עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ראית ברשת בעבר מן גומיה עבה שתומכת ב HD ובולמת את הזעזועים שהוא מייצר ומרכיבים את ה HD באיזור של הכונני CD בגלל עובי הגומייה . מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג כאלה ? ( אם מבינים למה אני מתכוון , אני יודע שההסבר הוא לא כזה ברור) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RED_ALERT,

בקשר למדריך באתר חוץ מהנגד של 100 אוהם של התאורה אמרו פה פעם שאפשר לשים עוד נגד לקונסטרט של הכתב זה נכון והאם זה נחוץ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Moty_p,

מה המצב אנשים? יש לי מפסק NO, OFF, ON (שלוש מצבים) שלוש חוטים יוצאים ממנו, הוא מקבל את המתח מהחוט העמצאי ומתי שהוא על מצב א' אז הוא מעביר את המתח לחוט הימני מתי שהוא על מצב ב' הוא לא מעביר מתח כלל יעני OFF ומתי שהוא על המצב השלישי הוא מעביר את המתח לחוט השמאלי עכשיו, אני רוצה לעשות שמתי שהמפסק יהיה על אפשרות א' אז המנוע יסתובב לצד שמאול ומתי שהמפסק יהיה על האפשרות ג' אז המנוע יסתובב לצד ימין (הפוך) איך עושים את זה? אפשר לקבל איזה תרשים? זה נראה פשוט מאוד אבל כל פעם יש לי התנגשויות בחשמל...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום היום אני מתכוון להפוך את השלט פלייסטישן לגיים פד למחשב (לפי המדריך שבנעוץ) אז אני רוצה להפעיל גם את הרטט שיש בשלט והבנתי שבשביל זה אני צריך לקנות מייצב מתח מ12 ל9 וולט (אני יחבר אותו למולקס) אז מה זה בדיוק המייצב מתח הזה? כאילו מה הדגם ואיך הוא נראה ? אם תוכלו להגיב עד היום בצהריים זה ממש יעזור לי פשוט אני הולך לקנות את הדיודות אז שאני יוכל לקנות גם את המייצב הזה כי אני כבר לא יכול לחכות ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mango,

שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by CyberBot,

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by thegodx,

יש לי לד שקוף כשמדליקים אותו הוא עושה אור כחול מאוד חזק (מסוגל להאיר חדר שלם) הוצאתי אותו ממחזיק מפתחות והוא היה מחובר לסוללה 4.5V עכשיו רציתי לשאול עם אפשר לחבר אותו לחיבור מולקס במארז (12V) ולא יקרה לו כלום? כלומר הלד יכול לישרף בגלל זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מדבר4 על החיבור העגול הנפוץ צריך גם זכר וגם נקבה. איזה זרם כזהכ קונקטור יכול להחזיק? מה עלות המשוערת? נ.ב. חוץ מכשיוף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by card,

שלום באחת הפעמים שקניתי חוט solid core, החלק הפנימי שלו, נראה שונה חוטי solid core רגילים. במקום שהתוכן יהיה "חלק", הפעם זה נראה כאילו מסובב לאורכו משהו. (יש לציין שזה עדיין חתיכה אחת - מקשה אחת, ולא תוספת שאפשר לנתק) מישהו יודע למה זה כך והאם יש לזה שימוש מסוים? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ktbnus,

דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, אני מחפש מעגל טיפוסי של המוצא של כרטיס הקול במחשב או כל נגן מוסיקה/מגבר מה שזה לא יהיה. יותר מעניין אותי הציוד הLow End ולא הציוד של האדיופילים, למרות שאשמח להעמיק את הידע גם בזה. אשמח לכל חומר שהוא (בדגש על מוצא כרטיס הקול שבמחשב).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום ;D כחובב ׳עשה זאת בעצמך׳ ואלקטרוניקה עלה בראשי רעיון נחמד ושימושי. כידוע רוב הגאדג׳טים כיום ניטענים דרך usb במיוחד הסלולר, חשבתי שיהיה נחמד ליצור שקע usb בבית דרך מתאם לגוויס. קיים כבר מתאם כזה אך הוא חיבור למחשב כדי שיהיה פעיל. הרעיון הוא ׳להשתיל׳ בתוך השקע מטען קטן ,כך שנוצר מצב של טעינה ישירות דרך השקע ולא דרך מטען חיצוני.כמובן שתהיה יציאת usb בצורה אסתטית. החששות הם :אם חיבור של מטען קבוע לחשמל יכולה ליגרום נזג בטווח הארוך? (למרות שאצלי המטען כבר כמה חודשים בחשמל וכלום לא קרה) -חימום יתר. מדובר במקום סגור לחלוטין יש ממה לחשוש מחום? -שאלה שלא קשורה,מטען יכול ׳להשתגע׳ ולזרוק זרם יותר גבוה מהמוצהר?או ac?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pc student,

אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ScreameR,

איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום יש לי צג של מיקרוגל ישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולראות מה הטמפרטורה של המעבד והוא 3 ריבועים כאלה חתיכה גדולה כזאת האם אפשר לעשות משהו בסגנון תודה מראש אליייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yakir1834,

היי לכולם יש באתר מדריך ריאובאס: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 בניתי לפי המדריך, אבל חלק מהמתח נופל על המייצב והוא מוציא רק 9.8V במקסימום... יש דרך לפתור זאת, חוץ מלספק למעגל 15V?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחליף מארז ועל הדרך רוצה מעט סליבינג יפה ,כרגע יש לי GX300 ועובר אל S340 לבן ,כל המערכת הולכת להיות בצבעים לבן אדום שחור המפרט שלי : i5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro ATX Msi GTX 97 Gaming 4G OC Antec HCG 520W בעצם כל הרכיבים הם בצבעים שחור אדום ,מתוכננת גם קניית 2 מאווררים עם לד אדום ככל הנראה של קורסאייר ,עכשיו נשאר לי העזרה שלכם - ראיתי בכמה מקומות ערכות הארכה לכבלים של הכ.מסך והלוח אם שזה בעצם החלקים היחידים שאני יראה בS340 הכוונה ל24 פינים ובנוסף 8+6 פינים לכ.מסך,מקום מומלץ להזמין דרכו ? זה מה שראיתי ונראה לי סך הכל שווה. https://store.cablemod.com/product/cablemod-basic-cable-extension-kit-86-pin-ser…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by matans90,

אני בונה פרויקט חדש ואני צריך עזרה במציאת החלקים והתכנון הפרויקט שלי לקוח מאתר מחו"ל ואני צריך עזרה במציאת החלקים הדרושים לו http://www.bit-tech.net/article/135

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים