אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי במודינג מחול שחיברו וולטמטר למחשב והוא מראה לדוגמא cpu ואודיו וכ'ו והמחט זזה בהתאם לרמת הcpu לדוגמא.. יש לי קישור לפרויקט אבל לא הבנתי משם איך הוא חיבר את זה (גם לא נראה לי שהוא כותב בידיוק איך אלא בכללי) ואני ממש רוצה לחבר גם למחשב שלי ווטמטר שיראה את רמת הcpu אצלי או כל דבר אחר כגון רמת האודיו או הטמפ'.. אם מישהו יודע איך לעשות את זה או שיש לו רעיון אני ממש אודה לו אם הוא יכתוב את זה בפירוט פה! (תנסו לכתוב את זה כמה שיותר פשוט כי זה המודינג הראשון שלי ואני לא כל כך יבין...) תודה רבה! קישור לפרויקט: http://www.bit-tech.net/modding/2006/07/10/Silent_ContexYZ_by_MisterKholl/1.html (יש שם תמונות שמראים למה הוא מחבר וממש את כל הלוח חשוף כשהו בונה אותו וכ'ו! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מצאתי סוף סוף חנות אלקטורוניקה שיש בה הכול באזור התחנה, וקנתי 4 פוטנציומטר של100 Ohm בשביל הראו באס. הבעיה שהוא בעל צורה שונה מאוד מפוטנציומטר הרגילים שפגשתי. *יש הבדל מעותי בין השני הצורות האלו של הפוטנציומטר? *מה זה פוטנציומטר לינרי? *אפשר למצוא לפוטנציונר עם החוד המאורך והלא משונן כפתורים, כיוון שכל הכפתורים שנתקלתי במתאימים למשוננים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר שני מאווררים על אותו חיבור על לוח האם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מטענים סולאריים לפלאפונים (או שיש את האפשרות להכין אחד) אני צריך מטען לפאלפון הזה http://www.gsmarena.com/nokia_2730_classic-2800.php אני ישמח אם תביאו לי קישור לאיבי למטען מוכן או את המידע\תרשימים\חלקים להכנת אחד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לי שאני מוצא את עצמי שאני צריך ככה איזה כמות קטנה של גריז. מאיפה כי טוב לקנות גריז? חיפשתי באיביי ולא מצאתי את מה שרציתי. אני צריך משהו יחסית פשוט אבל איכותי תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כבר התחלתי אז אני ימשיך לקבל המלצות מחברי הפורום ...לפני שבוע anatoli המליץ לי על רב מודד טוב Uni T UT61E וכבר הזמנתי מאיביי לפני כמה ימים כי בארץ זה לפחות 150 שקל יותר עכשיו אני רוצה לקנות בדיל איכותי ודק וגם פלאקס טוב נוזל או שפורפרת ( לא יודע מה עדיף ) ובכלל אני מעוניין לדעת מאיפה אפשר לשיג דברים טובים בזול בארץ אני מתכוון לדברים כמו חוטים להלחמות, מחברים עדינים למתח, ושרינקים... פערי המחיר בין קניה בארץ לקניה בחו"ל של כל הג'אנק הזה זה הבדל רציני?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לצבע את המארז שלי בצבע שחור כמו כן אני רוצה חלקים מסויימים לצבוע בצע מטאלי כך שיראה כמו סוג של מראה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבדתי השבוע (ראשון-חמישי) בשיפוצים וכוכוכו וחשבתי לי אם אפשר לבנות מארז מקירות גבס?? קל לחתוך אותו ולעשות ממנו צורות לחבר אותו וכו אני יודע שגבס שבא במגע עם מים הוא מתנפח ונסדק (בגלל זה עושים איתו לרוב קירות) ומה אתם אומרים לגבי לחות וכול השאר?? ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..! איך יכולים לבנות דבר כזה?? אני מחפש מדריך אתם יכולים לעזור לי? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך חלון מרובע בספק ולשים בתוכו 2 לדים. עכשיו דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת את הדרך הטובה ביותר לחיבור החלון השקוף לקופסה של הספק. וגם איך אני יכול לחבר את הלדים בלי להביא חיווט ממחוץ לספק אלא ישירות מתוכו ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לדעת אם יש להפסיק את הלדים במאווררי הThunderblade של Tt? כלומר אם אני מחבר מפסק למעגל החשמלי של הלדים, אז לא אמור לקרות כלום למאוורר, נכון? תודה מראש install
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם ניתן לפרק את כפתור ההפעלה של המחשב {או לחלופין לחבר אחד אחר} ולעשות לו חוט מאריך שיצא מחלקו האחורי ושלבסוף יגיע עד השולחן מדובר על מרחק של 3 מטר לכל היותר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתחיל יומן פרוייקט שבו אני אפרסם את התקדמות הפרוייקט שלי, יכלול גם הסברים מפורטים על סף המדריך. הפרוייקט שלי הוא בעצם שולחן קפה שמשולב בו המשחק פונג ובמקום ג'ויסטיקים משתמשים בכוסות קפה. בנתיים אני אפרסם את הבטא, הקוד שבו אני אשתמש רק ללא השילוב של השולחן עצמו. http://www.youtube.com/embed/MJGfzEpjpWQ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ספריה (שמישהוא אחר כתב) שאני צריך ליבא כדי להפעיל לוח מקשים. ואני לא יודע איפה לשים את הקבצים כדי שהמהדר יקרא אותם.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הגיע לידיי מפסק מואר (עם לד מסביב למתג) אבל יש לו יותר מידי חיבורים מוזרים שאני לא מצליח להבין. 2 הגיוניים והם ה + וה - ביניהם יש את ה: NC1,NO1 ו-C1. מישהו יודע מה מחברים אליהם? אני מניח שה + וה - הם כדי לקבל מתח תמידי ללד מסביב למפסק אך מה השימוש לכל השאר? הכוונה היא לחבר אליהם פס לדים ועוד קופסא עם 4 לדים שלכל אחד מהם חוטי + ו - נפרדים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, אז מצטער אם אולי השאלה הזאת נטחנה פה עשרות פעמים... איזה ערך מוסף נותן לי החיבור 3PIN ללוח אם? (SYS FAN/AUX FAN) הבנתי שאם מחברים ל4PIN(מולקס) הוא יעבוד על 100 אחוז כל הזמן, האם ה3PIN נותן רק חיווי על המהירות או מאפשר לי גם שליטה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בן דוד שלי הביא מחו"ל מסך LCD כחול והוא נהרס ככה לפי מה שהוא טוען שהשנאי חשיבה הלך או משהו יש אפשרות לתקן באיזה מעבדה?הוא אולי מישהו שמבין באמת באלקטורניקה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , רציתי להמליץ לכם על ערכה של ראשי יהלככום לדרמל. הערכה מכילה 25 ראשים בציפוי אבקת יהלום . הדיסקיות בערכה הם רב פעמיות {לא יכולות להישבר} והם חותכות כל דבר אבל כל דבר. הערכה נקנתה מאייבי במחיר של 50 ש"ח בערך והיא הגיעה מאנגליה בשבוע בערך התשלום הוא בפאונדים הינה הקישור: http://www.ebay.com/itm/190556999619?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, מכירים את המתקן שהופך את המולטיפרו לרוטר? אני מעוניין בו, או ברוטר "רגיל" השאלה המתבקשת היא כמה יעלה לי התענוג (רוטר רגיל עולה כ500 שקל ומעלה) הדרמל לבדו עולה כ370, מישהו יודע כמה עולה המתקן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מתחיל לבנות רמקולים ואני צריך מגבר פנימי לרמקולים... ואני לא יודע איפו יש בארץ חנויות שמוכרות או מה לרשום באיבי.. אז אני צריך משהו בסגנון הזה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב החומרה בפנים בסדר הוצאתי אותה ואת המארז אני רוצה לתקן ולשנות דבר ראשון הכפתור לא עובד כי הכבל נקרע ואין את הקפיץ שמחזיר את הכפתור אחורה איזה כפתור אני צריך לקנות ולהחלים? אני רוצה לצבוע את המראז ככה שאני רוצה קודם כל לשייף את הצבע הישן התחלתי עם נייר זכוכית אם אני לא טועה נייר זכוכוית 150 איזה נייר זכוכית ממומלץ לדבר כזה? ומהי הדרך הכי טובה לצבוע שמעתי שכדאי לשייף את הצבע ואז לעשות שכבה ראשונית ואז נייר מים ואז עוד שיכבה או שיש דרך טובה יותר? תודה רבה מראש חגי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, בבעלותי מלצמת אבטחה הצורכת 3 וואט, ו"בנק כוח" (סוללה ניידת) לסלולר, בנפח של 20,000 mAh, כמובן שהחיבור הוא USB, השאלה שלי היא, לכמה זמן מספיקה הסוללה הניידת על מנת להפעיל את המצלמה? אין לי כל כך הבנה בחשמל לכן מקווה שלמישהו פה תיהיה התשובה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי גילי אני הסתכלי בגלריה של המודינג באתר ומאוד נלהבתי אבקש אם תוכלו לעזור לי איך אני יכול לעצב את המחשב שלי איך למקם את המאווררים במחשב ואו התאורה הםנימית ואת החוטים ואיך לעצב את המארז עצמו אם איזה חומרים להשתמש ואיזה צבעים ואיזה דברים בכלל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי הנה תמונות של המארז שלי והמחשב עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-