עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by דניאל נ,

אני עובד עם אקליפס : אני צריך לפתח תוכנית המציגה כפלט את מספר המספרים השלמים בין 1 ל300 שהושרש שלהם הוא מספר שלם. אבל הבעיה שאין לי מושג איך אני בודק אם מספר הוא שלם או לא ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

נתבקשתי להכין unit test לפונקציה כלשהי שכתבתי. הפונקציה עצמה מאוד פשוטה, היא מבצעת חישוב מתמטי כלשהו בזמן קבוע, בעוד חישוב נאיבי מבוצע כגודל הקלט. נתבקשתי לבנות פונקציה לקלט ספציפי(כנראה שפונקציה הייתה מיותרת במקרה הזה), בכל זאת בניתי אותה לקלט כללי. השאלה שלי האם בדיקה יחידה שמשווה את הערך שמוחזר מהפוקנציה שלי לערך המצופה נחשבת כTest מספיק?, או שכדאי להשוות כמה ערכים עבור קלטים שונים על סמך חישוב נאיבי? האם אפשר בהשוואה של הבדיקה להשתמש בפוקנציה הנאיבית באופן שיר או שפשוט לרשום את הערך שהיא מחזירה. התחום הזה קצת חדש לי ואני לא יודע בדיוק למה מצפים ממני. הסבר קצר נוסף על unit test יהיה נחמד(על ויקיפדיה עברתי).

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  4. המדפסת כוללת גם סורק, מכונת צילום, פרק ופידר. ארצה למשל פונקציה Scan() שמושכת דף אחד מהפידר, סורקת אותו ומחזירה אובייקט Bitmap או מקביל לו. אוכל להסתדר גם עם אפליקציה שניתן להריץ ב-command line שתשמור למשל את התמונה לדיסק. למישהו יש כיוון למשהו כזה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by hackermeir,

יש לי 2 שאלות שאני לא יודע איך לעשות אותם. אולי מישהו יודע איך. 1. כתוב תוכנית שקולטת סדרה של 30 מספרים שונים ומספר נוסף num ומדפיסה את כל הזוגות(לא בהכרח עוקבים) שמכפלתם שווה ל-num . אסור להדפיס אותו זוג פעמיים. 2. כתוב תוכנית הקולטת 2 שברים. שבר נקלט ע"י קלט המכנה והמונה, כאשר שניהם שלמים. לדוגמא: 42,56,1,6 הינם 42/56 ו- 1/6. התוכנית תכיל 2 פונקציות: א. פעולה לחישוב מכנה משותף הקטן ביותר של שני שלמים. ב. פעולה לחישוב הגורם המשותף הגדול ביותר של שני שלמים. בעזרת פונקציות אלו התוכנית תחשב ותדפיס את סכום שני השברים. בדוגמא הנ"ל הפלט יהיה: 11/12

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. איך אפשר לוודאות שהתוכנה שלי תפתח רק פעם אחת ואם ינסו להפעיל אותה שוב כשהיא כבר פתוחה היא לא תפתח? בת'רד אחר אמרתם שאפשר לוודאות אם קובץ כבר פתוח ע"י try\catch + לפתוח את הקובץ בstream ולפי זה לדעת אם הקובץ פתוח או לא, כאן זה לא יעזור כי הקובץ שלנו בוודאי פתוח לפחות פעם אחת (הקובץ שעכשיו פתחנו), כך שהתוצאה תמיד תודיע שהקובץ פתוח כבר. חשבתי על אפשרות ליצור תוכנה שלישית שתפקידה לפתוח את התוכנה שלנו ושהיא תבדוק אם התוכנה שלנו כבר פתוחה, ואז לכאורה תהיה לנו אינדיקציה אמיתית לגבי מצב הפתוחה שלנו. ז"א לבנות תוכנה (שלצורך העניין נקרא לה isAppOpen) שבודקת אם התוכנה (המקורית, זו שאנו רוצים לפתוח) כבר פתוחה, אם כן - תכתוב שהתוכנה כבר פתוחה ולא תפתח את התוכנה, ואם לא - תפתח את התוכנ…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Asaf David,

אני מנסה לקבל את רשימת ה subscription שלי ב youtube יש עזרה לזה באתר :https://developers.google.com/youtube/v3/docs/subscriptions/list#http-request בעיה ראשונה זה לא עובד על : execute without oauth וגם אם oauth הפרמטר של fields לא עובד אני צריך את תאריך הצטרפות ושם המשתמש . https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=subscriberSnippet&forChannelId=UCi-Zy3O4CWziq9OZW-Al_9w&mySubscribers=true&key={YOUR_API_KEY לא עובד לי i have a key from: google console web key and youtube data api is enabled

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by IlanF,

אני מנסה לקרוא ערך מהרג'יסטרי, הערך קיים, אבל משום מה המתודה RegistryKey.getValue מחזירה לי null RegistryKey oemInfo = Registry.LocalMachine; oemInfo = oemInfo.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion"); //check if oemInformation key exists if (oemInfo.OpenSubKey("OEMInformation") != null) { try { oemInfo = oemInfo.OpenSubKey("OEMInformation"); Console.WriteLine(oemInfo.GetValue("Manufacturer").ToString()); } catch {} } עד כמה שידוע לי הקוד נכון, רץ כמו שצריך וכו'.. כמובן שמתקבלת שגיאה ש oemInfo.GetValue("Manufacturer") הוא null, אבל אם אני עושה oemInfo.GetVal…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני רוצה לבנות מערכת לא משנה לי באיזה שפה שתציג למשתמש את הפורטים שפתוחים אצלו. כלומר במקום להכנס לcommand ומשם להוציא את זה (הרבה משתמשים לא יודעים איך לעשות זאת) המשתמש פשוט יכנס לאתר ויוצגו לו הפורטים הפתוחים. לא משנה לי באיזה שפה זה יהיה העיקר שיהיה אתר... תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

אני מבצע post לתוך iframe וכאשר הדף שבתוך ה iframe מבצע ריפרש לאבא שלו (הדף בו לחצתי על כפתור ה submit) אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. יש למישהו מושג כיצד להתגבר על הבעיה (לא באמצעות שינוי ל get) ? תודה. *** פתרון עקום *** הצלחתי להגיע לאיזה פתרון שהוא קצת עקום: לאחר ה post אני מעביר את הדף שב iframe לדף מקשר שהוא מבצע ריפרש ל parent. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. Started by Dror Arasheven,

תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Gilladriel,

יש לי בעיה בתכנית שאני יושב עליה יותר מדי זמן, מקווה שתאירו את עיניי. לא אלאה אתכם בפרטי התכנית, כך שאנסה להתנסח בצורה מופשטת. בתכנית ישנם (בין היתר) 3 קלאסים: A, B, C. B יורש מA, ו-C יורש מB. אציין שקיימים נתונים שונים בA, B, וC, כך שהקלאסים היורשים רק מרחיבים את הקלאסים מהם הם יורשים (ירושה קלאסית). במהלך התכנית אני כותב את השורה הבאה: A item = new C השורה הנ"ל מקבלת גם ארגומנטים שמקבל הקונסטרקטור של C. טיפוס זמן הריצה של item הינו C, וזמן קומפילציה - A. הכל מתקמפל ורץ תקין. בזמן ריצה, כשאני מנסה לבדוק את הנתונים בitem, בעזרת intellisense של הVS, הוא מוצג כאילו הוא מסוג A , ולא C. כלומר, האובייקט item שאמור להכיל נתונים של אובייקט מסוג C, מכיל רק את הנתונים של האובייקט …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Dark Daemon,

מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MasterOr,

אני מתכנת ASP.NET בעזרת VB.NET ונמאס לי מהIFRAME החובבני אני רוצה ללמוד אינקלוד אפעם לא הצלחתי להבין את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.. תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. שלום, המטרה לקבל ולנתח מיילים שמגיעים SMTP לדוגמה לפלטר לפי שולח, נושא וכדומה דרך CMD או API אחר ??

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stolen,

אני צריך מדריך ביסיסי ב-java תודה לעוזרים וכמובן שהוא בעיברית

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omnius,

מישהו יודע מאיפה אני משיג קומפיילר ל++C? (חינמיים אם אפשר...)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שאלה בכותרת אם יש כזה דבר

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by Adi Shay,

Python / PyCharm - יש לי כמה תרגלים שאשמח שתעזרו לי בהם https://drive.google.com/file/d/11CyykkEACC4NUQFDJX9rTv0WUV0ZqnVq/view?usp=drivesdk

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tzolerguy,

שלום אני מועניין לכתוב משחקון דיי פשוט שירוץ על גבי דף אינטרנט יש לי ידע בגאווה אז חשבתי לעשות את זה בצורה של גאוה אפלט ... הרעיון הוא שיש תמונה כלשהי שבתחלה מכוסה ולא ניתן לראות את רובה ולאט לאט נחשפים חלקים ממנה והמשתמש צריך לזהות את התמונה. עכשיו חשבתי פשוט לשים איזה JPANEL ברגע עם התמונה ועליו לכסות בהרבה JPANEL שהיו נגיד בצבע שחור או משהו וכל כמה זמן אני ישנה את הנראות של אחד הפנלים הקטנים ואחשוף חלק מהתמונה. הבעיה שאני לא מבין באיזה LAYOUT להשתמש כדי למקם אותם אחד מעל השני??? עזרה או רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by ~Pizza~,

אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Menuval,

שלום, אם יש טופס שראשיתו היא: ואני מעוניין לראות את ה URL שאליו נשלחים כל הפרמטרים, כיצד אני יכול לצפות ב send2.php ? לא מצליח, תמיד מחזיר אותי לעמוד הראשי של הטופס. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ElemenTal,

אני צריך להדפיס מספרים בצורה הבאה: 1234 123 12 1 ולי יוצא שהרווח הוא בצד ימין וכולם ישרים לשמאל (1 מתחת ל 1, 2 מתחת ל 2 וכו') אני יודע שצריך להוסיף רווח לפני כל שורה אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך לעשות את זה !!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.