אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ..... לפני כמה זמן מסך ישן שבראשותי הפסיק לעבוד ......הוא משמיעה "טיקים בילתי פוסקים ולא מראה כלום" אני חושש שאיזה ממסר בפנים נשרף או משהו כזה... השאלה שלי היא האם אפשר לנצל את המסך בדרך אחרת כגון חלקים מסוימים בתוכו.. ( אני יודע שזה מסוכן לתקן אותו ) ...או שפשוט כדי להיפטר מימנו..... מישהו מאיזה פורם הציע אקווריום אבל אני בטוח שיש איזה חלקים ביפנים שאפשר לעשות איתם משהו......
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפשים קוד לכתיבה בPIC המפעיל רכיב ISD4003 (הקלטה והשמעה) הרכיב מחובר ל4 כפתורים, מיקרופון ורמקול. שלושה כפתורים משמיעים 3 הקלטות שונות וכפתור רביעי נותן אפשרות להקליט על אחת ההקלטות הקיימות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן , אני חדש מאוד בתחום ואני צריך עזרה בחיבור רכיב bluetooth ללוח mega אשמח אם תעזרו לי בטלפון , וואטסאפ .. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה אני קונה אולטרה או לדים ? איך מחברים ?? האים זה סוללות או עם כבלים מיוחדים לזה ? האים בשביל מאוורר עם "אורות" לדים שהיה משהו מגניב צריך להחליף מאוורר או לשנות בו משהו ?? :yelclap: :xyxthumbs: משהו יכול לעזור לי או ליעץ לי עם אולטרות במקלדת כי היא שחורה ואני משחק בדרך כלל בלילה .. טוב תודה מראש ..חנן ..
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות משהו יחסית פשוט, לוח (הבנתי ש - Arduino Mega מתאים לדרישות שלי אבל יכול להיות שתהיה לכם הצעה יותר טובה), שעליו יהיו המודולים הבאים : 1. GPRS - עם תמיכה בשיחות, הודעות SMS ושליחת נתונים דרך האינטרנט (HTTP Request). 2. GPS. 3. Accelerometer. אין לי רקע באלקטרוניקה בכלל, אם צריך עשות דברים ממש פשוטים אין לי בעיה לקרוא ולהבין לבד אבל אם יש אופציה לשיטת הלגו (לקנות ולהרכיב אחד מעל השני) - עדיף. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר של מעבד עם 4 חוטים שחור אדום ( של + - ) כחול וצהוב ( הכחול אני דיי בטוח שזה קובע את המהירות והצהוב אין לי שמץ מה זה ) בקיצור אני רוצה לעשות משהו כזה אני מחבר את המאורר ללוח ובלוח יש 3 כפתורים 1. מתחיל את פעילות המאורר (נניח על מהירות 10% ) ולחיצה שנייה מכבה את המאורר 2. כפתור + כזה שמוסיף מהירות למאורר (כל לחיצה עוד 10% ) 3. כפתור מינוס שמוריד את המהירות למאורר (כל לחיצה 10%) אז מה שרציתי לדעת זה ככה , זה מסובך לעשות פרוייקט כזה ? (יש לי נסיון קטן באלקטרוניקה וחשמל , והרבה נסיון בתכנות קוד ) מה אני צריך בשביל פרוייקט כזה ? (מה שעולה לי בראש זה כפתורים , נגדים , ולוח כזה של אלקטרוניקה שעליו אני מלחים את הכל) תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בקטע של הארדואינו, התחלתי אתמול, בניתי תכנית ראשונה שלי המטרה היא הגרלה של שני מספרים, אם מספר 1 יוצא לד 1 נדלק אם מספר 1 לא יוצא לד שתיים נדלק void setup() { pinMode(13 OUTPUT) pinMode(12 OUTPUT) } void loop() random(0, 2); Serial.println(X); if(X=1);{ digitalWrite(13 HIGH); delay(1000) digitalWrite(13 LOW); } else;{ digitalWrite(12 HIGH) delay (1000) digitalWrite(12 LOW) } } } אני חדש אז קצת עזרה תעזור לי מאוד ! מי שמבין ויכול לבדוק אם כתבתי נכון יעזור לי גם !
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי בחיפוש תוצאות לכן פתחתי את השירשור הזה. לוח ארדואינו נאנו 380. 2 מנועים, מחוברים לבקר מסוג H BRIDGE 298N. פוטנציומטר מתג. יש לי קצת חוסר הבנה באיך אני מחבר חשמלית את המתג למערכת. המטרה היא שהמתג יברור בין קדימה לאחורה. הגדרתי שני פינים (1,2) והרעיון שלי הוא שאם פין 1 מקבל מתח, המערכת תסע קדימה, אם פין 2 מקבל מתח המערכת תסע אחורה ואם אין מתח אז לעצור (ניוטרל). כרגע זה מתג 2 מצבים, בעתיד 3 מצבים. מצב מרכזי ניוטרל אבל כרגע נניח לזה (זה יקבל ביטוי בקוד אבל לא יהיה קיים כרגע) הפוטנציומטר דואג למהירות הסיבוב ואם הוא על 0 אז מערכת עוצרת. אני כנראה אשים תנאי שאם הערך של הפוטנציומטר הוא 0 אז גם לעצור. ראיתי כל מיני מדריכים בגוגל אבל לא ברור לי החיווט החשמלי. כ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... הנושא הזה של ארדרויינו ממש מעניין אותי ויש לי מספר שאלות.. 1. אני לא עסקתי במשהו דומה בחיים האם אני צריך ידע מוקדם בנושא? 2.איפה הכי טוב להתחיל ללמוד ת'נושא? בנתיים זהו אבל יהיו בטוח עוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדביקים והכל... יש לי כמה שאלות. אז ככה: אני מתכנן בחופש הזה לעשות מודינג למארז משהו ממש ממש טוב. אני מוכן להשקיע קצת כסף, כמה שצריך אבל לא ממש מאות על מאות. אני, בגדול, רוצה לדעת על כל האפשרויות הנפוצות והפחות נפוצות של מודינג, נקרא לו - שגרתי - של מארז רגיל, לא דברים יצירתיים ממש. אתם יודעים, לשנות מארז רגיל. נגיד: תאורה מיוחדת, עוד מאווררים, וכל מיני דברים אחרים, שלצערי אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל לחשוב עליהם. הבנתי מעט, מקריאת הדביקים. אני רק רוצה לדעת איזה שם והסבר קצרקצר על כל אפשרויות התאורה, צביעה, חתיכה וכו'. עריכה: הייתי שמח אם תמליצו לי על איך להתחיל, על איזה מארז כדאי לקנות. אחד שאני אוכל לזמבר לו ת'צורה לגמרי ! אני מתכוון כ…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי אנשים רציתי את דעתכם על כמה דברים : א. איך הקיט הזה כדי להתחיל ולהבין מה זה בכלל אלקטרוניקה ומה זה ארדואינו . http://www.dx.com/p/diy-basic-starter-kit-for-arduino-deep-blue-multicolored-297567#.U3u3mPl_smM ב. האם זה בקר טוב למנועים להמשך . http://www.dx.com/p/diy-basic-starter-kit-for-arduino-deep-blue-multicolored-297567#.U3u3mPl_smM והאם הוא יעבוד עם אלה ? http://www.dx.com/p/jtron-mini-7mm-stepper-motor-small-division-rod-with-slider-sliver-5-pcs-269593#.U3u4m_l_smM ג. אם אני רוצה שהארדואינו ישלוט לי ב מנועים של 12V עם אמפר גבוהה יחסית ( מנועים של גיפ ילדים שכבר עשיתי איתם משהוא טיפש ומצחיק והייתי רוצה להחכים אותו . ) מה עלי להשיג ? תודה רבה לעונים מראש .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני חדש בעסק ויש לי תמונה של להבות שמצאתי בפורום ואני רוצה לרסס על המחשב אבל זה בלתי אפשרי להוריד מבפנים,ראו תמונה.. מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני חדש בפורום ובמודינג,התמכרתי לזה אחרי שראיתי פה תמחשבים המדהימים בפורום יומני פרויקטים. :jump: אני רוצה לעשות למחשב שלי תאורה עם לדים צבועניים כאלה כמו שכולם פה עושים ואין לי מושג איך מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ? והבנתי שצריך לקנות לדים וגם "נגידם" וראיתי שיש כמה סוגים של נגדים אז מה אני צריך לקנות? אוליי איזה מדריך כזה עם תמונות או משהו יעזור,כי המדריך שיש במדריכים לא עובד התמונות שלו לא עובדות תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בעניין של ארדואינו ואני מעוניין להתחיל, אני רוצה לשלוט על תריס חשמלי בעזרת שלט, איזה לוח אני צריך לזה ומה הרכיבים הנוספים שאני צריך כדי שהעסק הזה יעבוד? ובהנחה ואני רוצה לשלוט על מספר תריסים בעזרת לוח יחד זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולםםםם אני חדש כאן בפורום ובתור פרויקט ראשון שלי אני רוצה לבנות מארז שקוף כי המארז של המחשב שלי הוא ישן טילים [משהו כמו בתמונה הזאת:http://www.scpcug.com/images2003/change2.jpg] עכשיו חשבתי על מארז כזה.:. ***יש לי ידעה בסיסי באלקטרוניקה ככה שאת הלדים,קתודות וכו' אני יכול להוסיף לבד,גם לבנות אלמנט תאורה כמו של Sunbeam עכשיו לשאלות: אמרו לי שהחומר שממנו עשוי המארז השקוף הוא פרספקס. כמה יעלה לי לקנות את החומר הזה כדי שיספיק לבניית המארז הנ"ל? ואיזה עובי אני יצטרך? 2]קראתי כתבה בYNET ששמה מישהו הגיב שאם שמים חלון צד מהחומר הנ"ל אז הקרינה האלקטרומגנטית שפולט המעבד יכולה "להשתחרר" מהמארז ציטוט: השאלה שלי:האם זה נכון???? זהו לעכשיו תודה לכולם [אם פירסמ…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז אחרי המחשב בתוך הלייזר דיסק והמחשב בתוך הדי וי די והמחשב בתוך סאב וופר יש לנו פרוייקט חדש שיהיה בנוי ממארז BABY ATX - למי שלא יודע זה כאשר הספק כח מעל הלוח אם במאונך (מעל המעבד...) אז המפרט החדש מדבר על: ABIT AN7 Barton 2500+ W28 (מכפלה פתוחה) 1GB KINGSTON DDR400 Lite On DVD X16 160GB SATA TI4600DLX VIVO 3dStereo הספק כח הולך לעבוד שידרוג רציני: בידוד הקווים של הלוח אם וההרדיסקים וכו על ידי שימוש במעגלי ייצוב (דיודות סלילים וקבלים) משני ספקים שנשרפו - כדי שאני לא ישמע את ההרדיסק מהכרטיס קול.... - או שאני ישתמש בספק כח אחר לגמרי - עדיין לא החלטתי העברת כל הטרנזיסטורים אל לוח קירור מחוץ למארז: SLK948U לצורך העניין שימוש במעגל הזנה נוסף מספק שנשרף (יישור המתח ל 200 וולט ו…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי אני חדש במודינג וכל זה... קראתי מדריכים ובמדריך של התאורה למארז בעזרת לדים כתוב לחבר את מה שעשינו למחבר מולקס או משו כזה... מישו יכול להסביר לי מזה ? [תמונה?] ועוד שאלה... אחרי שאני שם מאוור נטוסף לאן אני מחבר אותו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים . ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10 איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ? בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק... כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה.. אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון תגידו לי באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה , אביאל.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-