \ ציפורן הצבע מתקלף. מה צריך לעשות? חשבתי שלקה אולי תפטור את הבעיה אבל אבא שלי טוען שזה לא יעזור. מה הפתרון? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהאבק...החלפתי משחות טרמיות לAS 5 ועשיתי מאוורר עם תעלה במארז...+מאוורר שיקרר את הזכרונות (שמתחממים מאוד..) תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, לעיתים קרובות אני מעוניין ללמוד על רכיבים ותופעות באלקטרוניקה (למשל מהתקופה האחרונה, relay, crosstalk, analog & digital grounds), ואני לא מרוצה מהמידע שויקיפדיה מספקת מאחר והם מתארים באופן מתמצת מידי לטעמי את הנושא מבלי לרדת לעומק הבעיה ולהציע דרכים שונות לפתרון. אשמח לקבל מכם אתרים (באנגלית) שניתן למצוא בהם מאמרים מקצועיים על נושאים שונים באלקטרוניקה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000607029725/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עשיתי הכל. מה שמוזר הוא שהמתג פועל, כלומר כשאני מזיז אותו האור נכבה / נדלק. אבל זה לא מאיר לפי הקצב. תסתכלו רגע בסכמה הזאת: לפי ההבנה שלי, חיברתי את כל הסכמה גם לMOLEX, וגם לP2.. פשוט לא הבנתי איך אחרת..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PuLsE,

אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sebi,

בACE זה כזה סט כולל עוד 50 חלקים או שכדאי לי לחפש במקומות אחרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by simla101,

הממ אוקי...אז אתם בטח ראיתם דברים שאני וחבר שלי עשינו...אני זה הזה שעשה ת'מחשב מלגוP: אז הפעם עשיתי מגירה להארדיסק... מה שקרה זה שיש לי 40 ג'יגה סקזי שעובד ב-10000RPM וזה התחמם בהתחלה זה שכב על ספרי מת' עם HSF של פנטיום 4 עליו שזה עשה ת'עבודה אבל המנקה כמעט הרסה לי ת'HD פעמיים אז מה שעשינו אני וחבר שלי זה ככה: לקחנו סידירום ישן פירקנו אותו והוצאנו את התוכן שלו...קדחנו בבסיס והברגנו ת'HD וקדחנו חור בגג... מעל החור קדחנו במארז חור עגול ושמנו בו מאוורר...וככה יצא שיש קירור ממש נחמד שמנו בסידירום ת'LED של ה-HDD וזהו יצא נחמד למדי המחשב המעפאן שלי ושני חברים שלי המחשב מלמעלה קידמת המחשב עם הנקסוס הסקסי המחשב מהצד

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wons,

שלום לכולם אני מחפש חנויות זולות שימכרו לדים בצורה סיטונאית לדים פשוטים 3mm כמות קרוב ל 200-250 לדים... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איפה אני יכול לקנות קתודה קרה למחשב בסביבות 60-70 ש"ח באזור המרכז? חשבתי על pccool הנה לינק:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b אני מעדיף צבע כחול אבל יש לי שאלה קטנה יש לי מארז:ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אני יראה משהו מהקתודה?זה יתאים?איך אני שם את זה? יש לי מארז enermax 3052 ויש לו מאוורר גדול של 25 אני יכול לתלות את זה על הדלת? כאילו מעל המאוורר {שיזהר את המאורר} תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו זה ממש דחוף!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום כשאני עושה File/Open או File/New זה מריץ לי עוד עותק של הסביבת פיתוח, במקום לפתוח עוד Tab בחלון הקיים כבר. האם אפשר איכשהו לשנות את זה, כדי שזה יפתח כמה Tabs בחלון הקיים? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.