עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ziv124,

יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריכה מעגל כמה שיותר פשוט שברגע שהוא יקלוט צליל חד הוא יתן 1 לוגי במשך שניה - שתיים.. צליל כמו פיצוץ קטן.. כאילו משהו נופל.. ענבר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני לא הייתי בטוח שזה כל כך קשור, אם לא, קבלו את התנצלותי ותעבירו את זה למקום המתאים. אני יודע שרוב המשתמשים בפורום זה מכירים קצת מקומות לקנות כלי עבודה וכאלו, אז אמרתי ננסה. לפני שאני נוסע לאיזה Ace קנה ובנה לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מקומות אחרים. אני נוסע לאיזה פסטיבל בחו"ל, ורוצה לקנות פוליטילן שיהיה מספיק גדול לכסות את האוהל שלי, שלא ייכנסו איליו מים ואין לי שמץ של מושג מאיפה להביא אחד כזה. אם למישהו יש מושג, מדובר על משהו בגודל של 5X5 בערך, אני מאוד אשמח לעזרה. תודה מראש, Ptyahoo.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BuildHome,

שלום, אני מעוניין לחבר לדים למחשב וכתוב שהם 12V והחיבור שלהם הם 2 חוטים זהים לחלוטין. אין לי מושג איך לחבר אותם למחשב (ספק הכוח כמובן) ועם איזה חיבור. הנה תמונה של הלדים עם החיבור, מקווה שזה יעזור: http://www.UpFile4u.Net/Files/4v2x2s.JPG תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישהו פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by tamos,

הי, החדר שלי הולך לשנות את העיצוב שלו בזמן הקרוב(על בסיס לבן), אז הוחלט להפך את כל מה שמפריע לצבעים המתאימים. כרגע יושבים לי על השולחן רמקולים מעץ(כעיקרון אמורים לשמש כרמקולים אחוריים), בצבע שחור אני רוצה לצבוע אותם בגימור WHITE PIANO מה שנקרא: http://www.proson.se/download/proson-rumble-r-8-white-piano-finish-hires.jpg איך אני עושה את זה?

• 31 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by BoOoM2008,

לנעול טעיתי

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. אהלן, מחפש לקנות אקדח חום , תודה עדיף שיהיה כמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני לא יודע אם קיים כזה רכיב... אבל ננסה בכל זאת אני מחפש רכיב שהוא כמו טרנזיסטור רגיל אבל שאופן הפעולה שלו הפוך... זתומרת שכשעובר זרם בשער אז זה מנתק את המעגל במקום לסגור אותו. ואם קיים כזה רכיב האם יש רכיב שמשלב את הרכיב הזה וטרנזיסטור רגיל? ככה שכשלא עובר זרם צד אחד פתוח ואחד סגור וכשעובר זרם מה שהיה סגור נפתח והפתוח נסגר? אם אין כזה רכיב אז איך אני יכול לבנות מעגל שיתן תוצאה דומה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tamos,

אני לקראת פרוייקט חדש. אני צריך איזה מקום שמוכר מוצרי פרספקס: לוחות פרספקס שחורות מבריקות בגודל אישי עיגולי פרספקס בקוטר ועובי אישי, דוגמא מאיזה פרוייקט HTPC נחמד שנעשה כאן מי ישוע פרטים אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. באילו כבלים אני יכול להשתמש בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה hdmi -> s-video/rca vga-> s-video/ rca או כל סוג כבל שיכול להתאים לי המחשב: כרטיס מסך: Radeon 5850 HD לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 הטלוויזיה: s-video RCA תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SHAKED286,

שלום לכום רציתי לדעת באיזה ראש של הדרמל אני צריך להשתמש בשביל להכין לי גריל למאורר יש לי תמונות של גרילים שהורדתי מהאינטרנט בל אני לא יודע בידיוק באיזה ביט להשתמש לפי מה שקראתי פה צריך להשתמש בראש חריטה אבל מישהו יכול לתת לי את המספר או לתת לי תמונה של זה זה יהיה טוב. בתודה שקד נעים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אוקי, אז כחלק משיפוץ כללי של הבית, בקרוב משפצים לי את החדר (שכל מה שהוא עבר מבחינה ארכיטקטורית מאז 1995 זה צביעת קירות). בין התוכיות יש אחת עם שולחן פינתי שבנוי מגבס ושיש או חומרים דומים (כלומר ללא רגליים, שולחן שמחובר לקיר). בחינה פשוטה של המרווחים גילתה שעם מארז די קשה להסתדר שם, וגם את הרמקולים (JBL CREATURE) לא יהיה כ''כ איפה לשים. אז חשבתי, "אם נוציא את הקונספט של מארז, יצא גם יפה, גם חדשני והיי, אולי אני אוכל אפילו להוריד כמה מעלות!". עליתי על התוכנית הבאה: בשולחן הפינתי הזה יהיה מורכב מחשב - ממש בתוך השולחן עצמו. ללא מארז, פשוט הלוח-אם ישכב וההארד-דיסק יוצב ככה שהם עטופים בשולחן, ה-MB פונה כלפי מעלה. מעל לקונסטרנטינה הזאת יוצב חלון גדול עם מאוורר שיפלוט אוויר חם וי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by wons,

היי חבר'ה יש לי ספק שאני רוצה להפעיל מחוץ למחשב, הספק הוא מסוג DPS-185DB של דלטא אלקטרוניקס. יש לי מחבר 20 פין שאני זוכר שצריך לקצר בו שני חוטים אומנם אני לא זוכר איזה מישהו יכול לעזור? החיפוש לא מצא יותר מידי תוצאות רלוונטיות

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מלפני שנתיים או משהו כזה בניתי את מקלט הIR והוא פעל מצויין, אך היום יש לי לוח אם של ASUS P7P55D E-PRO ואין ללוח יציאת COM וגם לא על הלוח עצמו. לכן הזמנתי מתאם מUSB לCOM. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24512 קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אף ניסיתי להתקין את כל מה שאני יכול שם אך לאאהצלחה לא מצליח להגדיר אותו בWINLRC. כשחיברתי את המתאם ביחד עם המקלט לא קפץ שום פופ אפ בגלל שזה לא מכשיר כזה אלא מכשיר סיראלי. הלכתי למחשב של אחותי ופחות מדקה הצלחתי להגדיר בWINLRC, אך אצלי לא. (אצלה יש COM). לכן אני מאמין שהתוכנה שאני מנסה לעבור איתה היא לא נכונה, כי הWINLRC מחפש בCOM1/2/3..... ואני הרי מחובר בUSB. ניסיתי גם עם GRIDER, וגם בתוכנה עשיתי ENABLE לכל הפלאגין ישכולים להיות…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

קניתי היום מאורר ב72 שקל בטעות שברת להב על ידי כך שהכנסתי מברג לשם. המאורר עצמו עובד ואפילו מקרר טוב מאד, יש אפשרות כלשהי להדביק את הלהב עם דבק ממש ממש חזק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מודע לזה שזה מסובך עד בלתי אפשרי להשתמש במסכים של לאפטופים כמסכים עצמאיים, אבל כדי שאתייאש באופן סופי אני צריך את חוות דעתכם המקצועית. מחיפוש קל שביצעתי לא מצאתי אפשרות. שבת שלום, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ran8,

שלום, רציתי לדעת אם יש כזה דבר סוללות 1.5 נטענות. ואם אין אז תסבירו לי למה...?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Blabber,

אם יש לי קירור למעבד(Tuniq Tower) שעל המאוורר שלו יש שליטה בעזרת פוטנציומטר משלו. ואני רוצה לקנות כזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=27664 האם אני אוכל לבצע איזה מוד קטנטן ולהחליף ביניהם את החוטים, ככה שהמאוורר החדש יקבל את השליטה והמאוורר הישן פשוט יהפוך לאחד רגיל? או שכבר עדיף להזמין איזה ראובאס זול מEBAY?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום פתחתי את האשכול הזה מכוון שהאשכול שהתחיל לדבר על מעגל זה כרגע ניסגר :'( הייתי מעוניין לבנות מעגל ש כשה אני עושה קצר המעגל מנתק את החשמל (בלי השהיה ואז חוזר ליפעול) אני צריך שיהיה כפתור איפוס . שיפעיל שוב את המעגל . פרטים : 24-12V 20H ושיהיה קומפקטי ;D תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by NiceShoTe123,

שלום. אני רוצה לבנות למחשב שלי PEAK METER . זאת אומרת שאני לוקח אחד מהכיסויים של ה 5.25" קודח בו שתי שורות של חורים בשביל לדים (כל שורה ערוץ אחד) , כל שורה 6 לדים. 3 ירוקים 2 כתומים ואדום אחד. וגם מפסק. מאחורי הפאנל יהיה המעגל שיוזן מ 12/6 V מהספק, ויתחבר בפלאג PL סטריאו לכרטיס קול. אני צריך את עזרתכם אם אתם יכולים להביא לי סרטוט של המעגל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מכשיר נוקיה 5800 שהרסתי לו את הלוח (...) ורציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המסך שלו למסך משני על הפנל הקידמי של המחשב שלי בחריץ 5.25" איפה שיושב ה- CD. מישהו יכול לעזור לי עם זה? לגבי חלקים, איך עושים, ותוכנה שתציג לי את הנתונים שאני רוצה על המסך (גם נגיד טמפ' מארז, מעבד, כרטיס מסך וכו', וגם כל מיני גרפיקות שאני יבחר..) אחרי הכל זה מסך צבעוני וחבל לי לזרוק אותו לפח...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  25. אורח laydi19

שלום בניתי מערכת המשתמשת ב MOSFET אין לי הערכה של המהירות שהוא פועל בה אך יש רעש (ממש חודר לעצבים) הייתי מעוניין לייעוץ ממומחה .באיזה טרנזיסטור/מוספט עלי להשתמש בשביל שלא יהיו רעשים (לפחות לא צורמים כמו עחשיו) מצאתי דרך (לא קשה בכלל) להשתמש בN_CHENNEL MOSFET עם השיטה הקרויה "פיידבק" הנה קישור שמתאר את ה"פיידבק" עם PNP MOSFET http://www.angelfire.com/80s/sixmhz/flyback.html והנה תמונה(ציור) של המערכת שאני בניתי (יש גם אתה בעיה חוץ מהרעש ) שמשתמשת ב NPN

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים