עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by midnight8,

dealextreme מישהו פה מכיר את האתר כי אני מסתבך עם הקנייה ממנו אני רוצה לקנות בצורה הכי פשוטה רק לשים אישראקרד פרטים וזהו בלי ליצור משתמשים ששמור הכרטיס שלי עליהם ובלי שטויות אחרות כמו ברוב האתרים אני לא רוצה שהאישראכרד של אמא שלי יהיה שמור על משתמש של פייפאל קיצור זה האופציות שלי מי שמבין בבקשה לענות לי פה מי שרוצה לראות את הכל עם הלינקים פשוט תכנסו לדיל אקסטרים ותנסו לקנות איזה משהו זה יהיה רשום בצד תודה....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני צריך לקנות מאוורר 120 מ"מ ע"מ להחליף את המאוורר שנמצא על הZalman 7700 שלי... ראיתי את הSFDB היכן ניתן להשיג מאוורר שכזה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. כמו הדבר הזה בקישור: http://www.sidewindercomputers.com/akpanorekit.html אבל אני צריך את זה זול יותר ובארץ

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום אז כחה, יש לי מעבד עצבני במיוחד עם כירור של intel החי דרק שיש, כול פעם שהמעבד מתחמם הכירור משמיעה רעשים של מטוס ומוריד את המעלות באיזה 2 3 אבל גם במצב רגיל הוא לא שקט מידיי, אז באזרת המוד הקטן שלי הצלחתי להאיט את המאורר ב 500RPM איך? פשות מעוד יצרתי מצב שבו עם המאורר היה פועל על הסיבובים הרגילים שלו נמעבד היה נמצב על טמפ יותר נמוח מהרגיל, אז כחה שבמקום שהמעבד שלי יהיה יותר קר המאורר ה"חחם" פשות מאיתי: פחות רעש לא מעוד אבל כול טיפה של שקט שווה הכול הקלים שלי הם סרגל טוש סקין יפני קופסת קרטון של איזה צעצוע (אלחתי לחנות צעצוים כמו טמבל וביקשתי מהם כופסה רקה של איזה צעצוע גדול שהיה להם (מהתצוגה או משהוא, חחח היתם צריחים לראות את המבט שלהם, קיצר כיבלתי את הכופסה …

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RomanKr,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בתכנון המעגל הממתג בין ארדואינו לבין עומס שיחובר למתח הרשת. אני רוצה לבנות תרמוסטט בשביל מדגרה. הבקר הוא כמו שאמרתי ארדואינו (או יותר נכון המעבד עצמו) וגוף החימום הוא 6 נגדים של 10W 200ohm שיחוברו בטור למתח הרשת. את הנגדים אני מתכוון להפעיל בעזרת PID, כלומר מיתוגים מהירים מאד. על פי החישוב שלי הזרם יהיה פלוס מינוס 0.2A (שינויים במתח הרשת). חיפשתי די הרבה ברשת הצעות למעגלים ורכיבים ודי הלכתי לאיבוד. כרגע אני מכוון על מעגל כזה: הארדואינו מחובר לאופטודיאק שמחובר ל SSR של 1/2A (לא בטוח כמה מקדם בטחון צריך לקחת). המטרה שלי היא להפריד לחלוטין את מתח הרשת מהבקר. מכיוון שאין לי נסיון עם הרכיבים הספציפיים האלה אשמח אם תחזקו את קו המחשבה שלי או לחילופין תצ…

7. Started by Moty_p,

שלום לכם.. אני עושה מודינג למחשב שבסופו של דבר אני אמכור ראשית אני רוצה להגיד שלא חשבתי לצלם את הפרויקט מהתחלה כך שחסר תמונות של תחילת העבודה לכן אני מתנצל. בפרויקט: צביעת כל המארז החדש בשחור מט כולל הפרונט של המארז () הוספת לדים לפרונט המארז (כאן אני זקוק לעזרה שלכם) לחתוך את המארז ולעשות חלון שקוף מפרספקט () לבנות מערכת לדים עם מפסק ON\OFF לפנים המארז () לשדרג את המעבד של המחשב למשהוא יותר רציני לאג 775 () לבנות מערכת לדים עם מפסק ON\OFF לפרונט המארז () לשדרג את הזכרון של המחשב מ - 256MB ל - 2GB כאשר מדובר על שני סלוטים של 1GB+1GB לאבל צ'אנל DDR2 667 () תמונות: הכלים שבהם אשתמש במהלך הפרויקט: דראמל של סקיל, דבק חם כל שהוא תחילת העבודה: תכנון ראשוני, נע…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by uziel,

לאחר שנעזרתי בחברי הפורום להפעלת מספר מסכים במקביל, נוצרה לי בעיה חדשה... בהתחלה הלחמתי פס חיבורים למסך וחיברתי את המסך למתאם הסריאלי דרך כבלים באופן זמני כדי לבדוק את העבודה מול המסך גם בלי המתאם. הצלחתי להפעיל את המסך במקביל לעוד מסך והכל עבד כשורה! כשפרקתי את ההלחמה של הפס חיבורים מהמסך והלחמתי את המתאם הסריאלי ישירות למסך, המסך חזר להציג שורה של קוביות לבנות בשורה העליונה. ומאז לא הצלחתי לשלוט בתצוגה של המסך הזה.. המסך השני עדיין עובד מצויין על אותה תוכנה. השאלה מה יכולה להיות הבעיה, וממה היא נגרמה? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mark1994,

לילה טוב לכולם שמעו קיבלתי לא מיזמן את המארז החדש שלי אבל אין לי כוח לעביר לשם את כל התחולה של המארז שלי טוב לעינין אני מיתלבט איזה קתודות ליקנות ל Tempest שלי שיהיה יפה ועם אדום משתלב עם כחול תודה לעוזרים =] עריכה: תגידו גם איזה מודינג אפשר לעשות ל Tempest =]

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  10. אני לא טוב כמה זה קשור לפורום אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לפחות להעביר את הנושא לפורום הנכון במידה ואני לא במקום הנכון אוקי אז הבעיה היא כזו לפני חודשיים קניתי מ-KSP מארז antec 1200 הוא מצויין חוץ מהקטע שהוא צובר אבק בטירוף מפה לשם לפני כמה לילות שמתי לב שהוא ממש מרעיש אחרי שניקיתי אותו וסידרתי את הכבלים במארז גיליתי שהרעש בא מהמאוורר העליון הקדמי כשאני מסובב את החוגה ששולטת במהירות של המאוורר אני מקבל זיופים עצבניים במהירות הפוטנציומטר שם כנראה דפוק והם אומרים שלא מתקנים מאווררים באחריות מישהו מכיר את התקלה? יודע מה ערך הנגד שם שאפשר להחליף אם הוא באמת נשרף ואשם? או שזה סיפור מסובך יותר ונדפקתי עם הדבר הזה עכשיו =\ תודה רבה עידו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fuck off,

האם יש לנגד פלוס ומינוס? או שאין לו קוטביות.. כי למשל לידודה יש..

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by NiceShoTe123,

שלום. אני רוצה לבנות למחשב שלי PEAK METER . זאת אומרת שאני לוקח אחד מהכיסויים של ה 5.25" קודח בו שתי שורות של חורים בשביל לדים (כל שורה ערוץ אחד) , כל שורה 6 לדים. 3 ירוקים 2 כתומים ואדום אחד. וגם מפסק. מאחורי הפאנל יהיה המעגל שיוזן מ 12/6 V מהספק, ויתחבר בפלאג PL סטריאו לכרטיס קול. אני צריך את עזרתכם אם אתם יכולים להביא לי סרטוט של המעגל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כמה שאלות תתיחסו אלייהם בנפרד בבקשה..:] 1.אז ככה נתחיל מהספק : אני קונה ספק tagan tg420-u02 iexe ואני רוצה לשנות בו כמה דברים א.את המולקסים אני רוצה להחליף ב ventec ez-grip molex blue uv אני קונה חבילה אחת כזאת יש בה 10 מולקסים ,השאלה אם זה יתאים לספק הזה..? וגם באותה שאלה בנוגע לספק אני רוצה לקנות לו גם ventec cable sleeving kit uv green ושוב השאלה אם זה מתאים ,ואם כן אז כמה חבילות אני צריך לקנות? 2.aerocool gatewatch אני רוצה לחבר לו ככה.. את המאוורר של המעבד שהו: zalman 7700cu את המאוורר של הכרטיס מסך שהו:zalman vga cooler vf-700cu ועוד 2 מאווררים ג'נרים 80" אחד שיהיה כאילו ל hdd והשני למארז כללי הקטע הוא אם אני יוכל לחבר את שניי הזלמנים ואם הם יעבד…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום אני כרגע באמצע הרכבה של הקיט לספק שלי אבל אני תקוע, החיבורים של ה ATX (החיבור של ה 20 פינים) והחיבור של ה 3V (החיבור של ה 4 פינים - 2 צהוב - 2 שחור) אני לא מצליח לקפל להם את הצ'ופצ'יקים שלהם בשביל להוציא אותם מהתושבת שלהם, ניסיתי הכל, אפילו סיכות כלום לא עזר, המרווח קטן מאוד וצריך לדחוף לשם 2 סיכות ואין מספיק מקום (ניסיתי עם סיכות קטנות מאוד) יש למישהו רעיון? או שהוא ניסה איכשהו והצליח? תודה לעוזרים נ.ב עריכה: נכון לעכשיו (2:30) החזרתי את הספק למחשב מבלי לשים את הסליבינג על החיבור של ה ATX, אני עדיין פתוח להצעות, מחר ננסה את מה שתציעו, תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by icebreak,

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/eceprojectsland/STUDENTPROJ/2002to2003/lil2/ יש למטה סרטים ו MP3 שמדגימים את יכולת ה"ניגון" שלהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bluz,

וואי, מזמן לא ביקרתי בפורום הזה (מודינג).. איזה חודש.. : מעניין מה השתנה.. בכל מקרה, אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב, ואני עובד עם SKETCHUP 6 PRO. אני יודע שהמידות של הלוח שלי הם 240mm על 300mm אז לקחתי צד אחד (לצורך העניין אורך) שיהיה 60 ס"מ. גובה יהיה 35 ס"מ (ביחס ל240). עכשיו אני צריך לדעת מה יהיה נפח המחשב בזכות הרוחב, אז אני רוצה לדעת מהו הרוחב של כרטיס מסך ממוצע ומה הרוחב של מחשב ממוצע, לפי זה אני אבנה את השאר. שאלות בסיכום: 1. 60 ס"מ אורך זה לא מוגזם קצת? 2. 35 ס"מ גובה זה לא מעט מדי? 3. מהי המידה (רוחב) הסטנדרטית של כרטיס מסך - ניקח לדוגמא את הX1950 PRO? ומה של מחשב? מ, תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by thedag,

שלום... אני רוצה לצבוע איזשהו חלק פלסטיק (יותר נכון שילוב חומרים של ABS+PC), בצבע שחור מט... עכשיו, אני הבנתי שצריך לצבוע קודם בצבע יסוד (או שלא?), ועוד כמה דברים שאולי אני לא יודע..... מישהו פה יכול להסביר בקצרה איך כל העניין אמור ללכת ? אני מדגיש שוב, שחור מט, לא מבריק. תודה....

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. איפה אני יכול למצוא חנות באזור ראשון-לציון שמוכרת את הדברים הבאים: לדים 3V חיבור P2 (שלוש פינים) מפסק 2 מצבים (שלוש פינים למטה) TIP31

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  21. אני רוצה תרשים של מקלט שעובד על יציאת קום ותוכנה טובה

• 55 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by julbo,

החלטתי שנמאס לי מהמארז המלבני המוכר והנפוץ (כן אני יודע שזאת הצורה הכי טובה לניצול שטח למחשב, אבל נמאס). אז חשבתי, חישובים. תיכננתי תיכנונים. ויצא לי הרעיון הזה סטייל ארון קבורה מהישנים. כמו שאתם רואים כל הרכיבים נכנסים יפה ויש מקום לתוספות. זה עשוי מפוליגל ואני כרגע עובד על האלומניום הסופי. הצעות לשיפורים הערות הארות. יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mironbre,

שלום חברים, היום קיבלתי טלפון ממכר שלי,שאמר כי ברשותו המארז הנ"ל,וביקש רעיון מטורף למוד. אני אשמח לשמוע ממכם מה אתם מציעים... תעלו את כל ההצעות שבראש שלכם,יש לבחור תקציב של עד 4000 ש"ח שהוא מוכן להשקיע במארז... הוא רוצה קירור מים,שיקרר לו לפחות מעבד+כרטיס מסך... ייתכן בהמשך קירור של שני HDD... כל רעיון עיצובי/מוד שיש לכם... הצעתי לו רעיון שביצעתי פה בפורום (לבחור שכתב לכם על פרוייקט THOR),והוא אמר שלא מקורי מספיק...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by דור28,

אני רוצה להתקין HD הבעיה היא שלא תמיד הוא יהיה מאוזן [ מדובר בשולחן מתכוונן] אם עדיף להתקין אותו בעמידה [עם סיבוב]?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום אני תלמיד בכיתה י שמתחיל ללמוד אחשב אלקטרוניקה ואני רוצה מלחם טוב של חברה טובה שהוא יעבוד כמו שצריך עוד דבר האם אני צריך ראשים למלחם אלקטרוני הנה אתר שמצאתי שיש מלחים טוב האם זה מתאים לי זה של חברת zico האם החברה שווה http://www.dgelect.co.il/products/161449

• 26 תגובות
    • 24.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.