עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by woodPC,

מישהו יודע איפה (אם בכלל) אפשר להשיג פילטר אלומיניום למארז (כמו בתמונה)? אני מחפש פילטר כזה למארז חדש שאני בונה, ואני צריך פילטר של 120mm. תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by nearkhsl,

ערב טוב, אני יודע שיש כאן כמה נושאים מטיילים על חיבור קבל למנוע אך קראתי ולא כ"כ הצלחתי להבין לכן אני פותח את הנושא הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי את המנוע הבא: http://img38.imageshack.us/img38/5057/img1551qt.jpg (אין עליו שום מדבקה או משהו של פרטים) זה החיבורים שלו: http://img600.imageshack.us/img600/4858/img1552zg.jpg http://img141.imageshack.us/img141/6927/img1553i.jpg לא כל כך אפשר לראות אבל בעיקרון זה 5 פינים 3 למעלה 2 למטה נראה כך: - - - - - בעיקרון כל 2 פינים נמצאים עם התנגדות שונה (אין אף אחד שנותן לי 0). אני מצאתי את החיבור שרציתי בשביל המהירות שהייתי צריך והוא 54 אום. זה בעיקרון הקבל המקורי: http://img638.imageshack.us/img638/6749/img1554vo…

• 15 תגובות
    • 13.1k צפיות
  3. Started by matanov,

איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GGuyZ,

ברצוני לרכוש סיב אופטי גמיש פשוט, בדומה לאלה שמלבישים על הצעצוע הזה: אני זקוק לסיב ארוך יותר ויחיד. היכן ניתן לרכוש באיזור ת"א(אם אין, אז גם EBAY\DX יתקבלו בברכה, למרות שלא מצאתי משהו מתאים).

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. הרבה חיפשו פה... הנה זה ממש כאן בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000 Aviko

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני לא כ"כ פעיל פה בד"כ אבל רציתי לשתף אתכם בפרוייקט המודינג שאני עושה בימים אלה. בזמן האחרון יש לי יותר מידיי זמן פנוי וקצת כסף אז החלטתי לנצל את זה למודינג. בתור התחלה הכנתי פאן באס חדש: הפאן באס עדיין לא גמור, בינתיים סיימתי את הפאנל עצמו אבל זה ממש לא הסוף שלו (יש הפתעה ) לא יצא לי כ"כ להגיע לחנות אלקטרוניקה בזמן האחרון כדי לסיים את הפאן באס לגמרי אז בינתיים סיימתי משהו ישן שהתחלתי. לפני כמה חודשים התחלתי בבניית לייט פד ולא סיימתי אותו. שלשום חזרתי לעבוד עליו ואתמול סיימתי תמונות: הלייט פד מתחבר למחשב בעזרת כבל USB. משומה המצלמה תופסת אותו ממש ממש גרוע.. במציאות הוא הרבה הרבה יותר יפה. הציפוי השחור שעליו זה מן טפט קטיפה כזה שאמא שלי קנתה בשביל…

• 128 תגובות
    • 41.3k צפיות
  7. המטרה היא לאלתר מדליק פחמים בתוך פחית שימורים כמו בתמונה המצורפת. http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/132319070/Electric_Hookah_Charcoal_Starter_Coal_Shisha.jpg

8. Started by yudarik,

שלום, אני מעוניין לבנות מצלת IP לבית באמצעות ארדואינו ומצלמת DVR HD של רכב, כך שהמצלמה תהיה נגישה דרך ממשק WEB מרחוק, אבל זה כבר אתגר לשלם מאוחר יותר. תחילה אני צריך לחבר את המצלמה לארדואינו בדרך שתאפשר לי לדגום את הוידאו. יש לי כרגע את הרכיבים הבאים: 1. ערכת Starter KIT של Arduino Uno R3 2. Ethernet Schield 3. בקר Bluetooth למצלמת הרכב יש את היציאות הבאות: 1. mini usb עבור מתח או חיבור ל- PC, כשמחברים ל-PC לא ניתן לצלם, רק לקרוא את תוכן ה- SD. 2. SD עבור כרטיס זכרון 3. AV אנלוגי לכבל 3.5MM ו- RCA בצידו השני. המצלמה ניזונה מסוללת 3.7 וולט כך שהיא יכולה בקלוט לקבל מטח ישירות מהארדואינו. למישהו יש רעיון, מה היא הדרך היעלה ביותר לחבר את המצלמה לארדואינו אונו? אני חשבתי על ה…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות מכונת ארקייד ויש לי 2 סרטוטים(מצורף), זה אינצ'ים או סנטימטרים? מה אני אומר לנגר שיעשה לי את זה פשוט נותן לו את הסרטוט? הרי אין פה זוויות, אז איך הוא יעשה את זה? ואני גם לא כל כך מבין את הסרטוט השני. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by ofir060,

לפרויקט שאני עושה, רובוט עוקב קו עם חיישני IR רציתי לעשות עם שני גלגלים עצמאיים אבל אני רציתי לעשות את כל הפרויקט במחיר זול מאוד. אז בשביל הסרוואים לקחתי שני סרוואים סינים פשוטים של 9G , ניתקתי את הפוטורסיסטור והורדתי את החסימה בגלגל שיניים הבעיה היא שאני יכול לשלוט רק על כיוון, אני לא מצליח לגרום לו לעצור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Liad91,

אהלן, הזמנתי את מכונת התספורת הזאת מאמזון. ורכשתי עבורה את השנאי הזה (לפי המלצת העובד בחנות). כשחיברתי את המכונה לחשמל, היא השמיעה צלילים חזקים מאוד ורעדה כאילו היא הולכת להתפוצץ כל רגע! יכול להיות שהשנאי שקניתי לא מתאים? זה מה שכתוב על המכונה 120V / 60Hz / 12W תודה מראש, ליעד.

13. פשוט מצאתי שלשום בלילה גג של מלונה והחלטתי לעבוד עליו. מהיום בבוקר עשיתי ניסויים וזה...פעם ראשונה שלי. עבדתי רק עם סכין יפנית סרגל ומסקינטייפ. http://www.facebook.com/album.php?aid=2049394&id=1545933288&l=1323c4e0b8 זה לא ממש מסודר כרונולוגית בפנים מצטער... אני סתם רוצה חוות דעת על איך זה נראה מה אפשר לשפר וכאלה זה פנטיום 4 עם 256 ראם וראפטור ממש ישן של 40 ג'יגה... העסק ממש לא מתחמם

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by spide220,

תיראו,אין לי דרמל או כלים מיוחדים,אז אפשר עם סכין יפנית או סכין מטבח אפילו לחרוט על הפרספקס? ושיהיה חריטה יפה ונקיה? וגם מאיפה אפשר לקנות גופי תאורה כרומים? http://imgsrv.pic4u.co.il/945db2522194cf84c647dc8ab4bdf1d0030000.aspx

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  15. Started by roeesnir,

אני מקווה שהשאלה הזו בסדר, אני יודע שזה נשמע קצת "חשוד" אבל אני לא באדווי. יש לי קודן ברכב, פשוט, כוכבית וספרות מ-1 עד 5. הקודן לא כ"כ מגיב ללחיצות וניסיתי אלף פעם לפרק אותו ולנקות את המגעים של הלחצנים. זה עוזר ממש קצת, וכל פעם כשנכנסים לרכב, לוקח 5 דקות בערך ל"הצליח" להזין את הקוד. אני יכול לחיות עם זה איכשהו אבל לאישתי ממש נמאס. הלכתי למוסך ורוצים על ביטול הקודן 150 ש"ח. לפי מה שקראתי בכל מיני פורומים, הקודן הזה פשוט ביותר, וכדי להתקין אותו פשוט מנתקים איזה חוט ומחברים את שני הצדדים שלו לקודן, ורק כשמכניסים את הקוד נסגר המעגל. העניין הוא שכל מתקין עושה את זה במיקום אחר, איפה שבא לו. גם הבנתי שלגנבי רכב לוקח פחות מ20 שניות לעקוף את הקודן המטופש הזה, כך שהוא לא מ…

• 17 תגובות
    • 95.5k צפיות
  16. Started by sh1346,

אני זקוק למעגל - ספק אחד עם שני יציאות שיוכל לספק את שני המתחים לשני המכשירים: נתוני המתח in:AC-240v 0.15a out:DC5.0v 0.7a in:AC-240v 180ma out:DC5.0v 890ma תדריכו אותי בבקשה אני רוצה להטעין את שני המכשירים ביחד,האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

שלום יש לי וחבר שלי ויכוח בקשר לחשמל הוא אומר שאם בן אדם מתחשמל ב100 וואט (10 וולט ו10 אמפר) יכאב לו בדיוק כמו שהוא יתחשמל מ100 וואט (100 אמפר ו1 וולט) או 100 וואט (100 וולט ו1 אמפר) ואני אומר שמידת הכאב קשורה אך ורק לאמפר מי צודק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת איך בידיוק מחובר מרים חלונות, לחלון, ואיך בידיוק זה עובד ? הוא מחובר ישר למנוע של החלון ? או פשוט לכפתור ששולט על העלאה של החלון ? מישהו יכול להסביר ביותר פרטים ? תודה....

• 11 תגובות
    • 20.1k צפיות
  19. ומה ההבדל בינו לבין טרנזיסטור רגיל ?

• 4 תגובות
    • 14.9k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, בבית שלי שוכב לו לוח אם, עם מעבד, קירור ספק וכד' חוץ מזיכרונות (לא קשה להשיג). אבל אני רוצה לקחת על עצמי פרויקט, ולבנות מארז שוכב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. הוויז'ן אומר מארז שקוף (מפלקסיגלאס), וגם הלב קצת (: אז מאיפה אני מתחיל ואיך זה מתבצע ? על איזה קו אני צריך לעבוד ? אשמח למדריך בסיסי (שאיתו אני ככבר לבד ירחיב אופקים) שיסביר בצורה טובה על איזה קו אני צריך לשמור וכד' .. *אם זה לא המקום, ידעו אותי כדי שאוכל להעביר למקום הנכון* תודה!

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי תגידו איך קוראים למתכת הזאת שנמצאת על תנורי חום ולא אוגרת או מוליכה חום ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני רוצה לעשות חלון במארז בצורה מסויימת ויש לי בעייה שאין לי דרמל ~עם דרמל זה היה הרבהההה יותר קל~ יש לי מסור ברזל ומסור ג'קסון. בצורה של החלון שאני רוצה לעשות יש קצת מקומות עגולים. איך אני יכול לעשות את זה??? יש לכם רעיונות או טיפים?... אני חשבתי לנסר קרוב לקו העגול ואז לשייף לקבלת הקטע העגול... איך עוד אני יכול לעשות את זה??? ועם איזה נייר שיוף או עם מה להשתמש כדי שייף? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש מבצע בחוצות המפרץ, חיפה דרמל עם סט ראשים ב100 שקל בלבד (הם אומרים שהמחיר הרגיל לפני המבצע הוא בסביבות ה250-300 שקל) האם הדרמל הזה סיכון למשתמש\למארז? כי אני יודע שדרמלים עולים מעל 800 שקל..

• 52 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. שלום במקום לקחת סכין ואז לחמם אותה עם להבה, האם יש מוצר שיש לו גוף חימום קטן, ואז הוא חם בעצמו, ולא צריך להבה? זה שימושי למשל כשצריך לתוך Pin Headers או כל מיני דברים מפלסטיק.. תודה card

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.