אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
התקנתי פס לד תקין אבל לאחר קמה שעות כמה לדים החליפו צבעים למה זה קורה? מדובר על פס 2.5 מטר ושנאי 5A 12V.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מעגל טיפוסי של המוצא של כרטיס הקול במחשב או כל נגן מוסיקה/מגבר מה שזה לא יהיה. יותר מעניין אותי הציוד הLow End ולא הציוד של האדיופילים, למרות שאשמח להעמיק את הידע גם בזה. אשמח לכל חומר שהוא (בדגש על מוצא כרטיס הקול שבמחשב).
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=VxeSbA_uWOw האים יש למישהו מושג איך מכינים אחד כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על טלויזיה של METZ שעברה כבר כמה שנים טובות. בזמן האחרון היא מתחילה להחשיך את התמונה עד שמסך שחור לחלוטין. בהתחלה היא החשיכה ואז חזרה לעצמה אבל עכשיו היא רוב הזמן חשכוה לגמרי. הסאונד עובד בסדר גמור. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? והאם שווה לתקן אצל איש מקוצע או אולי כדאי להחליף חלק לבד ויהיה מה שיהיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.לפי מה שראיתי ביוטיוב כאשר רושמים servo.write(100) זה אמור לתת לי זווית של 100 מעלות ?!?! אבל אצלי בארדואינו כל תחום שהוא בין 91 ל 120 הוא סיבוב עם כיוון השעון(וככל שעולים במספר המהירות של הסרוו גדלה) וכאשר התחום הוא בין 88-60 הוא נגד כיוון השעון(וככל שיורדים במספר המהירות גדלה) האם יש לי בעיה בארדואינו ???? 2.מילא הדבר הזה-הסתדרתי עם זה.....אבל כאשר אני מחבר למשל 4 סרוואים הפעולות שנתתי לסרוו אחד מתבטלות והוא מתחיל לעשות מה שבא לו.... מישהו יודע מה הסיבה לזה? ומה אני יכול לעשות לגבי זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי צג של מיקרוגל ישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולראות מה הטמפרטורה של המעבד והוא 3 ריבועים כאלה חתיכה גדולה כזאת האם אפשר לעשות משהו בסגנון תודה מראש אליייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מערכת מיקרו (משולבת DVD + מסך 7"). אחרי נפילת החשמל בבית היא הפסיקה לעבוד. פתחתי אותה וראיתי שהספק + המגבר משולבים ביחד בלוח אחד. הקבלים נראים בסדר - לא נפוחים. מגיע מתח מהקיר - הפיוז תקין. בתמונה השנייה סימנתי מקום שבו יש קבל ונגד שהלוח שם נראה קצת יותר "שזוף" לא שרוף. הקבל: C346 F 104Z הנגד: 22R/2W אדום אדום שחור זהב יכול להיות שהם הבעיה? המערכת לא נדלקת וגם אין סטנד בי המתחים שצריכים לצאת הם 5V ו 12V והם מראים במוצא 0. מישהו יכול אולי להפנות אותי מה צריך לבדוק? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט חדש ואני צריך עזרה במציאת החלקים והתכנון הפרויקט שלי לקוח מאתר מחו"ל ואני צריך עזרה במציאת החלקים הדרושים לו http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690. אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים. מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו מישהו כתב פה לא מזמן שיש כזה פלג אין למקלדת עם הלדים שמהבהבים לוויננאמפ וזה... עכשיו מענין אותו אם מישהו יכול להכין פה תוכנה(זה פרוייקט ענק) אולי נגייס פה פרוייקט שלם. שכאילו אתה בוחר איזה דברים אתה רוצה שיהבהבו לפי המוזיקה נגיד מקלדת,סידי(המנורה שלו הקטנה שהוא נפתח),ריסט,הדלקה אבל שלא ייגרום להם לעשות תפעולה אלא רק להדליק תלד וזה זה יהיה ממש יפה לדעתי ונגיד אם שה ממש יהיה פרוייקט אולי מישהו ימצה דרך המחשב שיטה להדליק ולכבות באותו שיטה של המקלדת נגיד את הקטודה או אורות אחרים אז תגידו לי אם זה אפשרי ואם כן אולי נתחיל לחשוב אין מכינים דבר כזה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מפסק NO, OFF, ON (שלוש מצבים) שלוש חוטים יוצאים ממנו, הוא מקבל את המתח מהחוט העמצאי ומתי שהוא על מצב א' אז הוא מעביר את המתח לחוט הימני מתי שהוא על מצב ב' הוא לא מעביר מתח כלל יעני OFF ומתי שהוא על המצב השלישי הוא מעביר את המתח לחוט השמאלי עכשיו, אני רוצה לעשות שמתי שהמפסק יהיה על אפשרות א' אז המנוע יסתובב לצד שמאול ומתי שהמפסק יהיה על האפשרות ג' אז המנוע יסתובב לצד ימין (הפוך) איך עושים את זה? אפשר לקבל איזה תרשים? זה נראה פשוט מאוד אבל כל פעם יש לי התנגשויות בחשמל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ;D כחובב ׳עשה זאת בעצמך׳ ואלקטרוניקה עלה בראשי רעיון נחמד ושימושי. כידוע רוב הגאדג׳טים כיום ניטענים דרך usb במיוחד הסלולר, חשבתי שיהיה נחמד ליצור שקע usb בבית דרך מתאם לגוויס. קיים כבר מתאם כזה אך הוא חיבור למחשב כדי שיהיה פעיל. הרעיון הוא ׳להשתיל׳ בתוך השקע מטען קטן ,כך שנוצר מצב של טעינה ישירות דרך השקע ולא דרך מטען חיצוני.כמובן שתהיה יציאת usb בצורה אסתטית. החששות הם :אם חיבור של מטען קבוע לחשמל יכולה ליגרום נזג בטווח הארוך? (למרות שאצלי המטען כבר כמה חודשים בחשמל וכלום לא קרה) -חימום יתר. מדובר במקום סגור לחלוטין יש ממה לחשוש מחום? -שאלה שלא קשורה,מטען יכול ׳להשתגע׳ ולזרוק זרם יותר גבוה מהמוצהר?או ac?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
cעשיתי את המדריך שיש פה בפורום ומשכתי הכל לקידמת המחשב כך שאני יוכל לשחק עם זה מהמיטה ואפילו מסוף החדר... מסגרתי את כל החלק עם קרטון ועטפתי אותו באיזולירבנד יצא כזה בית לאינפרא, משהו נחמד... אפשר לעשות אם זה הכל להעביר שירים בוויןאמפ, לשלוט על העכבר LOL, להעביר את הסרט קדימה, לעשות FRIZE, mute.. אחלה דבר.. השתמשתי בשלט של creative, הקטן השחור בשביל ה- CD... אני אהבתי וממליץ לכם לנסות לעשות את זה. אני הלחמתי על לוח PCB (לוח הלחמה עם פסי מתכת), וזה היה ממש מתוסבך בנושא ההלחמה למה כל החורים היו קרובים, אבל לאט לאט וזה יצא בסדר... לפי דעתי תיקנו את החומרים ותעשו, מודינג חמוד+ (בערך 50 ש"ח, תלוי איפה תקנו.., אפילו פחות). עכשיו נעשה פאן באס עם אורות ופוטנציומטר... אם היה לי מצ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת מהסוג הטוב והישן כמו שצריך שמחוברת למחשב.. שמחברים אליה לדים ליציאה של הרמקולים הם נדלקים לפי הקצב אבל הבעיה שהם לא עובדים קבוע כיאילו רק על ווליום מסויים הם עובדים יותר מהווליום הזה הם נישרפים עכשיו השאלה שלי איך אפשר לתת ללד מתח קבוע שידלק גם על ווליום נמוך ולא ישרף על גבוה אין לי ידע באלקטרוניקה.... אבל אני ימצא איזה חבר שיעשה לי את זה... מישו יודע איך אפשר לקבוע מתח קבוע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פאנל שחור "5.25 עם תצוגה גדולה של שעה ותאריך שכולל תאורה אחורית (רצוי כחולה) וכפתורים לכוונונים של התאריך והשעה, ומתחבר למחשב בחיבור מולקס (בלי דרייברים). חיפשתי בפנדה ובכמה חנויות, אבל לא מצאתי משהו מתאים. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחשמל, כך שאני לא יכול לבנות פאנל בעצמי. התקציב שלי הוא בסביבות 100 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם לקחת מקרר קטן ושים בו מחשב? ככה אתם חוסכים מערכת קירור
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בקר של ונטק נקסוס ששולט על 4 מאוררים לפני מיספר ימים נישרף שם משהו ועכשיו פועלים רק 3 מאוררים {ערוץ אחד פגום} יש לי עוד 3 מאוררים במארז ואני מחפש בקר שישלוט על כולם כלומר על 7 מאוררים חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי בקר כזה יש אולי מדריך איך ליבנות אחד כזה ? :jump: :jump: יותר טוב אולי אתם מכירים מקום שמוכר בר שישלוט על 7 מאוררים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-