אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שהכבל של ה40P לא מגיע לחיבור שלו בלוח אם . הספק זה משהו ישן של 400W לא מצליח להבין מה החברה. (אולי סנשיין יש מצב? :s05:) לא קריטי. בתכלס השאלה הולכת ככה. בספקים החדשים האורך של הכבלים יותר ארוך או שזה לא משתנה?. ואם לא אז איך אני מאריך את הכבלים? נראה לי הרבה עבודה. אני ישמח אם תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכולנו יש ספקי כוח ורובם משעממים ומעפנים בלי שום צבע או צורה לאחרונה קניתי ספק של 400 W בימקום הענתיקה של 250 W שהייה לי מאז שתחלתי להוסיף דברים הייתי חייב להחליף ספק מסיבות ברורות וגם בישביל יציבות המערכת ווווגם כי הייה נימעס לי מהצורה של ההוא חח הספק שקניתי הוא עם מאורר 120 מ''מ תחתון אבל בלי אורות מה שחשבתי לעשות זה להוסיף לו כמה אבל בדרך פשוטה ובלי סיבוכים למי שיש מאורר מיותר כמוני יכול לעשות זאת בלי בעיה ומי שלא תמיד יכול לקנות אחת ב20 שקלים המאורר שאני מדבר עליו זה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=28124028ss7.jpg אז ככה מה שעשיתי זה פשוט הוצאתי את מערכת התאורה מהמאורר איך שהוא עם נגדים עם הכול והשארתי את זה עם חיבור מולקס ובדקתי שהם עובדים…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי.. יש לי מגבר ישן עם תאורה שמופעלת על ידי 5.5 AC (מתח חליפין) קניתי לדים לבנים של 3 וולט השאלה היא אם זה בסדר לחבר 2 לדים בטור עמ לקבל 3 לדים לכל אחד או עדיף לחבר לד עם נגד (יש לי את הנגדים המתאימים), והאם בכלל זה בסדר לחבר לדים למתח חליפין? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את 2 המסכים שפירקתי מהמערכת סטריאו שלי אם יש להם כבר בקר מובנה? או בכלל רק להפעיל אותם סתם שיפעלו ברקע ליופי... הוספתי צילום שלהם ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את הקיט הזה http://www.p-see.co.il/Product.asp?productid=761 הדבר הזה באמת עוזר?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי לדים ממשולש אזהרה של אוטו הם מולחמים במשולש 32 לדים ויש לי עוד שתי יחידות של 8 סה"כ 48 אדומים עכשיו אני רוצה לחבר אותם למחשב כולם אני רוצה לדעת איזה נגד צריך איך לחבר צריך עזרה בבקשה ובנוסף לחבר אותם למתג הנה כמה תמונות להמחשה http://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc00307ew1.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=dsc00308zg2.jpg http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc00309td3.jpg
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מעגל פשוט של שני חוטים ומפסק שסוגר מעגל, ולפקח על זה מהמחשב. ז"א שכאשר יסגר מעגל, אני אוכל לבנות תוכנה שתדע את זה. הקטע של הבנית תוכנה פחות מדאיג אותי, מה שאני לא יודע זה איך אני אוכל לחבר את המעגל למחשב. המעגל הוא ממש פשוט, 2 חוטים שנוגעים אחד בשני ובעצם משלימים מעגל, כמו לדוגמא הקיטים האלו שמחברים לדלת וכאשר פותחים אותה הזמזם מתחיל לפעול, רק שאני צריך שהמחשב ידע אם המעגל פתוח או סגור. יש רעיונות איך אפשר לבצע את זה? חשבתי פשוט לקחת שני פינים בLPT או אפילו שני הפינים של המידע בUSB, או ה+ -, וכאשר אני אקצר אותם, אני אוכל לנטר את זה דרך המחשב. אשמח לרעיונות/השערות וכל מה שיכול לעזור. תודה, דורון
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר אני אביא תמונה של המקרה האמיתי אבל כרגע זאת תמונה שמצאתי שנראית דיי דומה מה שאני מעוניין לעשות זה לקדוח חורים שיהיו כמה שיותר דומים לחורים הקיימים ולהמשיך אותם ואז לחבר מאוורר נוסף העניין הוא שהם לא עגולים, אבל אין לי ידע מיוחד וכישורי דרמל (אין לי בכלל דרמל) אז אני מעדיף לעשות חורים עגולים אני רוצה שהחורים יהיו כמה שיותר יפים וישרים ומסודרים, שלא אחד יהיה קרוב מידי לשני או משהו כזה. איך עושים את זה? ראש מיוחד למקדחה? והאם עליי להדביק מסקינטייפ ולשרטט את העיגולים שאני רוצה כדי שזה יהיה כמה שיותר יפה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש שארוז בAntec Sonata III וכולל בתוכו את כרטיס המסך RADEON HD 4870. למי שיודע או לא יודע, בגלל גודל הכרטיס אי אפשר להרכיב מאוורר נוסף במארז מקדימה ועל כן האוויר בתוכו חם. הטמפרטורות של הרכיבים אצלי גבוהות יחסית לממוצע ובמיוחד כשאני מפעיל עומס על המחשב. המקום שחסר כדי להכניס את המאוורר הוא 1-2 ס"מ. באחורי המארז, החלק של ה PCI EXPANSION SLOTS בולט כלפי פנים המארז בערך באורך החסר בשביל המאוורר. כמו שאני רואה החלק הבולט מוברג לאחורה של המארז. אפשר אולי להחליף את החלק הזה בחלק שטוח שלא יבלוט כלפי פנים וכך להרוויח את הס"מ הדרושים כדי לשים מאוורר מקדימה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הייי אני רוצה לפרק כמה חלקים מה מארז שיש לי אני רוצה להחליף את המאורר מה הפנאל הקדמי וגם את המגירה של 1.44 GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 סתי היום לפרק ואני לא מצליח משהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מי לא הסתבך עם נגדים ושמגדים וחיבורים ובעיות של לדים נשרפים ומתח גבוהה ששורף את הלדים שאנו מנסים לחבר למחשב במדריך הזה אני יסביר איך מחברים לד למחשב בדך פשוטה מצרכים: לד (איזה שבא לכם) זוג חיבור לפינים (מי שלא יודע למה אני מתכוון שיראה בתמונה למטה זה החיבורים שמתחברים לפינים בדרך כלל בכול מחשב יש כמה שאלה שהם מחברים את הכפתור ריסט הדלקה והנורת חשיבה של המחשב) איזולירבנד ייאלה לעבודה : לוקחים את החיבור שממנו יוצאים שתי חוטים כמו בתמונה למטה ומחברים אליו את הרגליים של הלד לכול רגל לד אחד לא משנה פלוס מינוס אחרי שחיברתם אותו לבודד באיזולירבנד לא בדבק סלוטייפ שלא יקצר לכם את המחשב ויופם אחד תתקלחו תחזרו למחשב ותיראו גוש פחם לא קרה לי אבל עם סלוטייפ יכול לקרות עכשיו מגיע שלב …
-
- 18 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי אתמול אצל חבר שלי.. יש לו צורב DVD.. שלא קורא דיסקים שהם צרבו על אותו מחשב לפני פורמט האחרון.. אבל יש דיסקים שהכונן כן קורא.. זה משהו לא צפוי כזה. מה שמצחיק שאת הדיסקים הללו במחשבים אחרים זה כן עובד.. רק על המחשב הספציפי הזה הם לא עובדים. האם זה בעיה בכונן? איזה פתרון יש בנדון? או יותר נכון - איך נגשים לדעת מה היא התקלה ? תודה אנשים. נ.ב. - למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים, בבקשה להעביר למקום הנכון. אני חושב שפה זה המקום. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני חדש פה ורק היום הצלחתי להיתחבר לאתר אחרי נסיונות אין סופיים אבל בסוף הצלחתי בכול מקרה הנה המדריך מספר 1 מבית אבירם מדריכים ;D מצרכים חיבור מולקס איזולירבד לדים (רצוי אולטרה ברייט) אני בחרתי באולטרה ברייט אדומים חוטי חשמל דקים מספריים צינור שקוף אזיקונים (רצוי) ונגד ייאלה מתחיחלים 1לוקחים את החיבור מולקס וחושפים את שני החוטים שיוצאים ממנו אלה שבתמונה לאחד מהם מחברים נגד לצד אחד ואת הצד השני מאריכים עם חוט ועוטפים עם איזולירבנד 2 לוקחים את הלדים ומחברים לכול רגל חוט באורך הרצוי בשתי צבעים שונים ועוטפים עם איזולירבנד 3 מחברים את הלדים (כמה שרוצים) לחיבור מולקס ועוטפים את החיבור עם איזולירבנד מכול לד יוצא שתי חוטים ומהאדום והשחור של המולקס גם יוצא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש דבר כזה? המטרה שלי היא לבנות מעגל שיוכל להמיר בשבילי מתח 12 וולט של מצבר, ל-9 וולט כדי שאוכל להפעיל רדיו-טייפ נייד (במקום הסוללות, שכולן ביחד מכסמות 9 וולט). אני מניח שיש חלק מסויים שיבצע את העבודה, אבל תרשים יעזור עוד יותר. תודה לעוזרים =)
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-