תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ה אני מתכנת בשפת C ויש לי את התוכנה builderX והיא די מסובכת לקימפול ולהרצה.... משהו יכול להסביר לי איך עובדים איתה או קישור למדריך (חשוב שיהיה בעברית)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק בדוס קובץ מתקייה לתקייה שם הקובץ לדוגמא navspe.exe מיקום מפה c:\winnt\system\navspe.exe לפה c:\winnt\system\us\navspe.exe ואם אפשר עוד פקודות בסיסות אני ידוע del md rename איזה עוד פקודות כאלה שימושיות יש?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש פורום מוכן חוקי שאפשר להשתמש בו, משהו פשוט, לא יותר מדי מסובך {הפורום בעברית} תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://fasthelp.up.co.il/ התקנתי פורום ואני רוצה להתקין מודים אבל לא יודע מאיפה או אייך למשל אייך שמים מוד הזהרות
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני משיג קומפיילר ל++C? (חינמיים אם אפשר...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בשימוש בטיימר בשפת C, משהו כמו בVB שיכול לפעול כל זמן קצוב בכו'... מישהו יכול לתת הסבר קצר על הנושא או להפנות אותי לאתר שיש בו מידע על הנושא.? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני גורם ללינק לפתוח קובץ (word ,pdf וכו..) ולא להוריד את הקובץ. זהו הקוד <a href="articles/law_customer.doc">laws</a> אני רוצה שלחיצה על laws תגרום לכך שהקובץ יפתח, כעת הוא מוריד אותו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבובצ'יק חביב כלשהו לפני כחודשיים יצר לי קובץ php שאני משאיר אותו לבד בתיקיה עם תמונות ושאני מקשר [ img ] לקובץ ה PHP הוא מציג כל פעם תמונה אחרת ברנדומליות.. עובד מצויין הבעיה היא שיש לי קצת בעיה עם ה PHP בשרת ואני לא יודע עוד כמה זמן יחזור לתפקד, יש קוד ASP שיעשה את העבודה? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד שפת אסמבלר וכל המדריכים שמצאתי עד היום באינטרנט הם לא למתחילים אלא למקצוענים ורובם באנגלית(כך אני יכול להסתבך גם עם האנגלית(אני ואנגלית לא חברים טובים)). אני רוצה שיתנו לי קישור להורדה למדריך על שפת אסמבלר בעברית ושיהיה מקיף מקווה שתענו לי(למה בפורום הזה האנשים ישנים) אם משיהו מכיר מדריך באנגלית אפשר לתת קישור רק תודיעו לי שזה באנגלית בבקשה בבקשה לענות מצפה לתגובות ביי
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף צ'אט אישי לאתר האישי שלי בחינם ושאני יוכל לשלוט עליו גם (אוכל להיות המנהל שלו) אפשר לעשות את זה גם התוכנה כמו מירק או משהו?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא ממש מבין בקטע הזה ולא יודע עם זה מתאים לפורום זה! יש למישהו מדריך או דרך קצרה להסביר לי איך נכנסים לחשבון של ה |ADMINISTARTOR כאילו זה להפורום שלי אני רוצה לפרוץף ולשחרר שם כמה דברים אז יש דרך או מדריך או כל דבר כולשהו אז אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ברצוני להקליד 3 מחרוזות ולהציגן על המסך. להלן התכנית שכתבתי: #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; #include <iomanip> using std::setw; void main() { char myFirst[3]; char mySecond[2]; char myThird[5]; cin.ignore(); cin >> setw(4) >> myFirst; cin.ignore(); cin >> setw(3) >> mySecond; cin.ignore(); cin >> setw(6) >> myThird; cout << myFirst; cout << endl; cout << mySecond; cout << endl; cout << myThird; } כשאני מריץ את התכנית אני מקליד את 3 המחרוזות כך: 123 (enter) 45 (enter) 67890 (enter) התכנית מציגה על המסך: 23 (שורה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאילתה היא זאת: strSql = "select *from StudentsDeatayls where " & FildName & " Like '" & Cntrol.Text & "*'"a (ה-a בסוף השורה זה רק כדיי לסדר את ההודעה אפשר להתעלם ממנו...) זה אמור לעשות שאם נגיד יש לי 1234 1235 12356 1246 ואני יתן לו בקוטרול 123 אז הוא יראה לי את כל מה שמתחיל ב-123. תודה מראש אור חן.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-