עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by davidreznic,

שלום. רציתי קצת עזרה מכם בנוגע לסידור הכבלים במארז. את הכבל IDE עיגלתי. יש צורך בסלסול ה SATA? כדאי לקדוח חורים במגש הלוח-אם או שלא צריך (האחריות על המארז לא נגמרה עדיין) עוד הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מסך crt ישן אבל עובד מצויין של mag 17 אינץ בעקבות קניית מסך lcd חדש מה כדאי לעשות עם המסך האם למישהו יש הצעות למשהו מגניב? אם לא המסך כנראה ירד למטה. ;D תודה מראש לכל העוזרים.

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. **************************************************************************** אחרי חשיבה מרובה של לשם מה לעזעזל אני אשתתמש בזה PVR לא יצא מזה כי אני לא צריך רק בשביל כרטיס הטלויזיה ? לעע עדיף אדחוף למחשב שלי אני אוותר על ה HTPC/PVR ולא אדחוף לתוכו כרטיס TV המחשב ישמש כמחשב משני כזה שיפעל תמיד .. ולא יחובר למסך אלא אשתלט עליו עם Remote Desktop הרשת סתם ינגן לי מוזיקה :-\ אך אני עדיין אמשיך לעבוד עליו .. רק שאוותר על כמה דברים .. ואוסיף כמה דברים **************************************************************************** ובכן .. הפרויקט השני שלי תקוע עקב חוסר תקציב ... אז החלטתי לעשות משו שלא דורש תקציב והמטרה שלי זה לדחוף את זה : לתוך זה : חוץ מהסידירום הלו…

• 65 תגובות
    • 15.4k צפיות
  4. Started by zombie,

אני מעוניין להכין מנורת לבה מבקבוק וודקה(רצוי אבסולוט)...משו כזה! אני צריך את עזרתכם מודרים יקרים כדיי שפרוייקט זה יצליח.... 1.האם הזכוכית של הבקבוק מספיק עבה שתוכל להתחמם מהנורה והנוזל שמתחמם בלי שתתפוצץ? ;D 2.איך בידיוק אני יבנה את בית הנורה שיחמם ויחזיק את הבקבוק? 3.איפה אפשר לקנות חומרים(ומה הם בידיוק?) שנמצאים בבקבוק במנורת הלבה? 4.איך אני יסגור את מכסה הבקבוק?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by barzanger,

חרטתי עכשיו על חתיכה של פרספקס וזה הלך ממש יפה חריטה יפה מאוד עכשיו זה יצא הפוך ידעתי שזה יצא הפוך פשות סתם רציתי לראות מה שאני צריך לחריטה הרצינית זה תוכנה שאני יהפוך את התמונה שלא יצא הפוך מישו מכיר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ליאור הרוש,

הייתי מעונין לדעת איך אני עושה חיבור ללדים ונגדים של 12V 5V 3V

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by blacklfag,

אני רוצה שלט רחוק למחשב, כדי שאני אוכל לשלוט במוזיקה ובסרטים. הייתי מעדיף לקנות אבל הכי זול שמצאתי הוא ב200+ שקל ואני תחת תקציב מוגבל. בעקבות חיפוש בפורום הבנתי שאפשר לחבר מקלט אינפרה אדום למחשב ובעזרת תוכנה מתאימה אפשר להשתמש בכל שלט שיש לי בבית. ראיתי את המדריכים לבניה עצמית של המקלט, הבעיה היא שאין לי ממש מושג איפה קונים את הרכיבים וגם אין לי כל כך הרבה זמן לבנות אותו. אבל מצד שני גם לא הצלחתי למצוא מקלט מוכן. איפה קונים מקלט כזה בארץ? ואם זה לא אפשרי, אז איפה אפשר לקנות את הרכיבים באזור חיפה/נשר (עדיף מקום כלשהו שאפשר להגיע אליו באוטובוס). נ.ב. מצאתי רק מדריכים באנגלית, אם מישהו מכיר אחד כזה בעברית אני אשמח ללינק.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GOVNER_T.S.Y,

חברה, איפה ניתן למצוא את החומרים לעיל בזול באיזור , גבעתיים רמת-גן ת"א. תודה לכל העונים :-*

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by jackhammer,

יש לי HUB קטן של 4 יציאות USB נורא נחמד ושימושי אבל הם 1.1 יש איזשהי דרך להפוך אותם ל2.0? נגד יותר קטן שיהיה לו יותר מתח? החלפת סדר הכבלים? איך זה בדיוק עובד? תודה מראש על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שהיה לי הרעיון להכניס את שני המיי-בוקים שלי פנימה.. ובכך: לחסוך בכניסות חשמל בקיר, לפנות קצת מקום על השולחן, ביצועים טובים יותר בזכות חיבור SATA (במקום USB).. ו-HELL, יהיו לי מארזים בשביל כוננים אחרים או שאוכל להשתמש בהם לפרויקטים אחרים. מה יעבור טיפול: שני MyBook-ים. שניהם 500GB, האחד Essential גרסה ראשונה והשני גרסה שניה Essential. ההבדל הוא בסה"כ עיצוב חיצוני, ע"פ דפי המוצרים באתר החברה (WesternDigital). לפני כשבוע נתקלתי במדריך הבא, ואתמול בלילה החלטתי לבצע אותו, ולכן ישבתי כמה שעות טובות על שני הMyBook-ים. http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html מדריכים נוספים שנתקלתי בהם אך כלל לא עזרו לי (פרטים …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shai11,

היי, סוף סוף אחרי חיפושים רבים מצאתי את הקורבן הראשון שלי זהו וידאו 3V6 עתיק של שארפ שנמצא ליד הפח... בפרויקט אני יכניס לתוך המארז של הוידאו מחשב פנטיום 3 שישרת את אחותי הרוצחת דברים אלקטרונים.. (היא הרסה הרבה מוצרי אלקטרוניקה בחיים שלה) המחשב בעיקר ישמש להצגת סרטים ושמיעת מוזיקה כמובן שהוא יחובר לטבלויזיה שיש לה בחדר. טוב חלאס דיבורים נתחיל בעבודה ! תמונות של הקורבנות: והחלקים של המחשבים.. בכל מקרה אני ממשיך לעבוד נעדכן תמונות בערב...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by OnlyOne,

שלום לכולם החלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחר בכל מקרה אני מחפש בונדו המקורי עם התמונה של המכונית הישנה לפי מה שהבנתי יש באוטו דיפו ואין סניף שלהם שקרוב אליי אני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראי האם יש בהום סנטר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviran_n,

אבא שלי אירגן לי 5 לוחות אלומיניום בגודל 65*65 ס"מ. ביקשנו בעובי 0.6 מ"מ אבל היום קיבלתי אותם ובמבט ראשון הם נראו מוזר.. הסתכלתי קצת לעומק וקיבלתי לוחות בעובי של 3 מ"מ... לא מדובר באלומיניום רגיל אלא באלומיניום עם "אליפסות" כאלה (כמו השטיחי ניקל לאוטו..). בערב תקבלו תמונות של החומר בשביל להמחיש במה מדובר. בעיקרון כבר כימעט סיימתי לתכנן את שלד המארז, אך אשמח לקבל פה כל מיני הצעות לסידור הרכיבים במארז (מיקום ספק, הארד דיסקים וכו') שאולי יתנו לי עוד רעיונות נחמדים. עכשיו יש לי שאלה אליכם, כדאי להיתפשר על אלומיניום 3 מ"מ שדי כבד ואני בספק לגבי העברת החום שלו מהמארז החוצה או שכדאי לחכות ולנסות להשיג משהו יותר דק (שלא בטוח שאצליח להשיג ביכלל)?

• 259 תגובות
    • 41.4k צפיות
  14. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  15. שלום, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לעשות מודינג (של יופי בעיקר) וראיתי שאחד הדברים הכי חשובים הוא דרמל, וחשבתי לעצמי, טוב , אני יתחיל כשייצא לי להשיג דרמל... היום, בצירוף מקרים מגניב למדי גיליתי שיש לאבא שלי דרמל, יותר נכון לסבא שלי ז"ל, היה לו והוא נפטר ככה שעכשיו זה אצל אבא שלי, גיליתי את זה כי ביקשתי מאבא שלי משהו לשייף איתו אבן מסוימת שרציתי לעשות את משהו והוא אמר לי שיש לו משה, ואז שראיתי את זה הבנתי שזה דרמל בכל מקרה, הבנתי שמסוכן לעבוד עם חיתוך של דרמל אם לא יודעים איך לעשות את זה, לכן רציתי לשאול האם יש מדריך ל"איך לעבוד עם דרמל" בפורום, כי באתר אין.. תודה רבה מראאש =]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omribenshushan,

אני רוצה לשפפצר להוסיף איזה מאוורר שיוסיף לקירור וכמה נוורות תנו עצות מה אני יכול לעשות עם המארז הזה.... איפה כדאי לי לחתוך וזה ואם כדאי בכלל...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by z999,

היי, אני רוצה לבנות מודינג למחשב (שעדיין לא קניתי, אז הכל עדיין בתיאוריה........) עם מארז ANTEC 900. עכשיו אני רוצה להוסיף לו תאורה שמורכבת מלדים+קטודות שאפשר לשלוט עליה בעזרת תוכנה מהמחשב, חשבתי על להוציא סיגנל דרך הפרללל פורט. מצאתי רק מדריך אחד שהסביר איך לחבר 8 לדים לפרלל אבל אני רוצה יותר משמונה לדים... אני רוצה מערכים של צבעים (כך שאני יכול לשנות את הצבע של התאורה) או להאיר חלקים של המחשב... יש דרך לעשות את זה? חשבתי על RELAYים אבל אני לא יודע איך זה יעבוד... מה אתם אומרים? ואם מישהו יוכל גם לצייר לי סכימה (אני יודע שזה פשוט מאוד, אבל אני צריך להראות לאבא שלי...) זה יהיה נפלא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, למישהו יש מושג איפה אני מוצא AIR DUCT בסגנון הזה: http://media.uxcell.com/uxcell/images/item/medium/ux_a07040600ux0005_ux_m.jpg לקנייה בארץ? (אני רוצה לחבר מאוורר שנמצא בפנים המארז(על חריץ הPCI) כדי שישאב אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז)) תודה עריכה: מן הסתם אני רוצה שהוא יהיה גמיש כדי שאני אוכל להעביר אותו בפנים המארז.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by SkyCity,

שלום, על איזה חברות אתם ממליצים.? אני צריך צבע ספרי לפלסטיק כדאי לצבוע תמארז? תביאו שמות של חברות לא קישורים. תודה.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ramboli,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by carman6,

מקודם פירסמתם את זה- http://www.modding.fr/forum/viewtopic.php?t=347 מספר שאלות- מאיזה חומר הוא עשה את התוספת הזאת? (של המאווררים מקדימה). איך הוא יצר את הצורה שנוצרה- (שני מעגלים)? אילו כלים? איך הצבע יצא לו כל כך חלק? הרי אחרי שהוא מרח את החומר ההוא- הבונדו נראה לי- זה די מחוספס? הוא הדביק את זה בעזרת הבונדו? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omrishalev,

קיבלתי מסך מראה של אוטו מתנה, השאלה שלי היא כזו אם אפשר לחבר אותו למחשב, ויש לי גם תשובה - כן אפשר... עכשיו ברצינות, אני לא מצליח להדליק את המסך עם חיבור של + ו -, בחיבורים של המסך יש עוד חוט ירוק שכנראה נותן פקודה למסך להדלק, באוטו הצלחתי להדליק את המסך אבל בבית אני לא מצליח, מישהו יודע אולי כמה זרם צריך לתת לחוט הירוק? ועוד שאלה, אם יש לי יציאה של TV בכרטיס מסך אני יכול לחבר את המסך לחיבור הזה? או שצריך גם כן חיבור פרללי?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by MODI,

קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by SkyCity,

שלום, מישהו יכול להסביר לי מה מיוחד ב UV ומה הוא עושה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים