עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מדיי פעם רואה שמפרסמים פה אתרים המוכרים מודים למינהם בעולם דבר רשון תוכלו להכין רשימה של האתרים האלה כדי שנוכל כולם להחליט איזה יותר טובים/זולים (כל אחד יתרום את מה שהוא יודע) ומנסיון שהיה לכם עם האתרים האלה , מבחינת אמינות מהירות משלוח, מחירים וכו ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by fefer,

אהלן אנשים חשבתי לקנות את Thermaltake X-RAY PANEL http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058 עכשיו השאלה שלי היא: מישהו מכיר את האתר הזה שמוכר... אני מעונין לדעת אם זה בטוח לקנות מהם ואם הם אמינים ??? למישהו שאולי הספיק להזמין מיהם מוצר או מישהו שיודע... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

לאחרונה התייעצתי בפורום DIY AUDIO לגבי בניית קדם מגבר (STAGE LINE ) שאותו אני אשתול במגבר שלי . יהיה בו IC SOCKET שבוא אוכל לנסות את שתי המגברי שרת שברשותי NE5532 \ TL072 לאחר לא מעט תגובות זה המעגל שיצא אבל הם אמרו כמה דברים : 1. ה 5532 יהיה עדיף על ה TL072 2. עדיף קדם INVERTING (צריך שתי שלבים בשביל שהסיגנל " יתיישר " ) על פני NON INVERTING מה אתם אומרים על המעגל שיצא? למישהו יש גירסא של INVERTING בדוקה ומנוסה ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות.. ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה. עכשיו בא הקטע של השאלות.. .צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?< איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו? תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מתכוון שאם אני קונה איזה מטען למכשיר שלי מחו"ל ששם הכול מותאם למתחי השקעים שלהם 110V +- אני חושב. ובארץ זה 210V בערך אז אם אני יחבר תמטען שקניתי שם בארץ אז יכול ליהיות שזה ישרוף משהוא לא?? אוו שצריך לקנות איזה שנאי.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by roee7777,

שלום, מה הכי מומלץ לקנות בלדים? מה החברות הכי טובות? ראיתי שיש lamptron, היא טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shai11,

לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by roy261283,

ראשית, אני רוצה לציין שאני מהנדס אלקטרוניקה שלא עובד בדיוק בתחום האלקטרוניקה כבר 5 שנים. אז יש לי ידע די גדול אך צריך להזכר. אז לשאלותיי: 1. לוח arduino מבחינתי זה כמו לוח פיתוח כמו לוח FPGA, לוח עם בקר 8086 וכו'? (רק שכאן אני מבין שהכתיבה נעשית בשפת C 2. נניח יש לש לי פרויקט קטן שעובד פיקס עם הלוח arduino. מבחינתי זה סוג של אב טיפוס. כעת התוכנית שכתבתי בשפת C צרובה בזכרון שנמצא בלוח והמעבד קורא מהזכרון את התוכנית והכול עובד טוב ויפה. בכדי ליצור מוצר, אני צריך מעגל שיידע לעבוד בלי כל התוספות שיש בלוח פיתוח. כלומר אני רוצה לקחת את המעבד + זכרון וכל החומרה הנחוצה לפרויקט בלבד. האם יש לוח שהוא מקביל ללוח פיתוח אך מיועד למוצר? כלומר שיכלול רק זכרון,מעבד ושאר רכיבי הגנה? האם…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה אמא שלי טסה לחו"ל ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי להביא (שקשורים למודינג) אבל כמובן שלא יהיה כמו המחיר בארץ אחרת אני אקנה בארץ כבר יותר עדיף חשבתי לקנות דרמל מקורי (אומנם יש לי דרמל של חברת יונדאי) אז חבר'ה מה אתם ממליצים???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. UNO vs. MEGA2560? אין לי ידע כל כך בתכנות אלקטרוניקה יש לי ידע בסיסי

11. Started by X-Viper,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר מייצב מתח ללא מעגל קבלים ושיפעל, או שחייבים לחבר את אליו את הקבלים וכל השאר..? יש לי מייצב שמוריד את המתח ל 3.3 וולט

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by VanGuard,

יש לי כבל שבשני קצוותיו יש קונקטור SVIDEO עם 4 פינים. אני רוצה להפוך קונקטור אחד ל-RCA כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה ישנה. לכך אני זקוק לסכימת חיבור החוטים שלא הצלחתי למצוא באינטרנט. האם אתם מכירים אתר או שיש לכם קישור או שאולי אתם יכולים להסביר לי כאן איך לעשות את זה? תודה מראש, ואדים.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  14. צבע שנעשה בתנור (בעת ייצור המארז) +שכבת ספראיי צבע נוספת על זה... תודות נדב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gal_il50,

http://www.mnpctech.com/mal1.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by midnight8,

dealextreme מישהו פה מכיר את האתר כי אני מסתבך עם הקנייה ממנו אני רוצה לקנות בצורה הכי פשוטה רק לשים אישראקרד פרטים וזהו בלי ליצור משתמשים ששמור הכרטיס שלי עליהם ובלי שטויות אחרות כמו ברוב האתרים אני לא רוצה שהאישראכרד של אמא שלי יהיה שמור על משתמש של פייפאל קיצור זה האופציות שלי מי שמבין בבקשה לענות לי פה מי שרוצה לראות את הכל עם הלינקים פשוט תכנסו לדיל אקסטרים ותנסו לקנות איזה משהו זה יהיה רשום בצד תודה....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכם.. אני עושה מודינג למחשב שבסופו של דבר אני אמכור ראשית אני רוצה להגיד שלא חשבתי לצלם את הפרויקט מהתחלה כך שחסר תמונות של תחילת העבודה לכן אני מתנצל. בפרויקט: צביעת כל המארז החדש בשחור מט כולל הפרונט של המארז () הוספת לדים לפרונט המארז (כאן אני זקוק לעזרה שלכם) לחתוך את המארז ולעשות חלון שקוף מפרספקט () לבנות מערכת לדים עם מפסק ON\OFF לפנים המארז () לשדרג את המעבד של המחשב למשהוא יותר רציני לאג 775 () לבנות מערכת לדים עם מפסק ON\OFF לפרונט המארז () לשדרג את הזכרון של המחשב מ - 256MB ל - 2GB כאשר מדובר על שני סלוטים של 1GB+1GB לאבל צ'אנל DDR2 667 () תמונות: הכלים שבהם אשתמש במהלך הפרויקט: דראמל של סקיל, דבק חם כל שהוא תחילת העבודה: תכנון ראשוני, נע…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. http://www.gutterslide.com/boomboxpc/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itzikm,

שלום רב המסך כובה לאחר כ 2 דקות עבודה.יש לי טיפה יידע בעניין . פירקתי את המסך וגיליתי כי 3 כבלים מנופחים.החלפתי אותם(uf680 25v).בדקתי הלחמות קרות. התקלה ממשיכה. מה יכול להיות התקלה? תודה למשיבים

22. Started by dany_tab16,

אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר. הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב? או לשנות משהו בגודל? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Xstyle,

אני ראיתי לפני כמה ימים בפורום מדבקות למארז ואני הורדתי אותם ובטעות מחקתי עכשיו שאני מחפש שוב אני לא מוצא עולי מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה (אני יודע שזה לא קשור אבל בכול זהות) תודה מראש Xstyle

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nehmia,

נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לרכז את כל המעגלים החביבים לתרד הזה לדוגמה: "איך ליצור לד מהבהב בעזרת קבל" "איך לעשות לדים רצים ללא שבב מתוכנת" וכו', דברים שמתחילים ישמחו לדעת ולמשעממים מתקדמים ישמחו לעשות...

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.