אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש פילטר אבק לקדימה של המארז למישהו יש רעיון המארז הוא אנטק 900 בעקרון אני יכול אפילו למצוא איזה משהו ולחתוך אותו בדיוק בגודל המתאים שיתאים מקדימה איפה שני המאווררים ששואבים אוויר לתוך המארז איפה אני יכול למצוא מין רשתות/מסננים כאלו מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
טוב, לפני כמה חודשים החלטתי שאני צריך מערכת נוספת לחדר שתשמש אותי כשרת הורדות וגם כאחסון חיצוני במקום הקשיח שהיה לי... אחרי קצת מחשב הזמנתי עם קצת עזרה חלקים למערכת ITX בשעה טובה ומוצלחת ביום שני גם הוצאתי אותם מהמכס ועכשיו נתחיל בלוג החלקים: לוח - Intel D945GCLF2 - http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/D945gclf2/D945gclf2-overview.htm זיכרון - סטיק בודד של גיגה ספק - PICO PSU 90W - http://www.mini-box.com/picoPSU-90;jsessionid=0a01074e1f431dc794157c0f467e9a59d4784a7298d7.e3eTaxeKbh0Te34Pa38Ta38NbNj0?sc=8&category=981 צריך לקנות עוד כמה דברים לפני שאני מתחיל להריץ את כל הנושא. בגדול יש לי עוד כמה חלקים שאני צריך לארגן אבל אני מקווה להריץ מהר את הפ…
-
- 32 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה לא קשור במודינג למחשב אבל בכל זאת זה אלקטרוניקה ופה יש תותחי אלקטרוניקה!!! ככה, יש לי מטען סוללות עם שקע של רכב ואני רוצה להשתמש בו בבית. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בספק כוח של מחשב כי הוא מוציא 12V כמו רכב ופשוט לחבר את החוטים שלו לחוטים של מטען. השאלה היא איזה חוט אני צריך לחבר ל+ (אדום) ואיזה ל - (שחור) ואיך אני מפעיל את הספק ללא מפסק ON\OFF פעם עשיתי זאת על ידי גישור עם אטב נייר בין שתי חוטים... הפעם אני רוצה לעשות מפסק... הסוללות הם סוללות למכונית על שלט 4200 7.2 אמפר... אשמח לתשובה! תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ערכת פיתוח למיקרו מעבד , אני צריך שלבקר יהיה שעון פנימי שלא מתאפס בניתוק מהחשמל ..... למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות משהו כזה?? או אם יש דבר כזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
פירקתי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3. יש לי קופסת עץ שבאו בה 3 בקבוקי יין. ניסיתי להרכיב את המחשב בתוך הקופסא אבל אין בה מספיק מקום. על מה אתם ממליצים כמארז? אני רק רוצה לצבור ניסיון בדברים האלה בחיים לא התעסקתי עם מודינג
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר שבוע לא קל של חיפושים אין ספור במרבית החנויות באזור חיפה והצפון(10 במספר)התייאשתי והחלטתי לבקש עזרה! אני יודע שהקתודה יצאה כבר "מהאין" אבל אני רוצה כזו(ולא אני לא רוצה לקנות מארז חדש-רק קתודה) אני צריך שתיים בצבע כחול שמופעלות עפ"י סאונד. במרבית האתרים שהפורום מפרסם אין במלאי,ולאלה שיש אין שנאי אלא רק נורה! איך אפשר להשיג את המוצר הזה? חיפשתי כבר ב-ebay וגם שם מתעקשים לא לשלוח את המוצר לארץ! אני באמת צריך את עזרתכם! כל חנות/המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמן לפרוייקט חדש : רובוט נשלט באמצעות מחשב. בעקרון זה יהיה פלטפורמה כלשהיא שעל גביה תהיה מצלמה והכל כמובן יהיה אלחוטי ונשלט ממחשב שישמש כשרת ובהמשך תתוסף אפשרות לשליטה מרחוק דרך הWEB. סקיצה:
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות פאנל חדש למארז המחשב שלי. בכדי לעשות זאת, אני צריך לוח אלומינום בגודל הפאנל. השאלה היא מאיפה בחיפה אפשר לקנות לוח אלומיניום וכמה זה בערך יעלה לי? בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוג הרכב:סובארו DL חח עכשיו כנראה הבנתם הכל אז ככה: הרעיון הוא כזה:במקום לבזבז כסף על רדיודיסק וכאלו שטויות חשבתי לקחת את ה MP4 שלי ולהשמיע ברכב הבעיה שהספיקר של הMP4 לא חזק בגרוש... אז בא לי רעיון:להשתמש במצת הרכב בכדי להגביר את הווליום של ה MP4 רמקולים<===מגבר<===MP4 כמו שציינתי למעלה מתחי ההזנה של המגבר הם ממצת הרכב,אם אני לא טועה זה 12V למישהו יש הצעות/סכמות איך לבנות?? או שאפשר לקנות כזה מוכן? ***תגובות כמו:תחליף כבר את האוטו!@# יתקבלו בברכה****
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אני יודע שצריך מגבר אבל איזה אם אפשר קישורים למוצר או שם של מוצר זה מאוד חשוב לי ועוד שאלה לרמקולים שלי של המחשב יש 3 חיבורים אחוריים/קדמיים/סאב+סנטר מה אתם אומרים בכללי יש סיכוי לחבר ככה שהצליל יופרד כמו שהו מופרד במחשב?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סתם רציתי לשתף אתכם בפרוייקטון שלי בלימודים (קורס חשמל ואלקטרוניקה 2 - הנדסת מכונות). הרעיון של הפרוייקט הוא לבנות מעגל אלקטרוני שייבקר רכיב מכני כלשהו, במקרה הזה מנוע DC דו כיווני רגיל. המערכת שבניתי, שאגב תוכננה ונבנתה מאפס, מבקרת כניסה ויציאה ממגרש חניה בעל 8 מקומות. המערכת פותחת את השער לרכב הרוצה להכנס כל עוד יש מקום פנוי. ברגע שמקום החניה מתמלא - המערכת לא תפתח יותר את השער. המערכת תמיד תתן לרכב לצאת. כל המעגל פועל על מתח של 5V ואין כאן שום עזרה של תוכנה או משהו בסגנון - הכל נעשה בעזרת שערים לוגיים (CMOS) מגוונים ודרייבר UDN2916B אחראי על תפעול המנוע החשמלי.. אשמח לשמוע תגובות או שאלות אם יש..
-
- 21 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי HW, ראיתי שהרבה מעוניינים במכונת CNC תקציבית אשר לא תקרע את הכיס אך עדיין תייצר תוצאות טובות. יש לי גישה לכלים,תקציבים וחלקים אשר יוזילו לי תעלויות ייצור ל 999 ש"ח למכונה שלמה במכונה שלמה הכוונה ל - כל 3 הצירים,בקר , ומנועים משטח העבודה הצפוי הינו בגודל של דף A4(אך יעלה גרושים להגדילו), אב טיפוס ראשוני ייעלה בתוך כשבוע עם סירטונים לאשכול זה. יכול להיות אני אמכור חלקים בנפרד, אם כן המחירים יהיו כדלקמן תוכניות - 50 ש"ח בקר + מנועים - 500 ש"ח גוף + מיסבים,מוטות הברגה,כל הצירים - 600 ש"ח למעוניינים קצת מידע טכני: הבקר יהיה של 0.5A (עם אפשרות לשדרוג ל 1A) פועל על מתח של 18-24V, יהיה בו מיקרובקר של PIC לכול ציר (3),הבקר תומך ב FULL STEP ו HALF STEP לדיוק רב יותר…
-
- 24 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריכים כגון http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm או http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=115461 אבל משהו אם יותר תמונות או יותר מוסבר לאדיוט כמוני אני יודע שהנושא נטחן אבל בבקשה אל תשלחו אותי לחפש כי עשיתי את זה.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
במקום להסבך עם כבלים רציתי לדעת אם קיים דבר כזה של חיבור אלחוטי בין המערכת שמע של המחשב למערכת סטריו(חיבור אדום+לבן) תודה רבהההה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ניקיתי היום את המחשב מבפנים ובמהלך הניקוי פגעתי בטעות (ובעדינות) בצלעות הקירור של הלוח האם, ושמתי לב שכמה מהם זזו במ"מ אחד או שניים. יש ממה לחשוש? תודה מראש, וכן אני יודע שאני פדנט. נ.ב הלוח-אם הוא DG35EC של אינטל אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מזמן שאני רוצה להרכיב את החריטה שהכנתי לפרוייקט ישן שלא התממש. אז היום סוף סוף ביצעתי את זה:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-