אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שלפני איזה שנה או משהוא כזה מישהו ניסה לבנות פה כרסומת CNC האם יש מישהו בפורום שהצליח לבנות אחת כזו בבית ???? אם כן היתי מעונין לדעת ביזה מנועים הוא השתמש ? באיזה מעגל חשמלי הוא השתמש כדי למשק את המנועים למחשב ? ובאיזו תוכנה הוא משתמש ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה http://www.ecawa.asn.au/home/jfuller/rj45/rj45.htm ויש בו סכמה לבנייה של בודק לכבל רשת השאלה שלי עכשיו האם זה יעבוד בכלל ועם הסכמה נכונה מישהו יכול להגיד לי ?... הבנתי שיש שם שני יחידות תודה לכולם ושיהיה לכם חג סוכות שמח עריכה ועם הוא יתאים גם לכבל ישר או שרק למוצלב ?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אם כן, איפה ? אם לא, אני יזמין מפה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811998806 \: עריכה: רשום על זה low heat output, ואני שואל את עצמי: "כמה LOW?" כמה מעלות אתם חושבים זה יוסיף לי למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי זמן והרבה זמן אני רוצה לעשות משהו כזה. אז חשבתי לי שאני אעשה מודינג קטן.. הרעיון שלי הוא לקחת כבל שהופך חיבור PL (החיבור הירוק של הרמקולים) לזוג של RCA או משהו בסגנון, אחד של Left ואחד של Right זאת אומרת. לאחר מכן אני צריך לקחת לדים שיקבלו מתח מהספק כוח דרך חיבור Molex (לא חשוב כרגע). בעצם מה שיקרה זה שהכבלים של הRCA יקבלו אות רק חלק מהזמן - מתי שיש מוזיקה, בזמן הזה אני רוצה שידלקו הלדים. אבל אין לי מושג איך אני עושה שהם ידלקו רק בזמן הזה, עם איזה רכיב אפשר לעשות את זה? תודה, שי עריכה: מצאתי את הTIP31 הזה. נראה אם יש לי איפה להשיג אותו, מישהו מכיר חנות שמוכרת כזה דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האוזניות של הPS3 שלי התקלקלו ואחרי מעט בדיקות הסתבר לי שהבעיה היא במנגנון טעינת הסוללה הטעינה מתבצעת על ידי חיבור MINI USB מהPS3 לאוזניות החיבור MINI USB מולחם לPCB בצד אחד של האוזניה ומשם יוצאים שני כבלים לצד השני של האוזניה ששם נמצאת הסוללה מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את חיבור הUSB מהPCB (שלפי מיתב ידיעתי לחיבור הMINI USB אין שום שימוש אחר חוץ מטעינת הבטריה) ולחבר אותו ישירות לשני הכבלים שהולכים לבטריה השאלה שלי היא אם אני צריך להלחים רכיבים בין החיבור MINI USB לסוללה נתוני הסוללה לפי מה שכתוב עליה: 3.7v 570mHz 2.1Wh maximum charge current:0.7A maximum charge voltage: 4.25v תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לבנות HTTPC בתוך חור של ארון. בקיצור, החור עמו יהיה מהארז של המחשב, זאות אומרת החלקים יישבו בתוך הארון. הבעיה זה כפתור ההדלקה, מהי הדרך הטובה ביותר כדי שיהיה לי הכי נוח, זה לא בעיה לחבר מפסק קפיץ שיקצרו...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מלחם Hakko 936 שנקנה מחו"ל (110v). כדי להשתמש בו קניתי ממיר מתח. בתקע של המלחם יש חיבור להארקה (ההארקה מגיעה דרך הפאנל שליטה, מחוברת לגוף של השנאי הפנימי ומשם לכבל) ובממיר מתח לא. פתחתי את הממיר מתח וראיתי שהשקע של ההארקה לא מחובר לכלום. אני רוצה להחליף את הכבל של הממיר מתח לאחד עם הארקה. שאלתי היא, האם צריך לחבר את הכבל (החדש שאני אחבר) של ההארקה לגוף של השנאי של הממיר מתח או שמספיק שאני אעביר את ההארקה מהשקע של הממיר מתח ישירות לתקע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תקשיבו כפרות אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי, אני רוצה לחליף את דלת שמאל לדלת שקופה(כמובן שיהיה אפשר להכניס בתוכה מאוורר) .. אפשר לקנות אחת כזאת או שצריץ לקנות חומרים ולעשות מודינג? אשמח לקבל קישור למדריך או אתה מדריך עצמו.. זה המארז שלי : 6A19 BlackוCompucase קישור : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383# תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לדים UB ונגדים מתאימים וכבל USB עכשיו אי רוצה לדעת כמה נורות לחבר לכל כבל ואיך לעשות את זה בתודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום, קיבלתי VCR שאינו מסוגל להוציא תמונה כמו שצריך, נכון שזה לא כל כך קשור למחשבים אבל אני ינסה בכול זאת.(אולי יש מישהו שיוכל לעזור) להלן סדר הפעולות שבוצעו: פתחתי את הוידאו שקיבלתי במטרה לזהות את הבעייה באופן ויזאולי אם קיימת, שמתי לב כי בגלגל השייניים(שמסובב את הקלטת) ישנו מן בידוד לבן ועליו חוט נחושת והוא קרוע. האם מישהו יודע מה תפקידו של חוט זה?(להלן התמונה) - לא מצאתי תשובה ברחבי הרשת. להלן התמונה: שאלה שנייה: בקשר לתמונה , הבנתי שהיחידה שאחראית לקרוא את המידע מהקלטת זה ה Head Drum השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי שאני כן יוכל לראות תמונה כמו שצריך , להחליף את כל היחידה או לנקות אותה באיזהשהי דרך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתה? אפשר להגיד שהיא כמעט חדשה כי היא משנת 2000 והשתמשתי בה מקסימום 10 שעות.... זה מה שנקרא made in japan..... לא חשבתי שהיא תתקלקל.... הצעות?(אל תחשבו שההצעות מתייחס למכירה, התכוונתי למודים אבל אם מישהו רוצה לקנות הוא מוזמן)
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי המון זמן ותכנונים הגעתי להחלטה שאני עושה את זה !!! (לא מהמובן ה"כחול") אני רוצה להחליף את דלת הארון איפה שהמחשב נמצא, לדלת שעשויה מפרספקס, כדי שאני יוכל לעשות חורים למאוררים, חריטה ולדים... מי שיודע איפה אני יכול לקנות משטח פרספקס בגודל 64X37 באיזור ירושלים, או שאפשר להזמין באנטרנט שיודיע לי... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות סליבינג לכל הכבלים במחשב .. אז רציתי לדעת מה המחירים שנעים ? אני רוצה לעשות לכל הכבלים של הספק כוח + למאווררים (: ומאיפה אני יכל להשיג אחד טוב אבל שיהיה בצבע UV כחול או ירוק .. או שחור בלי UV ואם אפשר מדריך איך לעשות את זה כמו שצריך D: עריכה: ראיתי את זה: http://www.xoxide.com/modsmart-supremesystemsleevingkit-white.html ניראה לי יספיק, מה אתם חושבים ? אין לי הרבה כבלים (ספק של 650W של FSP). החנות הזו אמינה ? אפשר להזמין ממנה ? + מאיפה אני יכל להשיג קטודה כחולה / אדומה בזול ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מאוורר של CM, גודל לא כזה חשוב, אבל יש בו לדים וכל זה.. אני קונה כזה דבר: http://www.xoxide.com/cocasoackit.html ואני רוצה כאילו גם לחבר את זה ללדים שיש במאוורר, אז איזה כבל אני צריך לשלב שרק הלדים פעלו כמו המוזיקה ולא המאוורר עצמו .. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי שהפרוייקט הבא שלי יהיה בניית קירור מים, ולפי מה שהבנתי יש לי כמה שאלות... אז אם מישהו יכול לענות לי זה יהיה נפלא: 1. איך אני ידע שהבלוק שאני בונה הוא בלוק שיתאים לי למעבד? (יש לי AMD 2800) 2. איזה עובי של בסיס אני צריך כדי לבנות את הבלוק....? 3. אני ראיתי שיש כמו צורות כאלה בתוך הבלוק מה הן? ואיך אני ידע מה הנכון? אני ממש רציני בקשר לבניה יש לי את כל האמצעים... חסר רק הידע... אז בבקשהה אם מישהו יכול לכוון אותי אני ממש ישמח.... בתודה אלעד.
-
- 94 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
טוב בפשטות, אני רוצה לצבוע גוף קירור בצבע שחור, גוף בעל צינורות נחושת וסנפירי אלומיניום כיצד אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע בביצועי הקירור, הכוונה היא, באיזה סוג צבע ניתן לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות של 7 סיגמנטים אחד של 4 ספרות עם 2 נקודות באמצע כמו שעון ויש לו 34 חיבורים להלחמה והשני עם 11 ספרות ו23 חיבורים להלחמה איך לחבר למה וכמה הבנתי שאפשר לחבר דרך כבל של מדפסת אני רוצה שאחד מהם יראה שעה והשאר נתונים אין לי ממש ידע באלקטורוניקה (ממש רק של מתחילים חישובים של נגדים וכאלה אף פעם לא עשיתי) אבל יש לי שכל אז הסבר מפורט יעזור תודה מראש לעונים
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני גר בין חיפה לחדרה. אתמול הייתי בחנות אלקטרוניקה בחיפה וביקשתי לדים אולטראברייט ובכלל לא הבינו מה אני רוצה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת לדים במחירים סבירים. תודה, נדב
-
- 21 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מומלצים למתחילים? אני רוצה קצת ללמוד על זה ויש ב ebay את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MPLAB-ICD2-ICD-2-COMPATIBLE-DEBUGGER-PROGRAMMER-PIC-USB_W0QQitemZ180091680328QQcategoryZ4661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem האם המוצר מתאים גם למתחילים? בעיקרון אני יודע שהתיכנות עם המוצר הזה הוא כאשר הצ'יפ נמצא כבר על המעגל המורכב ושזה בעיקר נועד עבור מתכנתים שרוצים לעדכן את הצ'יפ ברגע האחרון או לעשות שידרוגים אחרי שהצ'יפ כבר הורכב וכולי אך השאלה היא האם זה מסבך מאוד את הדברים או שאפשר בקלת להתגבר על זה? אם לא, מה כן מומלץ לקנות למישהו שרק רוצה ללמוד? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש פה בפורום אבל בדוגרי לא מצאתי! אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מאיפה לקנות מסך LCD למוד שאני עושה למי שמתעניין ... אני בונה מחשב MP3 לרכב! כמובן אני יודע המחשב כבר מוכן כמעט לגמרי ... רק עוד כמה הגדרות קטנות שבהרצה שלו יעלה לי רק WINAMP וכדומה בקיצור אני מחפש מסך LCD שיהיה לו אופציה להציג גרפיקה! ועברית תודה מראש! כל הכבוד למודרים שיש פה .. ראיתי את הגלריה ופשוט ... תותחים יונתן קלדרון yonatan@iddr.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-