עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יותר נכון להגיד שאני לא יודע: ;D אני מצליח לעשות פעולות כפל וחילוק כמו שצריך אבל אפילו פעולת חיבור פשוטה אני לא מצליח לעשות. אני משתגע!!! כתבתי את השורה הבאה: Me.txtRe.Value = Me.txtBbase.Value + Me.txtR.Value אם נאמר בתא הראשון יש 30 ובתא השני יש 5. הוא אמור לתת לי 35 כפי שאתם יכולים לעשות בעצמכם. אבל הוא נותן לי 305 במקום לחבר את הספרות כמספרים הוא מחבר אותם כתווים. מה עושים?! תודה, ניר. PS אם זה קשור אני משתמש ב-VB שב-access

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

תודה מאוד...תסבירו לי...מה עושה...איך עושה ומה ואיך משתמשים.. אני צריך את הסברים על: interval left tag top תודה..!!...אני צריך לעשות יעשה משהו כל שניה..(1000 מילישניה)...איך אני עושה לדוגמא שכל שניה יוסיף לX 1...כלומר X=X+1....כל שניה...(אני צריך לעשות משהו קצת יותר מסובך מ1+1..) זה נראה בניים זה חייה...זה משחק מטרה...אתה טנק...והמטרה זזה מימין לשמאל...ואתה צריך לפגוע בה..הקטע שהמטרה צריכה לזוז כל שניה...ואני לא יודע להשתמש בטיימר...תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by gabig12,

תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cheapwine,

http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/cf2_math.rtf זה התרגיל זה הפתרון אוקיי.....אני מריץ את הקודק הראשון....הוא לא טוב הוא במקום להוריד 10 מהאסקי מוריד פחות. void code_a(); void code_b(); void code_c(); void code_d(); void decode_a(); void decode_b(); void decode_c(); int main () { int codec; char tav; //printf("enter the codec that u want\n"); scanf("%d",&codec); while (codec<1 || codec>8) { printf("Range error\n"); scanf("%d",&codec); } scanf("%c",&tav); while (codec!=8) { switch (codec) { case 1 :code_a(); break; case 2 :code_b(); break; case 3 :code_c(); bre…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by computer_freak,

בhtml כשאני עושה טופס עם checkbox ואני עושה name שונה לכל אפשרות אני צריך לשים value? הרי הזיהוי שלו לפי השם והשם השונה בכל אחד מהאפשרויות

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. תבנית הפורום כאן לדוגמה - יש אותה במלא פורומים במלא אתרים! (תבנית שונה של פורום יש לדוגמה ב"ואללה", "תפוז", "נענע".) למה זה כך? יש תוכנה מוכנה? קל יותר לתכנת? מה הקטע? **לא ידעתי לאיזה נושא לשייך את הת'רד הזה**

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. http://members.lycos.co.uk/moroses/Uploads/StackInt/StackInt.htm אשמח אם תומרו לי מה דעתכם על המימוש למחסנית שעשיתי ;D

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Street-Fighter,

עריכה: יש לי בעייה בכל תוכנת סי פשוטה שאני מוריד, הבעיה כתובה בהמשך הפורום. בבקשה תקראו. וכן, עשיתי חיפוש ארוך בפורומים לחפש אם מישהו שאל כבר לגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by zurkin1232,

שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by e.s,

?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  11. מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. האם מישהו יותר אין כותבים מערכת משוואות ופותרים במטלב? למדתי את זה ועזבתי את זה לחצי שנה וכבר שכחתי הכל... אני זוכר משהו עם rref בשביל ההפיכה לצורה קנונית, אבל לא זוכר איך בונים את מטריצת המקדמים... אשמח לקבל כל עזרה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש פרוייקטים של תלמידי יב-יג ... אני צריך למצוא את המשחק 4 בשורה.. בשפת C שכחתי לציין... יש למישהו אתר כזה?! או אפילו סתם אתרים שיש שם כל מיני משחקים שבנו בשפת C.. בתודה אלעד

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by blue_core,

אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. כדי להכניס אותן לדברים שאני מתכנת? אני מתכוון למשל לאנימציה של הפנס שוינדוס מציג בזמן חיפוש, או לאנימציות של הדפים המעופפים שהוא מראה בזמן העתקה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by K0sTa,

אני צריך את הקוד של מחשבון אם מישהו יודע אז תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by creative,

אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...

דיונים חדשים בפורומים