תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני לא בקיא באף שפת תיכנות מלבד mIRC Scripting (אם מחשיבים אותה שפה בכלל...) אני מעוניין לבנות מסד נתונים המכיל כמו כרטיסי לקוח כאלה עם פרטי הלקוח וכו' הבעייה ב MIRC היא שאין אופציה להדפיס את זה מלבד PRINT SCRN, ראיתי פעם אופציה לבנייה בכזה מסד באקספלורר האם יש תוכנה שעושה את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה שפסקל היא שפה עם פחות אפשרויות מאשר C רציתי לשמוע מאנשים שיודעים את שתי השפות שיתנו דוגמאות לדברים שאפשר לעשות בC ואי אפשר בפסקל.
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יוצר מספר רנדומלי בין שני מספרים שהערך יהיה שמור במשתנה INT
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מה קורה כולם? לפני איזה חודש התקנתי אצלי C++ (אני לא זוכר של איזה קומפיילר) בקיצור לפני כמה ימים שניסיתי להכנס הוא כתב לי את השגיאה שאפשר לראות בתמונה. בכל מקרה לא משנה על מה אני לוחץ הוא לא נותן לי להכנס וסוגר את היישום, וניסיתי גם את ה- Borland C++ אם משהו יוכל לעזור לי זה אני אודה לו מאוד! תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנית שכתבתי בסביבת DOS ואני רוצה להעביר את הפלט שלה לתוך קובץ. כשיש שגיאות אני מעביר אותם לstderr ואז הן מודפסות למסך במקום לקובץ פלט. מישהו יודע איך להעביר את הפלט שמועבר לstderr לתוך הקובץ בסביבת DOS? פתרון של פשוט להעתיק את כל מה שכתוב על המסך לתוך הקובץ פלט לא כל כך עוזר לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
1)אפשר גם לכתוב עם זה? יענו ב0101001 וכו'..... 2)איך סופרים עם זה? איתן
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כאשר אני עושה run לתוכנית מסויימת הפועלת במצב גרפי אני לא יכול לרדת עם העכבר מתחת לחצי המסך העליון. אני יודע שזאת בעיה עם הרזולוציה והיא מופיע גם אצל חברים שלי בעלי WIN XP. כששיניתי האפשרויות של ה-Environment את ההגדרה של C מ-25 שורות ל-42 על משהו הייתי יכול להוריד את העכבר עוד קצת למטה, אבל הטקסט במהדר עצמו הפך לפצפון ואין מצב שאני יוכל לעבוד ברזולוציה כזאת על פרוייקט שלם.. האם מישהו הצליח לסדר את הבעיה? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לומד בכיתה יא השנה ויש לי מקצוע מודלים חישוביים שבו אנו עושים אוטומטים ולאחרונה למדנו שפות רגולריות ולא רגולריות. מישהו יודע למה לומדים את זה? ומה אני אמור לעשות עם זה בחיים? תודה לכל העונים מורוזס ;D
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בפורום זה יש לי ידע בשפת C HTML ASEMBELER כיום אני לומד את התוכנה RAID למעבד 8051 -52 ו ורציתי ללמוד PHP ברמה גבוהה אני יודע קצת PHP אבל לא מספיק כדי לבנות סקריפטים וכו' כל אתר שמצאתי לא סיפק לי את הידע הדרוש וחיפף וספרים לא מצאתי ללמידה אויל תוכלו להמליץ על מקומות שילמדו אותי בצורה טובה את זה או ספרים לא משנה השפה תודה.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
איך מקצים מערך דו מימדי? float **a; a=new float*[n] for(inr i=0;t<n;i++) a[i]=new float[m] כאשר N ו M זה הגודל שאני צריך לא משנה, טעות שלי, לא בדקתי את הקלט של המשתמש. מה שרשמתי טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
^ (אני קובע איזה....................................................)
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני די מתחיל בשפת C... המשימה: בנה תוכנית הבודקת ומדפיסה כמה מספרים בין 100 ל-400 מתחלקים ב-6. #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400, a%6==0; a++) { i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } *** עריכה: לא משנה כבר שיניתי את זה לבד #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400; a++) { if(a%6==0) i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } תודה בכל זאת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם אפשר לדבר עם טלפונים סלולאריים ב-AT COMMAND דרך המחשב? 2. איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט איך כל ה-USB עובד ומה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לקרוא/לכתוב ל-USB מתוכנה. לא משנה לי באיזו שפת תכנות ואפשר גם הסבר ללינוקס. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם,אני מחפש את הסקריפט שיענה במקומי כשאני לא נמצא (למירק..) אשמח אם תעזרו לי בהקדם, אסף.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברצוני שבדף HTML היישור יהיה מימין לשמאל (עברית). בקוד HTML אכתוב: <"html dir - "rtl> ואז היישור יהיו מימין לשמאל. בקוד CGI כתבתי: ;<"\cout << "<html xmlns = \"http://www.w3.org/1999/xhtml\" dir = \"rtl וזה לא עבד (היישור היה משמאל לימין). מישהו יכול לעוץ לי עצה בנוגע ליישור מימין לשמאל בקוד cgi?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני תקוע... לא זוכר איך עושים את זה... PLZ HELP הנה השאלה: "כתוב/י תוכנית כאשר מחברת 2 מחרוזת" בC-
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-