עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MaTaN~,

יש לי שאלה.... האם יש אפשרות להפעיל קתודות עם סוללות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה צריך להיות דבר מאוד חזק... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להשיג כאלה , כי בפנדה נגיד מקסימום זה לד לבן של 7000MCD... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ViPeRT,

שלום לכם! יש לי מערכת מיקרו (משולבת DVD + מסך 7"). אחרי נפילת החשמל בבית היא הפסיקה לעבוד. פתחתי אותה וראיתי שהספק + המגבר משולבים ביחד בלוח אחד. הקבלים נראים בסדר - לא נפוחים. מגיע מתח מהקיר - הפיוז תקין. בתמונה השנייה סימנתי מקום שבו יש קבל ונגד שהלוח שם נראה קצת יותר "שזוף" לא שרוף. הקבל: C346 F 104Z הנגד: 22R/2W אדום אדום שחור זהב יכול להיות שהם הבעיה? המערכת לא נדלקת וגם אין סטנד בי המתחים שצריכים לצאת הם 5V ו 12V והם מראים במוצא 0. מישהו יכול אולי להפנות אותי מה צריך לבדוק? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכוון שאם אני קונה איזה מטען למכשיר שלי מחו"ל ששם הכול מותאם למתחי השקעים שלהם 110V +- אני חושב. ובארץ זה 210V בערך אז אם אני יחבר תמטען שקניתי שם בארץ אז יכול ליהיות שזה ישרוף משהוא לא?? אוו שצריך לקנות איזה שנאי.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי מאוורר למארז שהוא די רועש בקיצור, רציתי להשתיק אותו קצת ע"י מוד ל-7V האם המוד הזה יכול לגרום נזק למחשב (לא אכפת לי אם המאוורר ימות כתוצאה מהמוד)?? יש סיכון נוסף ממוד שכזה? אולי חוסר יציבות בספק? תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by מלאךשחור,

יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by card,

שלום אני רוצה לחבר Bluetooth Module ל-Arduino Nano שעובד ב-5v. Bluetooth Modules עובדים ב-3.3v, ואני משתמש ב-Arduino Nano שעובד ב-5v, וגם שאר הרכיבים האחרים שאני מחבר אליו עובדים ב-5v, כגון ממסרים, LCD, ושאר רכיבים. כך שאני רוצה להשאר ב-5v, אבל גם רוצה לעבוד עם Bluetooth מה הכי טוב לעשות? לקנות Logic Level Converter? או שיש עוד פתרונות אחרים? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום היום אני מתכוון להפוך את השלט פלייסטישן לגיים פד למחשב (לפי המדריך שבנעוץ) אז אני רוצה להפעיל גם את הרטט שיש בשלט והבנתי שבשביל זה אני צריך לקנות מייצב מתח מ12 ל9 וולט (אני יחבר אותו למולקס) אז מה זה בדיוק המייצב מתח הזה? כאילו מה הדגם ואיך הוא נראה ? אם תוכלו להגיב עד היום בצהריים זה ממש יעזור לי פשוט אני הולך לקנות את הדיודות אז שאני יוכל לקנות גם את המייצב הזה כי אני כבר לא יכול לחכות ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HumanFly,

שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by et_gershon,

אנ יחושב שאני צריך עוד ספק השאלה איך אני מוסיף ויכול לפתוח אותו בפתיחת המחשב או משהו עוד שאלה מהו ספק ג'נרי אל תנעו לי ותגידו לי חיפוש כי חיפשתי הרבה ומצאתי איזה מדריך אבל התמונות נפלו ולא הבנתי וגם אחד המנהלים אמר שש מדריך על זה בסטיק ולא מצאתי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מחפש דרך להפוך מכשיר לקולט ומשדר בלוטוס. לדוגמא - נגן MP3 בלי אופציית בלוטוס ישדר לאוזניות רגילות שיהיו מחוברות (לדוגמא - בחיבור 3.5) למתאם בלוטוס. כלומר מתאם שבנוי משתי חלקים - חלק אחד משדר וחלק אחר קולט. מליון אחוז שקיים כזה מוצר- אבל לא מצליח למצוא אותו.

15. Started by ScreameR,

איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מסיים עכשיו בניה של שלד. קניתי בeBay מנורות לד, וזה מצא חן בעיני מאוד. אני רוצה לקנות פאנלים סולארים, ולהתקין על הגג, ולתת חשמל לתאורה בבית. יש המלצות לגבי רכיבים? ביצוע? אני רוצה לחסוך בעלויות כמה שיותר, כך שאעשה בכל לבד. אין לי יותר מידי ידע, אבל ראש טכני מעולה, וגם ידיים. אשמח לקבל קצת ידע, אם יש למישהו כאן ניסיון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avimorp,

יש בפורום את המדריך לשליטת המאוררים ואני רוצה להכין אחד ורשום שמה את היחידות של הנגדים וזה ממש לא ברור אז רק מי שיודע שיעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים, רציתי לדעת עם יש הצעות לפרוייקטים של קירור פאסיבי, יש לי מחשב חדש מבוסס 2700X ועד לפני שבוע היה לי 1080TI AMP EXTREME, המחשב היה מיפלצת אבל עקב הלימודים במכללה מכרתי את הכרטיס, כעת שאין יותר צרכן חשמל מאסיבי כמו הזוטק חשבתי לעשות מודינג וליבנות "מארז" מעוצב עם קירור פאסיבי ומלא HEAT PIPES. אני לא מסוגל ליסבול רעש! וזה ברמה שממש סובל ולא מסוגל לשבת מול המחשב שאני שומע את הזימזום של המשאבה של קירור המים או את הרעש של אחד המאוררים שלו שהמיסב שלו זוועה(חשבתי על אחריות אבל לך תיסמוך על האוזניים של הטכנאי שירגיש). מדובר על הקירור החדש של ANTEC KHULER 240(אחלה ביצועים אבל משאבה רעושת!!!! + כניראה תיזדקק להחלפה באחריות כי יש רעש של אוויר במערכת בהדלק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מדיי פעם רואה שמפרסמים פה אתרים המוכרים מודים למינהם בעולם דבר רשון תוכלו להכין רשימה של האתרים האלה כדי שנוכל כולם להחליט איזה יותר טובים/זולים (כל אחד יתרום את מה שהוא יודע) ומנסיון שהיה לכם עם האתרים האלה , מבחינת אמינות מהירות משלוח, מחירים וכו ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ושבת שלום אני רוצה לעשות חלון ולשים שם פרספקס אם חריטה חשבתי לקנות פרספרס שחור (יד מאיפה לקנות זאת לא הבעיה) אבל אני חיפשתי שחור חצי שקוף והמוכר אמר לי שיש להם רק פרספקס שחור לגמרי אז הששאלה שלי היא כזאת : אם אני קונה פרספקס שחור לגמרי ואני חוקט עליו משהו ומאיר את זה אם לדים אז יראו את מה שחרטטתי ? תודה ושוב שבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בטעות הופעל המיקרוגל עם כלי מתכת. היו ניצוצות וכו' האזור של קצה המגנטרון חרוך. גם הדפנות של המכשיר מפוייחות. שמעתי שבמצב כזה אורכי הגל של המגנטרון משתנים ויש סכנה בריאותית להשתמש במכשיר. יש אמת בזה? דבר נוסף, הכיסוי קרטון של פתח המגנטרון אבד. האם זה קריטי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by CyberBot,

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מדבר4 על החיבור העגול הנפוץ צריך גם זכר וגם נקבה. איזה זרם כזהכ קונקטור יכול להחזיק? מה עלות המשוערת? נ.ב. חוץ מכשיוף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים