עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by poiiopipoippzzttw,

מה דעתכם לקחת מקרר קטן ושים בו מחשב? ככה אתם חוסכים מערכת קירור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EC,

מדובר על האשכול הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808 פרויקט דום 3.. הוא משתמש שם בחומר כלשהו שאיתו הוא בונה את הכל לדוגמא הדלת בקדמת המארז (צירפתי תמונה) זה נראה חומר ממש קל לעבודה אם הוא בנה איתו מלא דברים הבנאדם אומן, מומלץ לראות את הפרויקט ואפילו להרשם לעדכונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אוקי הקירור של המעבד שלי יש לו 6 פינים שעולים מעבר לגובה של החלק שסוגר את המארז ככה שאני לא יכול לסגור את המארז חשבתי פשוט לגזור אותם במקום לעשות חורים במארז. מה אתם חושבים שזה ישפיע בצורה קיצונית על הקירור ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. יש לי psp. למתי שכבר הוא ממש לא יעניין אותי, יש אפשרות לחבר את המסך של ה psp למחשב(להצמיד למארז), בתור צג טמפרטורות ומידע? כי המסך שב psp הוא אחלה מסך, 4.3 אינץ. מישהו ניסה או ראה מודינג כזה? והאם בכלל אפשר לחבר אותו למחשב? יש דרייבר לבקר של המסך שלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gangst-R,

אני מחפש המון זמן פירוט של הפרוייקט. ערכתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. מישהו אולי יודע לאן נעלם הת'רד על הפרוייקט ואם היה בכלל אחד כזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, רציתי לדעת עם יש הצעות לפרוייקטים של קירור פאסיבי, יש לי מחשב חדש מבוסס 2700X ועד לפני שבוע היה לי 1080TI AMP EXTREME, המחשב היה מיפלצת אבל עקב הלימודים במכללה מכרתי את הכרטיס, כעת שאין יותר צרכן חשמל מאסיבי כמו הזוטק חשבתי לעשות מודינג וליבנות "מארז" מעוצב עם קירור פאסיבי ומלא HEAT PIPES. אני לא מסוגל ליסבול רעש! וזה ברמה שממש סובל ולא מסוגל לשבת מול המחשב שאני שומע את הזימזום של המשאבה של קירור המים או את הרעש של אחד המאוררים שלו שהמיסב שלו זוועה(חשבתי על אחריות אבל לך תיסמוך על האוזניים של הטכנאי שירגיש). מדובר על הקירור החדש של ANTEC KHULER 240(אחלה ביצועים אבל משאבה רעושת!!!! + כניראה תיזדקק להחלפה באחריות כי יש רעש של אוויר במערכת בהדלק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ModChiP,

קורה לי שאני מוצא את עצמי שאני צריך ככה איזה כמות קטנה של גריז. מאיפה כי טוב לקנות גריז? חיפשתי באיביי ולא מצאתי את מה שרציתי. אני צריך משהו יחסית פשוט אבל איכותי תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה לחתוך חלון מרובע בספק ולשים בתוכו 2 לדים. עכשיו דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת את הדרך הטובה ביותר לחיבור החלון השקוף לקופסה של הספק. וגם איך אני יכול לחבר את הלדים בלי להביא חיווט ממחוץ לספק אלא ישירות מתוכו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aviran_n,

אני לא יודע אם לכאן זה מתאים, אבל זה למטרות מודינג אז רשמתי כאן. אני צריך להוציא מהמחשב בקרה של 5V ע"י תוכנה. חשבתי להוציא מהLPT (יש לי גם תוכנה שעושה את זה) אבל היות ואני מרכיב LCD האופציה הזאת יורדת לצערי. על המחבר הסריאלי בפינים 1 7 5 יש לי מקלט IR. יש דרך להוציא בקרה מאחד הפינים שנשארו לי אחרי החיבור של הLCD והמקלט IR? יש דרך להוציא בקרה של 5V (שתישלט ע"י תוכנה) בדרך אחרת מהמחשב?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אליאור27,

שלום! אני בזמן האחרון מתעניין מאד בתחום האלקטרוניקה אז אני מעוניין להתחיל ללמוד את זה אבל הבעיה שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לייעוץ על מדריך או ספר עם הסברים . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

ראיתי את המאמר הזה http://www.ledametrix.com/oscope/index.html על מחשב אוסציליסקופ , שמשתמש בכניסת LINE IN כדי לנתח תדרים\מתחים בגלל שהכרטיס קול לא מיועד למתחים גדולים מחברים לכבל הכניסה כמה נגדים בתור מחלק מתחים מישהו ניסה את זה פעם ? הוא המליץ על תוכנה שהיא TRIAL יש למישהו תוכנה חינמית להמליץ ? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן איזה תאורה כדאי לשים אני חשבתי על לשים נאון אחד למעלה ואחד למטה אבל חבר שלי אומר שעדיף לשים לדים לדים בכלל יכולים להאיר חלון שלם? וד"א כמה עולה לד כחול?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Badi_Mami,

בן דוד שלי הביא מחו"ל מסך LCD כחול והוא נהרס ככה לפי מה שהוא טוען שהשנאי חשיבה הלך או משהו יש אפשרות לתקן באיזה מעבדה?הוא אולי מישהו שמבין באמת באלקטורניקה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by White Raven,

השאלה ברורה, אני מקווה אבל אני צריך בירושלים וזיג זג לא טוב לי ואין בהום סנטר וכאלה (לפחות לאלה שבירושלים) התקשרתי ואמרו שאין הם לא מוכרים אולי זגגים אבל זה נראה לי יקר אבל אני כבר נואש אז זה כבר לא כל כך משנה. תודה מראש Amos.G

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ndv,

אני רוצה לבנות שלט חוטי למחשב. הרכיב 5 כפתורים שישלטו על המחשב כמו הקודם הבא נגן וכו' איך אני עושה את זה, יש איזה מדריך ? עדיפות לחיבור USB (מאמין שיש איזה דרייבר מתאים)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני קורא על כל מיני רכיבים ובדרך כלל רואה תיאורים כמו: SOIC 8-lead DFN 20-lead ברור לי שזה לא עופרת במקרה הזה, אז מה הכוונה ב-lead? איך קוראים להם בעברית? תודה!

18. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7583

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום דבר ראשון אני מקווה שזה מתאים לפה... היה לי היום מגן בפיזיקה והייתה לנו שאלה שבא נתון מעגל חשמלי(כמו בתמונה) שניתן לטעון ולפרוק אותו. עכשיו יש את הגרף של V כפונקציה של I והשאלה היא הגרף הוא בטעינת קבל פריקה של קבל או שאי אפשר לדעת. אני אומר שזה בפריקה חבר שלי בטעינה... מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by talmAn,

קניתי עכשיו דרמל של וולף חחח שעתיים לפני שנגמר המבצע בהום סנטר בחיים לא נגעתי בדרמל אז כמה שאלות נוביות: קיבלתי את הדרמל עם מן צינור כזה אני חייב להשתמש בצינור או שאפשר לחבר את הדיסקיות ישר לדרמל עצמו? אני ניסיתי לשים איזשהי דיסקים על הדרמל וזה לא נכנסזאת אומרת זה נכנס אבל לא נתפס מישהו יכול להסביר לי איך שמים דיסקיות וכאלה? תודה עריכה: קיבלתי כמה דיסקיות ירוקות, חומות, ודיסקים אחת שחורה מה ההבדל בין הדיסקיות האלה? למה כל אחת מיועדת?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר'ה יש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניב הוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישן פתח אותו הביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומים וככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת... השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשני תודה לכל העוזרים!! אוראל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם ראש חריטה של דרמל יתאים למקדחה? אם כן מאיפה לקנות וכמה עולה? יש אפשרות לחבר את הממיר והhtpc ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Director,

מה העובי פרספקס שממולץ לחלון במארז ? 2 ס"מ.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tulicooli,

סליחה תתקנו אותי אם רשמתי את הכותרת לא טוב ואם כן אז סליחה אני יתקן!! אני צריך שמישהו שיודע לצייר יפה יצייר לי תמונה יפה ויפנה אלי לאיסיקיו בבקשה 174724290 אני רוצה לחרוט על הפרספקטס את הציור או שמישהו ימליץ לי על תמונה כי אני לא מוצא תמונות מתאימות בגוגל!! אז מס' האיסיקיו שלי 174724290 או במסנג'ר taldrom1@hotmail.co.il תודה מראש טל!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. נחתו בזרועותיי שני ספקים ישנים ובכל אחד מהם יש מאוורר די שמור שעובד מצויין! שאלתי היא איך אני יכול להפוך את המאוורר של הספק למאוורר רגיל שאוכל לחברו ללוח אם או דרך הספק שלי כדי שיאוורר את המארז שלי. *לפי המדריך באתר (שקראתי, אגב.) אומרים לחתוך את שני הכבלים (אדום שחור) מהלוח של הספק ואז לחתוך את חיבור המולקס (חשמל) של הכונן דיסקטים וממנו להשאיר רק את החוט האדום והשחור ואז לחבר את שני הקצוות ביחד ולחבר ללוח אם. עכשיו חשבתי למה לא לקחת חיבור מולקס רגיל (HD, סידירום וכו") ובו מתוך החוטים צהוב-שחור-שחור-אדום לחבר את החוטים שחור ואדום למאוורר וזהו זה, כך גם יהיה לי חיבור ארוך יותר ואני גם יוכל לחבר אותו ישר מהספק שלי (דרך חיבור מולקס תואם כלשהוא) האם זה אפשרי? דרך א…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.