אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי Gamepad ישן של microsoft sidewinder עם חיבור MIDI כמו שהיה בכרטיסי קול הישנים ושהחלפתי מחשב אין לי יותר את היציאה הזאת.. האם יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך לחתוך את הכבל ולהרכיב שם כבל USB במקום.. נראה לי שזה אפשרי ואפילו לא ממש מסובך.. מצאתי תמונה של הגיים פד+החיובר MIDI הישן הנה תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום במקום לקחת סכין ואז לחמם אותה עם להבה, האם יש מוצר שיש לו גוף חימום קטן, ואז הוא חם בעצמו, ולא צריך להבה? זה שימושי למשל כשצריך לתוך Pin Headers או כל מיני דברים מפלסטיק.. תודה card
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GigaByte שכולל הרבה כניסות USB, ומתוכן, 2 הן USB3. אותן 2 שהן USB3, נגישות רק מהחלק האחורי של המחשב. (הן מולחמות על הלוח, ביחד עם שאר השקעים שמגיעים built-in על הלוח) הא יש דרך להביא את 2 ה-USB3 האלה (או לפחות אחד מהם) קדימה, ל-Front של המחשב? לא בצורה של להתחיל לעשות מודינג לפלסטיק, אלא יותר אולי בצורה של איזה פלסטיק מוכן שנכנס לתוך מקום של כונן 1.44, ואז מעביר את ה-USB3 בעצם קדימה.. יש לציין שאין לי על הלוח את הפינים שמאפשרים לקחת USB3. יש רק של USB2, והרבה, חלקם אפילו לא מנוצלים עדיין. זה אומר שאם אעביר USB3 אחד או שניים קדימה, אעשה את זה "י לקחת את אחת הכניסות שקיימות מאחור, ואז להעביר אותה קדימה.. תודה card
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-Arduino Nano הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160891472357 אחרי שאני מכניס אותו למטריצה, האם יש משהו שיכול לעזור להוציא אותו בקלות? כי עם כל כך הרבה רגליים, זה נראה שאחרי כמה פעמים שינסו לשלוף אותו החוצה, הוא עלול להתבלות.. האם יש משהו שיכול להתאים? תודה card
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני רוצה למדוד משהו עם המולטימטר במטריצה, מה שאני עושה זה לקחת חוט solid core, ללפף סביב ה-probe של המולטימטר, ואז להכניס את החוט לתוך המטריצה.. האם יש משהו ייעודי לכך? משהו שמתלבש בדיוק על החלק המתכתי של ה-probe, ושאפשר לחבר אליו חוט או משהו כזה? תודה card
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ספק של TT שהתקלקל (מספק מתח נמוך מידי במסילת 5V, ויש שם משהו מפוחם...) בקיצור, אני רוצה להוציא מתוכו את המאווררים. יש סכנת התחשמלות ממשהו אם אני מפרק את הספק? הספק לא היה בשימוש כבר כמה חודשים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על הבקר הבא http://www.eu.necel.com/_pdf/U10335EJ2V0DS00.PDF אם לא , אשמח גם להכוונה לפורום הנכון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? יש לזה שם בטוח אבל אני לא יודע ? האם משהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום ממה שראיתי עד עכשיו, הבסיס של תחנות הלחמה מכיל בתוכו ספק שמבוסס על שנאי כבד. יש היום כבר דרכים יעילות יותר להמיר אנרגיה, אז האם יש תחנות הלחמה שמבוססות על ספק שהוא Switching? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתקין סידי ברכב ככונן להרצץ מוזיקה אבל ישנה הבעיה שאין לסידי אנטישוק ובזמן הנסיעה הדיסק יקפוץ כל הזמן , השאלה היא האם ישנה אפשרות לבנות מעגל של אנטי שוק או להוריד מדיסקמן ולהרכיב על כונן הסידי או אולי יש פתרון אחר ???
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם קיימים הבדלים משמעותיים (מלבד המחיר....) בכרטיסי הארדואינו (סיני איטלקי) כי מבחינת מחירים הסינים ממש זולים.. 15$ לכל היותר והאיטלקי מחיר כפול... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
חיפשתי ומצאתי לקניה רק כבלים מעוגלים ATA133. ההארדיסק שברצוני לקנות הוא ATA100 (הרגיל) האם הכבלים האלו יתאימו לו? אם לא, איפה אפשר לקנות כבלים עגולים מתאימים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בד"כ הנטייה שלנו היא לקנות סוללות נטענות עבור מכשירים שהם צרכני אנרגיה גדולים - כאלה שייגמרו את האנרגיה שבסוללה מהר, ולכן עדיף שהסוללה תהיה נטענת, אחרת (במקרה של סוללות לא נטענות) נזרוק סוללות בקצב מהיר. דוגמא למכשירים כאלה: - טלפון אלחוטי ביתי - מצלמה דיגיטלית (שפועלת על סוללות AA) ועוד כל מיני השאלה שלי היא: מה לגבי צרכנים לא כבדים? ואפילו קלים.. האם גם שם כדאי לעבור לסוללות נטענות, או שלהמשיך עם סוללות רגילות? בצרכנים קלים אני מתכוון למשל: - שעון קיר בבית - שלט של מכשיר כלשהו שאנחנו לא משתמשים בו הרבה דברים כאלה אלה דברים שסוללה רגילה - לא נטענת, מחזיקה בהם הרבה זמן. האם גם שם מתאים להשתמש בסוללה נטענת? האם הצריכה האיטית לא בעייתית איכשהו עבור סוללה נטענת? ולא פחו…
-
- 29 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי במוד של xVertigo שהוא הוציא את הפח של המאווררים http://img132.imageshack.us/img132/2626/3indexug9.jpg כדאי לעשות כזה דבר ב-6A19 שלי זה ישפר את זרימת האויר במארז ? הנה עוד תמונה מהמוד שלו http://img408.imageshack.us/img408/4420/8indexak9.jpg אני גם רוצה לעשות משהו כזה רק שאין לי רשת כזאת אז חשבתי להשתמש ברשת רגילה של חלונות איך אפשר לתפוס אותה ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו יצא להתנסות במולטימטר של זיקו ויכל לתת דעה עליהם במקרה הדגם שמעניין אותי זה ZI-9320
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי ממיר YES Total בסלון וחוץ מיציאת הHDMI יש לו את רוב היציאות הסטנדרטיות (SVideo, Component, SCART). האם יציאות אלו עדיין פעילות כאשר הממיר מחובר בHDIMI לטלויזיה, ז"א שאפשר לחבר את אותו ממיר בעזרת אחת היציאות למשהו אחר ? (טלויזיה, VCR או משהו). האם יש התנגשות ברזולוציות ? או שלממיר יש יכולת המרה והצגה של תוכן HD בחיבור הHDMI ובו זמנית תוכן ברזולוציה נמוכה בחיבורים האחרים ? כמו כן הבחנתי בחיבור USB, מה השימוש שלו ? האם אפשר לגשת לתוכן הדיסק קשיח של הממיר ולגשת לתוכן שהוקלט או משהו ? עריכה: או לחילופין, האם יש לטלויזיות LCD סטנדרטיות מהשנים האחרונות יכולת לקבל אות HDMI ולהוציא אות ברזולוציה נמוכה (SVideo/Component) בו זמנית ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שת'ה לדים (קתודה קרה או איך שלא רושמים את זה) ורציתי לדעת אם שניהם ביחד פולטים חום שיכול להשפיע על הטמפ' של האוויר בתוך המארז של המחשב, אם כן לכמה מעלות (אפשר לחשב בערך) הם יכולים להגיע?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבלים מעוגלים של IDE באורך של 10 אינץ'. האם לדעתכם הם יספיקו ויגיעו לכל מקום במארז? משום שיש לי כרגע 36 אינץ' (מעניין מי המליץ לי עליהם.. אהמ פנדה אהמ... אנמרתי להם 18' אבל הם אמרו שלא יספיק לי..) ואין לי מקום לדחוף אותו! הוא ענקי! אז מה דעתכם..? תודה.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-