אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לחבר ארדואינו UNO למנוע DC קטן, בעזרת בקר מנוע DRV8835 של POLOLU. חיברתי לבקר 5V, אדמה, HIGH בפין מצב, וENA וPHA כדי לשלוט רק במנוע אחד. מהצד השני של הבקר חיברתי זוג סוללות ומנוע לO1 וO2. שמתי קוד פשוט שמחליף HIGH וLOW לפין ENA כל 2 שניות כדי לבדוק. הקוד עצמו עובד, בדקתי עם LED. המנוע לא מסתובב, אז החלטתי לחבר בטור לENA נגד וLED כדי לראות אם אני מקבל בכלל סיגנל והלד לא נדלק, כלומר אין לי מעגל סגור. פה הלכתי לאיבוד. אנא עזרתכם!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! יש לי שני רצועות לדים המאירות האחת בצבע לבן והשניה בצבע אדום. אני רוצה לבנות מעגל שידליק את הרצועות בצורה הבא. אדום דולק ל15 שניות ולאט האור נחלש ותוך כדי שהוא נחלש האור הלבן נדלק ך15. כך שזה יחזור על עצמו. ללא צורך של התערבות שלי. יש לי קצת רקע באלקטרוניקה תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טובמה אתם יכולים להבין מהתמונה? אני מתכוון לחיבורים ולמתח שכל אחד מהם מוציא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מכשיר שמשנה קול בזמן שיחה בטלפון לא שאני צריך אחד כזה פשוט בא להיתנסות.. חשבתי אולי תוכלו לתת לי המלצות ואולי אפילו סירטוט של מכשיר כזה.. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה ואם בכלל אפשר להשיג גריל למאוורר 92 ממ?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחט לעכבר והכל מוכן כל מה שנשאר זה להדביק את 2 חתיכות הפרספקס.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי וראיתי כמה פרויקטים ב"יומני פרויקטים" המארזים שהם עושים שם פשוט מטורפים!.. וזו הוצאה של הרבה כסף... אז רציתי לשאול.. אתם מוכרים את המארזים האלה אחר כך למישהו במחיר כפול או משהו? כי אני רואה השקעות מטורפות על המארזים האלה.. ועם ההשקעה הפיזית.. זו גם השקעה כספית לא קטנה...
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני מעוניין לנתק את התאורה במאוררי ה120 שלי של TT בתוך המארז... האור משגע אותי כשאני ישן...מישהו יודע איך אני עושה את זה???
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקי אני צריך לצרוב הרבה דיסקים! אז חשבתי לעשות מכונה כשאחרי שדיסק גומר להיצרב והוא יוצא המכונה מוציא את הדיסק (לא אכפת לי אם הדיסק יזרק על הריצפה) ושתסים דיסק חדש. בעקירון אני חושב שיש לי רעיון די טוב איך הדיסק יכנס, אבל איך להוציא אותו זה קצט סיפור.... בכל מקרה למי שיש רעיות/הצעות.... תעזרו בבקשה תמ"ר
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כל הכבלים שיש למכירה הם ארוכים מידי אז חשבתי אולי יש דרך לקצר אותם. לקחתי כבר מיותר שהיה לי ופתחתי אותו וקיבלתי חושך בעיניים. אם מישהו ניסה את זה בעבר והצליח תגיבו פה כי זה ממש מעניין אותי ואני צריך כבלים קצרים (20-30ס"מ)
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברים סוף סוף סיימתי את המודינג למארז קודם תראו תמונה של לפני... זה הזמן להביא את המראה!!!!!!!!! מה שהוספתי בעצם בחלק השני זה את המאוורר למעלה וכל התמונה!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד... אני מעוניין להוסיף למארז מאורר או 2 הכי חשוב לי זה מאורר 120 למעלה... קראתי את המדריך ואני לא חושב שאני יסתדר עם כזה דבר... יש מישהו או חנות שעושה כאלה דברים בתשלום?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-