עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by croetro,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4761 מישהו יודע אם זה מגיע עם זוג תופסנים אחד? מאוורר? משחה טרמית למעבד?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by idani1983,

היכן ניתן לקנות כבל שיחבר לי בין הקירור של הכ.מ עם 2 פינים לfanmate 2 של zalman עם 3 pin? יש לי מארז NZXT HUSH, איתו קבלתי 2 מאווורים אשר מחוברים עם חיבור מולקס ישן (כמו של ההארד דיסקים של פעם). אני רוצה לחבר את המאוורים לחיבור שיש לי על לוח האם על מנת שאוכל לנטר ולשנות את המהירות שלהם. יש לי ep35-ds3r שיש לו כמה חיבורים למאוררים על הלוח אבל זה חיבור קטן עם 3 פינים, כיצד אני יכול לחבר בינהם? תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by shaks,

אני מחפש כל מיני שבלונות לצביעה, אודה אם מישהו יכול לתת לינק לאתר/הורדה של שבלונות כאלה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום... אני משדרג את המחשב שלי.. ובגלל הקירור שאני שם למעבד.. לא קשור כקגע אני רוצה לשים מתחת לספק מאוורר ובצד מאוורר.. עכשיו שתי שאלות.. החברה באמת חשובה באמווררים כאלו אם אני אקח ארקטיק קולינד או סתם ג'נרי יהיה הבדל? וממש סליחה על הבורות אבל יש מאוורר שמכניס אוויר ומאוורר שמוציא ? ואם כן איך אני קובע מה מכניס ומה מוציא? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. אחרי חיפוש מאסיבי כאן, בפורום ספקים ומארזים ובפורום OC, אני לא מצליח למצוא פתרון. הספק ג'נרי. עובד בהדלקת המחשב, אך המאוורר לא זז. האם ניתן להחליף אותו או שצריך כבר לקנות ספק חדש ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Blinker,

אז ככה אני מנצרת עילית .. מקום שאין בו כלום .. לא אלקטרוניקה ולא פרספקס ולא מתכות בן 17 .. שם הפרויקט עדיין בסימן שאלה ... ??? יש לי כרגע מארז ענק בלי דלתות .. לוחות פרספקס תלויות בצדדים כדי לסגור אותו .. ידעתי שאני לא אשאיר את מחשבי ככה אז לא הורדתי את הניילון מהפרספקס מארז ענק ומסורבל על גלגלים שנשמע כמו שואב אבק תעשיתי בגלל סירקולציה לא נכונה של האויר מצאתי לעצמי מארז קטן ונוח היה פעם של P2 : התכנון שלי עליו : 1. פאנל אחר (אני אשיג לוח אלומיניום שישמש כפאנל חדש) + מאוורר 120MM שונה ל 2X80MM 2. מסך LCD 20X4 בפאנל - בוטל 3. כמובן כפתורים אחרים הדלקה וריסט 4. הכנת אינדיקטור מאגניב של פעילות הארדיסק(אדומה) ו(הנורה הירוקה הזאת חחח) 5. חיתוך חלון בצד +…

• 188 תגובות
    • 54.1k צפיות
  7. Started by D.r Bit,

שלום לכולם קבלו משהו יפה לגלרייה שלכם לא יצא לי לעשות לוג כי לא הייתי לי מצלמה וגם זה פרוייקט שנמשך הרבה מאוד זמן הוא התחיל עוד לפני הגיוס שלי ונעשה באיטיות רבה ... אז הינה לכם המוצר הסופי תהנו !! רק נשאר לי להחליף תדיסק הקשיח ל 500 גגיה S-ATA של WD סידרת AAKS 16MB BUFFER וזהו התמונות >>>.... מצטער על האיכות תמונה צולם בסלולארי המפרט הוא : pentium d 3.0 4mb cash m.bord asus p5kpl-cm g31 chipset 2GB ddr 2 samsung 1GB X2 vga on bord וספק מחשב שעבד מוד בשביל להכנס למארז של הDVD הביתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי כיוון שCP למחשבים ניידים אינו שווה הרבה,עלה לי רעיון להחליף את המאווררים שלו למאווררי 120" של מארזים השאלה היא איך בדיוק אני מחבר אותם? והאם המתח של הUSB מספיק בכדי לסובב אותם?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. בגילי המופלג (24) וכעת שעברתי לדירה משלי, אני מפרגן לעצמי לעסוק קצת במודינג ויצירה עצמית. כלי עבודה חובה שאין לי, ומעולם לא השתמשתי בו, הוא הדרמל המסורתי. בשלב זה ברצוני לרכוש את המכשיר בעיקר לטובת מודים עדינים במארז של נטבוק, אך ברצוני בכל זאת לקנות את המכשיר גם לשימושים עתידיים. לכן אני צריך המלצה - איזה גוף לקנות, ואיזה ראשים. בשני המקרים האם להשקיע בדרמל מקורי, או לא. אני צריך גם לדעת היכן ניתן לקנות (איביי \ די אקס אלו אפשרויות ריאליות לחלוטין. השאלה היא אם יש הצדקה). כמו כן, אני רוצה לקנות מסך TFT קטן במיוחד למודינג - בגודל של בערך 2-4 ס"מ על 1-2 ס"מ.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yambtz,

חג שמח! קיבלתי נגן DVD נייד שסבתא שלי קיבלה ולא צריכה. הבעיה היא שהוא בא רק עם מטען לרכב, ואני רוצה להשתמש בו בעיקר בבית. כתוב עליו POWER SUPPLY: DC 9-12V 10W אני אקנה מטען רגיל בשבילו, אבל אני לא ממש סגור על החישוב של האמפר. מישהו פה יכול לעזור לי עם זה בבקשה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by dbzu,

שלום.. אני מחפש פלטת אלומיניום עם כוכבים כאלה עליה.. מישהוא יודע איפה אפשר לקנות כזה דבר? או איך קוראים לזה בכלל? הנה תמונה של גיטרה והלוח אלומיניום הזה עליה : http://marker.beacon.free.fr/images/matos/explorer2.jpg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני עוקב אחרי דיון של בחור מחול על מוד שלם והרכבת מערכת קירור מים שהוא עושה למערכת שלו.. רק לסבר את האוזן, המחשב השני של בחור מחשב עם לוח שהוא מרובע מעבדים - שכל אחד מהם הוא אופטרון מרובע ליבות. אחד הפרויקטים היותר פסיכיים שראיתי בחיים.. תהנו: Project: PrometheusCU

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני רוצה להכין spectrum analyzer ואני צריך סכמה של המעגל... אם מישהו יודע איפה יש או שעשה כבר משהו דומה עזרה תעזור לי. כמו זה בעקרון תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כשאומרים לך שההספק של המחשב שלך הוא 500W מה זה אומר בדיוק? שהוא מוציא 500W אנרגיה? בכמה זמן? שעה, עשר דקות? תודה לעונים וחג שמח

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. השאלה שלי האם אפשרי לעשות דבר כזה? אני מתכוון לקחת מחשב ישן ולנסות לחבר לו מסך של DVD נייד על מנת שאני אוכל לצפות בו בסרטים\ אינטרנט וכו.. האם אפשרי? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by Tal-T,

שלום אחרי חיפושים מייאשים ברשת , בפורום ובמדור המדריכים החלטתי לבקש כאן מדריך כמה שיותר מפורט לעשות סידור כבלים במארז מאחורי הלוח אם. ועוד שאלה, האם זה אפשרי לעשות סידור מאחורה הלוח במארזים בהם ספק הכח ממוקם למטה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by nir007,

שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CASIOMAN,

שלום רב, יש לי מסוק אלחוטי חשמלי הפועל על סוללת 9.6 פאק (דומה לסוללות שהיו פעם לטלפונים אלחוטיים של פנאסוניק) עכשיו הסוללה כבר דיי מתה והיא גם חלשה 800mah חשבתי על לחבר 3 סוללות של פלאפון ביחד אבל זה יוצא 11.1 וולט אני יודע שאפשר לחבר נגד שיוריד את המתח ל 9.6, אז כמה שאלות בנושא: האם זה יעיל? האם זה נכון בכלל מה שאני אומר? האם יש דרך טובה יותר? אגב הסוללה שבמסוק כרגע היא מסוג ni-cd והסוללות של הפלאפון (למשל נוקיה) הן li-on בתודה רבה, איתי שרוני.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רכיב שאני יכול לצרוב עליו מספר קטעי קול ולהפעיל אותו כאשר אני ארצה (ההפעלה תהיה ע"י בקר), השאלה שלי היא כזו: 1. איזה רכיב יש שאני יכול לצרוב עליו סאונד? 2. האם יש למשהו מעגל שמתאים לצריבה? 3. כל אינפורמציה נוספר תהיה לי מצוינת. תודה מראש משה

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by schredder,

לכל חברי הפורום שלום, אני חבר פה דיי הרבה זמן ורק מציץ מדי פעם. זו הודעה ראשונה שלי... ה CNC הקטן הזה יודע לייצר PCB's ובנוסף יודע לייצר פאנלים מחומרים דוגמת פרספקס. ANYWAY,את הפרוייקט הזה הגיתי מזמן ורק לאחרונה הפעלתי הכל. זה עובד ומייצר באיכות גבוהה מאוד. לקח המון זמן למצוא ולייצר חלקים והעלות שלהם דיי גבוהה. השילוב שלהם די מעניין. מה אני מבלבל... גשו ללינק הבא ותראו במה מדובר: http://www.preflight.us/HE/ftopict-11307.html יש עוד פרוייקטים שלי שאפרסם בעתיד. בעיקר ג'ויסטיקים ופאנלים לחובבי טיסה וסימולטורים שונים. האם יש פה אנשים שמחפשים ממשקים כאלה (של קלט או פלט אל\מה- מחשב )? בברכה, ניר

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי כונן 40gb ממחשב ישן בעל חיבור IDE וכמובן מולקס 4 פינים. יש אפשרות להפוך את הכונן לנייד? כלומר להפוך את כניסת הIDE לUSB והמולקס לחיבור לחשמל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zombie,

יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Drek Boy,

שלום... אני קונה מערכת מחשב חדשה בקרוב ואני עדיין לא סגור על רכיבי המערכת אבל התקציב שלה יהיה בסביבות 5.5 K עם ציוד הקפי חשבתי להכין אותה גם לOC אם זה יצא משתלם מבחינה כספית ולא לעשות את הOC כתחביב אלה באמת לשפר את המערכת במחיר נמוך ממה שהיה עולה לשפר אותה ברכיבים טובים יותר. לפני כמה שנים כשקניתי תמחשב הנוכחי חשבתי גם לעשות לו קירור מים וקניתי רדיאטור יחסית גדול של אוטו והכנתי לו קופסא יפה עם 8 מאווררים (בהגזמה, כי השגתי אותם בזול מאוד אז) של 80 מ"מ 4 בכל צד ויש מקום לעוד בעקרון חחח. קניתי גם משאבת מים של אקווריום אבל היא דיי מעפנה לא חושב שהיא שימושית. חשבתי להתשמש ברדיאטור הזה אם זה כדאי ולקנות בלוקים למעבד, כרטיס מסך, משאבה נוזל וצינורות. מה העלות של כל הדברים האלה בע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים