עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אני צריך עזרה אני בונה אתר שמורכב מקישורים לאתרים שונים... אני רוצה לעשות שכל פעם שהעכבר עובר מעל לינק מסויים זה יראה תמונה כלשהיא שאני יקבע... לפי מה שהבנתי זה איכשהו קשור לפקודה : onmouseover אשמח אם תעזרו לי או תכתבו לי קוד לדוגמא... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  3. ברצוני להדפיס מספר כ string ואינני יודע איזו פונקציה ב ++C עושה זאת. אודה למי שיעזור לי בנושא.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום אפשר לבנות בשפה כלשהי תוכנה שמקבלת מידע מן הביוס ומציגה אותו (בווינדווס) ? נגיד אני רוצה לעשות שתהיה לי תוכנה בווינדוס שתקבל את הטמפ' של המחשב ישר מהביוס אל התוכנה ותציג לי אותו? וזה ירוענן כל שניה? מקווה שהבנתם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. Started by Psycho17,

מחפש שרת חינמי ותומך ASP כדי להעלות אתר לרשת... תודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by AssafFrank,

שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  9. דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעונין להציג את התאריך הנוכחי (system date) והשעה ע"ג המסך ולשמור ערכם במשתנה (אובייקט או string, או double). מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים זאת ב c++?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by urielka,

כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by ColasP,

שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות פקד ב VB והורדתי כול מיני דומאות אבל אני לא ממש מבין מה זה Public Property Let ו Public Property Get או מה ההבדל בינהם ???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by adlanm,

אתמול שמעתי על שפה מאוד קלה. חיפשתי מידע עליה, אכן היא קלה מאוד. השאלה שלי היא אם אני רושם את התוכנית הבאה: print "Welcome to the Area calculation program" print "---------------------------------------" print # Print out the menu: print "Please select a shape:" print "1 Rectangle" print "2 Circle" # Get the user's choice: shape = input("> ") # Calculate the area: if shape == 1: height = input("Please enter the height: ") width = input("Please enter the width: ") area = height*width print "The area is", area else: radius = input("Please enter the radius: ") area = 3.14*(radius**2) print "The area is", area לאחר כל פקודת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by BURTON,

כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה להוסיך מס כתובות דואר אלקטרוני שיש לי שישלחו לי איך אני עושה את זה בסוגי טפסים לדוגמה: שליחת טופס מהאתר שם דואר אלקטרוני הערות שלח טופס נקה טופס אוקיי אז בשלח טופס ברגע שלוחצים אז הוא שולח לכתובת דואר אחת שלי איך אני מוסיף מספר כתובות דואר שיש לי שיגיעו אליי? ב html?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by miki_michal,

בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GRiM,

תראו, בפינת ההורדות שלכם אתם משתמשים במערכת מוכנה (לא משנה איזה). הכנסתם אותה בתוך האתר, בפעולת include אני חושב, אבל כאשר נכנסים למקום מסויים בתוך המערכת נשארים עדיים באתר. לעומת זאת, אם אני מנסה לעשות את זה ולוחץ על קישור מסויים בתוך המערכת, הוא נפתח לי ואני רואה רק את המערכת, בלי כ מה שהיה מסביב. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by stalbetman,

שלום, ברצוני לדעת כיצד אני מתקין את ה-asp בווינדוס 98 אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו, ורציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש שרת שתומך ב-asp ושהוא בחינם אם יש לכם שרתים שתומכים ב-10 מגה או יותר אני אודע לכם... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים