עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש שרת שתומך ב-asp ושהוא בחינם אם יש לכם שרתים שתומכים ב-10 מגה או יותר אני אודע לכם... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. אני צריך לעשות טבלת רשתות ב EXCEL, ובה אני מתאר את ה PORT ומספרי ה IP של חברה מסויימת, עכשיו לאותה חברה יש למעלה מ 2000 IP אני מחפש קוד תיכנות ל EXCEL שיאפשר לי לקדם ספרה מסויימת שאני רושם בכל משבצת ב X עבור המשבצת שמתחת. כלומר עם לדוגמא אני רושם במשבצת A1 CORE_1 אז שזה אוטומטית יעשה לי במשבצת A2 CORE_2 או יקדם לי את המספר ככה שב A20 יהיה לי CORE_20 האם יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by MoSQuiTo,

איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.

4. יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

6. יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by MasterOr,

אני רוצה להכניס לאתר שאני בונה שורה כזאת שיהיה כתובה בה: יום "היום" XX/06/2004 , וכאן את השעה "XX:XX:XX עכשיו אני רוצה שהשעון עצמו יזוז. לא משנה לי איזה סקריפט לעשות אתזה חיפשתי כאלה מוכנים, כולם בעייתים ולא הצלחתי להכניס אותם לדף הראשי שלי שכתוב בו די הרבה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by THE-MASTER,

*W32 - סוג של דיסאמבלר - דיסמבלאר הוא כלי שנותן לך לראות את קוד התוכנית אותה אתה מנתח בשפת אסמבלי. זוהי תוכנה שאני רוצה קישור מדוייק להורדה שלה שלה(ישר להורדה ולא לאיזה אתר אני מסתבך(יש כזה וירוס כמו שכולכם יודעים אז שאני מחפש בין כל התוצאות זה רק הוירוס ואני לא מוצא את התוכנה שאני צריך) *Hworks - נקרא גם בשם HW , כלי זה מציג את התוכן של קובץ בבסיסים הקסדצימליים גם תוכנה זאת אני רוצה קישור מדוייק מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים בבקשה לחפש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. קודם כל שלום יש לי שאלה...אני רוצ הלהציג תמונה באיכות גדולה בתונית שלי... אני יודע לעשות רק באיכות של 16 צבעים ואני רוצה להציג תמונה באיכות יותר גדולה למשל 16ביט ואף יותר..כמה שיותר ככה יותר טוב... מישהו אוליי יותר אוליי יש איזה משהו שאפשר לעושת? למה אני עושה פרוייקט בשפת סי בבית ספר ואני רוצה לעשות מסך פתיחה משהו יפה...ביותר לעצב את זה בפוטושופ..אז אני רוצה שזה יהיה באיכות גבוה... אשמח אם תעזרו לי

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by StreetRacer,

בניתי לי אתר והעליתי את הקבצים ל GEOCITIES. כאשר אני נכנס לאתר, פרסומת לאורך הדף קופצת. פעם מצאתי את הקוד שמבטל את הפרסומת. כיום אני לא מוצא אותו. ערכתי חיפוש אך ללא הצלחה. מישהו יודע ? אנא עיזרו לי. תודה שמוליק

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. באחת מהשפות C \ Asm. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by iakovl,

#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <&lt…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by amit_f,

לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by status,

יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נגיד אני שם לו 4-5 תמונות ושהוא יתן לי לינק לתמונה שתמיד תציג את זה ותתחלף... יש דבר כזה? לא אכפת לי אם זה שירות באתר מסויים או שזה קוד בשפת תכנות שצריך לשים באחסון.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ואיך אני מכניס אליו תאריך לשדה תאריך?? תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by RT-PRO,

יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by BigT,

שלום רב, ברצוני לשאול האם מישהו התנסה בכתיבת דרייבר לסביבת עבודה של DOS?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. שלום ברצוני להציב למשתנה int מערך המוחזר מפונקציה באופן הבא: int myReturnArray();main() {int myArr[2] = myReturnArray(); }int myReturnArray() { return {1,2}; }

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים