תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי בקוד הבא ע"מ ליצור תיבת בחירה, הבעיה היא שאני לא מצליח לקשר לחיצה על אחת מהאופציות להעלאת עמוד מסויים. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function go3(){ if (document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value != "none") { location = document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value } } //--> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- document.write('<form name="selecter3"><select name="select2" size=1 onchange="go3()">'); document.write('<option value=none>הנתיב הטכנולוגי'); documen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום איך אני מגריל מספרים אקראיים ב ++c ,מה שם הפונקציה ובאיזה ספריה זה נמצא ? ואיך אני עושה שהמספרים יהיהו בתחום מסויים לדוגמא מספרים בין 1 ל 50 נניח תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושוב במסגרת שיעור תכנות, התחלנו ללמוד רקורסיה. כדי לפשט את הנושא, המרצה הראה לנו תכניות בגרפיקת הצב (דומה מאוד לשפת לוגו) ואמר לנו לתכנת כמה תוכניות בבית בשביל לתרגל את הרעיון. אני כמובן העתקתי בדיסקט את הספריה המתאימה עם הקובץ (turtle משהו), אך כשהגעתי הביתה לדיסקט כנראה היה רצון משלו...בקיצור לא עובד. אני די צריך את הקובץ הזה כדי לשבת על זה קצת בסופ"ש, אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו? בנוסף לזה, האם מישהו מכיר אתרים שנותנים קודים ודוגמאות לכך?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
^^ ומה ההבדל בינו לבין document.obj-name? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך אני "משגר" את פונקציית המקשים הללו ב Visual Basic. כלומר שאני לוחץ על Command Button הוא יבצע כאילו לחיצה של שלושת המקשים ואז יפתח לי ה Taskbar. ( Taskbar היה לשם הדגמה אך אל תסיקו מכך שלשם כך אני רוצה את הפונקציה ) יום נעים ובריאות
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את העמוד להדפסה בשפת סי איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב, האם תוכלו לתת לי כמה מדריכים לשפות התכנות הבאות? asp/c++ ומדריך להפעלת שרת ASP על המחשב!!!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורף בזאת דוגמא לשימוש בבאאוטלוק דרך vb לכל המעוניינים
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר עם התמונות שאני מצלם, המליצו לי על המערכת הזו: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index אני לא מצליח להתקין את הגלריה, מישהו יוכל לעזור לי? תכנסו תראו מה הבעיה, אני ממש לא מבין בזה... http://members.lycos.co.uk/yirmi/ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקי אני ניצב מול הבעיה הבאה. אני זקוק לרשימה מלאה של המילים בעברית שלהיפוך המילה יש משמעות לדוגמא : מוח-חום בתוך-כותב ישן-נשי וכו.... מה שאני צריך שתוכנה תעשה ,זה שתעבוד עם מערכת הנתונים של מילון. תתחיל מהמילה הראשונה.{תהפוך אותה ותתאים את המילה לשאר המילים במילון. עד אשר תמצא התאמה {או לא תמצא} וכך תסרוק את כל המילים במילון. ותייצר רשימה {שניתן להדפיס על דף} של כל המילים שמצאה בצורה הרגילה וההפוכה. בדומה למה שהראתי למעלה. למרות שיש לי ידע בסיסי בתיכנות , אין לי מושג איך למצוא מילון אלקטרוני שיהיה ניתן לעבוד איתו בנקל עם שפת תיכנות. ואין לי הרבה ידע בתיכנות עם קבצים חיצוניים. אני אובד עצות , ואני אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה הזאת. או…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת ווינדוס אקספי פרופשינויל באנגלית התקנתי את העברית אבל אני רואה ג'יבריש במקום עברית מה עליי לעשות? Turbo C++ Version 3.0 זה המהדר שלי..
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
תראו יש לי פונקציה שמחזירה לי משתנה דאבל אני צריך להדפיס את המשתנה הזה במקום במסך לא בהתחלה נניח באמצע אז אני משתמש ב פקודות MOVETO ו OUTTEXET עכשיו הפקודה הזו עובדת עם מחרוזת לכן אני צריך להפוך את המתשנה שאני מקבל מהפונקציה למחרוזת אני משתמש ה LTOA וזה מדפיס לי אבל הבעיה היא שאם במתשנה של הדאבל יש לי שבר אז כאשר אני עושה LTOA זה חותך לי את השבר ונותן רק את השלם איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה כל פעם שאני מקמפל מטורבו פסקל 7 קבצים שיש בהם את השורה - uses crt; אז כשאני נכנס אליו הוא רושם לי runtime error או משהו כזה ויוצא??
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ברצוני לדעת מה השיטה הטובה ביותר לאסוף מידע ממשתמש. אני יודע איך ליצור את הטופס אבל איך אני מאחסן את המידע? האם צריך להתשמש ב-ASP, PHP או javascript? אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי איזה שהיא תוכנה שאני יוכל לכתוב שם...??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-