אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמו שכמה מפה יודעים יש לי ג'יפ קטן ומסכן שאני מתעלל בו. עכשיו המתח של הסוללה זה 4.8V , הסוללה מתחברת למקלט רדיו,המשדר רדיו משדר אות וזה מפעיל את המנוע, רוב הסיכויים שהמנוע גם כן מקבל 4.8V אז מה שאני רוצה זה לבנות סט סוללות שיכלול 3 יציאות: 1. (עם נגד מתאים)4.8V -----למקלט 2. 6V------למנוע 3. GND-----למקלט ו/או לשניהם(המקלט הרי חייב את ההארקה) אני חושב שאפשר איכשהו לחבר את ה6 וולט למנוע ואז שמקלט רק ישדר לו אות ולא יספק לו מתח יעני אולי מין מחסום מתח או משהו כזה... למי שלא הבין איך אני בידיוק רוצה לחבר אז מה אני רוצה אני יסביר שוב בתרשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה אני צופה בווידאו בלוג של בחור אוסטרלי בשם דייב ג'ונס. בבלוג הוא מדגים ומראה אין לתכנן מעגלים, עושה ביקורות לצב"ד, מתלונן על הרבה דברים ועוד. [eevblog.com] לפני כמה ימים נתקלתי בבלוג חדש נוסף שמתעסק יותר בתיאוריה וניסוים שמעביר איזה פרופסור מאונברסיטה כלשהי. [thesignalpath.com/blogs] מאוד מומלץ לראות על מה מדובר לכל מי שמתעניין באלקטרוניקה. מישהו מכיר עוד בלוגים בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למנהלים באמת לא ידעתי איזה כותרת לשים כי זה שאלות לא קשורות זו לזו 1. אני רוצה לעשות בקדמת המארז שקעים usb וגם שקעי אוזניות ומיקרופון ולשקע אוזניות אני רוצה ווליום . השאלה שלי זה כמה ohm צריך להיות הנגד משתנה ואיפה אני יכול לקנות נגד משתנה גם גלילה הצידה כמו של ווליום של ווקמן ולא גלילה בצורה מעגלית.יש באריהב? 2.יש מאווררים למחשב שהם 12 v ויש 7v ואיך בונים פאן שיתאים לשני הסוגים?או שפשוט המאוורר שואב כמה וולטים שהוא צריך מהחיבור 4 pin? 3.אני רוצה לעשות שהלדים במאווררים יהיה ניתן לכבות אותם ולהדליק ע"י כפתור וראיתי שאין להם חוט שם אלא מין הלחמה כזאת,איך אני בכל זאת עושה כפתור כזה. 4.שמעתי מאנשים שנשרף להם לוחות אם בעת חיבור שגוי כנראה בגלל שלא פרקו חשמל סטטי האם יש …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את המאז הזה שראיתי בדיון בגיימר שגם שם כל אחד נתן חוות דעת. תנו חוות דעת אם יש דברים טובים,רעים דברים חיוביים ושליליים, תודה. לדעתי זה יכול לשמש כמכשיר לניקוי הבית-כל האבק בבית ייכנס לשם לא צמריך יותר לנקות אבק חחח
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו רצה לראות פה את המעגל הזה.. אז העלתי ליוטיוב אותו. צילמתי את זה עם הפאן באס (זה יושב לי למעלה במחשב) ועם החלון בצד.. אז מי שזה מעניין אותו, שיסתכל. ושוב, בלי שום קשר: אני חייב לדעת את זה -הסרטון פועל עכשיו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.kevinrose.com/index.php/weblog/comments/191/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חיברתי מסך LCD שתי שורות לארדואינו והכל טוב ויפה. אני מצליח לכתוב למסך אבל הכתב מאוד לא ברור, בהיר חלש על רקע שחור. חיברתי את הדק VO של התצוגה לפוטנציומטר ואני מצליח לשחק בתאורה אבל זו לא תצוגת LCD נורמלית, חשובה מידיי. למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות קתודה קרה למחשב בסביבות 60-70 ש"ח באזור המרכז? חשבתי על pccool הנה לינק:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b אני מעדיף צבע כחול אבל יש לי שאלה קטנה יש לי מארז:ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אני יראה משהו מהקתודה?זה יתאים?איך אני שם את זה? יש לי מארז enermax 3052 ויש לו מאוורר גדול של 25 אני יכול לתלות את זה על הדלת? כאילו מעל המאוורר {שיזהר את המאורר} תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו זה ממש דחוף!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפרוייקט המודינג שאני בתחילתו כרגע אני מתכנן צביעה רבה יחסית את הצביעה הקבועה אין לי בעיה ויש לי צביעה חינם הבעיה היא עם צביעת ה"צורות" איפה אני יכול לקבל גישה לאייר בראש בעלות מינימלית על מנת לצבוע? נ.ב. אני מראשון לציון אך גם ת"א נגישה לי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל המודינג...עשיתי חלון בעצמי ואני רוצה לשים תאורה במחשב.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות קטודה כולל מתאם שתעלה בסביבות 50 שקל? או שמישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלה דברים באזור ירושלים... תודה מראש... הינה החלון שעשיתי יצא נחמד לפעם ראשונה... וגם עשיתי סמל מקדימה כזה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבל שוכב שלא רשום עליו פלוס ומינוס רק צד אחד צבע בשחור וצד שני לא צבוע הצד השחור הוא המינוס ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל מהמחשב לtv, עכשיו יש לי כבל s video שקיבלתי, ועוד כבל rca שמצאתי אצלי, מה שאני צריך זה לשלב ביניהם איכזהו ככה שצד אחד יהיה חיבור של svideo, ובצד האחר rca שיתחבר לtv. מה שקורה עכשיו זה חתכתי את הקצוות של ה rca והs video , ועכשיו מה שנשאר זה לחבר בינהם , ב rca יש 2 חוטים, אדום ולבן, ובs video יש ארבעה חוטים אדום שחור כתום וחום, משהו יודע איך זה הולך מתחבר בדיוק? לאן לחבר מה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..! פרקטי אתמול מדפסת epson stylus cx3200 הוצאתי לה את המסך את המנורת אור של הסריקה ועוד כמה דברים האם אני יכול לעשות מהמסך תצוגת טמפ'..? ואם כן מאיפה אני מסיג תוכנה.? ואני צריך רעיונות בקשר למנורה..?? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הלכה לי הנורה של הפנס 2XAA .. אז אני רוצה לבנות נורת לד . ראיתי באיביי נורות לד 10מ"מ : 220,000 MCD ( זה משהו כמו 100 LUMEN !! ) 3.4-3.6V 100mah ~ מצאתי מידע על מגבר מתח שנקרא Joule Thief . ולמרות שבדרך כלל משתמשים בסוללה אחת של AA/AAA ולד UB 20mah . נראה לי שאוכל להשתמש בJT עם 2 סוללות . הבעיה היא טורואיד וסליל (לא יודע איך זה נקרא) מספיק גדול עבור 0.35Wh שזה פי 6 ממה ש UB צורכת. אני גם מעונין בדרך לעשות אופטימיזציה למעגל , עם המולטימטר שיש לי. אולי טרימר במקום נגד קבוע וכזה ? בנוסף , יש לי 18650 3.7 . ואני סבור שאין בעיה להפעיל לד עם נגד , בתנאי שיש מעגל בקרה לסוללה. האם אפשר לבנות מטען ? יש הוראות ברשת ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לפני שבוע בעניין של המודינג ומאוד התבאסתי כשראיתי שהמארז שלי (שחור של DELL) נפתח בצורה אחרת כמו רב המארזים (הוא נפתח כמו מגירת נעליים חח..). אבל החלטתי ללכת בעניין של ה-LCD. ואולי לקנות מארז חדש, להעביר את כל הרכיבים אליו, ואיתו לעשות עוד מודים. בכל אופן: רציתי להשתמש במסך חיצוני, שלא יתחבר למארז אלא ישב במסגרת כלשהיא מבחוץ. ואז חשבתי ש-USB יכול להיות מעולה כי גם ה-USB נותן 5V. אז קניתי הכל חיברתי והנה התמונות לפני המסגרת (שתבוא עוד כמה ימים): המסך עצמו לפני חיבור. המסך אחרי החיבור עם הקונקטור (בשביל לנתק ולחבר מתי שבא את המסך). החוטים מבולגנים ויש בלאגן אבל ככה זה יוצא בד"כ. המסך מחובר דרך USB! המסך מחובר למחשב ועובד! עוד תמונות עם מסגרת בהמשך. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לוח UNO3 עם מגן רשת, סנסור לטמפ' וממתג ל 220V מה שקבלתי (ומן הסתם מה שהזמנתי) זה רק הלוח ללא שום מחברים. מצאתי אצלי כבל USB מתאים וכל סוף השבוע השתעשעתי בחיבור לרשת וזה עובד מעולה אך כדי להתקדם אני צריך מחברים כמו שיש בסטרטר קיט ואני רוצה גם מנורת לד וכפתור חיצוני ועוד האם יש חנות מומלצת באיזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... הרכבתי צג Lcd 1X16 פעלתי לפי המדריך ... הבעיה היא ש... זה נישאר על המסך איתחול ! ולא פועל על שום תוכנה ... רק בCrystalControl רואים שיש תגובה ... כי גובה התאורה מישתנה ... אבל עדיין רואים מרובעים .. אשמח לקבל עזרה .. תודה רבה ..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-