עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מסיים עכשיו בניה של שלד. קניתי בeBay מנורות לד, וזה מצא חן בעיני מאוד. אני רוצה לקנות פאנלים סולארים, ולהתקין על הגג, ולתת חשמל לתאורה בבית. יש המלצות לגבי רכיבים? ביצוע? אני רוצה לחסוך בעלויות כמה שיותר, כך שאעשה בכל לבד. אין לי יותר מידי ידע, אבל ראש טכני מעולה, וגם ידיים. אשמח לקבל קצת ידע, אם יש למישהו כאן ניסיון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by pc student,

אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avimorp,

יש בפורום את המדריך לשליטת המאוררים ואני רוצה להכין אחד ורשום שמה את היחידות של הנגדים וזה ממש לא ברור אז רק מי שיודע שיעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by HumanFly,

שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spooky,

שמתי לב שהרבה פה כותבים על מסכי LCD להציג טמפרטורות וחשבתי גם לנסות לבנות מוד כזה אז יש לי כמה שאלות : 1-איך מחברים את המסך למחשב ואיך מתכנתים אותו להראות טמפרטורה(הבנתי שצריך תוכנה בשביל זה :) 2-המסך יראה רק טמפרטורה של חלק אחד(מעבד,הארד דיסק, לוח אם) או את כולם ביחד? 3-צריך חיישנים בשביל זה או שזה פשוט מציג את הנתונים מהחיישן הפנימי של אותו חלק? וזהו לבנתיים תודה מראש רומן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ScreameR,

איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח אור
    Started by אורח אור,

התקנתי פס לד תקין אבל לאחר קמה שעות כמה לדים החליפו צבעים למה זה קורה? מדובר על פס 2.5 מטר ושנאי 5A 12V.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by CyberBot,

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by benasoor,

שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מדבר4 על החיבור העגול הנפוץ צריך גם זכר וגם נקבה. איזה זרם כזהכ קונקטור יכול להחזיק? מה עלות המשוערת? נ.ב. חוץ מכשיוף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MaTaN~,

יש לי שאלה.... האם יש אפשרות להפעיל קתודות עם סוללות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום ;D כחובב ׳עשה זאת בעצמך׳ ואלקטרוניקה עלה בראשי רעיון נחמד ושימושי. כידוע רוב הגאדג׳טים כיום ניטענים דרך usb במיוחד הסלולר, חשבתי שיהיה נחמד ליצור שקע usb בבית דרך מתאם לגוויס. קיים כבר מתאם כזה אך הוא חיבור למחשב כדי שיהיה פעיל. הרעיון הוא ׳להשתיל׳ בתוך השקע מטען קטן ,כך שנוצר מצב של טעינה ישירות דרך השקע ולא דרך מטען חיצוני.כמובן שתהיה יציאת usb בצורה אסתטית. החששות הם :אם חיבור של מטען קבוע לחשמל יכולה ליגרום נזג בטווח הארוך? (למרות שאצלי המטען כבר כמה חודשים בחשמל וכלום לא קרה) -חימום יתר. מדובר במקום סגור לחלוטין יש ממה לחשוש מחום? -שאלה שלא קשורה,מטען יכול ׳להשתגע׳ ולזרוק זרם יותר גבוה מהמוצהר?או ac?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mango,

שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by thegodx,

יש לי לד שקוף כשמדליקים אותו הוא עושה אור כחול מאוד חזק (מסוגל להאיר חדר שלם) הוצאתי אותו ממחזיק מפתחות והוא היה מחובר לסוללה 4.5V עכשיו רציתי לשאול עם אפשר לחבר אותו לחיבור מולקס במארז (12V) ולא יקרה לו כלום? כלומר הלד יכול לישרף בגלל זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by X-Gamer,

רשום עליו Model: MPT-300 איזה ספק זה? זה ג'נרי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RED_ALERT,

בקשר למדריך באתר חוץ מהנגד של 100 אוהם של התאורה אמרו פה פעם שאפשר לשים עוד נגד לקונסטרט של הכתב זה נכון והאם זה נחוץ? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני להכין מגבר לאוזניות ואני צריך מעגל שרשום בו את כל החלקים שאני צריך במדויק ואני צריך שאת כל החלקים ההאלו יהיה בארץ (מצאתי כמה מעגלים אבל בכולם היו חלקים שאי אפשר למצור בארץ). אשמח לשמוע ממכם דעות והמלצות. שקד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by card,

שלום באחת הפעמים שקניתי חוט solid core, החלק הפנימי שלו, נראה שונה חוטי solid core רגילים. במקום שהתוכן יהיה "חלק", הפעם זה נראה כאילו מסובב לאורכו משהו. (יש לציין שזה עדיין חתיכה אחת - מקשה אחת, ולא תוספת שאפשר לנתק) מישהו יודע למה זה כך והאם יש לזה שימוש מסוים? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים