עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר וגלאי (פוטואלקטרי) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי משהו יקרה (כעיקרון אני רוצה לחבר את זה לשלט של המצלמה, אז אני צריך לראות איך אני עושה את זה) יש אולי קיטים מוכנים לקטע של הלייזר? משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, ואני כבר אסב את זה לצרכים שלי. או מדריך פשוט להכין דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום רב, דבר ראשון - מנהלים, אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו. קניתי את המחשב הזה לפני חודש, בהתחלה המארז היה עם מאוור עם אור כחול 6 לדים מסביב, עם גלגלת לידו להפעיל את האור בעוצמות. אחרי בערך 3-4 שבועות שזה היום, קניתי 3 קתודות + מאוור קריסטל + פד למחשב מקצועי. מספר הלדים במחשב - 46. מספר הלדים ליד המחשב - 7. המפרט של המחשב מצויין במידע של הווידאו. בבקשה תרשמו כאן חוות דעתכם =) היא חשובה לי מאוד. דרך אגב קרדיט לאח שלי שהוא הרכיב את כל הקתודות והמאוור. אני ערכתי את הסרטון עם אח שלי. http://www.youtube.com/watch?v=K5X_gv2xdxw להתראות ומקווה לקרוא תגובות טובות =) גל

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ofir123,

אחר צהריים טובים! מצאתי היום בבוידם רמקולים חדשים של פאנסוטיק דגם EAB-T50 והבעיה שבשום מקום באינטרנט לא מצאתי מידע על הרמקולים האלה. אני מעוניין לחבר אותם לעוד זוג נוסף באוטו, מישהו יודע איך אני עושה זאת? ידע באלקטרוניקה ובחשמל יש ולפי מה שהבנתי הכל עובד על 12V. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. מצטער על האיכות , צולם בעזרת מצלמת וידאו ;D כרטיס TV של פינקל :\

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by marok,

שלום, אני מעוניין להשתמש בארדואינו כבקר PLC למכונה שאני בונה בעבודה ... (ומכיוון שאיני יודע את השפה של ארדואינו) רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסרטט בה דיאגרמת סולם (כמו בבקרי PLC רגילים) והיא תפרש לי את הדיאגרמה לשפה שהארדואינו מבין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפה זה המקום הכי מתאים שמצאתי לזה :\. למלחם שלי אין לו בכלל שפיץ וזה די מקשה בהלחמה של מספר פינים צפופים. עכשיו יש דרך "לחדד" אותו ככה שיהיה לי שפיץ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by x-pac,

תראו אני חדש במודינג ולא היה לי רעיון חדיש אז עשיתי מודינג קלאסי (לדעתי) 1 פתיחת חלון צד 2 גריל במאוורר 3 קטודה כחולה של Sunbeam וזהו תגיבו.. ונ"ב התמונות לא באיכות טובה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by sectorix,

שלום לכולם, כשבניתי את המערכת לפני חודשיים, לא ידעתי עדיין שהאתר הזה קיים... ולכן כל היומן באנגלית באתר XtremeSystems לאחרונה קיבלתי המון ביקורות טובות על הביצועים ואיכות העבודה עצמה. מקווה שתאהבו : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?274203-Sectorix-s-Water-Cooling-Build-(Obsidian-800d)&p=4927358#post4927358 אני מתכנן מספר שידרוגים בקרוב, ביניהם מעבד חזק יותר ובקרה שונה למאווררים.. סרטון ( באנגלית ) שפרסמתי ביו-טיוב לאחר סיום הפרוייקט : http://youtu.be/1VlnOEDtW5E תודה לכולם ! Sectorix.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by CyberBot,

https://streamable.com/y97cu איך אני מזיז את הרכיב מבלי להילחם איתו

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Globalization,

בוקר אור, רציתי לשאול מאיפה ניתן להשיג קתודה או לדים למארז שלי? חיפשתי המון באילת (בעיר שלי), ולא מצאתי קתודות . יש מקום שאתם ממליצים לי להזמין ממנו? מקווה שזה המקום לשאלות הללו משום שלא מצאתי מקום אחר שמתאים. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. אני מעוניין להשתמש ברמקול ישן בתור סאב מנוון, ולכן אני מחפש לבנות מעגל low pass פשוט שיחתוך מתחת ל ~250 הרץ הקלט של האודיו הוא כמובן סטריאו (הפלט רק לסאב) מישהו יכול אולי לעזור ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם קוראים לי שחף ואני חדש פה... ;D עכשיו אני מת לעשות פרויקט כלשהו....לא פשוט מידי כי אני מבין טיפה באלקטרוניקה אבל לא מסובך...חומרים יש לי להשיג בזול אני חושב אני רק צריך כלים.. מישהו יכול לתת לי רעיון לפרויקט כזה ואם אני יוכל להעזר בכם פה... חוצמזה אני מודה לכם על כל עזרה שתינתן לי!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gilibong,

מה אתם אומרים על המחשב בקרת קור של gigabyte מארזמיוחד של מודינג מצית למחשב מה אתם אומרים על המחשב? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by iroth,

בהמשך לנסיונותי לשלוט במזגן, פיתחתי אוסילוסקופ פשוט לצפייה בסיגנל מה-IR Receiver: http://srooltheknife.blogspot.co.il/2012/10/arduino-adventures-part-ii.html לא מי יודע מה משוכלל, אבל יכול לעזור... ישראל

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by TribalGhost,

אהלן לאחרונה הרמקולים שלי ( microlab solo 7c - מוגבר פנימית ) החלו להשמיע זמזום עמום (יש סרטון מכווץ בrar), גם כשלא משמיעים כלום ואף ששום דבר לא מחובר. מהסקרנות פתחתי את הרמקול שמכיל את המגבר וגיליתי שאחד הקבלים נשרף (ראה תמונה). החלפתי את הקבל השרוף בקבל מאותו הסוג (תמונה - אחרי החלפה). לא עזר. בגלל אופי הבעיה, אני חושב שאולי אחת או יותר מהדיודות נפגמו. האם למישהו יש נסיון בדברים כאלה? האם יש דרך לדעת איזו מהדיודות עלי להחליף? יש למישהו רעיון אחר שיכול לגרום לבעיה כזו? חשבתי לתת את הרמקולים לתיקון, אבל איפה ששאלתי רק בדיקה תעלה בין 150-200 שקל, לא כל כך מתחשק לי להשקיע כזה סכום ברמקולים שעלו פחות מ700 שח... …

17. ככה אני אוכל לדעת כמה וואט "נשאר" לי ...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DeadHunt,

שלום! אני צריך תמונה לחריטה ואני לא מוצא... אם אתם יכולים אז בבקשה תשלחו לי תמונות או אתרים של תמונות שמתאים או כל דבר שיכול לעזור תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Lior4543,

יש לי ספק כוח ישן (ATX 400 וואט) איך אני יכול להשתמש בו בתור מקור כוח חיצוני שאני יחבר לחשמל וישתמש בתור כוח לדברים קטנים, תנו לי בבקשה מדריך או הסבר מפורט כי אני דיי חדש בעניין של האלקטרוניקה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מדבר על הרשת הזאתי שמתלבשת על הרמקול , יש כאלה מבד או מהרזל , אני לא יודע בידיוק , איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by aviran_n,

יש אחד באתר של אריהב.. התקשתי כדי להזמין ואמרו שאין אותו ולא יהיה... איפה אוכל למצוא סכמה + רשימת רכיבים של המגבר הזה / אחד דומה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום אם יש לי התקן USB כלשהו שאני לא רוצה שתמיד יהיה מחובר למחשב, אבל מנגד אני לא רוצה כל הזמן לחבר ולנתק אותו פיזית בעצמי, חשבתי להשתמש במתג שיאפשר לעשות את זה בקלות.. השאלה כמה ערוצים צריך שהמתג הזה ימתג? בגדול, אני יודע שב-USB יש 4 חוטים: 5v Data Minus Data Plus 0v עכשיו אני יכול לקנות מתג שכולל 4 ערוצים, ומן הסתם זה יעשה את העבודה.. השאלה אם אפשר עם פחות? אם אקח מתג של ערוץ אחד בלבד, ואשים אותו על החוט של ה-5v, אז זה אכן יעצור את המתח, אבל מה לגבי חוטי ה-Data? אולי זה יפריע שהם לא מנותקים? אודה למי שיודע מה נכון לעשות כאן תודה card

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by gadm,

אני מחפש אדם עם ניסיון בעבודה עם Arduino אן Raspberry pi ושימוש במודול Bluetooth ובפרוטוקול FTP/ בברכה, גד

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by oor,

אני מחפש כבל עם מתאם מusb ל ide עכשו מצאתי שניים אחד ב64 שקל בחנות לא מוקרת (לי לפחות) : http://www.humra.com/product_info.php?cPath=1_97&products_id=234 ועוד אחד שאני לא מקיר : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=ACC&DRID=9201212 עם מישהוא מקיר את אחת החנוית אני ישמח על חוות דעת ... המוצר המקורי הוא משהוא כזה : http://www.lib.umich.edu/dss/old/usb2ide/ את הספק אני לא צריך .. עם יש לכם עוד חנוית שאני לא מצאתי אז אני ישמח לדעת ... שמתי את ההודעה בפורום הזה דווקה כי : א. כאן אני גולש בדרך כלל ב. התוכנית היא לבנות כופסה משלי מפרספקס שקוף עם חריטות ולדים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים