אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אם יש לנו בחדר נורת ליבון פשוטה, ונדליק את האור בחדר בעזרת המתג, האור יידלק מיידית. גם עם נורת CFL, על אף העובדה שהיא פלורסנטית, האור נדלק מיידית. נורות אחרות לעומת זאת יכולות לקחת כמה שניות. לאחרונה קנינו לחדר האמבטיה 2 נורות פלורסנטיות, ולמרות שאין להן Starter כרכיב שניתן לראות (ולהחליף כשהוא נשרף), לוקחת לנורות האלו אולי 3 שניות להדלק. מאד לא נוח. (תמיד חשבתי שכשיש Starter שאפשר להחליף כשהוא נשרף, זה אומר זמן הדלקה של כמה שניות, ולעומת זאת אם אין רכיב כזה שאפשר להחליף כשהוא נשרף, אז זה אומר הידלקות מיידית. מתברר שזה לא כך - לפי הנורות של החדר אמבטיה) עקב זאת, השאלה שלי: מהם שמות סוגי הנורות שנדלקות מיידית, ומהם שמות סוגי הנורות שלא נדלקות מיידית? פשוט כדי לדעת ממה…
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לבנות אורגן אורות פשוט- אני רוצה להכין קופסא עם 3 מנורות אחת בכל צבע שיהבהבו בסדר אקראי או באופן רציף אחד אחרי השני (תלוי מה יותר פשוט) יש אופציה להשקיע באיזה בקר עד 100 שקל.
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על כונן קורא כרטיסים. הקורא כרטיסים שיש פה- http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14247 איך מחברים אותו למחשב? הבנתי שהוא אמור לשבת כמו הסידרום, אבל איזה יציאות כבלים יש לו מאחורה ולאיפה מחברים אותם בדיוק? יש לו יציאת sata/ide או יציאה הנראת כך-? ואם יש לו רק יציאה אחת-כמו היציאה שרואים בתמונה, אז לאיפה בדיוק לחבר אותה בלוח האם? אגב איך היציאה הזאת נקראת? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים ולי יש 4 תמונות אבל לא באיכות טובה אז בטח כל תמונה שווה 900 מילים תגובות... תמונה ראשונה יש משהו שאמרו לי שנקרא פיר של סאב ובתמונה השניה אני חותך את העיגול במקום החור המקורי של המארז ותוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי בוחן על הנושא ואני צריך עזרה איך אני מוצא זרם בסיס, קו עבודה, נקודת עבודה ושאר הירקות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המוצר svs pb12 nsd ורציתי לדעת איזה שנאי יתאים לו ע"מ שאוכל חברו לרשת החשמל בביתי בבטחה ? רצ"ב תמונה של המוצר מאחור : http://www.svsound.com/images/svs/products/amps/STA-400D_front_800.jpg תודה על עזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מארז בצורה עצמאית,אני יודע איך ויש לי כבר תכנונים עשיתי זאת בעבר אך עם עוד מישהו ואז פחות ידעתי לעומק והכול.. אני חשבתי כחומר שממנו יהיה בנוי המארז על אלומניום ולהשתמש בפרספקס כדי לייצור חלון. עכשיו אני לא יודע איזה עובי בדיוק זה יהיה ובאיזה גודל וכמות להזמין משטחים של אלומניום. המידות הרצויות של המארז הם (LxWxH) 53x21x50.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כמה עולה בשוק לכרסם 10-15 לוחות PCB מ"מ100X100 חד צדדי או דו צדדי? האם מפעלים מקבלים הזמנות כזהת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש לעניין המודים והיום עשיתי צעד ראשון בדבר - הלכתי לחנות אלקטרוניקה לקנות LEDים. למוכר אין מושג מהו הזרם/התנגדות/מתח שלהם אז הגעתי הביתה חיברתי נורת LED אחת לסוללה - לא עובד. שישרתי שתי סוללות (AA כלומר 2*1.5) וחיברתי ל LED - לא עובד. כשהייתי בחנות בדקנו לראות אם זה עובד ואני זוכר שהוא כיוון את המתח שם ל 3.5וולט והנורה האירה. מה אני עושה לא בסדר? תודה רבה, לירן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , הפרויקט שלי הוא : מודינג לספק מחשב ZEUS 520W לספק מעבדתי. ממנו יצאו : 3.3V 5V 12V ושני חיבורי MOLEX. הרעיון שלי הוא : צביעת המארז של הספק לשחור. צביעת חיבורי המולקס לאדום. על הספק יהיו 3 זוגות {+ ו-} של שקעי בננות {בננה נקבה} שאליהם יתחברו בננה זכר לתנין. על הספק יהיו שני חיבורי מולקס אדומים. על המאורר 12CM שלו יהיו לדים בצבע כחול וסגול. יהיו רגלי פרספקט חלבי שבתוכם יהיו לדים אדומים 5MM. מתג עם לד כחול {עליו}. מי שרוצה סרטוט בסקטצ'אפ : http://www.mediafire.com/?3wvgewdc1sd7i8v ונתחיל עם התמונות : כל הספק : כל החיבורים שלו : הלוח PCB : המאורר שלו : והתחלתי לעבוד : הנה הכבל השחור והכבל הירוק לצורך הפעלת הספק ללא מחשב : אחרי הלחמה …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מיכל עם מים אני צריך רכיב אלקטרוני או שיטה מסויימת שאני אוכל בעזרת המחשב לדעת כמה מים יש במיכל המיכל הוא מיכל של 60 ליטר חשבתי על מצוף שנמצא על המים ומזיז משהו כשהוא עולה המחשב מקבל את הגובה. ועל פי הגובה אני אוכל לחשב את כמות המים למישהו יש דרך או משהו שיעזור לי . חשוב לי שהמחשב יקבל את הנתונים. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הם עובדים. ושמתי לב שכאשר אני מריץ TAT והמעלות עולות, הם עובדים מהר יותר. כלומר יש בקרת טמפרטורה אבל לא ע"י תוכנה. איך אני קורא את המהירות שלהם ומשנה אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע מארז של htpc ממארז של מגבר שהיה לי בבית. אני מעוניין לחבר ווליום חיצוני למחשב והייתי מעוניין לדעת איך אני עושה זאת. יש את הדימר של הווליום שהיה במגבר (יוצאים ממנו 3 חוטים). אשמח לעזרה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יודע איך מכינים את זה ומאיפה אפשר להסיג את המוצרים לזה: http://iphonetable.blogspot.com/ תודה REPTOR
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו אי פעם התנסה עם יצירת מעגל מודפס דו-צדדי? קראתי המון מדריכים בנושא, לא רק בעברית וברובן העניין לא צויין.. האם מישהו התנסה פעם בזה? אני מניח שזה מצריך רמת דיוק מאוד גבוהה כדי שהצדדים יחפפו.. אשמח אם מישהו יאיר אור בנושא. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל מהמחשב לtv, עכשיו יש לי כבל s video שקיבלתי, ועוד כבל rca שמצאתי אצלי, מה שאני צריך זה לשלב ביניהם איכזהו ככה שצד אחד יהיה חיבור של svideo, ובצד האחר rca שיתחבר לtv. מה שקורה עכשיו זה חתכתי את הקצוות של ה rca והs video , ועכשיו מה שנשאר זה לחבר בינהם , ב rca יש 2 חוטים, אדום ולבן, ובs video יש ארבעה חוטים אדום שחור כתום וחום, משהו יודע איך זה הולך מתחבר בדיוק? לאן לחבר מה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה פשוטה מאוד, איך אני הופך אותו לכזה? ראיתי בזמנו מדריך של מישהו שהצמיד ל EEE שלו מן "פאנל נגיעה" שהופך את המסך למסך מגע. הדרישות שלי הן שיתמוך בויסטה, ושלא יהיה יקר מדי. ועדיף שיהיה מהארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי משהו גם לסידור כבלים וגם זוהר באור UV לקחתי את הכבל של ארד דיסק חתכתי את הגידים לפתי בדבק לקחתי צינור לבן זוהר חתכתי חתיכות פתחתי את הצינור הלבשתי את הקבל וסגרתי עם אזיקונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מקום שמוכרים בו מחוללי זרם ,לא מצאתי כלום באינטרנט, זה לא בשבילי אלא בשביל אבא שלי, אין לי מושג למה הוא צריך את זה אבל הוא צריך בכל אופן ,אם אתה מכירים חנויות שמתעסקות בכל הקשור לזה תרשמו לי פה, תודה רבה רבה מראש. פשוט תרשמו חנויות ,לא משנה בכמה כסף. ליאור.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר, אם הוא מסתובב בכיוון השעון ואני רוצה שיסתובב נגד כיוון השעון. תודה!
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-