עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zivM,

שלום לכם, לאחר התלבטות בין כמה חנויות החלטתי לרכוש מנעה מחשבים את האביזרים הבאים: 2 קתודות UV לייזר לד (3 מנורות) כבלים זוהרים UV מצלמת אינטרנט. עשיתי הזמנה מרוכזת,אבל....... הופתעתי מהשיחה של נציג השירות: "אין לנו כרגע שום דבר ממה שציינת במלאי,זה יכול לקחת כחודש עד שאני אזמין,תרצה לבטל או להשאיר את ההזמנה?" במילים האלו בדיוק אחד לאחד,אני הייתי בשוק,אמרתי לו למה כתוב אז באתר שיש במלאי ואתה אומר שאין? מילא מוצר אחד אבל הכול ???? אומר לי כן מצטער יש חוסר במלאי. לאחר בירור מעמיק עם כמה גורמים שעובדים עם החנות הזו,מסתבר שמנהל החנות מפרסם דברים על ימין ועל שמאל שבכלל אין וזה חלק משיטת השיווק שלו לדחוף דברים אחרים. לדוגמא: חבר שלי הזמין כרטיס מסך 7600 החדש. כמובן נחשו מה-אזל המ…

2. יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nimrodim,

ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Iron Maiden,

ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Gonk,

בוידאו הזה: http://vimeo.com/8481771 לינק חלופי: http://www.thebestcasescenario.com/?q=node/446

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום כמו שכמה מפה יודעים יש לי ג'יפ קטן ומסכן שאני מתעלל בו. עכשיו המתח של הסוללה זה 4.8V , הסוללה מתחברת למקלט רדיו,המשדר רדיו משדר אות וזה מפעיל את המנוע, רוב הסיכויים שהמנוע גם כן מקבל 4.8V אז מה שאני רוצה זה לבנות סט סוללות שיכלול 3 יציאות: 1. (עם נגד מתאים)4.8V -----למקלט 2. 6V------למנוע 3. GND-----למקלט ו/או לשניהם(המקלט הרי חייב את ההארקה) אני חושב שאפשר איכשהו לחבר את ה6 וולט למנוע ואז שמקלט רק ישדר לו אות ולא יספק לו מתח יעני אולי מין מחסום מתח או משהו כזה... למי שלא הבין איך אני בידיוק רוצה לחבר אז מה אני רוצה אני יסביר שוב בתרשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם..! פרקטי אתמול מדפסת epson stylus cx3200 הוצאתי לה את המסך את המנורת אור של הסריקה ועוד כמה דברים האם אני יכול לעשות מהמסך תצוגת טמפ'..? ואם כן מאיפה אני מסיג תוכנה.? ואני צריך רעיונות בקשר למנורה..?? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהאבק...החלפתי משחות טרמיות לAS 5 ועשיתי מאוורר עם תעלה במארז...+מאוורר שיקרר את הזכרונות (שמתחממים מאוד..) תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by r1plet,

שלום, היכן אני משיג קתודות קרות לתאורת המארז וכמה הן עולות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by deluxe,

יש מס' מושגים שמשתמשים בהם הרבה באלקטרוניקה והם מתח, זרם, הספק. את ההתנגדות, אני אעזוב בצד כרגע. בשל ההגדרות המופשטות שלהם, קשה לי להבדיל או להבין באמת מה כל אחד מהם. ונעבור לתכלס. מה מגיע אל כל אחד לשקע החשמל בבית? זרם? הספק? מתח? אני זוכר שפעם הסבירו לי שזרם זורם ומתח שורר בין 2 נקודות. אני לא מבין איך מכל המושגים האלו מכשירים יכולים לעבוד.... כמו כן, ואולי זה לא קשור, איך רב-שקע לא גורם לירידה בעוצמה של מה שהוא מעביר (מתח או זרם?) וניתן לחבר מפצל של 8 שקעים בלי להרגיש בהבדל, בניגוד לחיבור מפצל USB שנותן ביצועים נמוכים יותר מחיבור בודד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה עלשות מודינג למחשב הישן שלי אך אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת ציוד מודינג ובחול חוץ מאיבי שגם בה יש דברים שלא מצאתי וקשה למצוא שם דברים לא ממש מצאתי אתר רציני שעושה משלוחים לישראל חלק מהדברים שאני קוצה לקנות: -גרילים (גם מעוצבים וגם רגילים) -מאווררים (באיבי מצאתי רק את הפשוטים) - כבלים למיניהם -סליבינג (באיבי מצאתי במחירים ממש מופקעים) יש עוד דברים בסיסיים שאני לא שוכר כרגע אבל זה בערך הדברים שאני צריך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

יש לי קבל שוכב שלא רשום עליו פלוס ומינוס רק צד אחד צבע בשחור וצד שני לא צבוע הצד השחור הוא המינוס ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by carman6,

אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by momi2004,

http://forum.modding.ru/viewtopic.php?t=31539

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofirng,

כותרת... אפשרי..? אם כן איך..?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי פרויקט שיצרתי שמעורבים בו ממסרים, בקר, קצת חיווט, ספק כוח קטנטן מסך וכו'. הזמנתי קופסת פלסטיק קטנה שהכילה חלק מהרכיבים, וחלק נמצאים חשופים. התוצאה ממש לא יפה (הקופסה יצאה טוב..בניגוד ליתר). האם יש אפשרות להזמין (בארץ או בחול) קופסת פלסטיק לפי מידה? למדל אותה מבפנים ומבחוץ כדי לקבל מוצר מוגמר? אני אצטרך משהו בערך בגובה 20, עומק 5-6, רוחב של 8-9. זה בערך..כמובן שאם מלכתחילה אוכל לעצב את הפנים כדי למקם כל דבר בצורה מעוגנת ובטוחה זה הכי טוב (כי ברגיל אני יכול לאלתר קופסה קצת יותר גדולה, אבל החלקים סתם יהיו חופשיים בפנים) מה טווח המחירים של דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LuIgI,

אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קבלו את המאז הזה שראיתי בדיון בגיימר שגם שם כל אחד נתן חוות דעת. תנו חוות דעת אם יש דברים טובים,רעים דברים חיוביים ושליליים, תודה. לדעתי זה יכול לשמש כמכשיר לניקוי הבית-כל האבק בבית ייכנס לשם לא צמריך יותר לנקות אבק חחח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם.. בעקבות הרעש המטורף שהמחשב שלי עושה החלטתי שאני חייב בקרה.. רציתי בקרה שתאפשר לי לשלוט מ 0V עד 12V ומצאתי שני בקרות כאלו שנראות טובות מאוד.. אבל בכל זאת אני מתלבט אז תעזרו לי להחליט.. מי שיש לו נסיון עם הבקרות האלו אני ישמח לשמוע כל פרט אפשרי עליהם.. אז ככה יש את זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa אחלה בקרה, 4 מאווררים, לדים, פשוט, ומאוד חשוב.. זול! 106 שח! מאוד מפתה ויש את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14484 גם אחלה בקרה, 3 מאווררים, אבל בנוסף היא מגיעה עם שני קתודות כחולות ובקרה של ON,OFF או SOUND SENSETIVE שזה די מגניב וגם המארז שלי פתוח אז יראו את זה.. אבל הבעיה היחידה היא שהברה הזו עולה 80 שקל יותר.. ואני לא יודע א…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shay360,

שלום חברים... קודם כל יכול להיות שאני חי בסרט, אבל בכל מקרה זה עדיין ברמת רעיון שעלה לי לראש. פרוייקט חדש שאני בוחן אפשרות להקים אותו ואשמח למעט הכוונה. המטרה היא להשתמש במחשב לצורך ניתוח ועיבוד תמונה. וידאו קומפוסיט (ntsc שחור לבן) נכנס במבוא של כרטיס PCI או PCI-E (אני לא הכי מכיר את ההבדלים בנתיים) רכיב על הכרטיס ימיר את הוידאו לאות דיגיטלי ובעזרת תוכנה במחשב (אני מניח CPP) יתבצע ניתח ומיפוי של התמונה המתקבלת. החלק של ההמרה של הוידאו קיים כרגע על כרטיס אחר, השאלה היא ברמת העיבוד תמונה וכתיבת התוכנה אם זה אפשרי בכלל? כי בסופו של דבר מדובר במידע דיגיטלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים