עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Iron Maiden,

ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Sarlula,

התחלתי לפני שבוע בעניין של המודינג ומאוד התבאסתי כשראיתי שהמארז שלי (שחור של DELL) נפתח בצורה אחרת כמו רב המארזים (הוא נפתח כמו מגירת נעליים חח..). אבל החלטתי ללכת בעניין של ה-LCD. ואולי לקנות מארז חדש, להעביר את כל הרכיבים אליו, ואיתו לעשות עוד מודים. בכל אופן: רציתי להשתמש במסך חיצוני, שלא יתחבר למארז אלא ישב במסגרת כלשהיא מבחוץ. ואז חשבתי ש-USB יכול להיות מעולה כי גם ה-USB נותן 5V. אז קניתי הכל חיברתי והנה התמונות לפני המסגרת (שתבוא עוד כמה ימים): המסך עצמו לפני חיבור. המסך אחרי החיבור עם הקונקטור (בשביל לנתק ולחבר מתי שבא את המסך). החוטים מבולגנים ויש בלאגן אבל ככה זה יוצא בד"כ. המסך מחובר דרך USB! המסך מחובר למחשב ועובד! עוד תמונות עם מסגרת בהמשך. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום כמו שכמה מפה יודעים יש לי ג'יפ קטן ומסכן שאני מתעלל בו. עכשיו המתח של הסוללה זה 4.8V , הסוללה מתחברת למקלט רדיו,המשדר רדיו משדר אות וזה מפעיל את המנוע, רוב הסיכויים שהמנוע גם כן מקבל 4.8V אז מה שאני רוצה זה לבנות סט סוללות שיכלול 3 יציאות: 1. (עם נגד מתאים)4.8V -----למקלט 2. 6V------למנוע 3. GND-----למקלט ו/או לשניהם(המקלט הרי חייב את ההארקה) אני חושב שאפשר איכשהו לחבר את ה6 וולט למנוע ואז שמקלט רק ישדר לו אות ולא יספק לו מתח יעני אולי מין מחסום מתח או משהו כזה... למי שלא הבין איך אני בידיוק רוצה לחבר אז מה אני רוצה אני יסביר שוב בתרשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rsegoly,

רכשתי לוח UNO3 עם מגן רשת, סנסור לטמפ' וממתג ל 220V מה שקבלתי (ומן הסתם מה שהזמנתי) זה רק הלוח ללא שום מחברים. מצאתי אצלי כבל USB מתאים וכל סוף השבוע השתעשעתי בחיבור לרשת וזה עובד מעולה אך כדי להתקדם אני צריך מחברים כמו שיש בסטרטר קיט ואני רוצה גם מנורת לד וכפתור חיצוני ועוד האם יש חנות מומלצת באיזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... יש ברשותי SE T630 מושבת אך המסך תקין לחלוטין.... האם יש אפשרות להנציל אותו למוד של מסך מידע על המארז? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zniibidl,

לפרוייקט המודינג שאני בתחילתו כרגע אני מתכנן צביעה רבה יחסית את הצביעה הקבועה אין לי בעיה ויש לי צביעה חינם הבעיה היא עם צביעת ה"צורות" איפה אני יכול לקבל גישה לאייר בראש בעלות מינימלית על מנת לצבוע? נ.ב. אני מראשון לציון אך גם ת"א נגישה לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aviram20,

לכול אחד יש איזה אתר או איזה מוד שהוא ראה ונדלק עליו חושב שזאת עבודה יפה וגם מנסה, עושה , או רוצה לעשות, משהו בסיגנון , או בדיוק אותו הדבר.. אז ייאלה להפציץ בקישורים למודים הכי מעניינים שניתקלתם בהם ברשת בבקשה בלי תמונות ענקיות כדאי קישורים שיהיה מסודר אם מישהו נתן מוד ובא לו להוסיף תערכו אל תקפיצו ;D נקווה שיהיה תראד מעניין..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Mike-,

אהלן, כבר זמן מה אני צופה בווידאו בלוג של בחור אוסטרלי בשם דייב ג'ונס. בבלוג הוא מדגים ומראה אין לתכנן מעגלים, עושה ביקורות לצב"ד, מתלונן על הרבה דברים ועוד. [eevblog.com] לפני כמה ימים נתקלתי בבלוג חדש נוסף שמתעסק יותר בתיאוריה וניסוים שמעביר איזה פרופסור מאונברסיטה כלשהי. [thesignalpath.com/blogs] מאוד מומלץ לראות על מה מדובר לכל מי שמתעניין באלקטרוניקה. מישהו מכיר עוד בלוגים בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shay-h,

שלום ... הרכבתי צג Lcd 1X16 פעלתי לפי המדריך ... הבעיה היא ש... זה נישאר על המסך איתחול ! ולא פועל על שום תוכנה ... רק בCrystalControl רואים שיש תגובה ... כי גובה התאורה מישתנה ... אבל עדיין רואים מרובעים .. אשמח לקבל עזרה .. תודה רבה ..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?

13. Started by shmekel,

שלום רב, יש ברשותי כיום מארז של TT XASER V7000A השחור עם חלון. משעמם אותי הוא עד מוות והוא לא אידיאלי עבור כל הדברים שיש לי. אני מעוניין לשדרגו למארז ששמתי עליו עין בטירוף. או זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp או זה: http://thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000_index.asp# כמובן שהצבע לא חשוב-יכול להיות גם כסוף אלומיניום. מה דעתכם על המארזים הנ"ל? מה יותר מומלץ ולמה? אני מודע לזה שהמערכת קירור מים לא רצחנית אבל לא כל כך איכפת לי,יותר מעניין אותי המארז עצמו. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rex77,

שלום, לא יודע אם זה הפורום המתאים אך אנסה את מזלי בכל מקרה, נפל לידי המנוע שבתמונה אני מעוניין לקנות לו בקר מתאים, אשמח לעזרה במציאת אחד כזה. תודה רבה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לצורך עניין מסוים אני צריך מגבר שרת (op-amp) שיגביר הפרש מתחים של כמה מיליוולטים (כמה עשרות מיליוולטים לכל היותר) למתח של כמה וולטים. את התאוריה אני יודע, כלומר איך לבנות את המעגל בהנחה שהרכיבים אידאליים. בפועל, אני מתקשה להבין את מגבלות המגבר עצמו כפי שהן מופיעות במפרט הטכני מטעם היצרן. האם אני צריך מגבר מסוג high gain? low power/low voltage? ואולי בכלל general purpose יעשה את העבודה? האם מגבר שמסתדר עם מתח של כמה וולטים בכניסה\יציאה יצליח "לקרוא" מתחים נמוכים בדיוק סביר? אם אין אפשרות להסתפק במגבר יחיד גם כמה לולאות הגברה זה בסדר מבחינתי. למישהו יש נסיון ויכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

יש לי קבל שוכב שלא רשום עליו פלוס ומינוס רק צד אחד צבע בשחור וצד שני לא צבוע הצד השחור הוא המינוס ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום וברכה, אני מנסה ליצור מערכת הקלדה חד-ידנית באמצעות מקלדת אקורדית. האם מישהו יודע כיצד למפות במקלדת QWERTY רגילה (מערכת הפעלה חלונות - אך בלית ברירה, גם לינוקס יעבוד) יותר ממקש אחד לאות אחת. נאמר קומבינציה של "אבג" במקלדת הסטנדרטית שתניב את האות "ז"? לחלופין, מאחר ואין לי מושג ירוק באלקטרוניקה. האם מישהו יכול לבנות את המקלדת בלינק שלהלן? http://chorder.cs.vassar.edu/spiffchorder/2010-03-leather בתודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yakirsh4,

שלום, אני מתחיל פרויקט הסלבת הספק בקרוב ואהי רוצה לקנות לוחץ חדש ראיתי את הךוחץ הזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_143_272&products_id=1277 אני מתאר לעצמי לפי המחיר ששיא האיכות הוא לא אבל בגלל שיש הסלבה אז לא יראו איך באמת נראית הלחיצה ככה שהשאלה היא רק אם יש חשש שהלחימה תיהיה חלשה מידי ותשתחרר אלרי כמה זמן או להפך חזקה מידי ותקרע את החוט? תודהש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Gonk,

בוידאו הזה: http://vimeo.com/8481771 לינק חלופי: http://www.thebestcasescenario.com/?q=node/446

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 111111,

הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה

23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי צג LCD 20X4 אך אני חותך בדיוק במידות ובעזרת מה ??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lior_n,

היי חיברתי מסך LCD שתי שורות לארדואינו והכל טוב ויפה. אני מצליח לכתוב למסך אבל הכתב מאוד לא ברור, בהיר חלש על רקע שחור. חיברתי את הדק VO של התצוגה לפוטנציומטר ואני מצליח לשחק בתאורה אבל זו לא תצוגת LCD נורמלית, חשובה מידיי. למישהו יש רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים