עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. אני צריך איזשהו רעיון בבניית תושבת שתתפוס את ה-HD החדש שקניתי מתחת לכלוב של ה-DVD יש לי מתחת לצורב 3 HD אז אין שם מקום לעוד אחד http://img337.imageshack.us/img337/6537/003ko6.jpg http://img174.imageshack.us/img174/816/004md8.jpg http://img266.imageshack.us/img266/8683/005gj6.jpg אני צריך לבנות מוד בסגנון הזה http://img257.imageshack.us/img257/4913/imagen29dm1rt1.jpg http://img337.imageshack.us/img337/421/imagen30rr0ma1.jpg http://img337.imageshack.us/img337/1983/hpim1773vr0iy2.jpg http://img174.imageshack.us/img174/5404/imagen35zk6ql4.jpg אני רק לא יודע איך לתפוס אותו מתחת לכלוב אפשר עם חוט ברזל ? או שזה לא טוב והוא מוליך חשמל או משהו ? אשמח לרעיונות והצעות ? תודה מראש ל…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד IBM THINKPAD T30 עם מקלט IR מובנה. ברצוני לשאול האם ניתן להשתלט עליו ( להשתמש בו לצורכי שלט-רחוק) דרך תוכנת UICE 2.34? אני יודע שיש לתוכנה אפשרויות רבות, אך אני לא יודע באיזו אפשרות לבחור כשיש מקלט מובנה כזה (בדרך כלל אני בונה מקלט רגיל ובוחר basic l lirc deviceאבל הכוונה פה היא להשתמש במקלט של המחשב ולא באחד חיצוני) אם מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות, בבקשה תעזרו. המקלט הוא מדגם: אם יהיה צורך בעוד פרטים, כי למשל במקלט B כתוב משהו עם SIR..... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראיתי הרבה עושים את זה ואני רוצה גם.. מחשב מקורר בשמן. יש לי מחשב שסתם יושב בבית כבר כמה חודשים שרציתי להפוך אותו לhtpc, בצורה הזאת הוא יהיה גם דקורטיבי וגם פונקציונלי. התוכנית היא להטביע את הלוח אם בלבד בתוך אקווריום של שמן מינרלי, את הסידי למקם מעל האקוריום בתוך המכסה (שאותו אבנה) ואת הספק לתלות מאחורי האקוריום (אני אסביר על זה בהמשך. ניסיתי לתכנן את זה בגוגל סקצ'אפ אבל הסתבכתי אז עשיתי סרטוט קטן כדי להסביר מה אני רוצה לעשות: התוכנית די פשוטה, עוד לא החלטתי מה אני רוצה לעשות למעלה, אולי לצייר איזה ציור באיירבראש או לעשות חלון קטן באיזה צורה מדליקה, נראה בהמשך. מה שיש לי כרגע זה לוח פלקסי שאיתו אני אבנה את כל המכסה על המכסה הקיים, כי המכסה הקיים הוא די קשיח אז תהי…

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by monya2007,

אופס סליחה, פורום לא נכון בטעות לחצתי אלקטרוניקה ומודינג (זה מעל אוברקלוקינג וקירור) טעות שלי אפשר לנעול / למחוק

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by SUB-ZIRO,

המוד נמצא בקישור לעיל רציתי לדעת איך האורות מתחלפים או בקיצור איך בונים דבר כזה (בלי המסך שהוא מראה שם לקראת הסוף)? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום יש לי מצביע ליזר ואני רוצה לעשות את התהליך הבא יש כאן אולי מישהו שמבין בדברים האילה ויוכל לעשות זאת ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. *כותרת* [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. המאוורר שמתחת לצורב מכניס לי מלא אבק http://img413.imageshack.us/img413/3909/002ir8.jpg למטה יש לי את הפילטר המובנה של המארז למוד המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308822.0

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. יש לי כבל PL נקבה ל 2 RCA זכר ושמתי לב שהוא לא מעביר סטריאו אלה משלב את שני הערוצים. פתחתי את הפלאג של ה PL וראיתי שיש שם 3 הלחמות מהכבל לפלאג. חוט אחד אדום חוט אחד לבן ושני צמות של סיבים חשופים שמולחמות יחד. אני לא יודע אם הצמות עותפות את החוטים הלבן והאדום והן מגיעות בתור מינוס משני ה RCA או שהן קשורות לכבלים האדום והלבן. בכל מקרה יוצא שחוט של הערוץ השמאלי מולחם ביחד עם חוט של הערוץ הימיני (כנראה מדובר במינוס). לפלאג יש רק 3 הלחמות. (לא 4 כדי שיהיה - ו + לכל אחד מהערוצים. איך אני גורם לכבל לא לשלב את הערוצים? אני חושב שאם אני מתנק את הצמות שמולחמות ביחד לא יהיה מינוס. צילמתי תמונות, אני יותר מאוחר אעלה אותן לפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך LCD קטן למארז המחשב. עקבתי אחרי המדריכים ושמתי לב שישנם שני סוגים פשוטים ובסיסיים. הנומרי שהוא הזול, והגרפי שהוא קצת יותר יקר. השאלה שלי היא איזה מידע יכול מסך נומרי להציג? {האם זה רק מידע של טמפ' או שאפשר להציג גם מידע על סרטים וקבצי מוזיקה.} בתודה מראש, שניר =]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי קודם כל אני רוצה להבהיר , אני דן פה מהבחינה החומרתית , בגלל מגבלות כאלה או אחרות שיש לי נתחיל מן הציוד: מעבד 1 עם שני יציאות למסך , אחד מובנה לVGA ו כרטיס מסך בשביל DVI 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים רמקולים +רמקולים/אוזניות (עדיין לא החלטתי ) יש לי 2GB פנימי , ו E6750 ככה שאני לא צופה בעיות של איטיות וכו' עכשיו הבעיה היא בעצם שאני מתכנן את המחשב להיות בחדר 1 , ואת השלוחה שלו בחדר 2 , שבין שני החדרים האלה מפריד חדר אחד יש לי מקום להעביר את החוטים לא לדאוג מהבחינה הזאת , אבל מה שאני חשבתי לעשות זה בעצם לקנות כבל VGA שיהיה מספיק ארוך , וכבל USB כנ"ל , הכבל ה USB יתחבר ביציאה ל מפצל USB ככה שיהיה לי 4 יציאות לעכבר מקלדת רמקולים/אוזניות+יציאה מיותרת למה שאצטרך הקט…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ElemenTal,

סוף סוף המלצמה חזרה מהתיקון, אז כמו שהבטחתי הינה התמונות מהמוד. חריטה - Parkour הלדים - מאוד חלשים בקושי מאירים את החריטה בחושך מוחלט, במצלמה בכלל לא ראו. סידור חותים קטן, תקעתי הכל מאחורי הספק למעלה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לא רציתי לפתוח את הנושא מוקדם יותר כאן, פשוט כי לא היה לי מספיק "חומר". חלק מהתמונות שצולמו לא מופיעות פה, פשוט כי לא רציתי לדחוף יותר מדי תמונות לעמוד... אז ככה, התוכנית: חיתוך חורים וסידור חורים ב-Antec 900 מוד תאורה למקלדת לחתוך מאוורר 12ס"מ כך שיכנס בצד של המארז יחד עם ה-Tuniq Tower כל דבר אחר שיעלה לי בראש... כלים: דרמל. נגדים, לדים, אלקטרוניקה... מלחם. זמן. הרעיון של התאורה במקלדת הוא למקם לדים בצורה "אסטרטגית" מתחת למקשים, כך שהאור של הלדים יצא מהרווח שבין המקשים. יתכן ואצטרך להוסיף איזה חומר שקוף שיוליך את האור. קניתי לא מזמן (לפני שבוע וקצת?) דרמל, והתחלתי לחקור אותו על חתיכת פלסטיק שהייתה לי. (זאת כמובן, בשביל לחתוך חורים במארז …

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אני מחפש סרטוט של מתג אור שיהיה גם אינפרא אדום (עם שלט של אזעקה למכונית או משהו) וגם שיהיה במקום מתג איזה כפתור מגע נחמד.. זאת אומרת שיהיה אפשר להדליק/לכבות אותו מרחוק עם השלט וגם עם נגיעה בכפתור שעל הקיר. את החלקים שידרשו אני יוכל להשיג, אבל אין לי ידע באלקטרוניקה כדי ליצור את המעגל עצמו..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. פירקתי חוט נחושת (החוט בצבע נחושת) מפנס דינמו (דינמו זה מתקן ליצירת חשמל ע"י מגנט שנע בתוך סליל חוט נחושת) השאלה היא האם החוט נחושת עצמו מצופה בבידוד כלשהו? סליל חוט הנחושת נראה כמו בתמונה: מאחר וכשניסיתי לחבר מעגל חשמלי עם החוט עצמו המעגל לא פעל. אני מניח שזה מאחר והחוט הנחושת עצמו מצופה בחומר מבודד כלשהו. האם זה כך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by liorka,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לרכוש נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by liorka,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לקנות נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט? נא לשלוח לי תגובה אם אפשר למייל שלי liorkat@netvision.net.il

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by PrefaceAlumni,

שלום שוב, אשמח להמלצה על מאווררי מארז כמה שיותר זולים ושיהיו גם שקטים.(דגש על זולים ). אני רוצה לקנות 4 מאווררים ולהוציא בערך 100 שקל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

אהלן כולם! שאלה קטנה, קיבלתי את המארז עם 2 מאווררים עם לדים. שמתי לב כי המאווררים מסתובבים לאט יחסית, אם אנתק את הלדים הם יסתובבו יותר מהר??(הלדים לא באמת נחוצים לי). (הלדים מחוברים למאוורר) תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם ברצוני לבנות מקלט אינפרא אדום למחשב מצאתי סירטוט מה שרצתילדעת האם מישהו כבר הרכיב לפי המעגל הזה וזה עבד לו .?... את העינית יש לי ממכשיר DVD ישן ככה שיש לי את כול הרכיבים תודה לעוזרים או שעדיף את המעגל השני ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים