תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעשות מיון של שם כלומר שיסדר לי את סטראקט ע"פ שם אז בניתי את הפונקציה הזו: void sort(worker w[]) { worker temp; for (int i=0 ; i<worker_num; i++) { for (int j=0 ; !w.last[j++] ; j++) { if ((strcmp(w.last[j],w[i++].last[j]))<0) { temp=w; w=w[i++]; w[i++]=temp; } } } } מה שהתברר כלא מוצלח במיוחד יש לי שגיאות של הקומפיילר שאני לא יכול להמיר INT ל char* ??? last מוגדר כ -------------------------------------------------------------------------> char last[21];
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מערך בתכנית בפסקל, אבל אני לא יודע יודע מה הגודל שלו ואני מזין לו את הגודל במהלך התכנית, יש איזושהי אפשרות לקבל את הגודל ושרק אז הוא יצור את המערך?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך משתמשים בקובץ Header למה הוא משמש אני יודע בערך- לייצג את הפונקציות אבל אני לא מבין מאיפה הוא לוקח את הפונקציות עצמן ולמה לא להשאיר את הכול בתוכנית הראשית תודה
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית לביצוע פעולות חשבוניות #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { int num1,num2,sum,muel,diff; clrscr (); printf ("ender 2 numbers from integer\n"); scanf ("%d%d",& num1,& num2); sum=num2+num1; muel=num1*num2; diff=num2-num1; printf ("sum of my numbers %d\n",sum); printf ("muel of my numbers %d\n",muel); printf ("different of my numbers %d\n",diff); } חסר לי רק חילוק נראה שהשאר נכון אייך עושים חילוק ו האם זה כמו שהיה בפסקל עם DIV וMOD
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.k-otik.com/exploits/09232004.ms04-28-admin.sh.php סיומת SH אם אני לא טועה..רציתי לדעת איך מקמפלים קובץ כזה ואיזה תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
רציתי לבנות תוכנה קטנה שמחשבת סינוסים אבל יש בעיה כשאני מנסה לחשב נגיד סינוס 90 אז זה נותן לי תוצאה שגויה באמת סינוס 90 שווה 1 ולא 0.8999 כמו שהוא כותב לי. למה זה קורה הבאתי לכם את הקוד המקור תסתכלו ותגידו איפה הטעות שלי #include <iostream.h> #include <math.h> int main() { cout<<"result: "<<sinf(90); }
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למדתי פסקל ועכשיו אני לומד C איך לעזזל אני עושה מספר רנדום??? randomize(); X=random (300); אם אני טועה תגידו במה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט מספר אקראי לתוך משתנה אינטג'ר, נניח i. מישהו יכול להסביר לי את ה-Syntax? תודה!
-
- 6 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
משימה: כתוב תכנית מודולרית שמגדירה מערך דו-ממדי בגודל NxN (n יוגדר כקבוע(. התוכנית תאתחל את המערך במספרים אקראיים שבין 100-0. התוכנית תדפיס על המסך את ההודעה "ריבוע קסם". אם סכום כל השורות, כל העמודות ושני האלכסונים בעלי ערך זהה. תת-משימות: יש לבנות תוכנית שכולה בנויה מפונקציות, כלומר שבפונקציית main יהיו רק זימונים וקריאות למשתנים. את הערך N יש להגדיר ב-define על מנת שיהיה קל לעשות tweaking לתוכנה. פונקציות נדרשות: פונקציית איפוס פונקציה זו מכניסה ערכים אקראיים בין 1-100 בתוך כל אחד מהתאים במטריצה. פונקציית שורה בודק את סכום שורה מסויימת במטריצה פונקציית עמודה בודק סכום עמודה מסויימת במטריצה פונקציית אלכסון בודק את סכום האלכסון משמאל-לימין פונקציית אלכנוס בודקת את ס…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות מספרים רנדומליים ולא הולך לי... :'( )בשפת C אני משתמש בפונקציה הבאה: #include <stdlib.h> void ran() { int a randomize(); a=random(10); return a; }
-
- 8 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות פונקציה שתקבל מספרים למערך וכאשר היא תקבל את הערך 1- היא תצא, זה בשפת C ועד עכשיו כתבתי את זה void get_array(int a[]) { int i=0, q; while (q!=-1) { scanf("%d",a); q=a; i++; } exit(0); } שמשום מה לא יוצא כשאני מקיש -1 כול עזרה תתקבל בברכה....
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { float x,y,z,a,b; printf("Enter nic per hour:\n"); scanf("%f",&a); printf("Enter time for regular hour:\n"); scanf("&f",&x); print("Enter time for night watch:\n"); scanf("%f",&y); printf("Enter time for saturday watch:\n"); scanf("%f",&z); b=a*x+a*1.5*y+a*2*z; printf("you'r pay is %f",b); }
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שאלה וחייב כמה קבצים באסמבלר!! אני חייב תקבצים האלה.... TLINK.EXE TASM.EXE MONITOR.EXE BRUN40.EXE להפעיל את זה.. SSEG SEGMENT DW 100H OUP(?) SSEG ENDS CSEG SEGMENT ASSUME SS:SSEG,CS:CSEG START: SS:SSEG,CS:CSEG MOV AX,0302H MOV BX,0813H MOV CX,1205H MOV BX,CX ADD AL,CL MOV CH,AL ADD BX,BL MOV BH,BL CSEG ENDS END START
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנת תוכנות CONSOLE ב- Turbo C ואני מחפש ספריות שבעזרתן אפשר ליצור ממשק משתמש גרפי (GUI) דומה לזה שבשימוש ב- Turbo C עצמה. מי שלא הבין אני מתכוון לספרייה שמאפשרת ליצור חלונות, כפתורים, תפריטים וכו' והכל ל- DOS. אני יודע ש Turbo C משתמשת בספרייה שנקראת Turbo Vision אבל היא מסובכת מדי לשימוש. אם מישהו מכיר פרוייקט\תוכנה שיכולה לעזור לי שירשום פה בבקשה.. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב. שמעתי שיש אפשרות (באמצעות תוכנה) לכתוב בעברית ב- Turbo C. עוד מישהו שמע על זה ויכול לפרט? ובאותו נושא - האם ניתן לתכנת את התוכנה כך שהטקסט יכתב מימין לשמאל במקום משמאל לימין? (בשביל העברית..)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-