עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by avivlevy,

טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, איזקתי את כבלי הסטא והחשמל ביחד במארז, בשביל זרימת אויר טובה. כעת, אני יודע שאם הכבל של הרמקולים נוגע בכבל של חשמל זה יכול להביא לפצפוצים ברמקולים בגלל תנודות המתח של החשמל. שאלתי היא, האם באותה מידה הכבלים של הספק בתוך המארז יכולים לגרום להפרעות של העברת נתונים, מהכונן הקשיח או הצורבים, בגלל שהם צמודים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RED_ALERT,

בקשר למדריך באתר חוץ מהנגד של 100 אוהם של התאורה אמרו פה פעם שאפשר לשים עוד נגד לקונסטרט של הכתב זה נכון והאם זה נחוץ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ran B,

טוב, אחרי שהחלטתי בצער רב לנסות לעבור לווינאפ, עד עכשיו השתמשתי במיוזיק מאצ', שלפי דעתי תוכנה הרבה יותר טובה, אבל בכל זאת, רציתי אקולייזר בLCD, אז לקחתי את ה"אומץ" לתכנת את הפקודות לתצוגה שלי בתוכנה JalCDs, היא די "מסובכת" אני יותר רגיל לקלות של LCDsmartie, פה לא הבנתי איך אני יכול לבדוק איך זה נראה על המסך מה שעשיתי בלי לשמור ואז להלחיף קובץ של התצוגה ואז להחזיר לקובץ ששמרתי ואז לראות איך זה, בLCDsmartie פשוט לחצתי על apply (אם ככה רושמים..), ואז זה הראה לי מה עשיתי.. אז למי שיש תשובה איך אני פותר את הבעיה הזאתי אני גם אשמח. אבל הבעיה הכללית היא האקולייזר, עשייתי שברגע שהווינאפ ינגן זה יקפוץ למסך של הווינאפ, אז ה"פאק" הקטן הוא שמסך עשיתי אותו ל5 שניות, אז כל 5 שנ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RoNeR,

יש לי מערכת מהסוג הטוב והישן כמו שצריך שמחוברת למחשב.. שמחברים אליה לדים ליציאה של הרמקולים הם נדלקים לפי הקצב אבל הבעיה שהם לא עובדים קבוע כיאילו רק על ווליום מסויים הם עובדים יותר מהווליום הזה הם נישרפים עכשיו השאלה שלי איך אפשר לתת ללד מתח קבוע שידלק גם על ווליום נמוך ולא ישרף על גבוה אין לי ידע באלקטרוניקה.... אבל אני ימצא איזה חבר שיעשה לי את זה... מישו יודע איך אפשר לקבוע מתח קבוע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש ברשותי בקר מאווררים שהיציאות שלו הם רק חיבור 3 פין, וכמובן שכל המאווררים במארז שלי באו עם חיבור מולקס 4 פין רגיל. אני מחפש מתאם כמו כאן בתמונה: אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מתאם כזה בחנות בארץ שגם עושה משלוחים. אם ניכשל למצוא בארץ נעבור לאיביי, אבל כל מה שראיתי שם נמכר במחירים מופקעים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MrTwig,

אם יש לי POWER SUPPLY, אני יכול לחבר את הארדואינו למחשב, להעביר את התוכנה ואז לנתק את הUSB? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, משעמם לי ובא לי להיות CHEAP במיוחד. מה הייתם ממליצים לי לעשות עם מאוורר 80מ"מ ישן ומרעיש למדי שיש בו לדים כחולים, כדי להשתמש בו רק לתאורה (כמובן שהמאוורר לא יסתובב)? להוציא את הלדים/הלהבים של המאוורר או משהו בסגנון? שלפו רעיונות ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי צג של מיקרוגל ישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולראות מה הטמפרטורה של המעבד והוא 3 ריבועים כאלה חתיכה גדולה כזאת האם אפשר לעשות משהו בסגנון תודה מראש אליייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nehmia,

בעיקרון אני רק רוצה לקחת ממנו חשמל מה המתח שיוצא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי 2 מאווררים חדשים שקניתי.. והחוטים שלהם נראים ככה.. יש לי חיבור מולקס אחד פנוי שמגיע מהספק..עם 4 פינים בתוכו... יש לי 2 מאווררים עם מולקס של ארבע עם 2 פינים בפנים..והשלוש פינים הזה.. וכרטיס מסך AGP שצריך חשמל מהמולקס.. שנראה כמו זה..(התמונות לא שלי).. איך אני מחבר את הכל? יש לי 2 חיבורים של שלוש פינים בלוח אם אבל אני רוצה המאווררים יפעלו יותר חזק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הפיוז הזה שימש כמנורה לתצוגה של מגבר סטראו ישן ( אני זקוק ל חמישה כאלה ) מאיפה אני משיג כזה ? כתוב עליו כך stanley 7v0.3a sp תודה עוד משהו , אני יכול לשים במקום זה לדים ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, כבר תיכננתי את המודינג שלי לחותך את הדלת לשים עליה חלון פרספקס (שלקחתי ממארז אחר) ולשים את הפרספקס ואולי מאורר בדלת גם. מצאתי מישהו שיעשה לי את זה בעזרת משחזת ציר, הבעיה היא שאבא שלי לא מרשה לי :-[ . אבל מצד שני אני יכול כאילו לעשות כי ביום שקבעתי הוא לא בבית, רק אני מפחד שלא יצא טוב בגלל שצריך להכניס את הפרספקס עם ברגים. אל תצחקו בבקשה, ותגידו לי מה הייתם עושים ואם יש לכם אז עוד הצעות למודינג

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני להכין מגבר לאוזניות ואני צריך מעגל שרשום בו את כל החלקים שאני צריך במדויק ואני צריך שאת כל החלקים ההאלו יהיה בארץ (מצאתי כמה מעגלים אבל בכולם היו חלקים שאי אפשר למצור בארץ). אשמח לשמוע ממכם דעות והמלצות. שקד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Niv golan,

שלום אני מחפש חנות שאפשר לקנות בה פלסטיק פרספקט באזור המרכז או ראשון ..... אני כל הזמן מחפש ולא מוצא חנות לקנות בה ...... (אני מתכנן לעשות פרויקט) מי שיודע איפה אוכל להשיג פלסטיק פרספקט באזור ראשון או המרכז שיכתוב לי ..... תודה ביי...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 114508534,

ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by daviditzhaky,

אין ברשותי זמן ויכולת לעשות מודינג למארז שלי אם מישהו יוכל לעשות לו מודינג ואני אשלם לו ככה 100-300 שקל אוקיי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TPack,

שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי נמרצות דרך לשנות את מהירות המאווררים במארז עקב בעיית התחממות קשה ובסופו של דבר פשוט הוספתי עוד מאוורים במיקומים שונים.. בנעוץ "הודעות נבחרות - FAQ " ישנו הסבר על חיבור מאוורר למולקס: " המוד הכי נפוץ וגם הכי יעיל מוד ל7V.. " נסיתי לפי התרשים לחבר את הכבל האדום היוצא מהמאורר לכבל הצהוב ובאותה שנייה היה קצר והמחשב כבה.. אשמח להסבר איך אני אמור לעשות זאת, נראה לי שעם ספק ישן יותר הייתי מבלה עכשיו במעבדה (דומני שהספק החדש ספג את הקצר) אני מדבר כמובן על חיבור ידני של החוטים ללא connector (אין לי connector למאוורר). תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Red-AnGel,

שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נמאס לי מהשחור המשעמם של המארז. אני לא רואה את עצמי עושה שום דבר דרסטי אבל חשבתי לשים עליו כמה תמונות מגניבות שמודפסות על מגנט (כמו מגנטי מקרר רק גדולות יותר). על פניו זה נראה לי בלתי מזיק מה גם שמדובר במגנטים חלשים יחסית אבל העדפתי בכל זאת להתייעץ. אם אני מכסה דופן שלמה במגנטים האם זה עלול לפגוע ברכיבים אלקטרוניים בדגש על דיסק קשיח?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Iko89,

http://il.youtube.com/watch?v=VxeSbA_uWOw האים יש למישהו מושג איך מכינים אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן חברה. יש לי 2 מאווררים שהחיבור שלהם הוא ישירות ללוח אם, כפי שרואים בתמונה שצירפתי. אני רוצה להחליף את החיבור שיהיה כחיבור ללוח אם, חיבור מתח בלבד. זה אפשרי? אם כן אז איך עושים את זה?.. תודה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eran898,

שלום. הזמנתי רכיב שהייתי בטוח שהוא IR ועכשיו אני רואה שמרוב שרציתי שהוא יהיה IR לא קראתי שהוא RF אז שאלתי היא האם ניתן לפתוח אותו ולחבר שם משהו ולהפוך את זה לאינפרא רד (או "תת אדום" לפי ויקופדיה חח) בגדול זה נשמע לי לא מסובך כי זה כולה לחבר לד ומפסק וכל שאר החיבורים כבר מחוברים אבל מחיפוש בגוגל ויוטיוב ראיתי שזה יותר מסובך מזה ורציתי לשאול אותכם האם זה בר ביצוע, דרך אגב אני שוקל קניית לוג'יטק הרמוני 900 מEBAY ואומנם קראתי במפורש באתר שלמרות שהוא משתמש בRF להגביר את עוצמתו הוא לא יכול לשלוט במכשירי RF וראיתי בכמה פורומים אמריקאים שיש אפשרות לעשות כמה קומבינות עם זה אז האם מישהו מכיר את זה? אשמח לכל עזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי חבר'ה, איך אני גורם ל LED ה- IR שקיבלתי בערכה לשדר מידע דיגיטאלי מהארדואינו? אשמח לתיאור/סכמה חשמלית. הצלחתי לקלוט מידע מהחיישן אינפרא ע"י כך ששידרתי לו מהשלט של הטלויזיה. תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.