אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני בונה ממיר מBCD לSEVEN SEGMENT במסגרת מגמת אלקטרוניקה, ויש לי בעיה- שערים לוגיים (שמרכיבים את הממיר) עובדים ב5V (משפחת 74), ולא מצאתי תצוגות שצורכות מתח 5V או פחות, אני גם לא יודע ממש איפה לחפש אם יש מקום נוח לדברים כאלה של חשמל. עוד משהו, אם נאמר תצוגה עובדת ב10V- כל לד בה צורך 10V או שזה בעצם מתחלק בין 7/8 הלדים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אני יכול להחליף את המנורות הירוקות שבאות עם המודם למנורות כחולות...זה אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קתודה כחולה עכשיו ... אני רוצה לצפות את החוטים של הספק וה ATA . הציפוי זוהר בUV אבל אני יצתרך לקנות קתודה נוספת בשביל זה האם ישאר האפקט של הקתודה הUV והאם זה יפה ??? למישהו יש גם קתודה רגילה וגם UV במחשב? ???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי איזהשהו מוד למארז של אנטק בתצורת המשחק DOOM3 אתם חייבים לראות כדי להאמין!.. איזו השקעה.. בחיים לא ראיתי כזה דבר!.. הנה תמונת דוגמא: והנה התהליך: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/34376660/gezerman-mod.skp זה עיצוב שעשיתי ב sketchup בבקשה תגידי לי אם יש משהו לשפר כי זה המוד הראשון שאני הולך לעשות {מקדימה יש חלון בדלת ולמעלה ומה שיש שם במקום של cd אני הולך לעשות שם כמו תריס שיורד מלמעלה עם מנוע שאני יוצא מcd מקולקל}
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות ;D יאללה ישר ולעניין, עשיתי חריטה נסיונית על פרספקס לא משהו כחלון למחשב או משהו כזה, סתם לראות איך יצא וכעת אני רוצה לחבר 4 לדים אולטרא ברייט לפרספקס, אני לוקח דרמל ועושה 4 חורים אחד בכל צלע של הפרספקס ומכניס את הלד בחור ככה: http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקיה: חריטה שניה תמונה: סתם לד 2 רציתי לראות איך זה יראה אז שמתי לד כחול כמובן כבר חתכתי את הפרספקס כי ממש חבל על החתיכה הלא מנוצלת אז זה עכשיו בערך בגודל של 26x33.5 אז ככה אני מתכוון למקם 2 לדים אולטרא ברייט אדומים ו2 צהובים הבעיה שכבר שרפתי כמה לדים בניסיון נואש לחבר אותם לסוללה 9V :'( וכעת אין לי מושג איך כדי לחבר אותם ולאיזה סוג סוללה, אז אני פונה אליכם , תנו הצעות ו/או רעיונות איך לחבר את…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עושה מודינג נחמד רציתי לקחת את הנורה של ההסורק הישן שלי בתור קטודה קרה רק רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הנורה שיש בסורק למחשב ואיך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. לפני כחודש החלטתי על החלפת חלקים בחדשים (מעבד,לוח אם,כרטיס מסך). בנוסף החלטתי על צביעת הראדאיטורים הבלוק CPU ו GPU הזיכרונות וחלק במארז במערכת קוסטום שלי לצבע לבן. כמו כן הזמנת פיטינגים לבנים. כמובן שעקב הפירוק נוצל הזמן גם לניקיון החלקים והחלפת המים. מה שבאדום זה ציוד שהוחלף מפרט המערכת הנוכחית: i9 9900k oc 5.2 GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA corsair dominator platinum 32gb 3000mhz Samsung SSD 512G 970 PRO M.2 SSD Samsung 860 EVO 500GB Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda PNY RTX2080Ti 11G 1350Mhz - 1545Mhz XLR8 OC CoolerMaster COSMOS C700P Corsair 1200W 80+ Plati…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי לכולם על מקדחה נכתב שה-Torque Settings שלה הם "18+1" ניסיתי להבין מה זה ה-"1+" הזה, ומתמונות של המקדחה באינטרנט, רואים את זה: הגלגל הכסוף משמש לכיוון ה-Torque. על הגלגל הזה מסומנים המספרים 1 עד 18, וכפי שניתן לראות בתמונה השנייה, לאחר Torque 18, יש קו מפריד, ולאחריו סימון כלשהו. לא ברור מה הסימון הזה: בורג? מקדח? בכל מקרה, הסימון הזה הוא כנראה ה-"1" הנוסף. השאלה היא: מה זה? מתי זה שימושי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שאלה קטנה לגבי הזרם בישראל שמיוצר בתדירות 50 Hz. אם הוא מיוצר ב 50 Hz אז כמה זה יוצא ב MHz וב GHz? איך מחשבים את זה, בכמה מכפילים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי מלחם שקניתי לפני הרבה זמן בACE והוא היה כלכך גרוע, תכלס לא באמת היה אפשר להשתמש בו, היה שימושי לחיתוך פלסטיק רק. זרקתי אותו כי חטפתי עליו עצבים, תכלס הוא עדיין יכל לשמש לחיתוך פלסטיק אבל שיהיה. מדובר במלחם שכתוב עליו 30W אני חושב של חברת זיקו אבל לא בטוח. בכל אופן אני צריך מלחם לעבודות ממש פשוטות, נגיד עכשיו יש לי פה אוזניות שצריך להחליף להם כבל. ככה שמצד אחד אני לא צריך משהוא חזק ומקצועי ומצד שני אני כן מחפש משהוא שיעשה את העבודה כמו שצריך בלי שאני יחטוף עליו עצבים, שיעשה מה שהוא אמור לעשות באופן מיטבי ומהיר. הזמנתי את המלחם הבא מאיביי לפני כחודשיים: http://www.ebay.com/itm/120926098920?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 אבל החבילה מעולם לא הגי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לדעת מהי צריכת החשמל של המחשב הנייח שלי? Celeron G530 8GB RAM כרטיס קול. כונן SSD. AIDA64 מורה על נתון אחד שחשבתי שאולי רלוונטי, אבל לא ברור לי אם מספק: CPU Package: 13W (במנוחה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה להתחיל בבניה של מכונית על שלט. בקטע המכני אני חושב שאוכל להיסתדר, הייתי רוצה שתעזרו לי ביכוון של כל החלק האלקטרוני: 1.אספקת המתח (סוללות, מצבר קטן או כל דבר אחר שעולה לכם בראש ואתם יודעים היכן ניתן להשיג ובמידת הצורך גם כיצד להטעין.) 2.המעגל במכונית (קדימה ואחורה - מנוע DC אחד חזק יחסית, ימינה ושמאלה - עוד מנוע חלש יחסית שרק יזיז את הציר של הגלגלים) ושליטה עליו מהשלט כמובן.. 3.מעגל השלט 4.טווחי הקליטה 5.עלויות הייתי רוצה לקבל מידע לגבי כל מה שציינתי כאן + היכן אוכל להשיג מנועי DC חזקים יחסית שיעבדו במתחים של סוללות? התייאשתי מחיפושים בחנויות אלק'.. מצאתי שם רק מנועים של טייפ
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם המלצות לחניות מודינג בחוץ לארץ? עם כן אשמח לקבל לינקים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין לשדרג את ההגה שלי G25 ולהוסיף לו בלם יד פירקתי דוושות של הגה ישן עם פוטנציומטר והכל ועכשיו למקרה שwindows 7 לא מצליח לזהות את ההגה הישן איך אני אוכל לחבר את הבלם למחשב ולקבל את זה כ AXIS ולא ככפתור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מדריך מקיף ושיהיה בעברית בבקשה לעשייה של פאן באס פשוט עם מתגים ולדים של צבע אחד או 2. זה לא ממש משנה לי.. אבל העיקר שיהיה בעברית. ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע שיתנו לי הצעה לכותרת אני אשנה פשוט אין לי מושג מה ואיך לרשום בכותרת אז מנהלים בבקשה לא להתעצבן אני מתנצל מראש. לצורך בניית "מארז" מפלסטיק [או חומר קשיח אחר קל משקל] תכננתי להכין שבלונה מקלקר דחוס, לצפות אותה בחומר כלשהו שיתקשה ולאחר מכן מבפנים לחתוך את הקלקר ולהוציאו כך שתשאר לי רק מעטפת פלסטיק מן הסתם המעטפת לצורך יציבות צריכה להיות קשיחה ובעובי של כ-5 מ"מ רציתי לשאול איזה חומר יתאים לי לצורך זה? מה עלותו של חומר זה? מה שיטת העבודה איתו והקושי בעבודה איתו? והאם לא תהיה בעיה לצבוע אותו כשאר המבנה יהיה גמור. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע מארז ללבן מבריק השאלה אם אני צריך לשייף את כל הצבע ואז עם ספריי צבע, לצבוע את המארז ואז למרוח לקה על המארז? ואם ידוע לכם על מקום בירושלים שמוכר פרספקס וחנות נוספת שיכולה לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס ואם לא אז איך אני יכול לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס בעצמי... תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לחבר קתודה קרה לספק של המחשב אבל להשאיר את הקתודה לא במחשב נגיד במקום אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מכשיר שמאפשר חיווי על מצב הנעילה של דלת הכניסה. חשבתי להשתמש ברכיב מגנטי קטן שאפשר להכניס לתוך המשקוף של הדלת - קישור לחיישן אני רוצה להשתמש בWIFI לצורך התקשורת ולכן חשבתי על Arduino Yun למרות שאני יודע שאפשר גם לוח UNO עם SHIELD רלוונטי אבל אם יש משהו אינטגרלי זה נראה לי מתאים יותר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים נדרשים לפיתוח המכשיר, מקומות מהם כדאי לקנות והאם לדעתכם יש דרך לשפר את הרעיון. תודה! ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חיישן אינפרא אדום בשביל שלט לRaspberry pie. אני מעוניין להזמין בארץ אבל יכול גם להסתפק מאיביי או מכל אתר שהוא משלוח לארץ במחיר סביר. יצא לי להתסכל על האתר adafruit הם מוכרים בזול אבל המשלוח עולה כמעט 30$. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבל רשת שאחד מהצדדים שלו נהרס אז חתכתי את הכבל וחשבתי להתקין מחבר חדש. איך ניתן לעשות זאת? האם צריך ציוד מיוחד? חבל לי לקנות חדש, זה כבל באורך 20 מטר שעולה 80 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקון כבר יש דבר כזה ואפילו מדריך להכנתו (יחסית קל) אלא שאני רוצה לעשות תחכום בעיקרון, אני רוצה לקחת פעמון דלת אלחוטי שזה בעקרון ממסר אל חוטי שנסגר ברגע שאני לוחץ על הכפתור שלו אני רוצה להרכיב שם עוד ממסר בשביל שברגע שאני לוחץ הוא סוגר את המעגל של הלוח אם, ומפעיל את המחשב עד כאן זה יחסית קליל ובלי בעיות אבל!!! אני רוצה להוסיף עוד ממסר שיקצר את הDVD שלי, ויגרום לו להיפתח, בלחיצה על אותו כפתור של הפעמון דלת אבל הפעם הוא לא יכבה את המחשב, אלא בגלל שהמחשב כבר דלוק ויש כבר זרם של 12 או 5 וולט, הוא יסגור במקום זה את המעגל של הDVD ויגרום לו להיפתח. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה יחסית נמוך הייתי רוצה עזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-